|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  33 34 [35] 36 37   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Бла-Бла Клуб!!!
14.12.2010 22:26:50   
Viktori
Лукас ти ли си или мајка ти????

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Danger! Ha! I laugh in the face of danger. Ha, ha, ha, ha ...
Мај нејм ис лукс. Жито лукс.

(Одговор на членот lukas)
Непосредна врска до пораките: 851
14.12.2010 22:26:52   
Beatris
Еве го женка манАкенка user posted image user posted image user posted image

Whatever you are feeling is a perfect reflection of what is in the process of BECOMING...

Непосредна врска до пораките: 852
14.12.2010 22:29:00   
Julie1
ИЗВОРНА ПОРАКА: agnes77

ИЗВОРНА ПОРАКА: Julie

А неможам да ве стигнам со постовите, само полека со алкохол и пушење user posted image Дајте нешто за мали деца user posted image user posted image user posted image user posted image

не не денес ќе се виртуелно напјеш со насuser posted image

Добро денес исклучок правам се придружувам кон пијано друштво user posted image

And this is my beautiful life ...

(Одговор на членот agnes77)
Непосредна врска до пораките: 853
14.12.2010 22:34:08   
Martins mom
Аааа Лукас, следната година те пријавуваме на Идол, како претставник од РР, а дотогаш вежбај ја луче моеuser posted image user posted image user posted image Ја не знам како оди таа песна, затоа...не можам да го коментирам текстотuser posted image

Никој не може да го осуди мојот избор, ниту моето мислење. Затоа што никој не ги пробал моите чувства, ниту моите болки.

(Одговор на членот Julie1)
Непосредна врска до пораките: 854
14.12.2010 22:34:13   
Beatris

ИЗВОРНА ПОРАКА: agnes77

А неможам да ве стигнам со постовите, само полека со алкохол и пушење user posted image Дајте нешто за мали деца user posted image user posted image user posted image user posted image

Од ракијата на Агнес одма грло поминува user posted image user posted image user posted image

не не денес ќе се виртуелно напјеш со насuser posted image

Whatever you are feeling is a perfect reflection of what is in the process of BECOMING...

Непосредна врска до пораките: 855
14.12.2010 22:34:13   
agnes77

е тако треба, да се напијеме заједно ... јас од тага па се надевам дека други од среќа

Непосредна врска до пораките: 856
14.12.2010 22:36:37   
lukas
ИЗВОРНА ПОРАКА: виктори

Лукас ти ли си или мајка ти????

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

koj majka mi poubo ke pogodese,jas brza pesnata sum ja zaborajla,i se iznatresiv gluposti..hahahha

Неможите да бидите храбри ако не сте повредени.Неможе да научите ако не сте погрешиле.Неможете да бидете успешни ако не сте доживеале неуспех.

(Одговор на членот Viktori)
Непосредна врска до пораките: 857
14.12.2010 22:38:39   
lukas
ИЗВОРНА ПОРАКА: Martins mom

Аааа Лукас, следната година те пријавуваме на Идол, како претставник од РР, а дотогаш вежбај ја луче моеuser posted image user posted image user posted image Ја не знам како оди таа песна, затоа...не можам да го коментирам текстотuser posted image

jas ko trebase da se prijavam ne otidov ne sega lukas pratecki vokal ke go zemam da mi bidi,hahah a pesnata eve ja  KLIK

Неможите да бидите храбри ако не сте повредени.Неможе да научите ако не сте погрешиле.Неможете да бидете успешни ако не сте доживеале неуспех.

(Одговор на членот Martins mom)
Непосредна врска до пораките: 858
14.12.2010 22:45:43   
lukas
jas srcki odam mi go zema brat mi lap topot poso e negov,mm mi sedi na mojot lap top a negoviot komp.mrzni gore,a nema sansi da se kacam gore da mrznam a posle ako mi dadat eden lap top ke ve dzirnam pak....pozz ..

Непосредна врска до пораките: 859
14.12.2010 22:47:25   
mila mama
user posted image spie opijaneta od mirisot na viskivo od Agnes user posted image
Ziveli i ajde sipajte, casava kako bez dno da mi e user posted image user posted image user posted image

Agnes, ne se nerviraj, kazi si ja makata ke ti olesni user posted image

Razbirlivo e deteto da se plasi od temninata...
No, ne e razbirlivo vozrasen da se plasi od svetlinata.

Непосредна врска до пораките: 860
14.12.2010 23:00:02   
agnes77
ИЗВОРНА ПОРАКА: mila mama

user posted image spie opijaneta od mirisot na viskivo od Agnes user posted image
Ziveli i ajde sipajte, casava kako bez dno da mi e user posted image user posted image user posted image

Agnes, ne se nerviraj, kazi si ja makata ke ti olesni user posted image

уан милјон долар квешчнuser posted image    процедураааааааа и мој роденден ќе биде наскоро и празници, све заједно доволјно је да се виртуелно напијамuser posted image user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот mila mama)
Непосредна врска до пораките: 861
14.12.2010 23:01:41   
lukas
6 GOD.DETE NA GRAND.

