|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  32 33 [34] 35 36   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Бла-Бла Клуб!!!
14.12.2010 21:54:32   
Beatris
Добра женкааа она манАкенка ( на Идол во моментов) user posted image user posted image user posted image user posted image  

Whatever you are feeling is a perfect reflection of what is in the process of BECOMING...

(Одговор на членот Beatris)
Непосредна врска до пораките: 826
14.12.2010 21:56:44   
lukas
koja zenskata od bt?

Неможите да бидите храбри ако не сте повредени.Неможе да научите ако не сте погрешиле.Неможете да бидете успешни ако не сте доживеале неуспех.

Непосредна врска до пораките: 827
14.12.2010 21:58:09   
Olivia
Beatris onaa so peese dont speak na taa mislis...

"Trust takes years to build , only seconds to break , and forever to repair"

(Одговор на членот lukas)
Непосредна врска до пораките: 828
14.12.2010 21:58:38   
Viktori
ИЗВОРНА ПОРАКА: Beatris

user posted image user posted image user posted image  Kој си има мука нека си каже, у гужва или без user posted image

поинтересно е у гужва. Општ хаос user posted image user posted image user posted image

Danger! Ha! I laugh in the face of danger. Ha, ha, ha, ha ...
Мај нејм ис лукс. Жито лукс.

Непосредна врска до пораките: 829
14.12.2010 21:58:58   
Beatris
Не женската од Бт добра беше, овој после неа што пееше беше комедии user posted image user posted image user posted image

Whatever you are feeling is a perfect reflection of what is in the process of BECOMING...

Непосредна врска до пораките: 830
14.12.2010 21:59:32   
Viktori
сега има идол??? мене ми меле Аекс ен user posted image
сеа ќе ги најдам певаљките. да се смееме заедно
На која програма?

< Поракaта ја уредил виктори -- 14.12.2010 22:01:13 >

(Одговор на членот Viktori)
Непосредна врска до пораките: 831
14.12.2010 22:00:59   
Olivia
Viktori nema idol kratko pustija malku od Bitola...more bitolcani talentirani alal neka im e... Veke imam favorit

Непосредна врска до пораките: 832
14.12.2010 22:01:01   
Beatris
ИЗВОРНА ПОРАКА: Olivia

Ne ne, toj sto peese Dobra zenkaaaa ona manAkenka.......... i Milionerce ne se podigravaj...... user posted image user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот Olivia)
Непосредна врска до пораките: 833
14.12.2010 22:01:30   
lukas

Не женската од Бт добра беше, овој после неа што пееше беше комедии user posted image user posted image user posted image

sakala da leta!a toj romot mi bese musterija na bairot koga rabotev vo kolonijalot,

Неможите да бидите храбри ако не сте повредени.Неможе да научите ако не сте погрешиле.Неможете да бидете успешни ако не сте доживеале неуспех.

Непосредна врска до пораките: 834
14.12.2010 22:01:45   
Beatris
Gotovo zavrsi, ke go baram na youtube ovoj zimi se user posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 835
14.12.2010 22:02:20   
Viktori
еј ептен се интересни. Најмногу оние од дома што ги тераат да пејат а тие јадни...user posted image
user posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 836
14.12.2010 22:03:11   
Olivia
Beatris

Olivia

Ne ne, toj sto peese Dobra zenkaaaa ona manAkenka.......... i Milionerce ne se podigravaj...... user posted image user posted image user posted image user posted image

auuuu da kr6 , no coment

Непосредна врска до пораките: 837
14.12.2010 22:05:05   
lukas
brat mi posto e svirac i ucese vo muzicko i znae da nauci nekoj sto ima glas ubav kako da go kontorlira,e sega jas ne da se falam ama imam ubav glas no mnogu visok,i pree ajde brat mu vikam ke me naucis da peam,i koja pesna aj ona luce moe od dragan mirkovic,a be ko zedov da rikam se zgaziv od smea..hahhaha,eden zbor ne pogodiv od pesnata a inace peev na svadbata kaj braced mi i kaj sestra mi....i me snimi brat mi v komp.ko mu pustiv na mm mi,a be so vika ubav glas imas ama uste pesnata da ja pogodese se ke bese kul...hahha,zimi se bi vi ja pustila da se posmejte ama nezz kako...lele pisenje jassss...user posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 838
14.12.2010 22:06:27   
Julie1
А неможам да ве стигнам со постовите, само полека со алкохол и пушење user posted image Дајте нешто за мали деца user posted image user posted image user posted image user posted image

And this is my beautiful life ...

