|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  50 51 [52] 53 54   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Бла-Бла Клуб!!!
17.12.2010 23:07:20   
Natuska85
Леллеле пак почнаа да јадатuser posted image user posted image user posted image user posted image .Чао пријатно отидов да гледам сарвајвар и ќе му ја легнувамuser posted image .

"Whoever said that money doesn.t buy happiness didn.t know where to shop."

(Одговор на членот Beatris)
Непосредна врска до пораките: 1276
17.12.2010 23:08:56   
Viktori
види јас гарант измеѓу сите состојки ќе додадев 2-3 кафиња.
Јас пијам по едно 10 кафиња на ден гарант, така да у секоја комбинација ми идат без проблем user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

али затоа боза само за празник, ете со чваки пача и колач со јагоди или шоидае рандом овошје user posted image user posted image user posted image

Danger! Ha! I laugh in the face of danger. Ha, ha, ha, ha ...
Мај нејм ис лукс. Жито лукс.

Непосредна врска до пораките: 1277
17.12.2010 23:10:37   
Viktori
ИЗВОРНА ПОРАКА: Natuska85

Леллеле пак почнаа да јадатuser posted image user posted image user posted image user posted image .Чао пријатно отидов да гледам сарвајвар и ќе му ја легнувамuser posted image .

Натоооооооооооооо чекај да ти даам нешо

види

user posted image повели мрсничко да те грее user posted image user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот Natuska85)
Непосредна врска до пораките: 1278
17.12.2010 23:11:32   
Beatris
ИЗВОРНА ПОРАКА: Natuska85

Натушке ти гарант си кркнала нешто и сеа демек ај јас сум карактер не ве дружам ќе си одам user posted image user posted image user posted image user posted image  Што ќе ги гледаш тие само ориз јадат за жив грев се user posted image user posted image user posted image

Whatever you are feeling is a perfect reflection of what is in the process of BECOMING...

(Одговор на членот Natuska85)
Непосредна врска до пораките: 1279
17.12.2010 23:13:26   
Viktori
леле јас би плачела без Милка моја user posted image user posted image user posted image user posted image
Нес кафе .... пиперка user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 1280
17.12.2010 23:16:45   
Beatris
Пиперка закон! Мм не јаде пиперки бе, ни пинџури ни ајвари ништо, неќе ни на маса да гледа, ја на страна треба да јадам божем сум ги украла, у тајност user posted image user posted image user posted image

Whatever you are feeling is a perfect reflection of what is in the process of BECOMING...

(Одговор на членот Viktori)
Непосредна врска до пораките: 1281
17.12.2010 23:18:32   
Viktori
јас си правам сендвич со пиперка црвена кисела и ништо друго. МММММ........После тоа пијам кафе со млеко. ММ вика стомакот и шајки можел да ми вари.
Не сум пробала ама му верувам на збор! user posted image

Непосредна врска до пораките: 1282
17.12.2010 23:20:12   
Beatris
Штом е таква работата и ја му верувам user posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 1283
17.12.2010 23:26:29   
Olivia
ve citam i si traam me boli meseto, ama sea vikam sram da vie me nateravte da jadam, eve me i mene so sendvicot od ajvar i sirenje so casa mleko...posle sum sakala da oslabam...

"Trust takes years to build , only seconds to break , and forever to repair"

Непосредна врска до пораките: 1284
17.12.2010 23:28:37   
Beatris
Ајвар, сирење и млеко, кај се најдовме сите со јаки стомаци алал да ни е user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот Olivia)
Непосредна врска до пораките: 1285
17.12.2010 23:30:27   
Viktori
More i jas se mislam da станам да правам сендвич. Ама пиев кафе, па ако јадам, ќе немам место за уште едно user posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 1286
17.12.2010 23:35:01   
Viktori
а бе натушка стварно си отиде??? ц ц ц ц
веќе јадење не и даваме на неа...user posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 1287
17.12.2010 23:43:39   
Beatris
Отиде да им однесе на кутрине за јадење гарант user posted image user posted image user posted image  И 100% од нашево зема тука и пачи све, само да се врати ќе види user posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 1288
17.12.2010 23:54:27   
Beatris
Се врати Натушка од Филипини ене ја user posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 1289
17.12.2010 23:55:29   
nadica
еве ме мене јас се приклучив и викам ај вечерва да си легнам без да јадам ама ништо од бизнисот со муабетиве и сликите тешко затоа додека е порано да го ограбам фриждерот а за слабеење на пролет ќе му ја мислам user posted image user posted image user posted image

Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа...
Биди Среќен!...
Нека умрат од глад!!!

Непосредна врска до пораките: 1290
18.12.2010 0:00:07   
Beatris
Земи си, си имаш ти и од тоа што спремаше  и мене ми се пријаде од кифличките што ми ги донесе Маца25 прееска ама сите ги мавнав нема веќе. Ненаситна! user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот nadica)
Непосредна врска до пораките: 1291
18.12.2010 0:00:09   
Viktori
ИЗВОРНА ПОРАКА: Beatris

Се врати Натушка од Филипини ене ја user posted image user posted image user posted image

ne vikaj taka, ja snema pak! user posted image user posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 1292
18.12.2010 0:02:01   
Beatris
Да бе какви финти ни праи ц ц ц да се чудиш user posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 1293
18.12.2010 0:08:06   
nadica
user posted image
еве вакви мини пици правев сега последно user posted image  повелете

Биди Среќен!...
Нека умрат од глад!!!

Непосредна врска до пораките: 1294
18.12.2010 0:10:50   
Beatris
Мхм мхм или праќај одма по брза пошта или тргни ја сликава user posted image

Непосредна врска до пораките: 1295
18.12.2010 0:16:38   
nadica
имам именден во куќата па дојдете од се да пробате а јас да се фалам дека се спремив user posted image

Биди Среќен!...
Нека умрат од глад!!!

Непосредна врска до пораките: 1296
18.12.2010 0:24:44   
Beatris
Не се сомневамеuser posted image  Нека е вечно името и среќен именденот

Непосредна врска до пораките: 1297
18.12.2010 0:28:45   
Viktori
Надица да беше поблиску, ќе ти дојдевме на име! И дружба ќе истеравме user posted image user posted image user posted image

< Поракaта ја уредил виктори -- 18.12.2010 0:29:00 >

Непосредна врска до пораките: 1298
18.12.2010 1:12:01   
Snowhite RR
Леле доста за јадење зборувате, мм го изел цел леб и сега нема повеќе, па решив да не јадам, едвај ве дочитав, немам многу време да се приклучувам и ми фалите многуuser posted image

Life is not the amount of breaths you take, it''''''''s the moments that take your breath away

Непосредна врска до пораките: 1299
18.12.2010 1:12:51   
Snowhite RR
Инаку мене снегов ме потсети на нешто, па деновиве да завршам ќе ве изненадам со нешто

Life is not the amount of breaths you take, it''''''''s the moments that take your breath away

(Одговор на членот Snowhite RR)
Непосредна врска до пораките: 1300
Страница:   <<   < Претходна страница  50 51 [52] 53 54   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  50 51 [52] 53 54   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

За доилки.
пеперутка16

Малку чудно прашање, но ме интересира: дали мајките доилки пробале сопствено млеко?