|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  35 36 [37] 38 39   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Бла-Бла Клуб!!!
15.12.2010 12:00:48   
Martins mom
ИЗВОРНА ПОРАКА: Pepelaska###

stvarno kapnata e zenata ne i zameruvaj user posted image

Па затоа сакав да ја прашам, ако треба да ја измасирамuser posted image user posted image user posted image user posted image

Никој не може да го осуди мојот избор, ниту моето мислење. Затоа што никој не ги пробал моите чувства, ниту моите болки.

(Одговор на членот Pepelaska *)
Непосредна врска до пораките: 901
15.12.2010 12:02:10   
Martins mom
ИЗВОРНА ПОРАКА: Палешка

Фала Маца

Јас немам свекрва, па не се жалам user posted image user posted image user posted image

Не знам кој тип е полош - нон стоп присутна да те нервира или никаде да ја нема кога ти требаuser posted image user posted image user posted image user posted image

Никој не може да го осуди мојот избор, ниту моето мислење. Затоа што никој не ги пробал моите чувства, ниту моите болки.

(Одговор на членот Палешка РР)
Непосредна врска до пораките: 902
15.12.2010 12:02:24   
mami2
Срцушки јас не правам баклава или торта, правам само ситни колачи, оваа година правев седум вида, пиши од кои состојки па може имам некој рецепт.
За торта гуглај на српски сајтови има едно чудо посни торти.

Свекрви не коментирам да не си го расипам предславското расположение

(Одговор на членот srcuski)
Непосредна врска до пораките: 903
15.12.2010 12:13:17   
Natuska85
ИЗВОРНА ПОРАКА: Martins mom

Не знам кој тип е полош - нон стоп присутна да те нервира или никаде да ја нема кога ти требаuser posted image user posted image user posted image user posted image

Баш такаuser posted image

Еве ви женски нешто убаво за опуштање тука.Доста со свекрвите ќе им горат уштите,греотаuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

"Whoever said that money doesn.t buy happiness didn.t know where to shop."

(Одговор на членот Martins mom)
Непосредна врска до пораките: 904
15.12.2010 12:13:36   
arh_diz
mami2 sedum vida mnogu si vredna , daj pisi nekoj recept

Биди тоа што си

(Одговор на членот mami2)
Непосредна врска до пораките: 905
15.12.2010 12:21:45   
Џесика
ИЗВОРНА ПОРАКА: Martins mom

Свекрва на милениумот е...Низ цела улица се фали колку ми помагала, дека ако таа не била, тешко мене ќе било. Штом толку ми помага, зошто пак сум ненаспана и уморнаuser posted image Спие од 22 до 9 h , после оди на кафе по комшии до 13 h, прави јадење, си иде маж и’ од работа, на пладне пак одмара од 16-18 h. После ги гледа сериите до 22 и в кревет. Стварно не ми е јасно кога успева да ми помогне???user posted image user posted image user posted image

Шо убав ред си има, таа ќе живее 101 година...user posted image user posted image

Жената по природа е АНГЕЛ, но ако и ги скршат крилата таа лесно ќе научи да лета на метла!!!

(Одговор на членот Martins mom)
Непосредна врска до пораките: 906
15.12.2010 12:22:40   
mami2
Арх диз, ги правев секој ден по 2-3 минатата недела, па ги замрзнав, не сум толку вредна...Овие ги имам пиши по името кои ти фаќа око па ќе пишам: ролат од кокос со крем банани, бомбици од лешник со вишна во средина, колумбо во обланда ролат, триаголник од смокви и кекс, учителски копчиња, бајадера и желе штангли

(Одговор на членот arh_diz)
Непосредна врска до пораките: 907
15.12.2010 12:30:33   
Snowhite RR
Еве тука отворив тема за посно, ве молам рецепти пишувајте таму

Life is not the amount of breaths you take, it''''''''s the moments that take your breath away

Непосредна врска до пораките: 908
15.12.2010 13:00:03   
arh_diz
ИЗВОРНА ПОРАКА: mami2

Арх диз, ги правев секој ден по 2-3 минатата недела, па ги замрзнав, не сум толку вредна...Овие ги имам пиши по името кои ти фаќа око па ќе пишам: ролат од кокос со крем банани, бомбици од лешник со вишна во средина, колумбо во обланда ролат, триаголник од смокви и кекс, учителски копчиња, бајадера и желе штангли

Nesto sto se pravi najbrzo pisi po tvoja zelba

Биди тоа што си

Непосредна врска до пораките: 909
15.12.2010 13:41:06   
Bogdancanka
бррррррр луге само што се прибрав се смрзнав надвор ајде кој е за чајче јас си пијам да се стоплам
user posted image

Човек не мора секогаш да биде херој ама може секогаш да е човек........

