|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  61 62 [63] 64 65   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Сакаме две црти
3.12.2010 19:24:38   
iviv
jas eve cekam vo petokot i sabotata 26/12 i 27/12 pravev inseminacija i od togas treba da cekam dve nedeli negde okoli 12,13 najkasno 14 treba da NE dobijam i se nadevam deka ke bide taka :)  a ako ne poveke sreka sledniot pat ke pravam uste eden mesec d\ neznam ke vidam kako ke mi kaze doktorov i posle januari i februari pauza ke se sprem za svadba vo mart :) pa posle so gospod na pred

Ajde ovoj mesec da se izraduvame pred novogodisno i da zacekorime smelo vo novata godina kako idni majki na site sto cekaat im go posakuvam od se srce ova

(Одговор на членот misla)
Непосредна врска до пораките: 1551
4.12.2010 9:25:05   
sesilija
user posted image user posted image user posted image user posted image navivam za pozitivno i ne se stresuvajuser posted image

(Одговор на членот iviv)
Непосредна врска до пораките: 1552
4.12.2010 9:28:06   
sesilija
misla i jas i maz mi letoto s epredadovme na obvrski i na razni gosti sto ni doagaa taka da za nas nemavme vreme sega se kaam stosakav da im pogodam na drugite i za gubivme dragoceno vreme ke ucime od greskite poraka za vas gledjte si sto vi e prioritetno na va sa ne na drugite

(Одговор на членот sesilija)
Непосредна врска до пораките: 1553
4.12.2010 11:31:01   
Just baby
Ti pustam sreka da si dobies user posted image ili user posted image . Jas pred edna nedela poveke osekav simptomi, a sega nekako.. se si mislam deka i ovoj mesec nema da ima user posted image . nestripliva sum i neznam dali da go pravam testot pred da dobijam ili da cekam ako mi zadocni?user posted image ?

(Одговор на членот iviv)
Непосредна врска до пораките: 1554
4.12.2010 12:16:59   
iviv
ti drzam sreka samo napred ,a sto pravese ti ? ili po priroden pat probuvas ?
za testot poubavo pricekaj zosto moze e rano i ke te razocara a eve vikend e pred tebe probaj da se izrelaksiras :)  ili vo ponedelnik idi vo nekoja privatna labaratorija napravi si test preku krv ako epten ne te drzi mesto.
ajde ke ima dve crtki kaj poveke gledam ovoj mesec:))))

(Одговор на членот Just baby)
Непосредна врска до пораките: 1555
4.12.2010 12:26:26   
sesilija
just baby i jas gi osekav istite simptomi i si velev mora da ima nesto a togas pred da mi dojde se se smiri sepak sekpj e poseben sluvaj najvazno e da ne se voznemiruvas jas bev razocarana posle sekoja men sega znam deka imame problem pa rabotime na problemot

(Одговор на членот iviv)
Непосредна врска до пораките: 1556
4.12.2010 13:10:39   
Just baby
Ova nie vtor mesec kako seobiduvame oficijalno , prethodno uste eden mesec neoficijalno user posted image . minatiot mesec bev razocarana sto ne gi vidov user posted image . Ako i ovoj mesec ne gi vidam nema povejek smetanje na plodni denovii vnimavanje na simptomi, ke ostavam se na strana. Navivam za user posted image ili user posted image kaj site sto gi ocekuvaat user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот sesilija)
Непосредна врска до пораките: 1557
4.12.2010 13:48:18   
iviv
Just baby ti mozes da si napravis redovni pregledi pap micro brisevi licno onaka da si imas deka primer ete nemas bakterija nekoja ili cista itn sto ne mora da znaci deka nesto treba da imas toa se kontroli redovni.
ne se zamaraj i samo opusteno bez misli i slicno baska dva meseci rano e za bilo kakov zaklucok :)
Ti drzi sreka za nas ,a nie za tebe :)

Непосредна врска до пораките: 1558
7.12.2010 8:07:58   
Just baby
Kade ste idni mamicki? dobi li nekoja user posted image ili user posted image ? kaj mene ovaa nedela se golemite ocekuvanja. se nadevam ke gi vidam user posted image .user posted image user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот iviv)
Непосредна врска до пораките: 1559
7.12.2010 14:08:23   
lete
just baby navivame za tebe ama decki ic ne bilo taka kako sto izgleda luge od sve mise gadi i vodata so sila ja pijam so denovi kapka son nemam sepak e ubavo cuvtsvoto se nadevam deka kese sredam idnite denovi inace veke sum 7ma nedela

Веруваме само во oна на кое што се надеваме
и се надеваме на она во кое што веруваме

Непосредна врска до пораките: 1560
7.12.2010 14:10:40   
lukas
ИЗВОРНА ПОРАКА: Just baby

Kade ste idni mamicki? dobi li nekoja user posted image ili user posted image ? kaj mene ovaa nedela se golemite ocekuvanja. se nadevam ke gi vidam user posted image .user posted image user posted image user posted image user posted image

ajde da dade gospod da ne radvasso user posted image ...pozzzuser posted image user posted image user posted image

Неможите да бидите храбри ако не сте повредени.Неможе да научите ако не сте погрешиле.Неможете да бидете успешни ако не сте доживеале неуспех.

