Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
RE: Предновогодишна дружба на рингерајки 30.11.2010 13:12:52
Anushka
размислував за Дедо Мраз... мм има дефинитивно најголем мешлак, ама многу пуши... башка ќе им ги изеде чоколадите на Рингерајчиња пред да им ги даде, хе, хе. А да си прашаме вп Мечос, некој од нивните вработени малку да поглуми?! Јас носам подарок-два за лотаријата!
RE: Предновогодишна дружба на рингерајки 30.11.2010 15:11:54
Natuska85
На 12.12.2010 година во 12 часот во игротеката Мечос доаѓа . ќе биде најубаво накитена.Дечињата ќе бидат поздравени од и истиот ќе почне со делење на .А дечињата тие ќе од радост. Верувам дека ќе има и па сите заедно ќе . Ако не послужи времето може и да направиме.На крај ќе се поздрави со нас и сите среќни и весели ќе си одиме дома. и
RE: Предновогодишна дружба на рингерајки 30.11.2010 16:53:57
Beatris
ИЗВОРНА ПОРАКА: Natuska85
На 12.12.2010 година во 12 часот во игротеката Мечос доаѓа . ќе биде најубаво накитена.Дечињата ќе бидат поздравени од и истиот ќе почне со делење на .А дечињата тие ќе од радост. Верувам дека ќе има и па сите заедно ќе . Ако не послужи времето може и да направиме.На крај ќе се поздрави со нас и сите среќни и весели ќе си одиме дома. и
RE: Предновогодишна дружба на рингерајки 30.11.2010 23:33:20
zodut
Ај со среќа - Новата година може веќе да дојде! Мамичките се спремни и супер расположени!!! КОЛКУ БРГУ СЕ ШИРИ ПОЗИТИВА ОСОБЕНО ЗА НОВА ГОДИНА!!! Ако успеам со ,,sверчето,, еве не и нас. ПОЗЗЗ!
RE: Предновогодишна дружба на рингерајки 1.12.2010 0:42:00
Мими
ve citam nekoe vreme a zacleneta sum od samiot pocetok na forumov no ne sum stignala da se pridruzam vo razgovorite super e sto organizirate vakva druzba za srcuskite mali ke se raduvaat mnogu iako ne ve poznavam bas bi sakala da ve druzam so moeto since dali primate novodojdeni?
RE: Предновогодишна дружба на рингерајки 1.12.2010 1:44:53
Maca25
ИЗВОРНА ПОРАКА: AnnaMolly 1. AnnaMolly 2. Jovanka 3. Natuska85 4. Џесика 5. Анушка со Мила 6. Dedo Mraz 7. Nade 8. Beatris 9. sone 10. denim со Мила 11. baby mama 12. maca25 и Нина 13. Gari68, betpet и Теодоричка 14. виктори 15. gvenda 16. Ивана, сестра на AnnaMolly 17. неничка 18. etiopija 19. oliva 20. mami2 21. Julie 22. Tanja so Filip 23.Sandra 83 24. cevlice и Алексеј 25. Blue Glow и Ива 26. Емине и Амар 27. Јована (другарка и на Нина) и мама Бети
да ја вметнам на Нина другарката
< Поракaта ја уредил Maca25 -- 1.12.2010 1:45:59 >
RE: Предновогодишна дружба на рингерајки 2.12.2010 0:15:35
nadica
еве јас да пишам дека се договорив со мм за доаѓање и тој прифаќа да биде нашиот дедо мраз ако го собира костумот навистина би замолила димензии по пп за да не се секираме
RE: Предновогодишна дружба на рингерајки 2.12.2010 10:31:51
nadica
ИЗВОРНА ПОРАКА: Maca25
ИЗВОРНА ПОРАКА: AnnaMolly 1. AnnaMolly 2. Jovanka 3. Natuska85 4. Џесика 5. Анушка со Мила 6. Dedo Mraz 7. Nade 8. Beatris 9. sone 10. denim со Мила 11. baby mama 12. maca25 и Нина 13. Gari68, betpet и Теодоричка 14. виктори 15. gvenda 16. Ивана, сестра на AnnaMolly 17. неничка 18. etiopija 19. oliva 20. mami2 21. Julie 22. Tanja so Filip 23.Sandra 83 24. cevlice и Алексеј 25. Blue Glow и Ива 26. Емине и Амар 27. Јована (другарка и на Нина) и мама Бети 28.Надица со мамичка и Дедо Мраз
да ја вметнам на Нина другарката
Дали ви се менструации болни? пеперутка16
Во последно време имам толку болни периоди што дури и се онесвестувам..итно е, ми дава инекција и толку..А сега кога стареам како што стареам. Имам 29 години, уште не сум се породила итн.