|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  12 13 [14] 15 16   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Бла-Бла Клуб!!!
7.12.2010 13:39:05   
Martins mom
Лелееее што ќе заборавев да ви кажам...Мартин од вчера почна по мене да вика мамо...Уф, се топам цела...

Никој не може да го осуди мојот избор, ниту моето мислење. Затоа што никој не ги пробал моите чувства, ниту моите болки.

(Одговор на членот Martins mom)
Непосредна врска до пораките: 326
7.12.2010 13:41:38   
Beatris
ИЗВОРНА ПОРАКА: AnnaMolly

Еве по едно необично кафенце user posted image
user posted image  

Iii ama dobri kafenca jas ke si go zemam ova so smily-vo da mi go razubavi malce stresniov raboten den user posted image

Whatever you are feeling is a perfect reflection of what is in the process of BECOMING...

(Одговор на членот AnnaMolly RR)
Непосредна врска до пораките: 327
7.12.2010 13:42:07   
Natuska85
user posted image user posted image user posted image за Мартин

"Whoever said that money doesn.t buy happiness didn.t know where to shop."

Непосредна врска до пораките: 328
7.12.2010 13:42:25   
lukas
ИЗВОРНА ПОРАКА: Martins mom

Лелееее што ќе заборавев да ви кажам...Мартин од вчера почна по мене да вика мамо...Уф, се топам цела...

mamo ?ili mamamam...

po mene ovaj vika mamamama,ama ona cisto mamo,tesko.haha

Неможите да бидите храбри ако не сте повредени.Неможе да научите ако не сте погрешиле.Неможете да бидете успешни ако не сте доживеале неуспех.

Непосредна врска до пораките: 329
7.12.2010 13:44:21   
Martins mom
чисто, ептен чисто го изговара, а и го знае значењето...ми ги пружи рачињата кога ме вика...Па редно беше. Ги изреди сите и најдоброто за крајuser posted image

Никој не може да го осуди мојот избор, ниту моето мислење. Затоа што никој не ги пробал моите чувства, ниту моите болки.

(Одговор на членот lukas)
Непосредна врска до пораките: 330
7.12.2010 13:44:27   
Палешка РР
Ајде со среќа мамо.
Миа повторува се што ќе кажам. Ако нешто и се види тешко вика бата user posted image user posted image user posted image

When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.

Непосредна врска до пораките: 331
7.12.2010 13:46:20   
arh_diz
Bravo za Martin.
Aj da ve nasmejam malku mm i kazal na sveki deka Marko rekol mama i sega ovaa saka sekoj den da ja barame ili taa se javuva koga Marko guga.Mm doaga od rabota si igra so Marko taman ke pocne Marko da guga toj i vrti , samo sto ke pocne da zbori so nejze Marko molci user posted image .Interesno mu e da slusa koga nekoj zboruva.Sveki se isplasila deka Marko ne ja sakauser posted image

Биди тоа што си

Непосредна врска до пораките: 332
7.12.2010 13:48:39   
Beatris

чисто, ептен чисто го изговара, а и го знае значењето...ми ги пружи рачињата кога ме вика...Па редно беше. Ги изреди сите и најдоброто за крајuser posted image

user posted image user posted image user posted image  za Martin

Whatever you are feeling is a perfect reflection of what is in the process of BECOMING...

Непосредна врска до пораките: 333
7.12.2010 13:55:12   
Pepelaska *
user posted image  за Мартин !

Знам колку си среќна сега user posted image . Мојов Мартин кога го облекувам плаче и кенка мамамамама ама без врска, знам дека е мал уште ама сепак убаво звучи user posted image

Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !

Непосредна врска до пораките: 334
7.12.2010 13:56:39   
lukas
bravo za martinuser posted image user posted image user posted image user posted image ,dusicka mala.i jas sakam da me vika mamo,a ne samo po cel den ..babababba,mamamama,najmnogu tatatatta,pa dededede,tetetete...a pak brat mi sega deka e kaj mene na posedok,go uci da vika vujce a na skrateno,vujvujvujvuj...user posted image user posted image user posted image

Неможите да бидите храбри ако не сте повредени.Неможе да научите ако не сте погрешиле.Неможете да бидете успешни ако не сте доживеале неуспех.