Непосредна врска до пораките: 1561
7.12.2010 15:37:50   
Just baby
i mene veke nekolku dena posle sekoe jadenje mi e tesko, i osekam kako gadenje. gradite me bolat mnooogu. ama ponekogas me bolat i jajnicite.... ajde ke vidime user posted image

(Одговор на членот lete)
Непосредна врска до пораките: 1562
7.12.2010 15:40:21   
Bogdancanka
многу среќа за сите кои сте во исчекување наuser posted image

Човек не мора секогаш да биде херој ама може секогаш да е човек........

Непосредна врска до пораките: 1563
8.12.2010 8:52:21   
cleo
Baby 29, da te prasam nesto mila. Dabrostonot gi pies po 7 dena taka neli??? Mene doktorot prvo mi rece 10 dena, ama jas ne mozev poveke od 7 zasto pocna da me boli uzasno glavata od niv i mi se povrakase. I sega se prasuvam dali e dovolno za da dobijam so 7 dena terapija po dve apcinja dnevno. So toa sto mene i pred da pocnam so terapijata mi bese endometriumot 11, 2 mm sto znaci skoro dovolno da prokrvari se razbira ako nema nekoe slatko user posted image  vo nego user posted image . Pisi ako mozes, gledam deka si on line

(Одговор на членот Baby29)
Непосредна врска до пораките: 1564
8.12.2010 9:49:49   
Baby29
Draga Kleo, jas prviot pat gi piev 10 dena, a posle mi gi namali na sedum dena i se bilo ok, ne se grizi ako ne dobies i po sedumdnevna terapija moze i ke bides user posted image daj boze, eve bas zavcera bev na folikumetrija po vtor pat mi rece deka mi e zgolemen folikulot dosta i deka e pred prskanje no bidejki rece deka mi docni ovulacijata stavi inekcija za raspukuvanje i mi rece sega da rabotime na user posted image do petok i od petok pak mi dade da gi pijam 10 dena, neznam zasto ama koga go prasav mi rece deka moram da gi pijam i koga ke pominat tie 10 dena ako ne dobija ( daj boze da ne dobijam ) da sum odela pa ke sme pravele testovi itn., Se nadevam deka malku te oslobodiv od griza i ti posakuvam iskreno da si user posted image , kako i za sebe pa da si gi iraduvame nasite za nova godina so edno user posted image user posted image user posted image
ИЗВОРНА ПОРАКА: cleo

Baby 29, da te prasam nesto mila. Dabrostonot gi pies po 7 dena taka neli??? Mene doktorot prvo mi rece 10 dena, ama jas ne mozev poveke od 7 zasto pocna da me boli uzasno glavata od niv i mi se povrakase. I sega se prasuvam dali e dovolno za da dobijam so 7 dena terapija po dve apcinja dnevno. So toa sto mene i pred da pocnam so terapijata mi bese endometriumot 11, 2 mm sto znaci skoro dovolno da prokrvari se razbira ako nema nekoe slatko user posted image  vo nego user posted image . Pisi ako mozes, gledam deka si on line

(Одговор на членот cleo)
Непосредна врска до пораките: 1565
8.12.2010 11:57:28   
iki82
jas ednas gi imam pieno dabrostonot ama 10 dena. nemav nekoi pogolemi teskotii od niv, samo me bolea gradi mnogu. dobiv na 8 miot den od koga gi prekinav.

Непосредна врска до пораките: 1566
9.12.2010 11:43:10   
Natuska85
Женски малку да ве насмејам се надевам нема да ме сфатите лошо.user posted image .Кога се видовме првпат со газдарицата на  станот сега во кој живееме,а кај што сме под кирија низ муабет ми кажа дака станот бил многу плоден,она "експресно" останала user posted image со двете деца.Јас само се насмеав.По некое време доаѓаат кај нас претходните кираџии да доземат уште нешто што беа оставиле,гледам женската трудна.За неполни 3 месеци и јас останав user posted image ..user posted image user posted image .Дали е случајност??user posted image user posted image .Така да кога ќе најдам стан за купување,а во потрага сме топло ви го препорачувам овој стан за под киријаuser posted image user posted image user posted image

"Whoever said that money doesn.t buy happiness didn.t know where to shop."

