Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
RE: Предновогодишна дружба на рингерајки 5.12.2010 12:22:35
majona
bravo za ovoj sobir,go pozdravuvam inicijatorot....a.......ke moze da mi kazete koga,bas sakam da dojdam i konecno da se vidime :-) (izvinete ako vekje ova e pisano ,ali ne sum vo sostojba da pregledam se' :-p)
RE: Предновогодишна дружба на рингерајки 5.12.2010 12:30:18
Natuska85
ИЗВОРНА ПОРАКА: Beatris
Ако е некој за друштво од Тафталиџе накај Мечос (а успат ако знае и точно каде е игротеката) бујрум А и да не знае заедно ќе ја бараме
Беатрис јас сум во Карпош 4 карши Палма па може да дојдам со тебе,пошто без кола ќе сум тој викенд.Ај планирај ме па ќе се договориме во текот на неделата.
RE: Предновогодишна дружба на рингерајки 5.12.2010 12:34:06
Natuska85
ИЗВОРНА ПОРАКА: majona
bravo za ovoj sobir,go pozdravuvam inicijatorot....a.......ke moze da mi kazete koga,bas sakam da dojdam i konecno da se vidime :-) (izvinete ako vekje ova e pisano ,ali ne sum vo sostojba da pregledam se' :-p)
RE: Предновогодишна дружба на рингерајки 5.12.2010 14:25:29
sandravlae
pisete ne mene i marko ama za 100% ke ve izvestam dopolnitelno bas bi sakala da dojdam da ve zapoznaam za prosloto druzenje bevme spremni da dojdeme a marko mi digna temperatura se nadevam ovoj pat ke uspeeme da dojdeme
RE: Предновогодишна дружба на рингерајки 5.12.2010 15:16:53
Beatris
ИЗВОРНА ПОРАКА: Natuska85
ИЗВОРНА ПОРАКА: Beatris
Ако е некој за друштво од Тафталиџе накај Мечос (а успат ако знае и точно каде е игротеката) бујрум А и да не знае заедно ќе ја бараме
Беатрис јас сум во Карпош 4 карши Палма па може да дојдам со тебе,пошто без кола ќе сум тој викенд.Ај планирај ме па ќе се договориме во текот на неделата.
П.с.Мислам дека знам кај е Мечос
Dogovoreno!
RE: Предновогодишна дружба на рингерајки 5.12.2010 15:22:52
Џесика
Ете јас ќе почнам од Влае, ги собирам Беатрис и Натушка, па Виктори и тако даље, се до Мечос... не знам дали ќе имам кола во сабота, а и да идам ќе ми треба некој од Влае, за да седи до Борјан, па попат ќе се собираме колку не збира...
RE: Предновогодишна дружба на рингерајки 5.12.2010 16:25:41
nenicka
ајде де не е далеку којзнае колку па и во други игротеки сме биле па сме дошле тогас ви бесе вас поблиску сега малку и на нас да одиме насекате .не е само во една,а за дедомразот и нетреб веднаш да се каже кој и од кад е не мене пишими на ова да знам! или на сите или на никој .не е фер ... и сега да не купуваме ништо само да дојдеме нели , без поклони ..
RE: Предновогодишна дружба на рингерајки 5.12.2010 16:37:58
etiopija
bravo za anamolly ni priredi vistinsko iznenaduvanje ! inaku ja podrzuvam nenicka za toa ili site da znaat ili nikoj iako mislam deka ne e vazno da se znae od kogo se podarocite bitno se potrudila i nekoj misli na rr!!
RE: Предновогодишна дружба на рингерајки 5.12.2010 19:02:27
Beatris
Џесика јас морам да одам со кола имам некои обврски потоа ама како и да е ќе се организираме некој со тебе некој со мене, Маца25 и така поминуваме од Центар ќе те собереме и тебе нема проблем, ако има уште некој што е успат натаму нека пише да се договориме
Татко на детето. пеперутка16
Дали би му дозволиле на детето да го напише името на таткото празно, т.е. „непризнаено татковство“, затоа што сте во лоши односи со таткото и затоа што не го прифаќа детето?
Да. (100%)
Не (0%)
Број на сите гласови: 1
Фала на гласовите. Гласавте веќе на сите актуелни анкети. Можеш да направиш своја анкета!