(Одговор на членот Beatris)
Непосредна врска до пораките: 335
7.12.2010 14:00:41   
Џесика
ех, Мартинс мам, ти завидувам, овој мојов уште не почна да ни се обраќа, милион ситуации му местам, само ме трга за рака и стенка... а ако му речам „викни ме, кажи- МАМО“, ми се врти и ми вика БАБО..., ако му кажам да рече БАБО, вика ДАБО.....абе да пукнеш од мака user posted image

Жената по природа е АНГЕЛ, но ако и ги скршат крилата таа лесно ќе научи да лета на метла!!!

(Одговор на членот Pepelaska *)
Непосредна врска до пораките: 336
7.12.2010 15:49:58   
agnes77

ааааа многу убавоuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
браво Мартинuser posted image

Непосредна врска до пораките: 337
7.12.2010 17:10:25   
AnnaMolly RR
Браво за Мартин! Чувството мора да е прекрасно, едвај чекам и јас да го чујам Филип како вика мамо. 

Live and let live

(Одговор на членот agnes77)
Непосредна врска до пораките: 338
7.12.2010 17:17:05   
Martins mom
ИЗВОРНА ПОРАКА: Палешка

Ајде со среќа мамо.
Миа повторува се што ќе кажам. Ако нешто и се види тешко вика бата user posted image user posted image user posted image

Па си знае таа дека од бато може да добие помошuser posted image user posted image

(Одговор на членот Палешка РР)
Непосредна врска до пораките: 339
7.12.2010 17:18:51   
Martins mom
Леле не ми се верува колкава среќа било ова...абе 4 букви ќе те направат да се чувствуваш ко на облациuser posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 340
7.12.2010 17:28:32   
agnes77

Леле не ми се верува колкава среќа било ова...абе 4 букви ќе те направат да се чувствуваш ко на облациuser posted image user posted image

четри букви, но силни и најубави ...user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 341
7.12.2010 17:36:33   
Martins mom
Мила Агнес...дупло да ти се врати...и тоа во најбрзо можно времеuser posted image user posted image Два пати по 4 буквиuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 342
7.12.2010 17:41:38   
agnes77
Martins mom, фала user posted image

Непосредна врска до пораките: 343
7.12.2010 20:06:53   
prettygirl
user posted image user posted image za Martin user posted image .Mozam da zamislam kakvo e cuvstvoto koga ke go slusnes kako go izgovara toa.Jas sum presrekna koga vnuka mi ke mi vikni'' teta mae'' a kamoli da go slusnes sopstvenoto dete ...super

Непосредна врска до пораките: 344
7.12.2010 20:06:54   
Beatris
Женски јас частам коктелчиња, бев на 4d принцезава user posted image  мрда ли мрда, си ја фатила папочната врвка и ја мавта лево десно user posted image . Чичко доктор вика дека сме 'машала' големки и дека се е во ред, па ми дојде душата на место user posted image user posted image user posted image

user posted image

Непосредна врска до пораките: 345
7.12.2010 20:17:49   
agnes77
Беатрис јеееееее user posted image user posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 346
7.12.2010 21:14:37   
Natuska85
Беатрис браво за малата шмизличкаuser posted image .И јас едвај чекам да го видам моето user posted image ,за две недели сме на преглед.Ќе земам и јас едно од коктеливе.тнх

"Whoever said that money doesn.t buy happiness didn.t know where to shop."

Непосредна врска до пораките: 347
7.12.2010 21:47:29   
Beatris
Da si se napieme virtuelni koga veke ne mozeme vistinski user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот Natuska85)
Непосредна врска до пораките: 348
7.12.2010 22:10:24   
AnnaMolly RR
Браво за бебушката, Беатрис! А ти која недела си? Веќе знаете дека е принцезичкаuser posted image
Натушке, тебе рано ти е за полот, нели?

Live and let live

Непосредна врска до пораките: 349
7.12.2010 22:32:51   
Beatris
Tek 20ta ima uste pola user posted image , bitno se da si e kako sto treba a za guskanjeto ke se strpime, samo se da si e na vreme

(Одговор на членот AnnaMolly RR)
Непосредна врска до пораките: 350
Страница:   <<   < Претходна страница  12 13 [14] 15 16   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  12 13 [14] 15 16   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

/
Jana9

Dali detskata soba ja pravevte po zelba na vaset_o dete?

Da (100%)

Ne (0%)

Број на сите гласови: 1

Фала на гласовите. Гласавте веќе на сите актуелни анкети. Можеш да направиш своја анкета!