|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  14 15 [16] 17 18   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Бла-Бла Клуб!!!
8.12.2010 19:18:46   
Felly RR
Јас кога ќе видев дека така си игра, каса... престанував со доење. А сега, и кога е лута нешто ќе ме фати за рака и ме каса, а плус и шамари мава, ѕверка мала user posted image

Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.

(Одговор на членот lukas)
Непосредна врска до пораките: 376
9.12.2010 8:34:49   
arh_diz
Rr kako ste se odmorivte li vcera

Биди тоа што си

(Одговор на членот Felly RR)
Непосредна врска до пораките: 377
9.12.2010 9:21:23   
Beatris
Dobro utro......ihh kamo da ne se rabotese i denes i utre user posted image  Ama bolje eden den nego ic. Eve edno kafence od mene za rasonuvanje.

user posted image

Whatever you are feeling is a perfect reflection of what is in the process of BECOMING...

(Одговор на членот arh_diz)
Непосредна врска до пораките: 378
9.12.2010 13:30:05   
lukas
fala beatris,ajde odmene nesto blago...[link=http://www.google.com/imgres?imgurl=http://www.modes4u.com/img/polymer-clay-purple-strawberry-cake-3_big.jpg&imgrefurl=http://www.sciforums.com/showthread.php%3Ft%3D101212&usg=__TpZ7MiyX27-pxvGKpYefqM5COic=&h=411&w=500&sz=30&hl=en&start=0&zoom=1&tbnid=AoCTGwdXhX4SsM:&tbnh=167&tbnw=178&prev=/images%3Fq%3Dcakes%2Bpieces%2Bpicture%255C%26um%3D1%26hl%3Den%26client%3Dfirefox-a%26sa%3DX%26rls%3Dorg.mozilla:en-US:official%26biw%3D1116%26bih%3D470%26tbs%3Disch:10%2C33&um=1&itbs=1&iact=hc&vpx=830&vpy=56&dur=933&hovh=203&hovw=248&tx=81&ty=89&ei=6csATbDyI4rNswaInIzzDg&oei=jssATaDtDIG38gPXhtWbCA&esq=35&page=1&ndsp=9&ved=1t:429,r:4,s:0&biw=1116&bih=470][/link]

Неможите да бидите храбри ако не сте повредени.Неможе да научите ако не сте погрешиле.Неможете да бидете успешни ако не сте доживеале неуспех.

(Одговор на членот Beatris)
Непосредна врска до пораките: 379
9.12.2010 13:31:51   
lukas
lele majko sto izleze....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,ajde bujrum...

user posted image

Неможите да бидите храбри ако не сте повредени.Неможе да научите ако не сте погрешиле.Неможете да бидете успешни ако не сте доживеале неуспех.

Непосредна врска до пораките: 380
9.12.2010 13:31:53   
agnes77
бетрис фала за кафа, толико сум тажна ... можеби едно кафе ми малку помогнеuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 381
9.12.2010 13:34:08   
arh_diz
agens77 zosto si tazna sto e so tebe

Биди тоа што си

(Одговор на членот agnes77)
Непосредна врска до пораките: 382
9.12.2010 13:38:50   
agnes77
ИЗВОРНА ПОРАКА: arh_diz

agens77 zosto si tazna sto e so tebe

страв ме је да нечу никада дочекати дјевојчицаuser posted image јавио се некон на сло форуме и постирао заиста лошу вест, се надам да не е вистинаuser posted image

(Одговор на членот arh_diz)
Непосредна врска до пораките: 383
9.12.2010 14:11:37   
Beatris
Немој одма да се натажуваш, сите сме оптимистични и заедно со тебе, нормално е секоја лоша вест на најчуствителната тема да ти ја разниша довербата, ама мора да се издигнеш над тоа и да ВЕРУВАШ, вербата е најсилното оружје user posted image user posted image user posted image  

И мислата која се наоѓа подолу во мојот потпис го потврдува тоа, мисли и чувствувај убави нешта и убавите нешта ќе дојдат кај тебе......

Whatever you are feeling is a perfect reflection of what is in the process of BECOMING...

