Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
RE: Предновогодишна дружба на рингерајки 14.12.2010 20:45:23
jovanka
Ova e moja greska izvadok od postot na Maca 25.Utre tocno ke imam informacii dali toa sto go organiziraat od Germanskata ambasada ke go ima preku cel den ili ke zapocne vo vecernite casovi.
RE: Предновогодишна дружба на рингерајки 14.12.2010 20:48:55
Viktori
ИЗВОРНА ПОРАКА: jovanka
Ova e moja greska izvadok od postot na Maca 25.Utre tocno ke imam informacii dali toa sto go organiziraat od Germanskata ambasada ke go ima preku cel den ili ke zapocne vo vecernite casovi.
чекај, ова значи дека ако е преку ден идеме со деца, а ако е навечер идеме сами? ИЛи за 25ти си останува 12 часот.
< Поракaта ја уредил виктори -- 14.12.2010 20:49:24 >
RE: Предновогодишна дружба на рингерајки 14.12.2010 22:57:51
cevlice
Moeto druzene ovoj pat go ispustiv,poradi obvrskite kon firmata. No se nadevam sledniov pat ke bidam pokraj vas dragi ringerajki. Mnogu mi se dopaga predlogov za na 25 12 2010g.Uste od sega me faka prednovogodisna euforija .Samo uste dasi najdeme lokal , so prijatna atmosvera ,za po prijatni muabetena so casa vinceili bilosto....
RE: Предновогодишна дружба на рингерајки 16.12.2010 20:14:54
jovanka
Ovie dva dena se fokusiravme okolu gostuvanjeto na Julie.Nemozam da dojdam do informacija vo sabota na 25 vo kolku casot zapocnuva germanskiot novogodisen bazar pred platoto na GTC.Vazno ima raspolozenie za druzba ajde da vidime koga im odgovara na veke prijavenite.
RE: Предновогодишна дружба на рингерајки 16.12.2010 20:30:01
bliznaci29
Благодарам многу а инаку тој ден и е роденден на свекрва ми и божик вообичаено одиме кај нејзе, ама моментално не е во состојба да спрема ке бидеме кај нас тој ден, извинете и убаво да си поминете...