|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  11 12 [13] 14 15   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Бла-Бла Клуб!!!
6.12.2010 10:44:41   
lukas
ИЗВОРНА ПОРАКА: sone

arh_diz fala na vnimanieto.pomina super.go operiraa minatiot petok,vo sabota bevme doma.ne se ni sekava.prasuva zosto dr.mi go vadi haznaplastot,a jas velam zatoa sto se izreba pred nekoj den.Operacijata pomiina super,samo zakaci gaden stomacen virus.4 dena so povracanje.dehirirase pa go nosevme na infuzija vo sredata navecer,a vcera pak zavrsisve na klinika.trebase da go hospitaliziraat ama ne vratija doma so upatstva kako ponatamo so ishrana.mislam deka koka-kolata go spasi.taka ni rece dr.da mu davame.do sega ne sme mu davale nikad gazirano/kako i da e konecno e super.

bravo sega samo zdrav da e/,dusice se iznamaci,istoto i jas koga imav stomacen virus mi dadoja da pijam koka kola i navistina pomaga..pozz do tebe i backi za junakot...

Неможите да бидите храбри ако не сте повредени.Неможе да научите ако не сте погрешиле.Неможете да бидете успешни ако не сте доживеале неуспех.

(Одговор на членот sone)
Непосредна врска до пораките: 301
6.12.2010 11:52:11   
arh_diz
Srcence malo se iznamacilouser posted image

Биди тоа што си

(Одговор на членот lukas)
Непосредна врска до пораките: 302
6.12.2010 21:31:57   
Natuska85
Женски абе нешто слабо ве има денес или мене така ми се чиниuser posted image .Ајде во барот частам по една пијачкаuser posted image

"Whoever said that money doesn.t buy happiness didn.t know where to shop."

(Одговор на членот arh_diz)
Непосредна врска до пораките: 303
6.12.2010 21:34:56   
Olivia
Mene edno cajce od majcina dusicka ako sakas da me pocastis ..mnogu sum umorna...i ladno mie..

"Trust takes years to build , only seconds to break , and forever to repair"

(Одговор на членот Natuska85)
Непосредна врска до пораките: 304
6.12.2010 21:41:25   
Natuska85
Оливиа таму частам газирано,кока кола и фанта user posted image user posted image .ама за тебе специјално еве тука едно чајче со лимонче.

user posted image

(Одговор на членот Olivia)
Непосредна врска до пораките: 305
6.12.2010 22:37:52   
Beatris
I jas sum za edno cajce za stopluvanje, nekako denov mie tapa kako I site ponedelnici. Sreka sto vo sreda ne se raboti user posted image

Whatever you are feeling is a perfect reflection of what is in the process of BECOMING...

Непосредна врска до пораките: 306
6.12.2010 22:57:44   
Natuska85
Ајде Беатрис и за тебе чајче од камилица,јас денес некако баш сум топ,супер ми беше денот сеа ќе си пуштам едно филмче и ќе си user posted image

user posted image

(Одговор на членот Beatris)
Непосредна врска до пораките: 307
6.12.2010 23:03:43   
Beatris
Fala Natuske. Ubavo da si nankate so user posted image

Whatever you are feeling is a perfect reflection of what is in the process of BECOMING...

Непосредна врска до пораките: 308
7.12.2010 7:30:53   
agnes77
кафе за добро утро

user posted image

(Одговор на членот Beatris)
Непосредна врска до пораките: 309
7.12.2010 7:38:50   
Палешка РР
Оооо какво утро на РР user posted image
Благодарам Агнес за кафето user posted image

When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.

