|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  48 49 [50] 51 52   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Бла-Бла Клуб!!!
17.12.2010 21:33:16   
Maca25

ИЗВОРНА ПОРАКА: Beatris

Земете некој поголем материјал , како тргнала работава ќе треба некое шаторско крило да сошиете user posted image user posted image user posted image

не зезај...супер изгледаш. со едно меше убавко. него кажете јас како да ослабнам. веќе паника ме фаќа. 8 кила никако да си отидат. нема јадење за мене, па ни витруелно.user posted image

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

(Одговор на членот Beatris)
Непосредна врска до пораките: 1226
17.12.2010 21:35:44   
mama26
maco mene mi falat dokaj 6 ama za drugite dve ?user posted image

СЕ ШТО Е МОЕ КЕ СИ ДОЈДЕ ,А АКО НЕ СИ ДОЈДЕ КЕ СИ ГО ЗЕМАМ САМА.

(Одговор на членот Maca25)
Непосредна врска до пораките: 1227
17.12.2010 21:36:46   
Beatris
8 кила???? Ај не зезај што сакаш да станеш духче? user posted image

п.с. Кифличките топ сите ги мавнав user posted image  На мм едно му оставив само. Фала многу user posted image

Whatever you are feeling is a perfect reflection of what is in the process of BECOMING...

Непосредна врска до пораките: 1228
17.12.2010 21:39:05   
Beatris
ИЗВОРНА ПОРАКА: mama26

Мама26 нели еднаш ни кажа дека си 100 кила човек (кај муабетот за бурекот и скарата) user posted image  Сега не стави во збунка user posted image

Whatever you are feeling is a perfect reflection of what is in the process of BECOMING...

(Одговор на членот mama26)
Непосредна врска до пораките: 1229
17.12.2010 21:40:25   
Maca25
Ништо Беатрис, имаш од мене кога ќе посакаш user posted image
уште 8 кила и да се вратам на килажа пред бременост. кој сака, давам по кило две. може и сите 8 на еден човек. сите 8 ми се во стомакот и куковите. ако ви треба кук или два кажете.

< Поракaта ја уредил Maca25 -- 17.12.2010 21:41:08 >

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

Непосредна врска до пораките: 1230
17.12.2010 21:40:58   
mama26
user posted image za mm bese ne za mene..jas barav da jadam burek od tebe za da go stasam deuser posted image

Непосредна врска до пораките: 1231
17.12.2010 21:41:14   
Natuska85
Мене да ме извините ама оваа вечер не ве дружам за јадење.Преска бев да купам некој фустан наредниот петок сме на предновогодишна адвокатска вечер па да се подновам.Лелле се колку грдо ми стоеше,аааааааа,ќе си шизнев.Дека на работа во пошироко со џемпери одозгора и не бев се загледала така во тесно.Лелле коа се видовuser posted image .И ништо не купив.Сеа се размислувам што да правам.......Што ќе носамuser posted image .А баш сакав некој фустан така тесен до колена........Сеа планирам кошула една да земам така поголен број,одозгора елече такво крзнено си видов едно убаво и доле сукна да ставам 3/4 црна имам една убава............Тоа ама шо да се прави,ќе се издржи овие неколку месеци,се за моето user posted image .

"Whoever said that money doesn.t buy happiness didn.t know where to shop."

Непосредна врска до пораките: 1232
17.12.2010 21:42:26   
mama26
maco od stomakot ne ti zemam od kukovite za mene ,dur nekoj druig ne mi zel user posted image ne se prijavil

(Одговор на членот mama26)
Непосредна врска до пораките: 1233
17.12.2010 21:42:39   
Olivia
Oooo pa cim vi probuvate vaka da se odkazete od visokot kilogrami pa eve i ja tuka doniram 5kg ...ajmo visok salo na poklon...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

"Trust takes years to build , only seconds to break , and forever to repair"

Непосредна врска до пораките: 1234
17.12.2010 21:42:43   
Maca25
Натушке зимај тесен фустан и покажувај тоа мешето. Ич да не се мислиш!

