Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
RE: Предновогодишна дружба на рингерајки 12.12.2010 22:06:28
baby mama
Imase mnogu vesela atmosfera, nekako site mi izgledaa srekjno. Blagodarnost do organizatorite i sponzorite sto ni gi ovozmozija podarocite , a Natuska moze da pise recept za kolacinjata, bea mnooogu vkusni
RE: Предновогодишна дружба на рингерајки 12.12.2010 23:05:53
Twins
Браво девојки , супер дружба сте имале и сите супер изгледате .Ајде сега барем означете ги фотографиите барем да знаеме , да ве запознаеме вака оддалеку која е која и кое бебуле или детенце е чие. Прекрасна прекрасна дружба Браво
RE: Предновогодишна дружба на рингерајки 12.12.2010 23:07:07
jovanka
Imam eden predlog za 25 dekemvri,Skopje ni vleguva vo pretpraznicna euforija i sakam da napravime malku poinakvo druzenje. Германски колбаси, божикни колачи, пиво и варено вино од 25 декември ќе можат да се купат пред влезот на Градскиот трговски центар, каде што ќе бидат поставени девет мали дрвени куќички. Со тоа официјално ќе почне предвогодишната грозница во македонската метропола, годинава со европски шмек. Posle ova i taka e ladno za mnogu pod otvoreno zaedno so decinjata da odime vo Soravia vo igrotekata Dreamland kade sto ima odlicen personal kade ke gi zabavuva decinjata a nie na raat moabet bidejki ni ostanaa mnogu raboti nedoraceni .Ako ste za taa varijanta ajde da se dogovorime.Ili koj ima nekoj predlog neka kaze.
RE: Предновогодишна дружба на рингерајки 12.12.2010 23:23:04
lale
Eve me i mene konecno pred komputer.Ja zaspav Jovana i da napisam dva tri zbora za druzbata.Super bese se,blagodarnost do organizatorite i sponzorite sto ni ovozmozija vakvo druzenje ispolneto so mnogu radost i smea.Zapoznav prekrasni luge koi zracea so pozitivna energija. Bi gi spomnala Anuska,Anna Molly,Jovanaka,Jule,Beatris i mnogu drugi,Inaku na Natuska 85 mnogu i bea ubavi kolacite,gledam deka ostavila recept i jas ke se obidam utre da gi napravam.Golemo pozdravce do site ringerajki
RE: Предновогодишна дружба на рингерајки 13.12.2010 10:06:39
arh_diz
Bravo devojki gi gledav slikite super ste si pominale. I jas bi sakala da prisustvuvam na nekoja sredba .Uste ednas bravo za organizatorot.Na slikite super ste site
RE: Предновогодишна дружба на рингерајки 13.12.2010 10:51:43
Julie1
ИЗВОРНА ПОРАКА: jovanka
Prijateli na rr koi ni ovozmozija da ja imame nezaboravnata prednovogodisna druzba:
1.CRYO SAVE - vodecka evropska banka za maticni kletki
2. TOPER - izdavacka kuka koi ni ovozmozija nasite najmili da gi dobijat na podarok najnovite slikovnici i enciklopedii
3.GURGA - IZDAVACKA KUKA koja se pogrizi nasite majki da dobijat podarok kniga
4. SOLUTION''''d- zastapnik na detski brendovi Procos- rodendenska programa koja ne sodrzi nitrostamin,Brendot Infantino - baby program i Maisto detski igracki avtomobilcinja i ucilisen pribor CRAYOLA
5. Stomatoloska ordinacija NIKO-DENT 2455-777 20% popust za site uslugi
6. kozmetika TEMOV 3113-151
7. frizersko studio GLAMUR 3113-811
8. frizerski salon BE YOU 2455-057
9. TEA COLORS - zastapnik za detski igracki
10. HIPP
11.SENSE - studio za masaza i kozmetika 5210-887
12.KANELA - slatko zadovolstvo slatkarnica koja gi izrabotuva najubavite rodendenski torti
13.ZELEN CVET - krema koja e na 100% prirodna baza krema za celoto semejstvo2460-849
14.CITY FOTO - 2454 628 vip karticki so 20% popust za site uslugi
Голема благодарност и од мене.
< Поракaта ја уредил jovanka -- 13.12.2010 13:32:21 >