(Одговор на членот Olivia)
Непосредна врска до пораките: 839
14.12.2010 22:08:27   
Beatris
ИЗВОРНА ПОРАКА: lukas

brat mi posto e svirac i ucese vo muzicko i znae da nauci nekoj sto ima glas ubav kako da go kontorlira,e sega jas ne da se falam ama imam ubav glas no mnogu visok,i pree ajde brat mu vikam ke me naucis da peam,i koja pesna aj ona luce moe od dragan mirkovic,a be ko zedov da rikam se zgaziv od smea..hahhaha,eden zbor ne pogodiv od pesnata a inace peev na svadbata kaj braced mi i kaj sestra mi....i me snimi brat mi v komp.ko mu pustiv na mm mi,a be so vika ubav glas imas ama uste pesnata da ja pogodese se ke bese kul...hahha,zimi se bi vi ja pustila da se posmejte ama nezz kako...lele pisenje jassss...user posted image user posted image user posted image

Pustaj lukas, ke ni dojde taman so pienjevo user posted image user posted image user posted image

Еве за во меѓувреме.......... user posted image
Не ми отиде линков

< Поракaта ја уредил Beatris -- 14.12.2010 22:10:04 >

Непосредна врска до пораките: 840
14.12.2010 22:08:33   
Viktori
user posted image poveli za mali deca user posted image user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот Julie1)
Непосредна врска до пораките: 841
14.12.2010 22:08:55   
Olivia
super Lukas znaci i na rr imame talent ili idoluser posted image user posted image user posted image user posted image Dobro e vaka da znaeme...ke ni se najdes...mmm dobra idea!!! treba moze da se napravi rr-idol ili rr-talent....mmmm

Непосредна врска до пораките: 842
14.12.2010 22:13:34   
Julie1
ИЗВОРНА ПОРАКА: виктори

user posted image poveli za mali deca user posted image user posted image user posted image user posted image

Мммм фала Виктори, ме погоди ете сега и јас сум среќна коцка... замрзната однадвор но среќна со шарено лижавче. Уште малку Виктори по твој совет ќе барам кај пишува за болно грло на детето да видам што да правам со моето грло user posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 843
14.12.2010 22:15:25   
Julie1

Не ми отиде линков

Леле ама женска го начукала со по неколку шамари user posted image

Непосредна врска до пораките: 844
14.12.2010 22:17:27   
Viktori

Pustaj lukas, ke ni dojde taman so pienjevo user posted image user posted image user posted image

Не ми отиде линков

lele zapalicu pola zgrada user posted image user posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 845
14.12.2010 22:19:13   
Beatris
Кој ти е омилен глумец? -  Тој Дарамраџ мафијашот од Банданини user posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 846
14.12.2010 22:19:18   
Viktori
ИЗВОРНА ПОРАКА: Julie

Мммм фала Виктори, ме погоди ете сега и јас сум среќна коцка... замрзната однадвор но среќна со шарено лижавче. Уште малку Виктори по твој совет ќе барам кај пишува за болно грло на детето да видам што да правам со моето грло user posted image user posted image user posted image

хахахахахахахаха
прво се чудев малку кој совет, ама после се сетив на муабетот user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
полека со водата ладна еј. user posted image

Непосредна врска до пораките: 847
14.12.2010 22:21:05   
Julie1

хахахахахахахаха
прво се чудев малку кој совет, ама после се сетив на муабетот user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
полека со водата ладна еј. user posted image

user posted image user posted image user posted image епа јас се смеев во неделата на коментарот твој и сега пак user posted image user posted image user posted image и пазам не пијам ладно и не јадам сладолед веќе user posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 848
14.12.2010 22:22:00   
agnes77

А неможам да ве стигнам со постовите, само полека со алкохол и пушење user posted image Дајте нешто за мали деца user posted image user posted image user posted image user posted image

не не денес ќе се виртуелно напјеш со насuser posted image

Непосредна врска до пораките: 849
14.12.2010 22:22:54   
lukas
lele luge se zagziv od smea so pesnata so ja peam...site dobro ja znajte pesnata od dragana mirkovic?luce moje?

e sega videte jas kako ja peam,lele luge so solzi se smejam eden zbor ne pogodiv..hahahha

kosu sam spatila,stojku promenila,tebe izgubila a sodus prenila,tebe izgubila a wot wot izgubila a wot wot smenilaaaaaaa oooouuuuu...

kosu sam skratila a bots bots vratila,tebe sam smenula ovosno zivula..itn,ama eden zbor ne pogodiv..

Непосредна врска до пораките: 850
Страница:   <<   < Претходна страница  32 33 [34] 35 36   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  32 33 [34] 35 36   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

За доилки.
пеперутка16

Малку чудно прашање, но ме интересира: дали мајките доилки пробале сопствено млеко?