|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  47 48 [49] 50 51   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Бла-Бла Клуб!!!
17.12.2010 19:05:37   
mila mama
Lele Olivia, so sto se sendvicive?

Jas ne se popraviv bremena, ama sega dodeka ja cuvam user posted image epten si bildam kondicija za jadenje user posted image user posted image user posted image

Kazete kaj gi naogate slikive?

Razbirlivo e deteto da se plasi od temninata...
No, ne e razbirlivo vozrasen da se plasi od svetlinata.

(Одговор на членот Olivia)
Непосредна врска до пораките: 1201
17.12.2010 19:10:04   
Olivia
Sendvicive se so sto ti sakas da bidat ..i onaka se virtuelniuser posted image user posted image user posted image
Ama sigurno se vkusni, za dieta ne se user posted image user posted image user posted image
ovaa slika mi ja dade cicko google...

"Trust takes years to build , only seconds to break , and forever to repair"

(Одговор на членот mila mama)
Непосредна врска до пораките: 1202
17.12.2010 19:58:43   
Beatris
Побрзо оздравување за АнаМоли user posted image

И јас ќе си кснам едно сендвиче. Фала Оливија user posted image

Whatever you are feeling is a perfect reflection of what is in the process of BECOMING...

Непосредна врска до пораките: 1203
17.12.2010 20:39:10   
Bitolcanka
Побрзо оздравување AnaMolly, ни недостигаш user posted image user posted image user posted image

Кој е за топло чоколадо - за затоплување и добро расположение? user posted image

user posted image

It is not how much you give or what you say, it is how much love you give in what you do ...

(Одговор на членот Beatris)
Непосредна врска до пораките: 1204
17.12.2010 20:39:22   
agnes77
да да сендвичи се много вкусниuser posted image

Непосредна врска до пораките: 1205
17.12.2010 20:40:32   
agnes77
ИЗВОРНА ПОРАКА: Bitolcanka

Кој е за топло чоколадо - за затоплување и добро расположение? user posted image  

јас јас јас плисссссс .... мммм супер еuser posted image

(Одговор на членот Bitolcanka)
Непосредна врска до пораките: 1206
17.12.2010 20:42:47   
mama26
i jas...samo toplo da e user posted image smrznata sum nesto

СЕ ШТО Е МОЕ КЕ СИ ДОЈДЕ ,А АКО НЕ СИ ДОЈДЕ КЕ СИ ГО ЗЕМАМ САМА.

(Одговор на членот agnes77)
Непосредна врска до пораките: 1207
17.12.2010 20:44:07   
Beatris
I jas sakam, da ne ostanam pokuso user posted image user posted image user posted image

Whatever you are feeling is a perfect reflection of what is in the process of BECOMING...

(Одговор на членот mama26)
Непосредна врска до пораките: 1208
17.12.2010 20:46:59   
Bitolcanka

ИЗВОРНА ПОРАКА: mama26

daj bopze da e toa.tamu sto imam drugarki sto komuniciram mi vikaat od rabota e doma i so caskata samo..si piel mnoogu

tesko mu e znam. i moze mu doagam kako sebicna i deka samo moi zadovolstva si gledam pa neznam ni jas..vazno ne e toj los covek veruvajte mi.ednostavno ete razlika sme 10 godini plus dalecina pa ako mu spomnam novi drugarki odbiva..izgleda ke da e toa arh diz kako sto kaza

Мама26 јас сосема те разбирам. Ја имаш мојата поддршка. Сигурно нему му е потешко таму - сам, без роднини и пријатели, се чувствува поосамено, па затоа така реагира. Верувај се' ќе се среди кога ќе си дојди. Ова е само ваш потежок период, криза, којашто ја има во секоја врска/брак - ќе помине. Кога љубовта е доволно силна никој и ништо не ви може, се' ќе издржите user posted image fuser posted image user posted image user posted image user posted image

Ситиот не му верува на гладниот, затоплениот на замрзнатиот. Секој си знае за себе најдобро.

It is not how much you give or what you say, it is how much love you give in what you do ...

Непосредна врска до пораките: 1209
17.12.2010 20:48:52   
Bitolcanka

ИЗВОРНА ПОРАКА: Beatris

I jas sakam, da ne ostanam pokuso user posted image user posted image user posted image

Има за сите user posted image Послужете се, и јас ќе ви правам друштво. Сега одам да му издробам зелка на бате. Заповед си е заповед user posted image Се враќам user posted image