(Одговор на членот Natuska85)
Непосредна врска до пораките: 1235
17.12.2010 21:43:14   
Beatris
ИЗВОРНА ПОРАКА: Natuska85

Мене да ме извините ама оваа вечер не ве дружам за јадење.Преска бев да купам некој фустан наредниот петок сме на предновогодишна адвокатска вечер па да се подновам.Лелле се колку грдо ми стоеше,аааааааа,ќе си шизнев.Дека на работа во пошироко со џемпери одозгора и не бев се загледала така во тесно.Лелле коа се видовuser posted image .И ништо не купив.Сеа се размислувам што да правам.......Што ќе носамuser posted image .А баш сакав некој фустан така тесен до колена........Сеа планирам кошула една да земам така поголен број,одозгора елече такво крзнено си видов едно убаво и доле сукна да ставам 3/4 црна имам една убава............Тоа ама шо да се прави,ќе се издржи овие неколку месеци,се за моето user posted image .

Ич да не си се секираш што ако си носиш тесен фустан, баш ќе ти го истакне мешето, а што и да облечеш супер ќе бидеш user posted image

Непосредна врска до пораките: 1236
17.12.2010 21:43:20   
Natuska85

ИЗВОРНА ПОРАКА: mama26

Мама26 нели еднаш ни кажа дека си 100 кила човек (кај муабетот за бурекот и скарата) user posted image  Сега не стави во збунка user posted image

И јас убаво се сеќавам дека мама кажа дека имала може не 100 кила ама 70 и нешто,сама не ми текнува во која тема беше.Баш во збунка не става

Непосредна врска до пораките: 1237
17.12.2010 21:43:45   
Maca25
Оглас да си ставам - давам кук, стомак, бутови....на кој што му требаuser posted image

Непосредна врска до пораките: 1238
17.12.2010 21:44:40   
mama26
ne i.imame tema za kg pa pisuva tamu.imam 56,57 kg posledno sto se merev

Непосредна врска до пораките: 1239
17.12.2010 21:45:01   
Natuska85
Може дека уште не сум научена на стомачето,ама неможам тесен да носам,ич не си се свиѓамuser posted image

Непосредна врска до пораките: 1240
17.12.2010 21:48:16   
Beatris
Ќе си се гледаш во анфас, во профил никако user posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 1241
17.12.2010 21:53:20   
agnes77
Нешто за наши идните мамички

user posted image

user posted image

Непосредна врска до пораките: 1242
17.12.2010 21:53:55   
Maca25
преубаво!

(Одговор на членот agnes77)
Непосредна врска до пораките: 1243
17.12.2010 21:54:51   
Natuska85
Тоа ми беа најстрашните моменти во профил коа ќе се погледнев.Па еден пробувам ај демек како балон надолу горе кај градите корсет.Лелел тоа не обичен балон,мислам дека изгледав како од тие за летање балонитеuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 1244
17.12.2010 21:54:56   
Beatris
Со колку облека се подновивме денеска user posted image user posted image user posted image  Фала Агнес

Непосредна врска до пораките: 1245
17.12.2010 21:56:12   
Beatris

Тоа ми беа најстрашните моменти во профил коа ќе се погледнев.Па еден пробувам ај демек како балон надолу горе кај градите корсет.Лелел тоа не обичен балон,мислам дека изгледав како од тие за летање балонитеuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ќути Натушке не се жали топ си  user posted image

Непосредна врска до пораките: 1246
17.12.2010 21:57:07   
agnes77
уште една специална user posted image user posted image user posted image

user posted image

Непосредна врска до пораките: 1247
17.12.2010 21:58:55   
Beatris
user posted image user posted image user posted image user posted image Јакооо, мораме Натушке да си отштампаме вакви user posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 1248
17.12.2010 22:00:05   
agnes77
и сега пронајдов една специална за менеuser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

Непосредна врска до пораките: 1249
17.12.2010 22:03:53   
Natuska85

Ќути Натушке не се жали топ си  user posted image

Беатрис знам така ми збориш за да почастам нешто тука вечерва,дека немаш друштво за јадењеuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .Ок па еееее,ајде частам чокoлатца со кока кола може??како беше тааа ако е бал нека е маскенбалuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .Повелии

user posted image

user posted image

Непосредна врска до пораките: 1250
Страница:   <<   < Претходна страница  48 49 [50] 51 52   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  48 49 [50] 51 52   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

За доилки.
пеперутка16

Малку чудно прашање, но ме интересира: дали мајките доилки пробале сопствено млеко?