(Одговор на членот agnes77)
Непосредна врска до пораките: 310
7.12.2010 8:04:23   
arh_diz
Dobro utro
Agens i jas ke zemam kafe , da se rasonam

Биди тоа што си

(Одговор на членот Палешка РР)
Непосредна врска до пораките: 311
7.12.2010 8:43:11   
Snowhite RR
И јас ќе земам, макар што се мислам да си прилегнам, Михаил веднаш се разбудува, само што ќе станам, еве сега го презаспивав, ама се си мислам дека пак ќе почне да кемка

Life is not the amount of breaths you take, it''''''''s the moments that take your breath away

(Одговор на членот arh_diz)
Непосредна врска до пораките: 312
7.12.2010 8:53:06   
Snowhite RR
Палешка кај живееш сега, да не ми си комшивка случајно?

Life is not the amount of breaths you take, it''''''''s the moments that take your breath away

(Одговор на членот Snowhite RR)
Непосредна врска до пораките: 313
7.12.2010 9:06:44   
Палешка РР
Не, далеку сум од тебе, седам кај уредот, Багеска ограда, или како што младите сега го викаат Беверли хилс user posted image
Те чекам на кафе user posted image user posted image

< Поракaта ја уредил Палешка -- 7.12.2010 9:07:17 >

When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.

(Одговор на членот Snowhite RR)
Непосредна врска до пораките: 314
7.12.2010 12:30:58   
Natuska85
Дознала дека е бремена 9 дена пред породувањето

Ејми Фарбер е 19-годишна девојка од Сомерсет, Велика Британија која дознала дека е бремена само 9 дена пред да го донесе на свет својот син. Пред 9 месеци докторите ѝ кажале на Ејми дека има циста на јајниците, па дури ѝ препишале да прима антибиотици кои се забранети за бремени жени. Но, она што требало да ѝ го кажат тогаш е дека е бремена.

user posted image

Ејми со нејзиниот син Дејвид

Неверојатната случка на Ејми започнала во март, кога таа отишла на доктор и се пожалила дека се чувствува уморна и дека има болки во стомакот. Крвните тестови наводно покажале дека Ејми има циста на јајниците и ѝ биле препишани антибиотици кои жените не би требало да ги примаат во текот на бременоста. Младата тинејџерка воопшто не ни помислувала дека може да е бремена, затоа што започнала и да слабее. Таа продолжила да се забавува со своите пријатели, а пред еден месец и пешачела 4 километри во рамките на карневал во Сомерсет, незнаејќи дека веќе е во напредната бременост. Но, неколку дена по карневалот таа повторно отишла на доктор со поплаки дека чувствува остра болка на едната страна од телото. Повторно направила тестови на крвта и наредниот ден, на 20 ноември, ѝ се јавила медицинска сестра која ѝ соопштила дека нема циста, но дека е бремена. „Не знаев што да направам. Почнав да плачам и веднаш ѝ се јавив на мајка ми.“ „Два дена подоцна ме пуштија на скенирање. Мајка ми ми кажа да очекувам да видам нешто малечко во форма на гравче. Но, наместо тоа, таму имаше бебе кое ни се насмевнуваше.“ „Си помислив дека тоа е скенирањето на некој друг, но сестрата ми кажа дека она што го гледам е бебето кое е во мојот стомак. Не можев да поверувам“ – раскажала Ејми. Ејми требало да се породи на 13. декември, но го родила својот син Дејвид две недели предвреме на 29. ноември. Таткото на бебето, Стјуарт Тарнер, има 21 година и е воодушевен од раѓањето на Дејвид, но Ејми сама ќе го расте бебето со поддршка од своите родители. „Не можев да поверувам кога ми кажаа дека сум бремена. Бев многу изненадена, но сега сум навистина среќна“ – признала Ејми.

Замислетеuser posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот Палешка РР)
Непосредна врска до пораките: 315
7.12.2010 12:41:42   
AnnaMolly RR
На работа ја преведувавме серијата што оди на Травел енд ливинг I didn't know i was pregnant. Нон стоп кога ја работев се прашував како е можно една жена да не знае дека е бремена? Не ли осетиле како мрда бебето? А стомакот? Си поставував еден куп прашања. Баш чудна работа.

