|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  51 52 [53] 54 55   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Бла-Бла Клуб!!!
18.12.2010 1:15:19   
Olivia
Viktori ne si sama bekni nesto ke mi snema lenta......

"Trust takes years to build , only seconds to break , and forever to repair"

(Одговор на членот Snowhite RR)
Непосредна врска до пораките: 1301
18.12.2010 1:16:53   
Viktori
user posted image   се мислев која игра да ја пуштам. Имам 4 што ги вртам нон стоп и оние карти од компјутерот...+ зевам.. ама не се давам уште user posted image user posted image user posted image

Danger! Ha! I laugh in the face of danger. Ha, ha, ha, ha ...
Мај нејм ис лукс. Жито лукс.

(Одговор на членот Olivia)
Непосредна врска до пораките: 1302
18.12.2010 1:18:45   
Viktori
ИЗВОРНА ПОРАКА: Snowhite

Леле доста за јадење зборувате, мм го изел цел леб и сега нема повеќе, па решив да не јадам, едвај ве дочитав, немам многу време да се приклучувам и ми фалите многуuser posted image

ние дома околу 10 навечер обавезно се пребројуваме мм "цигари и шеќер има??? " јас : " леб и кафе има???"
Како може без леб да останете??? Па волците во стомак ако ви завијат? user posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 1303
18.12.2010 1:55:55   
Snowhite RR
Абе ме праша тој, дали да оди да купи вечерва, па утре ладен да јадиме или да купи сабајле, да биде топол, па му реков добро не јадам, утре ќе купиш, па сега ако ми текни за јадење, не знам ќе јадам нешто што ќе најдам, макарони ќе варамuser posted image

Life is not the amount of breaths you take, it''''''''s the moments that take your breath away

(Одговор на членот Viktori)
Непосредна врска до пораките: 1304
18.12.2010 8:58:34   
lukas
ajde za budnite edno kafence!!!jas veke go pijam!!
user posted image

Неможите да бидите храбри ако не сте повредени.Неможе да научите ако не сте погрешиле.Неможете да бидете успешни ако не сте доживеале неуспех.

Непосредна врска до пораките: 1305
18.12.2010 9:48:10   
mami2
фала Лукас, земав, ама мене за денес изгледа ќе ми треба нешто појако, редбул. Денес имам работа еден куп, утре ни е слава, именден и затоа сум во погон ставена од рано

(Одговор на членот lukas)
Непосредна врска до пораките: 1306
18.12.2010 10:06:38   
agnes77
фала Лукас за кафе, јас денес добијем гости, и само се јавим да ви кажем кај нас е СНЕЕЕЕЕЕГ ... а сега трчам во кујна, види сликаuser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

(Одговор на членот mami2)
Непосредна врска до пораките: 1307
18.12.2010 10:19:26   
Natuska85
ИЗВОРНА ПОРАКА: виктори

ИЗВОРНА ПОРАКА: Beatris

Се врати Натушка од Филипини ене ја user posted image user posted image user posted image

ne vikaj taka, ja snema pak! user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,на кратко само дојдов да видам дали јадете,да не ве мислам цела вечерuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .Аууу пача јадевте бе??хахахха баба ми ја викаше локумче,така се треселаuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

"Whoever said that money doesn.t buy happiness didn.t know where to shop."

Непосредна врска до пораките: 1308
18.12.2010 10:28:26   
Natuska85
ИЗВОРНА ПОРАКА: agnes77

фала Лукас за кафе, јас денес добијем гости, и само се јавим да ви кажем кај нас е СНЕЕЕЕЕЕГ ... а сега трчам во кујна, види сликаuser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

Агнес ајде спремај се за гостите па да ни кажеш некој рецепт од тоа што ќе спремашuser posted image

(Одговор на членот agnes77)
Непосредна врска до пораките: 1309
18.12.2010 10:36:37   
Viktori
Натушке, ајде сабајлечки по еден мафин да си амнеме user posted image user posted image user posted image

user posted image
јас ги обожавам од клаус мафините, ајде некој ден кафе ќе пиеме и мафини ќе јадеме у Клаус. Блиску ни е. И Беатрис ќе ја викнеме да не плаче оти е по јадењето, хоби и е, како на нас!