(Одговор на членот iki82)
Непосредна врска до пораките: 1567
9.12.2010 11:51:50   
Beatris
Natuske me iznasmea do solzi user posted image user posted image user posted image  I nie sme isto vo stan pod kirija bidejki zgradata vo koja imame stan se uste se gradi, i na pragot pred vleznata vrata na podot ima zalepeno mali nodjinja, kako mali bebeski cekorcinja, epten se slatki i vodat od liftot kon vnatre, bas se smeevme so gazdite deka stanot e epten 'ploden' i taka i izleze. Se preselivme vo sredinata na juli a vo avgust jas veke bev user posted image  (si rekovme aj vo avgust e svadbata ne mora da se pazima i odma se fati) user posted image  

Iskreno na site im posakuvam sto poskoro da gi zdogledaat user posted image  i zaedno da ja spodelime radosta user posted image  

Whatever you are feeling is a perfect reflection of what is in the process of BECOMING...

(Одговор на членот Natuska85)
Непосредна врска до пораките: 1568
9.12.2010 12:35:57   
iki82
eve devojki da se prijavam deka i jas cekam user posted image , no nemam nesto nadezi posto nema nikakvi simptomi, ni stomak me boli ni kicma, samo malki gradi. denes mi e 9 den posle ovulacija i inseminacija, pa ke si cekam uste nekolku den a do test.

(Одговор на членот Beatris)
Непосредна врска до пораките: 1569
9.12.2010 14:25:13   
light
iki82 ne se predavaj moze i da bide sakam da te prasam kade pravese inseminacija dr i mene mi preporacuva ama se mislam da cekam uste malku user posted image  user posted image

(Одговор на членот iki82)
Непосредна врска до пораките: 1570
9.12.2010 14:31:27   
iki82
light kaj lazarevski odam vo sistina.on mi pravese, ne se otkazuvam od nego, site gi prosetav i on mi e najdobar. ne znam koj e vasiot problem, zosto ti preporacuvaat inseminacija. kaj nas jas imam policisticni jajnici i mm ima problem so spermogramot, taka da posigurno ni e inseminacija nego da gubam vreme prirodno. inaku si napraviv test sabajlevo, na 9 den po ovulacija i negativen e. si osekam jas , nema znaci na bremenost

(Одговор на членот light)
Непосредна врска до пораките: 1571
9.12.2010 14:49:09   
lady_bug
user posted image pozdrav do site sto cekaat user posted image i jas sum ednata od niv lele lugje ama sum nestrpliva denovive mi se kako godina,a i strav mi e nekako osecam blago bolki vo stomakot isto taka me bockaat jajnicite nz sto da mislam aj malku pomos ja dobiv na 16.11 a imavme odnosi 27-28.11 i sega do koga da cekam aj majkata!!!!!

help meuser posted image

Непосредна врска до пораките: 1572
9.12.2010 14:52:34   
Beatris
Pocekaj uste nedela dve i pravo vo apteka po test. Stiskame palci user posted image

Whatever you are feeling is a perfect reflection of what is in the process of BECOMING...

(Одговор на членот lady_bug)
Непосредна врска до пораките: 1573
10.12.2010 11:33:08   
Baby29
Dragi prijatelki, nas ni zavrsi periodot na akcija user posted image , od denes mi rece da pijam 10 dena pak dobreston, pa ke vidime sto ke se sluci, dali ke gi vidam tie user posted image , lele kolku sakam, ama kako e bozjata volja taka. Dokolku ima nekoi novosti blagovremeno ke ve izvestam, sega mi ostanuva samo da si cekam i da si ja pijam terapijata, no kolku ja mrazam ovaa neizvesnost user posted image ama za edno slatko user posted image se se izdrzuva.

Lele cel ferman napisav, aj pozdravce do site i ve user posted image user posted image

(Одговор на членот Beatris)
Непосредна врска до пораките: 1574
10.12.2010 11:42:51   
arh_diz
Baby29 ti posakuvam da si gi vidis user posted image . No opusti se pij si ja terapijata i uzivaj nemoj da se opteretuvas.

Биди тоа што си

Непосредна врска до пораките: 1575
Страница:   <<   < Претходна страница  61 62 [63] 64 65   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  61 62 [63] 64 65   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

За доилки.
пеперутка16

Малку чудно прашање, но ме интересира: дали мајките доилки пробале сопствено млеко?