Непосредна врска до пораките: 862
14.12.2010 23:08:10   
Natuska85
Женскии едвај ве изначитав еееее сте се распишуелеuser posted image user posted image user posted image user posted image .Јас пред пола саат станав од спиење ќе ставите по една ракија и за мене или каснамuser posted image user posted image user posted image user posted image .Греана ако можеuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

"Whoever said that money doesn.t buy happiness didn.t know where to shop."

Непосредна врска до пораките: 863
14.12.2010 23:20:29   
Beatris
Еве една греана сосе флаша да не ти дојде малце една user posted image user posted image user posted image

user posted image

(Одговор на членот Natuska85)
Непосредна врска до пораките: 864
14.12.2010 23:21:38   
agnes77
Натуска повели, јас денес сум на виртуелен алкохол ... било веќе време да ми пукне филм, да се раззпакам и напијем до крај ... ама утре ќе биде се подоброuser posted image

user posted image

(Одговор на членот Natuska85)
Непосредна врска до пораките: 865
14.12.2010 23:28:00   
Viktori

user posted image
да си запалам ја уште една и џој user posted image user posted image user posted image
На толку пиење може и едно безникотинско димечо цигарчеuser posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 866
14.12.2010 23:29:19   
Julie1
Тажна вест, но морам да ја споделам да ми биде полесно. Се сеќавате дека пред некој ден имаше информации за пронајдено мртво дете во Драчево, штитеник на домот 11. Октомври. Денес ми кажаа кое е тоа дете, еве го на сликата напред со кафена блузичка со карти за играње во раце, Мартин се вика а е братче на детето што го имам јас прегрнато со портокалова блуза user posted image user posted image user posted image Извинете што ги расипувам овие вечерни муабети, но го побарав на сликиве вечерва и видов дека го имаме ... Лесна земја Мартин пријателче.

user posted image

< Поракaта ја уредил Julie -- 14.12.2010 23:30:26 >

And this is my beautiful life ...

Непосредна врска до пораките: 867
14.12.2010 23:32:05   
Џесика
абе, а рашишаниот од Штип го знаете??? user posted image

Жената по природа е АНГЕЛ, но ако и ги скршат крилата таа лесно ќе научи да лета на метла!!!

Непосредна врска до пораките: 868
14.12.2010 23:32:50   
Twins
ИЗВОРНА ПОРАКА: виктори

user posted image
да си запалам ја уште една и џој user posted image user posted image user posted image

eve i jas te druzam a od mene poveli
user posted image  

(Одговор на членот Viktori)
Непосредна врска до пораките: 869
14.12.2010 23:33:56   
Viktori

Тажна вест, но морам да ја споделам да ми биде полесно. Се сеќавате дека пред некој ден имаше информации за пронајдено мртво дете во Драчево, штитеник на домот 11. Октомври. Денес ми кажаа кое е тоа дете, еве го на сликата напред со кафена блузичка со карти за играње во раце, Мартин се вика а е братче на детето што го имам јас прегрнато со портокалова блуза user posted image user posted image user posted image Извинете што ги расипувам овие вечерни муабети, но го побарав на сликиве вечерва и видов дека го имаме ... Лесна земја Мартин пријателче.

user posted image

Нека му е лесна земја...user posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 870
14.12.2010 23:34:40   
Beatris

user posted image

user posted image user posted image user posted image  Нека почива во мир! Трагедија

Непосредна врска до пораките: 871
15.12.2010 8:45:13   
Hunny
http://www.oekotopia.org/images/gross/Tee-+-Blueten-247x247.gif
Повелете едно чајче да се загрееме

(Одговор на членот Beatris)
Непосредна врска до пораките: 872
15.12.2010 8:48:08   
Палешка РР
Нека почива во мир Мартин user posted image

When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.

(Одговор на членот Hunny)
Непосредна врска до пораките: 873
15.12.2010 10:17:23   
lukas
dusicka mala,neka mu e lesna zemjata!!!user posted image

(Одговор на членот Палешка РР)
Непосредна врска до пораките: 874
15.12.2010 10:30:15   
lukas
povelete kafence od mene!jas veke go pijam moetouser posted image

user posted image

Непосредна врска до пораките: 875
Страница:   <<   < Претходна страница  33 34 [35] 36 37   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  33 34 [35] 36 37   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

За доилки.
пеперутка16

Малку чудно прашање, но ме интересира: дали мајките доилки пробале сопствено млеко?