Непосредна врска до пораките: 384
9.12.2010 14:26:35   
lukas
ИЗВОРНА ПОРАКА: agnes77

бетрис фала за кафа, толико сум тажна ... можеби едно кафе ми малку помогнеuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ke dojde se na svoe mesto,nemoj da se sekiras,ti posakuvam se najubavo..i nasmevkauser posted image na lice samo..

Непосредна врска до пораките: 385
9.12.2010 14:48:14   
lukas
ajde malku da ve nasmejam...

Непосредна врска до пораките: 386
9.12.2010 18:08:57   
Olivia
Lukas me iznasmea ama na glas ..ova moram da si go stavam na facebook ama odma....  ahahaha hohohooho
pozz user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

"Trust takes years to build , only seconds to break , and forever to repair"

Непосредна врска до пораките: 387
9.12.2010 18:38:27   
lukas
jas na mm mu go pustiv na fb vo poraki,da dava,da ne se stedi oti ete so ke go ceka...user posted image user posted image user posted image user posted image ,se zezam..

(Одговор на членот Olivia)
Непосредна врска до пораките: 388
9.12.2010 18:54:08   
lukas
momentalno pijam kapucino od lesnik povelete i za vas...user posted image
user posted image

Непосредна врска до пораките: 389
9.12.2010 19:00:44   
agnes77
мммм фала Лукас, многу е вкусенuser posted image

Непосредна врска до пораките: 390
9.12.2010 19:01:23   
lukas
user posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 391
9.12.2010 19:04:55   
slavicav
E i jas ke zemam edno user posted image tnx

Непосредна врска до пораките: 392
9.12.2010 19:31:01   
Pepelaska *
http://www.youtube.com/watch?v=5TzJx9icL1I&feature=related

Поздрав за сите мамички user posted image

Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !

(Одговор на членот slavicav)
Непосредна врска до пораките: 393
9.12.2010 19:33:51   
Beatris
Dajte nekoe apce me iskina glavava otkako se vrativ od rabota user posted image

(Одговор на членот Pepelaska *)
Непосредна врска до пораките: 394
9.12.2010 19:50:19   
Natuska85
Беатрис мене докторот ми кажа ако ептен ме заболе главата да се напијам парацетамол,пошто тоа е повеќе на витамин ц,се имам напиено два пати до сега во текот на бременоста и по некое време дали психички не е битно битно ми помина главата.И нека мт те измасира малкуuser posted image

"Whoever said that money doesn.t buy happiness didn.t know where to shop."

Непосредна врска до пораките: 395
9.12.2010 20:03:25   
Natuska85
Луѓееее како почна да дува надвор....ааааа

"Whoever said that money doesn.t buy happiness didn.t know where to shop."

(Одговор на членот Natuska85)
Непосредна врска до пораките: 396
9.12.2010 20:04:17   
Beatris
Ај ќе пробам да не пијам за џабе може ке ми помине, а мм богами нема да се спаси од масажата user posted image

(Одговор на членот Natuska85)
Непосредна врска до пораките: 397
9.12.2010 20:07:30   
lukas
ИЗВОРНА ПОРАКА: Beatris

Dajte nekoe apce me iskina glavava otkako se vrativ od rabota user posted image

user posted image poveli!!!user posted image

Непосредна врска до пораките: 398
9.12.2010 20:08:56   
arh_diz
Podobro neka te izmasira maz ti.user posted image

Биди тоа што си

Непосредна врска до пораките: 399
9.12.2010 20:10:16   
lukas
a te zaborajv jas tebe deka si user posted image ,togas ova apce e paracetamol,i mene mi rece paracetamol deka mozam da pijam samo...ama dva pati ako se imav napieno samo...pozz pobrzo da ti pomine,ajde tamu koristi masazi..oh ko ne reci sega mm da me izmasira.uh,mi rece deka ako ne bilo mnogu skapo bugarija ke mi platel edna masaza...user posted image

Непосредна врска до пораките: 400
Страница:   <<   < Претходна страница  14 15 [16] 17 18   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  14 15 [16] 17 18   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

?
Maria

Najubavo zensko ime?

Leona (27%)

Iva (17%)

Jana (26%)

Mihaela (31%)

Број на сите гласови: 465

Фала на гласовите. Гласавте веќе на сите актуелни анкети. Можеш да направиш своја анкета!