|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  62 63 [64] 65 66   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Сакаме две црти
10.12.2010 11:50:35   
Baby29
Fala duso na sovetot i iskrenite zelbi, gospod da gi islisa pa na site da ni podari po ednouser posted image

(Одговор на членот arh_diz)
Непосредна врска до пораките: 1576
10.12.2010 15:01:36   
Annet
милички рингерајки,ми доцни една недела,денес наутро направив тест,и ми покажа user posted image user posted image user posted image цртки ,втората беше малку ама многу малку побледичка,градите ме болат не можам да ги допрам,многу одам по мала нужда.во овие сите напишани симптоми јас се пронаогам..и така денес срцето ми трепери и многу сум срекна ама незнам кога да одам на преглед,пијам веке 3 месец тифол,треба да одам кога ќе ги допијам,ама не ми се чека .кажете ми што е најправилно да правам.
user posted image user posted image

(Одговор на членот Baby29)
Непосредна врска до пораките: 1577
10.12.2010 15:06:27   
Baby29
Честито миличка на user posted image , ако толку не те држи место појди си на лекар никој не ти брани, но ако имаш уште неколку дена за допивање оди си тогаш, ако имаш усте многу подобро е да одиш.

ИЗВОРНА ПОРАКА: Annet

милички рингерајки,ми доцни една недела,денес наутро направив тест,и ми покажа user posted image user posted image user posted image цртки ,втората беше малку ама многу малку побледичка,градите ме болат не можам да ги допрам,многу одам по мала нужда.во овие сите напишани симптоми јас се пронаогам..и така денес срцето ми трепери и многу сум срекна ама незнам кога да одам на преглед,пијам веке 3 месец тифол,треба да одам кога ќе ги допијам,ама не ми се чека .кажете ми што е најправилно да правам.
user posted image user posted image

(Одговор на членот Annet)
Непосредна врска до пораките: 1578
10.12.2010 15:10:08   
Luci
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Cestitki i od mene

Непосредна врска до пораките: 1579
10.12.2010 15:15:20   
Glück90
cestitki mila za user posted image crti,bravo za novoto user posted image i idnata user posted image

When you focus on problems, you will have more problems. When you focus on possibilities, you will have more opportunities. Dream. Wish. Make it happen.

(Одговор на членот Luci)
Непосредна врска до пораките: 1580
10.12.2010 15:17:13   
Annet
фала ви многу,срца стеuser posted image имам уште 14 дена да пијам ама мислам дека ќе си закажам во понеделник и сигурно до кај среда ќе знам и одма ќе ви кажамuser posted image ве гушкам user posted image user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот Luci)
Непосредна врска до пораките: 1581
10.12.2010 15:24:18   
lukas
annet,cestitki se najubavo user posted image user posted image user posted image user posted image

Неможите да бидите храбри ако не сте повредени.Неможе да научите ако не сте погрешиле.Неможете да бидете успешни ако не сте доживеале неуспех.

Непосредна врска до пораките: 1582
10.12.2010 15:26:37   
Annet
fala ti od srceuser posted image user posted image
ИЗВОРНА ПОРАКА: lukas

annet,cestitki se najubavo user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

(Одговор на членот lukas)
Непосредна врска до пораките: 1583
10.12.2010 15:36:04   
*mika*
Annet cestitki i od mene..od se srce :)) user posted image  imaj lesna bremenost i bidi najsrekna trudnica na svet :)))
Samo edno prasanje, bidejki vikas dali prvo da go dopies Tifolot pa potoa da ides na gin?? Pa neli e toa folna kiselina, i onaka ke treba da ja pies celo prvo tromesecie.. zasto da cekas za ginekolog... jas uste denes bi zakazala :)))) user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 1584
10.12.2010 15:42:56   
Annet
фала ти многу од срцеuser posted image да фолна е и во право си,само мене денес ми се мотаат секакви прашања во глава и искрено многу сум збунета,ќе те послушам и ќе закажам најбрзо што може.па што би правела без вас ,на сите пријателки тука им посакувам да се среќни како денес јас, ама да не се оволку збунети хахаха
ИЗВОРНА ПОРАКА: *mika*

Annet cestitki i od mene..od se srce :)) user posted image  imaj lesna bremenost i bidi najsrekna trudnica na svet :)))
Samo edno prasanje, bidejki vikas dali prvo da go dopies Tifolot pa potoa da ides na gin?? Pa neli e toa folna kiselina, i onaka ke treba da ja pies celo prvo tromesecie.. zasto da cekas za ginekolog... jas uste denes bi zakazala :)))) user posted image user posted image

