|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  14 15 [16] 17 18   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Предновогодишна дружба на рингерајки
12.12.2010 22:04:20   
AnnaMolly RR
ИЗВОРНА ПОРАКА: jovanka
So ova druzenje site dokazavte kolku rr e mokno i golemo semejstvouser posted image

Live and let live

(Одговор на членот jovanka)
Непосредна врска до пораките: 376
12.12.2010 22:04:27   
Viktori
ИЗВОРНА ПОРАКА: Beatris

Кофеин фри у Њујорк :)))))) Овде ќе ме изгледаат чудно и ќе ми речат а еден сок да ти дадеме? user posted image user posted image user posted image  Знам ја барав еднаш

ха ха можам да замислам. зјапале ко зелени и си мислеле "у кој филм е оваа" user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Јас имав притисок 90-60 така да око не ми трепнуваше.

Danger! Ha! I laugh in the face of danger. Ha, ha, ha, ha ...
Мај нејм ис лукс. Жито лукс.

(Одговор на членот Beatris)
Непосредна врска до пораките: 377
12.12.2010 22:05:01   
Џесика

ИЗВОРНА ПОРАКА: виктори

да не сакаш да го смениш за ваучер за масажа? мм сака да го лапне 

Инаку јас останав без лотарија и една тетка ми го даде, да не плачам. Фалаааааааа :***

ИЗВОРНА ПОРАКА: Beatris    Абе што не ни ја покажа таа фина тетка да направев и јас тажна фаца, и јас немав среќа на лотаријата

џабе фаца, Виктори се расплака таму, тетката не знаеше кај да се сврти... коа почна....user posted image

< Поракaта ја уредил Џесика -- 12.12.2010 22:08:24 >

Жената по природа е АНГЕЛ, но ако и ги скршат крилата таа лесно ќе научи да лета на метла!!!

Непосредна врска до пораките: 378
12.12.2010 22:06:28   
baby mama
Imase mnogu vesela atmosfera, nekako site mi izgledaa srekjno. Blagodarnost do organizatorite i sponzorite sto ni gi ovozmozija podarocite user posted image , a Natuska moze da pise recept za kolacinjata, bea mnooogu vkusni user posted image

Always kiss your children goodnight - even if they''re already asleep.

Непосредна врска до пораките: 379
12.12.2010 22:07:00   
Olivia
Anna Molly ja podelivte li tortata so tm..neli mnogu besse vkusna...i fala ti uste ednas sto me natera da dojdam pozz

"Trust takes years to build , only seconds to break , and forever to repair"

(Одговор на членот Џесика)
Непосредна врска до пораките: 380
12.12.2010 22:09:27   
AnnaMolly RR
Маж ми не јаде торти! Смотан е по тоа прашање. Само палачинки и Милка чоколади јаде од благо. Сама ја мавнав user posted image

Мене ми е мнооооогу убаво на душава што те видов, ајде уште едно кафенце да пиеме пред нова година user posted image

Live and let live

(Одговор на членот Olivia)
Непосредна врска до пораките: 381
12.12.2010 22:15:03   
Beatris
ИЗВОРНА ПОРАКА: Џесика

да не сакаш да го смениш за ваучер за масажа? мм сака да го лапне 

Инаку јас останав без лотарија и една тетка ми го даде, да не плачам. Фалаааааааа :***

ИЗВОРНА ПОРАКА: Beatris    Абе што не ни ја покажа таа фина тетка да направев и јас тажна фаца, и јас немав среќа на лотаријата

џабе фаца, Виктори се расплака таму, тетката не знаеше кај да се сврти... коа почна....user posted image

А затоа покасно дојде горе, тогаш значи се одвивале тие скаламуции user posted image user posted image user posted image  

Whatever you are feeling is a perfect reflection of what is in the process of BECOMING...

