|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  13 14 [15] 16 17   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Бла-Бла Клуб!!!
7.12.2010 22:40:58   
Natuska85
Јас од вчера влегов во  17та недела,докторот ми кажа на нареден преглед веќе ќе може да се види што е.Значи за две недели би требало да знаеме дали ќе е принцеза на мајка или рибарче на таткоuser posted image

"Whoever said that money doesn.t buy happiness didn.t know where to shop."

(Одговор на членот Beatris)
Непосредна врска до пораките: 351
7.12.2010 22:45:00   
lukas
lele jas stanio sedni sum od pree lukas go zaspav kaj 21 h pree koga go ranev pak mi povrati lele kutorto odvaj disi so noseto,mu zedov kapki nazogal,ama nekako mi se ko nekorisni,ko da nemaat efekt,mozi aj deka nekolku pati mu staviv ...lele mi e zal sto go gledam onaka kutroto,ama neka ne e poloso ke mu pomine...samo taka mi e neubavo..vie kako mi ste ?

Неможите да бидите храбри ако не сте повредени.Неможе да научите ако не сте погрешиле.Неможете да бидете успешни ако не сте доживеале неуспех.

Непосредна врска до пораките: 352
7.12.2010 22:50:49   
Beatris
ИЗВОРНА ПОРАКА: Natuska85

Јас од вчера влегов во  17та недела,докторот ми кажа на нареден преглед веќе ќе може да се види што е.Значи за две недели би требало да знаеме дали ќе е принцеза на мајка или рибарче на таткоuser posted image

Mene vo 18ta mi kazaa prvpat, taka da togas definitivno ke se vidi. Jas osekav deka e zensko a i potajno posakuvav, i vrti suci samo so rozevki alistenca se vrakav doma user posted image  SIte mi vkaa pocekaj, ja im vikav vie cekajte jas si znam user posted image  I ete iskoci taka...

Whatever you are feeling is a perfect reflection of what is in the process of BECOMING...

(Одговор на членот Natuska85)
Непосредна врска до пораките: 353
7.12.2010 22:54:44   
AnnaMolly RR
Лукас, назогал се за во ѓубре. Земи си аква марис бејби супер се.

Live and let live

Непосредна врска до пораките: 354
7.12.2010 23:11:13   
Палешка РР
ИЗВОРНА ПОРАКА: lukas

lele jas stanio sedni sum od pree lukas go zaspav kaj 21 h pree koga go ranev pak mi povrati lele kutorto odvaj disi so noseto,mu zedov kapki nazogal,ama nekako mi se ko nekorisni,ko da nemaat efekt,mozi aj deka nekolku pati mu staviv ...lele mi e zal sto go gledam onaka kutroto,ama neka ne e poloso ke mu pomine...samo taka mi e neubavo..vie kako mi ste ?

Според мене најубави капки се Ефедрин 0,25

When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.

(Одговор на членот lukas)
Непосредна врска до пораките: 355
7.12.2010 23:33:23   
Maca25
ИЗВОРНА ПОРАКА: AnnaMolly

Лукас, назогал се за во ѓубре. Земи си аква марис бејби супер се.

потпис. закон се

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

(Одговор на членот AnnaMolly RR)
Непосредна врска до пораките: 356
8.12.2010 0:22:51   
AnnaMolly RR
Женски, одам да спијам. До сега го пишував мојот текст за рубриката Дневникот на мама. Утре ќе го испратам.

Добра ноќ од мене!

Live and let live

(Одговор на членот Maca25)
Непосредна врска до пораките: 357
8.12.2010 0:24:39   
Beatris
Добра ноќ, убави сништа. Со нетрпение чекам да читкам утре user posted image user posted image

Whatever you are feeling is a perfect reflection of what is in the process of BECOMING...

(Одговор на членот AnnaMolly RR)
Непосредна врска до пораките: 358
8.12.2010 7:30:06   
agnes77
добро утро, бе посакувам честит празник 

кафе со циметuser posted image
user posted image

Непосредна врска до пораките: 359
8.12.2010 9:43:37   
Natuska85
Добро утро!!!!Денес демек повеќе ќе поспиев,се силев вчера ама пак се издигав во 8.30user posted image .И додека мм уште спие јас си читам на ррuser posted image . Еве јас ќе ставам млеко со несквик, кој е за нека повели

user posted image

< Поракaта ја уредил Natuska85 -- 8.12.2010 9:46:49 >

"Whoever said that money doesn.t buy happiness didn.t know where to shop."

(Одговор на членот agnes77)
Непосредна врска до пораките: 360
8.12.2010 9:51:45   
Felly RR
Фала Агнес и Натушка, јас ќе си земам едно кафе, а од млекцево со несквик ќе земам едно за бебушотuser posted image , таа такво го пие, само со несквикuser posted image

Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.