(Одговор на членот *mika*)
Непосредна врска до пораките: 1585
10.12.2010 17:27:47   
Just baby
Cestitki i lesna bremenost na site koi si gi vidoa user posted image . Od mene nisto i ovoj mesec, zal mi e ali toa e. mozebi naredniot

Непосредна врска до пораките: 1586
10.12.2010 20:27:12   
Annet
фала ти мила да ти се врати што побрзо,и јас не се надевав дека ќе биде толку брзо и ете user posted image .ајде што побрзо да си ги видишuser posted image
ИЗВОРНА ПОРАКА: Just baby

Cestitki i lesna bremenost na site koi si gi vidoa user posted image . Od mene nisto i ovoj mesec, zal mi e ali toa e. mozebi naredniot

(Одговор на членот Just baby)
Непосредна врска до пораките: 1587
10.12.2010 23:05:50   
suzeto
cestitki annet..imaj lesna bremenost

< Поракaта ја уредил suzeto -- 10.12.2010 23:06:12 >

Непосредна врска до пораките: 1588
10.12.2010 23:10:01   
kasiopea
user posted image user posted image user posted image
најискрени честитки, имај лесна бременост и здравоuser posted image

Непосредна врска до пораките: 1589
10.12.2010 23:28:51   
Bogdancanka
честитки мила ти посакувам лесна бременостuser posted image user posted image user posted image

Човек не мора секогаш да биде херој ама може секогаш да е човек........

Непосредна врска до пораките: 1590
10.12.2010 23:35:06   
jovanka
Cestitki annet ti posakuvam lesna bremenost srekna sum sto konecno ja pocustvuva magijata na bremenosta.

Zivotot e podarok a podarocite se za da se raduvame.

(Одговор на членот Bogdancanka)
Непосредна врска до пораките: 1591
10.12.2010 23:37:15   
misticia
Честитки Анет со здравје да си го носиш :)

(Одговор на членот jovanka)
Непосредна врска до пораките: 1592
10.12.2010 23:39:24   
Annet
ти благодарам многу user posted image
ИЗВОРНА ПОРАКА: suzeto

cestitki annet..imaj lesna bremenost

(Одговор на членот suzeto)
Непосредна врска до пораките: 1593
10.12.2010 23:39:55   
Annet
ти благодарам многуuser posted image user posted image
ИЗВОРНА ПОРАКА: kasiopea

user posted image user posted image user posted image
најискрени честитки, имај лесна бременост и здравоuser posted image

(Одговор на членот kasiopea)
Непосредна врска до пораките: 1594
10.12.2010 23:40:42   
Annet
фала најмногу user posted image user posted image
ИЗВОРНА ПОРАКА: Bogdancanka

честитки мила ти посакувам лесна бременостuser posted image user posted image user posted image

user posted image

(Одговор на членот Bogdancanka)
Непосредна врска до пораките: 1595
10.12.2010 23:41:16   
Annet
фала ти многууу user posted image user posted image
ИЗВОРНА ПОРАКА: jovanka

Cestitki annet ti posakuvam lesna bremenost srekna sum sto konecno ja pocustvuva magijata na bremenosta.

(Одговор на членот jovanka)
Непосредна врска до пораките: 1596
10.12.2010 23:41:53   
Annet
фала фала многууuser posted image
ИЗВОРНА ПОРАКА: misticia

Честитки Анет со здравје да си го носиш :)

(Одговор на членот misticia)
Непосредна врска до пораките: 1597
10.12.2010 23:44:01   
Annet
ви благодарам од срцето мое и од малецкото срценце ,многу сум среќна и ви благодарам што постоите,што многу се едуцирав од сите вас за да се оди полесно овој пат,најубавиот пат во животот,ве гушкам user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 1598
11.12.2010 9:30:49   
lete
so sreka annet imaj si lesna bremenost uzivaj vo toa

Веруваме само во oна на кое што се надеваме
и се надеваме на она во кое што веруваме

Непосредна врска до пораките: 1599
11.12.2010 11:08:46   
Natasa981
Annet cestitki i od mene! Imaj ubava i lesna bremenost!user posted image

Моќните нешта доаѓаат од малите почетоци - Џон Драјден

(Одговор на членот lete)
Непосредна врска до пораките: 1600
Страница:   <<   < Претходна страница  62 63 [64] 65 66   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  62 63 [64] 65 66   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

За доилки.
пеперутка16

Малку чудно прашање, но ме интересира: дали мајките доилки пробале сопствено млеко?