(Одговор на членот arh_diz)
Непосредна врска до пораките: 910
15.12.2010 13:48:57   
Olivia
Bogdancanka i jas si pijam cajce ama ke mi treba uste edno da se stoplam..eve jas ke zemam od tvoevo ...mmm mnogu vkusno 

"Trust takes years to build , only seconds to break , and forever to repair"

(Одговор на членот Bogdancanka)
Непосредна врска до пораките: 911
15.12.2010 13:50:47   
Bogdancanka
мора да е вкусно сама го скувавuser posted image user posted image user posted image мммммммм и јас со чајчето се стоплувам се смрзнав надвор бррр

(Одговор на членот Olivia)
Непосредна врска до пораките: 912
15.12.2010 13:52:44   
Olivia
A jas vikam daj da se stoplam pred da ilezam nadvor ..ke odam da kupuvam namirnici i jas denes ke pravam sitni kolaci....pa ke vi dadam i na vas tuka koga ke bidat gotovi...

Непосредна врска до пораките: 913
15.12.2010 14:09:57   
Bogdancanka
ајде со нетрпение ке ги чекам твоите колачи тука на форумот може да јадам колку ми душа сакаuser posted image user posted image user posted image а инаку во реалноста си ставив некоја граница избегавам благо да јадам, нешто стомакот ми е подуенuser posted image треба повеќе да внимавам што јадам да си ја вратам линијата,ако ја вратамuser posted image

Непосредна врска до пораките: 914
15.12.2010 14:12:48   
Olivia
Deka ke ja vratime linijata posle se..mmm..ne mi se veruva...ama daj da si ja oblazime dusickata...praznici se blizat...ajde na 25ti dojdi nakaj Skopje na druzbata pa moze vistinski da gi probas kolacinjatauser posted image

Непосредна врска до пораките: 915
15.12.2010 14:22:57   
jovanka
user posted image Ova se Boziknite kolaci za 25 za druzbata a do togas na dieta Bogdancanka!

Zivotot e podarok a podarocite se za da se raduvame.

Непосредна врска до пораките: 916
15.12.2010 14:25:49   
Natuska85
мене како ми се јаде благо да знаете,сеа си нарачав по колегата крофна со крем од специјал,ако нема му кажав од кај знае да ми ја најдеuser posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот jovanka)
Непосредна врска до пораките: 917
15.12.2010 14:26:41   
Natuska85
Оливиа сеа ја видов дури пораката user posted image user posted image user posted image .Еве ти ги бомбиците,ако веќе не се одлучи за друго user posted image user posted image

< Поракaта ја уредил Natuska85 -- 15.12.2010 14:29:56 >

Непосредна врска до пораките: 918
15.12.2010 14:32:27   
Beatris
ИЗВОРНА ПОРАКА: Natuska85

мене како ми се јаде благо да знаете,сеа си нарачав по колегата крофна со крем од специјал,ако нема му кажав од кај знае да ми ја најдеuser posted image user posted image user posted image

Јас само што кркнав една user posted image user posted image user posted image  И после не мери вагата веќе, епа не мери...... user posted image user posted image user posted image

Whatever you are feeling is a perfect reflection of what is in the process of BECOMING...

(Одговор на членот Natuska85)
Непосредна врска до пораките: 919
15.12.2010 14:36:54   
Bogdancanka
ah lele koga gledam kolaci mi tecat ligi mmmmm a ova so dietite tesko mi pajga ali toa e...Olivia jasno mi e deka nie i linijata teska rabota posle se ali jas mislam da si se potrudamuser posted image barem malku iako idat praznicive i nasekade ke ima kolaci....teska rabota ova so trudenjeto ali da probam za proba pari ne se davauser posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот jovanka)
Непосредна врска до пораките: 920
15.12.2010 14:40:43   
baby mama
E koga sme kaj blagoto sinokja imav eden neuspesen obid za kolacinja.Onie novogodisni keksi so kalapcinja sto se pravat, mi izgorea malku i nisto od blagotouser posted image .Ama2-3 imase arni pa si gi izedov segauser posted image

< Поракaта ја уредил baby mama -- 15.12.2010 14:53:57 >

Always kiss your children goodnight - even if they''re already asleep.

Непосредна врска до пораките: 921
15.12.2010 14:43:46   
baby mama
  Eve vakvi trebase da izlezat kafeni, a mene temno kafeni mi izlegoauser posted image

user posted image

(Одговор на членот baby mama)
Непосредна врска до пораките: 922
15.12.2010 14:46:26   
Olivia
Baby mama bas se slatki..ke napravis uste da ima i za nas ne samo za tebe..a kalapcinjata od kaj ti se..pozz

Непосредна врска до пораките: 923
15.12.2010 14:51:27   
baby mama
Ovie ne se moite kolaci, od receptot sto gi pravev se, moite ne se za vo javnost user posted image . Inaku kalapcinjata mi se set od  mece, ripce,peperutka i zelka. Gi kupiv od Bazaro a imase i kalapcinja elki. Koga ke gi napravam pak denovive ke stavam slika od moite kolacinja user posted image  

Непосредна врска до пораките: 924
15.12.2010 16:44:40   
agnes77
Здраво како сте ми, вчера се напив премногу виртуелен алкохол, денсека пијам кафа, сега скував кафето за сите Рингерајки, повелите

user posted image

Непосредна врска до пораките: 925
Страница:   <<   < Претходна страница  35 36 [37] 38 39   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  35 36 [37] 38 39   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

За доилки.
пеперутка16

Малку чудно прашање, но ме интересира: дали мајките доилки пробале сопствено млеко?