Live and let live

Непосредна врска до пораките: 316
7.12.2010 12:42:22   
Martins mom
Дрн врн...Да бе, не го осетила како клоца, како се движи во стомакот...Или па можеби мислела дека штркот ги носи децата. Бременоста е пропратена со толку симптоми и измени на организмот, што нема шанса да ги промашиш...барем не 9 месеци!

Никој не може да го осуди мојот избор, ниту моето мислење. Затоа што никој не ги пробал моите чувства, ниту моите болки.

Непосредна врска до пораките: 317
7.12.2010 12:47:55   
AnnaMolly RR
Да, да, Мартинс мам! Ај да речеме 6 месеци не знаела... Ајде тоа можам да разберам. И знам девојки што во 5 месец откриле дека се бремени.
Ама 9? Нема шанси!

Live and let live

(Одговор на членот Martins mom)
Непосредна врска до пораките: 318
7.12.2010 12:51:34   
lukas
imav drugarka sto do 4 i pol mesecei ne znaese deka e trudna ama do 9??? i jas nekako ne veruvam,sto veli martins mom,promena na organizmot mrdanje na bebeto,ogromen stomak..pojma nemam ne mi se verva...8 mi mesec nemozev da se dvizam i da spijam kamoli da paradiram..user posted image user posted image user posted image

Неможите да бидите храбри ако не сте повредени.Неможе да научите ако не сте погрешиле.Неможете да бидете успешни ако не сте доживеале неуспех.

(Одговор на членот AnnaMolly RR)
Непосредна врска до пораките: 319
7.12.2010 12:54:58   
Martins mom
Абе баталете ја типката, сакала популарност...туку да ставеше некоја кафенце немаше да биде лошоuser posted image user posted image Мене ме МРЗИuser posted image

Никој не може да го осуди мојот избор, ниту моето мислење. Затоа што никој не ги пробал моите чувства, ниту моите болки.

Непосредна врска до пораките: 320
7.12.2010 12:57:15   
lukas

user posted image povelete...od mene edno trusko momentalno jas pijam..

Непосредна врска до пораките: 321
7.12.2010 12:57:21   
AnnaMolly RR
Еве по едно необично кафенце user posted image
user posted image

Live and let live

Непосредна врска до пораките: 322
7.12.2010 13:06:50   
Martins mom
Сииите ќе ги испијам...ќе се издроговамuser posted image user posted image user posted image Ќе станам, што вика свеки моја ДОРГИРАШuser posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот AnnaMolly RR)
Непосредна врска до пораките: 323
7.12.2010 13:20:47   
lukas
sega na 19-20 treba da odam na ured prosliot pat ne mi bese mojata doktorka a ovaa kaj so odam pak ne mi kaza zosto ke odam ama mislam deka mi rece za pregled mrazam koga odam a da ne znam za so odam a jas izbuneta celata zaborajv da prasam.kaj koja doktorka odis v ured ili kaj koja so e slobodna?a ako ne mu pomini noseto na lukas da mu teci ne daj boze da kreni aman temp,nema ni da odam,i ke se javam samo kaj ovaa prijatelkata v ured za da mi kazi so da pram..

Непосредна врска до пораките: 324
7.12.2010 13:37:40   
Martins mom
јас кај Марија Илиевска одам, така една ситна динамитна жена е, ама нема врска кај која ќе го однесеш, сите ти се исти кuser posted image ц. И да, сега на контрола треба да одиш, па после годинката за вакцина...

Непосредна врска до пораките: 325
Страница:   <<   < Претходна страница  11 12 [13] 14 15   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  11 12 [13] 14 15   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

Ve zamoluvam da mi pomognete vo izborot na imeto na mojata lepotica:
zoricaslavce

Ve zamoluvam da mi pomognete vo izborot na imeto na mojata lepotica:

Ivona (23%)

Sandra (12%)

Eva (32%)

Iva (33%)

Број на сите гласови: 210

Фала на гласовите. Гласавте веќе на сите актуелни анкети. Можеш да направиш своја анкета!