|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  37 38 [39] 40 41   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Бла-Бла Клуб!!!
15.12.2010 22:02:17   
lukas
kaj ste rr-ki jas samo da ve pozz mm go okupira komp.so znaci ne sum za mnogu ,samo pozz denes cel den bev so gosti zatoa ne ve druzev,a i sega jatrvica ke mi dojt na kakao,i taka gledam vie slatki blagi caevi ovde uh kolku ste raspolozeni milo mi e...pozzz ,posle mozi ke ve citnam pakuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

za site!!

Неможите да бидите храбри ако не сте повредени.Неможе да научите ако не сте погрешиле.Неможете да бидете успешни ако не сте доживеале неуспех.

(Одговор на членот Pepelaska *)
Непосредна врска до пораките: 951
16.12.2010 0:18:23   
Viktori
user posted image
Хелоу? Енибади хоум?

Danger! Ha! I laugh in the face of danger. Ha, ha, ha, ha ...
Мај нејм ис лукс. Жито лукс.

(Одговор на членот lukas)
Непосредна врска до пораките: 952
16.12.2010 0:20:08   
Natuska85
Јас сум тука пријателке,ама не за долгоuser posted image

"Whoever said that money doesn.t buy happiness didn.t know where to shop."

(Одговор на членот Viktori)
Непосредна врска до пораките: 953
16.12.2010 0:20:14   
Тања РР
Jaс Виктори. како по обичај ние две за гаснење светло, но мене главата кај и да е ќе ми пукне па ќе те оставам самаuser posted image

There are two ways to live your life. One is as though nothing is a miracle. The other is as if everything is."......А.А

Непосредна врска до пораките: 954
16.12.2010 0:20:20   
Maca25
карши мене во студентскиот има караоке..ќе полудам!!!

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

Непосредна врска до пораките: 955
16.12.2010 0:21:11   
Beatris
Jas sum tuka gledav edno filmce, samo sto zavrsi

Whatever you are feeling is a perfect reflection of what is in the process of BECOMING...

(Одговор на членот Maca25)
Непосредна врска до пораките: 956
16.12.2010 0:21:53   
Viktori
ИЗВОРНА ПОРАКА: Natuska85

Јас сум тука пријателке,ама не за долгоuser posted image

Каде Натушке? Сеј си тука user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот Natuska85)
Непосредна врска до пораките: 957
16.12.2010 0:22:30   
Viktori
ИЗВОРНА ПОРАКА: Тања

Jaс Виктори. како по обичај ние две за гаснење светло, но мене главата кај и да е ќе ми пукне па ќе те оставам самаuser posted image

Тања, кај си, како си? Некако поретко те има или не се стрефуваме?

(Одговор на членот Тања РР)
Непосредна врска до пораките: 958
16.12.2010 0:23:01   
Maca25
мене ми донесоа денес 2 филма, ама ќе ги оставам за друг ден..треба да го рокнам телевизорот, ништо не се слуша од музикава од комшии

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

(Одговор на членот Beatris)
Непосредна врска до пораките: 959
16.12.2010 0:23:10   
Natuska85
Еј немојте да ставате ништо за јадење или пиење само што ги измив забитеuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 960
16.12.2010 0:24:02   
nadica
еве ме мене конечно за денес завршив со работа и ја заспав надица која секоја вечер заспива се подоцна и подоцна user posted image  незнам што е проблемот ама ќе ме полудиuser posted image

Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа...
Биди Среќен!...
Нека умрат од глад!!!

Непосредна врска до пораките: 961
16.12.2010 0:24:40   
Beatris
Нема јадење више доста беше за денес user posted image  Што е многу многу е

Whatever you are feeling is a perfect reflection of what is in the process of BECOMING...

Непосредна врска до пораките: 962
16.12.2010 0:25:13   
Тања РР
Aх нешто поретко ме има во право си. Ама отсутна бев, знаеш веќе, а сега кога се прибрав обврски еден куп. На работа сум 2 смена до 21 и доаѓам уморна едвај успевам да читнам шо сте пишале и да уредам некој пост ако има потреба. За пишување не сум способна.

А сега чек да извадам тортата од рерна и да ве почастам во барот, на Јана денес и е роденден.