Непосредна врска до пораките: 1210
17.12.2010 20:52:10   
Olivia
Beatris

I jas sakam, da ne ostanam pokuso 

Za trudnickoto ima sto ke posaka, pa i repete

Непосредна врска до пораките: 1211
17.12.2010 20:56:33   
mama26
ИЗВОРНА ПОРАКА: Bitolcanka

daj bopze da e toa.tamu sto imam drugarki sto komuniciram mi vikaat od rabota e doma i so caskata samo..si piel mnoogu

tesko mu e znam. i moze mu doagam kako sebicna i deka samo moi zadovolstva si gledam pa neznam ni jas..vazno ne e toj los covek veruvajte mi.ednostavno ete razlika sme 10 godini plus dalecina pa ako mu spomnam novi drugarki odbiva..izgleda ke da e toa arh diz kako sto kaza

Мама26 јас сосема те разбирам. Ја имаш мојата поддршка. Сигурно нему му е потешко таму - сам, без роднини и пријатели, се чувствува поосамено, па затоа така реагира. Верувај се' ќе се среди кога ќе си дојди. Ова е само ваш потежок период, криза, којашто ја има во секоја врска/брак - ќе помине. Кога љубовта е доволно силна никој и ништо не ви може, се' ќе издржите user posted image fuser posted image user posted image user posted image user posted image

Ситиот не му верува на гладниот, затоплениот на замрзнатиот. Секој си знае за себе најдобро.
lleeelee bitolcanke te obozavam..srcka si mi ,mi olesni premnogu.te sakam
p.c kako covek da ne ti otide pamet na drugo nesto da te uplasam bezvezeuser posted image

Непосредна врска до пораките: 1212
17.12.2010 20:58:50   
Beatris
ИЗВОРНА ПОРАКА: Olivia

Beatris

I jas sakam, da ne ostanam pokuso 

Za trudnickoto ima sto ke posaka, pa i repete

Јадење има само нема веќе облека што ме собира user posted image user posted image user posted image  

Непосредна врска до пораките: 1213
17.12.2010 21:02:20   
Olivia
Beatris mila ke ti sosieme..samo ti rasti...

Непосредна врска до пораките: 1214
17.12.2010 21:06:26   
Beatris
Земете некој поголем материјал , како тргнала работава ќе треба некое шаторско крило да сошиете user posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 1215
17.12.2010 21:08:11   
Glück90
hehe sigurno ne so takva figura kako sto si na slikive sto posto bremenosta ne te napravila mnoooooooguuuu golemauser posted image user posted image user posted image

When you focus on problems, you will have more problems. When you focus on possibilities, you will have more opportunities. Dream. Wish. Make it happen.

Непосредна врска до пораките: 1216
17.12.2010 21:10:28   
Bitolcanka

lleeelee bitolcanke te obozavam..srcka si mi ,mi olesni premnogu.te sakam
p.c kako covek da ne ti otide pamet na drugo nesto da te uplasam bezvezeuser posted image

user posted image

Мој совет ти е да не ја спомнуваш таа тема (излегувањето, запознавањето нови лица) некое време, да се смири ситуацијата и да се подобри вашата комуникација. Со тек на време сам ќе стекне доверба и ова ќе биде минато. Ти зборувам од лично искуство. Човек е посилен отколку што мислел дека е.

Непосредна врска до пораките: 1217
17.12.2010 21:12:48   
mama26
taka e bitolcanke vo pravo si.user posted image user posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 1218
17.12.2010 21:13:46   
Beatris
ИЗВОРНА ПОРАКА: Glück90

hehe sigurno ne so takva figura kako sto si na slikive sto posto bremenosta ne te napravila mnoooooooguuuu golemauser posted image user posted image user posted image

Уште не е страшно ама како тргна некако во последно време, одеднаш намонтирав и предница и задница user posted image user posted image user posted image  До кај ќе се движат ќе видиме user posted image

(Одговор на членот Glück90)
Непосредна врска до пораките: 1219
17.12.2010 21:16:14   
mama26
ne e strasno de,,ama ako imas visok do kraj ke dades na nas sto sakame da se zdebelime ok?user posted image

Непосредна врска до пораките: 1220
17.12.2010 21:19:11   
Beatris
Ихии со задоволство, на кој каде му фали ќе донирам без проблем user posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 1221
17.12.2010 21:19:19   
Olivia
user posted image user posted image

Beatris jas eve sosiv nesto za tebe pa ti biraj taman za docek na Nova godina..user posted image

Непосредна врска до пораките: 1222
17.12.2010 21:20:27   
Beatris
Ииии топ user posted image user posted image user posted image  Двете ги сакам. Фалаа user posted image

Непосредна врска до пораките: 1223
17.12.2010 21:23:08   
Olivia
Beatris

Двете ги сакам. Фалаа

sega moze slobodno da krkas...user posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 1224
17.12.2010 21:26:42   
Beatris
Uhh mi olesna user posted image

Непосредна врска до пораките: 1225
Страница:   <<   < Претходна страница  47 48 [49] 50 51   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  47 48 [49] 50 51   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

За доилки.
пеперутка16

Малку чудно прашање, но ме интересира: дали мајките доилки пробале сопствено млеко?