(Одговор на членот Natuska85)
Непосредна врска до пораките: 361
8.12.2010 10:13:39   
Bogdancanka
Добро утро и од менеuser posted image денес е прекрасен ден!
Честитки за сите кои денес славатuser posted image user posted image user posted image

< Поракaта ја уредил Bogdancanka -- 8.12.2010 10:14:04 >

Човек не мора секогаш да биде херој ама може секогаш да е човек........

(Одговор на членот Felly RR)
Непосредна врска до пораките: 362
8.12.2010 10:24:05   
Beatris
Dobro utro zenski, kafeto na Agnes mi izgleda primamlivo, obozavam cimet, ke si pivnam jas edno takvo kapucino... Sto ubav den deneska.....

(Одговор на членот Bogdancanka)
Непосредна врска до пораките: 363
8.12.2010 10:38:31   
lukas
dobro utro i od mene...kako ste?

Неможите да бидите храбри ако не сте повредени.Неможе да научите ако не сте погрешиле.Неможете да бидете успешни ако не сте доживеале неуспех.

Непосредна врска до пораките: 364
8.12.2010 10:53:39   
Beatris
Odlicno, neraboten den, sonce, rr user posted image , pozitivna energija.... Kako e lukas deneska, mu se pusti li noseto? user posted image

Непосредна врска до пораките: 365
8.12.2010 10:58:52   
lukas
ne uste e istiot,fala beatris, vesel e no uste mu e zatnato noseto nokeski kutroto izdivnuvase od tesko so mu e,sabajle so pumpicata mu vadev,pistese kornese i sega samo so ke ja vidi vrti so glata,lele kolku ke go drzi ova?znae nekoj .?

Непосредна врска до пораките: 366
8.12.2010 13:10:10   
arh_diz
Srce malo , tesko ni e na nas vozrasnite a ne na nego

Биди тоа што си

Непосредна врска до пораките: 367
8.12.2010 13:18:58   
Maca25

ИЗВОРНА ПОРАКА: agnes77

добро утро, бе посакувам честит празник 

кафе со циметuser posted image
user posted image

обожавам кафе со цимет!! агенс денес ептен ме погодилаuser posted image

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

(Одговор на членот agnes77)
Непосредна врска до пораките: 368
8.12.2010 13:32:07   
Pepelaska *
user posted image

Да ве честам за среденото купатило во новата куќа, малку по малку одиме таму user posted image

Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !

(Одговор на членот Maca25)
Непосредна врска до пораките: 369
8.12.2010 15:12:20   
Snowhite RR
Ај добар ден и од мене, некој ќе празнува, некој ќе работи, тоа е тоа
И јас обожавам кафе со цимет, фала Агнес и јас ќе си земам, а и од овие не знам што се од Пепелашка, ама вкусно ми изгледаат, со здравје да си го користите новото купатило, и до нова година да си се вселите во ново да си ја чекате

Life is not the amount of breaths you take, it''''''''s the moments that take your breath away

(Одговор на членот Pepelaska *)
Непосредна врска до пораките: 370
8.12.2010 15:17:05   
Bogdancanka
ммммм прекрасни колачи Пепелашка честитки за вашето средување со здравје да си го служите купатилотоuser posted image user posted image user posted image

Човек не мора секогаш да биде херој ама може секогаш да е човек........

(Одговор на членот Pepelaska *)
Непосредна врска до пораките: 371
8.12.2010 15:19:32   
sone
Aj pepelaskacestito novo kupatilo pa so maz ti da go seftosate sto pobrzo onaka, aj da ne bidam bezobrazna user posted image , pa da mi poskas i na mene da mi se vrati...kolacite ti gi pravese? user posted image   mnogu vkusni

(Одговор на членот Snowhite RR)
Непосредна врска до пораките: 372
8.12.2010 15:25:56   
lukas
uh sega mi se prjade nesto blago....m,m,m...user posted image

(Одговор на членот sone)
Непосредна врска до пораките: 373
8.12.2010 15:41:46   
Snowhite RR
Леле да ви кажам она моено мало ѕверче се научи да ме каса, сабајле му давам да цица за да презаспија, а тој ме каса, леле ако се научи така што ќе правам не знамuser posted image

Life is not the amount of breaths you take, it''''''''s the moments that take your breath away

Непосредна врска до пораките: 374
8.12.2010 15:50:50   
lukas
jas snowhite go imav istiot problem si igrase kasase....

(Одговор на членот Snowhite RR)
Непосредна врска до пораките: 375
Страница:   <<   < Претходна страница  13 14 [15] 16 17   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  13 14 [15] 16 17   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

.
Jana9

Dali odite na fudbalski natprevari?

Da (0%)

Ne (100%)

Ponekogas (0%)

Број на сите гласови: 1

Фала на гласовите. Гласавте веќе на сите актуелни анкети. Можеш да направиш своја анкета!