There are two ways to live your life. One is as though nothing is a miracle. The other is as if everything is."......А.А

Непосредна врска до пораките: 963
16.12.2010 0:26:09   
Natuska85
ИЗВОРНА ПОРАКА: ines86

fala mnogu baby 29 i viktori vi posakuvam i na vas sto poskoro da si zdogledateuser posted image pa da se druzime na forumot bremenost
Виктори види што ти посакува Инес ќе ја убиеш знам

Дали Виктори вие го видовте ова во темата сакаме две цртки???user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот nadica)
Непосредна врска до пораките: 964
16.12.2010 0:26:55   
Beatris

Aх нешто поретко ме има во право си. Ама отсутна бев, знаеш веќе, а сега кога се прибрав обврски еден куп. На работа сум 2 смена до 21 и доаѓам уморна едвај успевам да читнам шо сте пишале и да уредам некој пост ако има потреба. За пишување не сум способна.

А сега чек да извадам тортата од рерна и да ве почастам во барот, на Јана денес и е роденден.

Еххх Натушке пак ќе миеш заби user posted image user posted image user posted image  Нека и е среќен роденденот на Јана user posted image

Непосредна врска до пораките: 965
16.12.2010 0:28:09   
Viktori
Госпоѓо Натушке, како вие вака јавно ме прозивате? Па јас културно и одговорив на дамата и таа била од Ново ЛИСИЧЕ-  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 966
16.12.2010 0:28:30   
Maca25
Среќен роденден на Јана!! Жива  и здрава да е. user posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 967
16.12.2010 0:29:04   
ananikol
ИЗВОРНА ПОРАКА: nadica

еве ме мене конечно за денес завршив со работа и ја заспав надица која секоја вечер заспива се подоцна и подоцна user posted image  незнам што е проблемот ама ќе ме полудиuser posted image

I kaj nas e istiot problem,mi se cini deka sekoj den se pokasno i pokasno zaspivauser posted image

Sreken rodenden na Jana user posted image user posted image user posted image user posted image

< Поракaта ја уредил ananikol -- 16.12.2010 0:31:48 >

(Одговор на членот nadica)
Непосредна врска до пораките: 968
16.12.2010 0:29:29   
Natuska85

аа за Јана ќе направиме отстапка,па ако треба ќе ги премијам забите уште еднаш пред да легнам.

Нека и е среќен роденденот,да биде среќна и весела и да има убаво детство

user posted image   user posted image

Непосредна врска до пораките: 969
16.12.2010 0:31:18   
Maca25
ајде сите селете се во барот да се почастиме за Јанушка

Непосредна врска до пораките: 970
16.12.2010 0:31:28   
nadica
среќен роденден јана да си жива здрава и весела на мама и тато секогаш да им бидеш сонце кое ги грее

Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа...
Биди Среќен!...
Нека умрат од глад!!!

(Одговор на членот ananikol)
Непосредна врска до пораките: 971
16.12.2010 0:32:49   
Viktori
ц ц ц ц само на јадење да се мислело.
Знаете ли колкав сендвич со пиперка изедов? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ММ ќе повратеше кога ме гледаше user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
сеа пијам кафе, а пред тоа јадев чоколадо инспирирана од сликине погоре!!! Окус покус аница повраќаница!!!

Јана срцка мала среќен роденден!!! Голема да расне!

user posted image

Непосредна врска до пораките: 972
16.12.2010 0:34:26   
Maca25
јас сега се мислам дали да си каснам од ручекот, немав време денес да ручам. уште се мислам. касно да не е?!?!?

Непосредна врска до пораките: 973
16.12.2010 0:35:20   
Viktori
ИЗВОРНА ПОРАКА: Maca25

јас сега се мислам дали да си каснам од ручекот, немав време денес да ручам. уште се мислам. касно да не е?!?!?

касно е, ама со празен стомак не се спие! user posted image
Касни си нешто да не почнат да вијат волците user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот Maca25)
Непосредна врска до пораките: 974
16.12.2010 0:35:43   
Beatris
ИЗВОРНА ПОРАКА: виктори

ц ц ц ц само на јадење да се мислело.
Знаете ли колкав сендвич со пиперка изедов? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ММ ќе повратеше кога ме гледаше user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
сеа пијам кафе, а пред тоа јадев чоколадо инспирирана од сликине погоре!!! Окус покус аница повраќаница!!!

Богами и јас како се прејадов у ниедно време, мислам дека до грло ми стои. Мрдање никако, што помалку, едвај сум наведната за да куцам user posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 975
Страница:   <<   < Претходна страница  37 38 [39] 40 41   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  37 38 [39] 40 41   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

За доилки.
пеперутка16

Малку чудно прашање, но ме интересира: дали мајките доилки пробале сопствено млеко?