(Одговор на членот Џесика)
Непосредна врска до пораките: 382
12.12.2010 22:36:50   
Viktori
ха ха не беше баш така. Туку си стоев така и барав мочко барем, ама ај вика тетката, еве ти масажа user posted image user posted image user posted image

А се задржав оти едно дете избега надвор. Замисли на Џесика било user posted image user posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 383
12.12.2010 22:40:27   
Beatris

ха ха не беше баш така. Туку си стоев така и барав мочко барем, ама ај вика тетката, еве ти масажа user posted image user posted image user posted image

Aj aj sea, garant i mocko i masaza i 3 parcinja torta izlegle na kraj user posted image user posted image user posted image

Whatever you are feeling is a perfect reflection of what is in the process of BECOMING...

(Одговор на членот Viktori)
Непосредна врска до пораките: 384
12.12.2010 22:45:14   
Viktori

Aj aj sea, garant i mocko i masaza i 3 parcinja torta izlegle na kraj user posted image user posted image user posted image

ај да не ве копка ќе ви кажам user posted image два мочковци (од бобо и јана), масажа и едно парче торта. Плачев и за бомбица ама немаше повеќеuser posted image user posted image user posted image .
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 385
12.12.2010 22:50:54   
Beatris
Еве сме, уште мирни и неразгракани user posted image user posted image user posted image
user posted image

Непосредна врска до пораките: 386
12.12.2010 22:52:04   
Viktori
затишје пред бура user posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 387
12.12.2010 22:52:26   
agnes77

Еве сме, уште мирни и неразгракани user posted image user posted image user posted image
user posted image

ама СУПЕР стеuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 388
12.12.2010 22:53:53   
Olivia
ahahah so bese ubavooo...ama mislam ova bese poveke zatisje po burauser posted image

"Trust takes years to build , only seconds to break , and forever to repair"

Непосредна врска до пораките: 389
12.12.2010 23:03:46   
Natuska85
Е стварно многу убаво си поминавмеuser posted image user posted image user posted image  .Многу сум срекна што сум дел од ова семејство.user posted image

И еве конечно рецептот за толку озборуваните бомбици тука  user posted image user posted image user posted image

< Поракaта ја уредил Natuska85 -- 12.12.2010 23:05:26 >

"Whoever said that money doesn.t buy happiness didn.t know where to shop."

Непосредна врска до пораките: 390
12.12.2010 23:05:53   
Twins
user posted image Браво девојки , супер дружба сте имале и сите супер изгледате .Ајде  сега барем означете ги фотографиите барем да знаеме , да ве запознаеме вака оддалеку која е која и кое бебуле или детенце е чие.
Прекрасна прекрасна дружба user posted image user posted image user posted image
Бравоuser posted image

Непосредна врска до пораките: 391
12.12.2010 23:07:07   
jovanka
Imam eden predlog za 25 dekemvri,Skopje ni vleguva vo pretpraznicna euforija i sakam da napravime malku poinakvo druzenje.
Германски колбаси, божикни колачи, пиво и варено вино од 25 декември ќе можат да се купат пред влезот на Градскиот трговски центар, каде што ќе бидат поставени девет мали дрвени куќички. Со тоа официјално ќе почне предвогодишната грозница во македонската метропола, годинава со европски шмек.
Posle ova i taka e ladno za mnogu pod otvoreno zaedno so decinjata da odime vo Soravia vo igrotekata Dreamland kade sto ima odlicen personal kade ke gi zabavuva decinjata a nie na raat moabet bidejki ni ostanaa mnogu raboti nedoraceniuser posted image .Ako ste za taa varijanta ajde da se dogovorime.Ili koj ima nekoj predlog neka kaze.

Zivotot e podarok a podarocite se za da se raduvame.

