|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  15 16 [17] 18 19   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Бла-Бла Клуб!!!
9.12.2010 20:13:02   
Natuska85
ИЗВОРНА ПОРАКА: lukas
.uh,mi rece deka ako ne bilo mnogu skapo bugarija ke mi platel edna masaza...user posted image

охоохх,а да ти даде парите да си купиш некоја ташна, а он да те измасира во хотелската соба,откако ќе заспие лукасuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

"Whoever said that money doesn.t buy happiness didn.t know where to shop."

(Одговор на членот lukas)
Непосредна врска до пораките: 401
9.12.2010 20:17:23   
lukas
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,ne toj drugata  masaza ke mi ja pruzi,masaza so tretata raka,user posted image user posted image user posted image ,ovaa so pari  e druga..user posted image user posted image , a i tasna ke dade +.

Неможите да бидите храбри ако не сте повредени.Неможе да научите ако не сте погрешиле.Неможете да бидете успешни ако не сте доживеале неуспех.

(Одговор на членот Natuska85)
Непосредна врска до пораките: 402
9.12.2010 20:18:34   
Beatris
ИЗВОРНА ПОРАКА: lukas

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,ne toj drugata  masaza ke mi ja pruzi,masaza so tretata raka,user posted image user posted image user posted image ,ovaa so pari  e druga..user posted image user posted image , a i tasna ke dade +.

user posted image user posted image user posted image  Aaaa lukas me iznasmea user posted image user posted image user posted image  More pametno, se da dade all-inclusive paket user posted image

Whatever you are feeling is a perfect reflection of what is in the process of BECOMING...

Непосредна врска до пораките: 403
9.12.2010 20:36:59   
Natuska85
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот Beatris)
Непосредна врска до пораките: 404
9.12.2010 22:36:35   
AnnaMolly RR
Леле како би се напила едно јако кафе, ме боли глава. Ама касно е.
Ај наместо кафе по едно млекце за поубаво да спиеме user posted image
user posted image

Live and let live

Непосредна врска до пораките: 405
9.12.2010 22:47:02   
Natuska85
ОО фала на млекцето Анамоли јас ќе си ставам и несквикuser posted image .Добра сум јас домче сама сум си мм е на службен  пат,утре се враќа.Отидов да гледам survivor сега.Имајте добра ноќ ситеuser posted image  

(Одговор на членот AnnaMolly RR)
Непосредна врска до пораките: 406
9.12.2010 22:54:25   
Pepelaska *
user posted image

Poveli Natuska, mora da se slusaat trudnicite user posted image

Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !

Непосредна врска до пораките: 407
9.12.2010 23:02:09   
AnnaMolly RR
ИЗВОРНА ПОРАКА: Pepelaska###

user posted image

Poveli Natuska, mora da se slusaat trudnicite user posted image

Така е, така е. user posted image

Live and let live

(Одговор на членот Pepelaska *)
Непосредна врска до пораките: 408
9.12.2010 23:04:47   
Beatris
Eve i jas si stopliv edno mlekce i vo krevet. Dobra nok na site user posted image

Whatever you are feeling is a perfect reflection of what is in the process of BECOMING...

(Одговор на членот AnnaMolly RR)
Непосредна врска до пораките: 409
10.12.2010 8:27:26   
agnes77
добро утро, седнам пред ПЦ и пијам кафе ... но можеби некој пија кафе  у јога позицијаuser posted image

user posted image

Непосредна врска до пораките: 410
10.12.2010 8:39:13   
sone
dobro utro i jass edam ped pc i pijam kafe a princezata se igra vo ogradica i ja gledam.kazete mi majki na ko forum da vidam za ova pred novogodisno sobiranje na rr vo nedela vo 12h?

(Одговор на членот agnes77)
Непосредна врска до пораките: 411
10.12.2010 8:45:30   
agnes77
линк
http://www.ringeraja.mk/forum/m_140741/mpage_9/key_/tm.htm

(Одговор на членот sone)
Непосредна врска до пораките: 412
10.12.2010 9:22:02   
Beatris
ИЗВОРНА ПОРАКА: agnes77

добро утро, седнам пред ПЦ и пијам кафе ... но можеби некој пија кафе  у јога позицијаuser posted image

user posted image

Neznam kakvo e kafeto ama pozicijava e odlicna za da mu izleze nekomu niz nos user posted image user posted image user posted image  Eve od mene edno normalno za dobro utro user posted image

user posted image

Na zdravje neka ni e!

Непосредна врска до пораките: 413
10.12.2010 10:00:57   
lukas
eve i od mene dobro utro i jas samo so si svariv tursko eve i za vas...

< Поракaта ја уредил Тања -- 10.12.2010 19:36:42 >

Неможите да бидите храбри ако не сте повредени.Неможе да научите ако не сте погрешиле.Неможете да бидете успешни ако не сте доживеале неуспех.

Непосредна врска до пораките: 414
10.12.2010 10:01:18   
lukas
ajdeeeeee..so mi izlegva posledno vaka...????

Непосредна врска до пораките: 415
10.12.2010 10:18:08   
Natuska85
И Беатрис не успеала да го направи кафетоuser posted image user posted image user posted image .

Еве бе јас направив,повелетеuser posted image user posted image

user posted image

Непосредна врска до пораките: 416
10.12.2010 10:19:54   
lukas
fala natuska user posted image

Непосредна врска до пораките: 417
10.12.2010 10:21:41   
agnes77
Натуска85 мммм одлично кафе ... терба да научиш Беатрис и Лукас како да направе кафетоuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Поракaта ја уредил agnes77 -- 10.12.2010 10:22:20 >

Непосредна врска до пораките: 418
10.12.2010 10:23:48   
Beatris
Kako be ne mi iskoci kafeto user posted image  Sram da im e, da ne dadat covek kafe da se napie user posted image  Ajde i jas ke zemam od ova na Natuska dodeka napravam novo user posted image

Непосредна врска до пораките: 419
10.12.2010 10:25:57   
agnes77
ИЗВОРНА ПОРАКА: Beatris

Ajde i jas ke zemam od ova na Natuska dodeka napravam novo user posted image

добра идеја, мени ми треба повеќе од едно кафеuser posted image , чекам да напавиш ново, кафето од Натуска сум испила

Непосредна врска до пораките: 420
10.12.2010 10:30:10   
lukas
ne uspeav so kafeto no eve blagicko od mene..
user posted image

Непосредна врска до пораките: 421
10.12.2010 10:37:16   
agnes77
Ликас, ке земем едно. Многу е вкусноuser posted image , ми треба нешто благо со кафе user posted image user posted image user posted image user posted image   да некој зготови ручек, јас не требам да работам во кујната денесuser posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 422
10.12.2010 10:39:33   
lukas
jeeeeeeeeeeeeee,eve i od  mene kafe za tie sto baraa duplo...hehe

user posted image

Непосредна врска до пораките: 423
10.12.2010 11:02:54   
Beatris
Eve go i moeto, na mleko e povekje da ne dobieme kofeinsko truenje sabajlecki user posted image
user posted image

Непосредна врска до пораките: 424
10.12.2010 11:13:00   
Pepelaska *
Јас ќе земам од лукас од јакото, а вие трудниците пијте си со млекце мора да се пазите user posted image

Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !

Непосредна врска до пораките: 425
Страница:   <<   < Претходна страница  15 16 [17] 18 19   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  15 16 [17] 18 19   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

Koe ime vi se dopaga
mazule

Iminja

Mario (37%)

Stefan (63%)

Број на сите гласови: 221

Фала на гласовите. Гласавте веќе на сите актуелни анкети. Можеш да направиш своја анкета!