Непосредна врска до пораките: 392
12.12.2010 23:23:04   
lale
Eve me i mene konecno pred komputer.Ja zaspav Jovana i  da napisam dva tri zbora za druzbata.Super bese se,blagodarnost do organizatorite i sponzorite sto ni ovozmozija vakvo druzenje ispolneto so mnogu radost i smea.Zapoznav  prekrasni luge koi zracea so pozitivna energija. Bi gi spomnala  Anuska,Anna Molly,Jovanaka,Jule,Beatris i mnogu drugi,Inaku na Natuska 85 mnogu i bea ubavi kolacite,gledam deka ostavila recept i jas ke se obidam utre da gi napravam.Golemo pozdravce do site ringerajki

(Одговор на членот AnnaMolly RR)
Непосредна врска до пораките: 393
13.12.2010 0:03:03   
nenicka
и јас недобив ништо  од лотаријата ,мислам дека за уште 4 однас мозеше да се најде било шо  сепак фалави и супер беше и позз

(Одговор на членот lale)
Непосредна врска до пораките: 394
13.12.2010 0:07:29   
Beatris
Нека си се радуваат дечињата на лотаријата, дружењето и кафе-муабетот заменија 100 лотарии, барем јас така се чувствувам user posted image

(Одговор на членот nenicka)
Непосредна врска до пораките: 395
13.12.2010 0:08:35   
Viktori
баш. мочковци важно имаше за децата user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 396
13.12.2010 10:06:39   
arh_diz
Bravo devojki gi gledav slikite super ste si pominale. I jas bi sakala da prisustvuvam na nekoja sredba user posted image .Uste ednas bravo za organizatorot.Na slikite super ste siteuser posted image

Биди тоа што си

Непосредна врска до пораките: 397
13.12.2010 10:10:03   
nadica
еве ТУКА и нашите слики

а арх_диз ти дојди си во мк ќе организираме дружба по тој повод

Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа...
Биди Среќен!...
Нека умрат од глад!!!

(Одговор на членот arh_diz)
Непосредна врска до пораките: 398
13.12.2010 10:26:43   
tereza
Браво за дружбата,навистина прекрасни фотографии,многу среќни лица на едно местоuser posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот nadica)
Непосредна врска до пораките: 399
13.12.2010 10:51:43   
Julie1
ИЗВОРНА ПОРАКА: jovanka

Prijateli na rr koi ni ovozmozija da ja imame nezaboravnata prednovogodisna druzba:

1.CRYO SAVE - vodecka evropska banka za maticni kletki

2. TOPER - izdavacka kuka koi ni ovozmozija nasite najmili da gi dobijat na podarok najnovite slikovnici i enciklopedii

3.GURGA - IZDAVACKA KUKA koja se pogrizi nasite majki da dobijat podarok kniga

4. SOLUTION''''d- zastapnik na detski brendovi Procos- rodendenska programa koja ne sodrzi nitrostamin,Brendot Infantino - baby program i Maisto detski igracki avtomobilcinja i ucilisen pribor CRAYOLA

5. Stomatoloska ordinacija NIKO-DENT 2455-777 20% popust za site uslugi

6. kozmetika TEMOV 3113-151

7. frizersko studio GLAMUR 3113-811

8. frizerski salon BE YOU 2455-057

9. TEA COLORS - zastapnik za detski igracki

10. HIPP

11.SENSE - studio za masaza i kozmetika 5210-887

12.KANELA - slatko zadovolstvo slatkarnica koja gi izrabotuva najubavite rodendenski torti

13.ZELEN CVET - krema koja e na 100% prirodna baza krema za celoto semejstvo2460-849

14.CITY FOTO - 2454 628 vip karticki so 20% popust za site uslugi

Голема благодарност и од мене.

< Поракaта ја уредил jovanka -- 13.12.2010 13:32:21 >

And this is my beautiful life ...

Непосредна врска до пораките: 400
Страница:   <<   < Претходна страница  14 15 [16] 17 18   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  14 15 [16] 17 18   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

Забременување!
Natasa981

Дали Вашата бременост беше планирана или се случи спонтано?

Да,планирав и калкулирав плодни денови со останати помагала за зачнување (40%)

Незнам, не се оптеретував со калкулации,но секако сакав бебе (38%)

Не, се случи сосем спонтано и неплански! (23%)

Број на сите гласови: 96

Фала на гласовите. Гласавте веќе на сите актуелни анкети. Можеш да направиш своја анкета!