(Одговор на членот Natuska85)
Непосредна врска до пораките: 1310
18.12.2010 10:39:16   
Палешка РР
Е сега ме уништи виктори user posted image  а баш убаво си замислив дека денес од благо само пченица ќе јадам user posted image

When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.

Непосредна врска до пораките: 1311
18.12.2010 10:44:25   
Natuska85
Јас сум ин во секое време Виктори,ајде стварно ќе се договориме сигурно не сум јадела вакви од Клаус...Палешка и јас мислев да варам пченица денес со оревчиња да ја мешам и шлаг малку одозгора да си ставам и тоа да ми биде благо за цел денuser posted image user posted image user posted image .Ќе видиме..........user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот Палешка РР)
Непосредна врска до пораките: 1312
18.12.2010 10:51:07   
Beatris

Натушке, ајде сабајлечки по еден мафин да си амнеме user posted image user posted image user posted image

user posted image
јас ги обожавам од клаус мафините, ајде некој ден кафе ќе пиеме и мафини ќе јадеме у Клаус. Блиску ни е. И Беатрис ќе ја викнеме да не плаче оти е по јадењето, хоби и е, како на нас!

Оф оф какво благичко ме чека после станување од кревет user posted image  Не сум била во тоа Клаус ама ако има вакви трчам user posted image

Whatever you are feeling is a perfect reflection of what is in the process of BECOMING...

Непосредна врска до пораките: 1313
18.12.2010 10:52:49   
Viktori
леле Нато и Палешка, мене ми се плаче коа ве читам user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Пченица со шлаг????
А бе земи таму нешто лебасто, кремасто. user posted image user posted image user posted image user posted image
Па зима е! Треба да се грееме user posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 1314
18.12.2010 10:53:25   
Beatris
ИЗВОРНА ПОРАКА: Natuska85

Јас сум ин во секое време Виктори,ајде стварно ќе се договориме сигурно не сум јадела вакви од Клаус...Палешка и јас мислев да варам пченица денес со оревчиња да ја мешам и шлаг малку одозгора да си ставам и тоа да ми биде благо за цел денuser posted image user posted image user posted image .Ќе видиме..........user posted image user posted image user posted image

Добра ти е замислата, ама јас решив место да мешам ќе си одам вечер на Св. Никола кај моите гарант има и пченица, колку јадам јадам, другото "за понети" user posted image

Whatever you are feeling is a perfect reflection of what is in the process of BECOMING...

Непосредна врска до пораките: 1315
18.12.2010 10:57:06   
Палешка РР

леле Нато и Палешка, мене ми се плаче коа ве читам user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Пченица со шлаг????
А бе земи таму нешто лебасто, кремасто. user posted image user posted image user posted image user posted image
Па зима е! Треба да се грееме user posted image user posted image user posted image

Види ја сега како не пишмани user posted image
Нато, јас ќе ја правам со ореви, цимет, презла, шеќер во прав, диво оревче, ванила, мммм user posted image  user posted image

Непосредна врска до пораките: 1316
18.12.2010 10:57:22   
Viktori

Добра ти е замислата, ама јас решив место да мешам ќе си одам вечер на Св. Никола кај моите гарант има и пченица, колку јадам јадам, другото "за понети" user posted image

Беатрис, мене ми личи дека само на врата че земеш пченица!
Ко диетата со ананас. Оваа со пченица, се освен ананас/пченица user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Јас секогаш држам таква диета! Еве и денес. Се освен ананасuser posted image user posted image user posted image
Од сабајле прво станување на децата сите парчиња чоколадо што ги видов од муслите им ги лапнав user posted image user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот Beatris)
Непосредна врска до пораките: 1317
18.12.2010 10:58:09   
Beatris
Ај да ви пуштам ја сеа по едно кафе прво, мм фин ми направил, викам само за мене направи? А за рр? user posted image user posted image user posted image  Срамота
user posted image  

Непосредна врска до пораките: 1318
18.12.2010 11:01:35   
Viktori
јас пијам едно во чаша ко тегла user posted image user posted image user posted image Ј ми го направи. Се научи кафе да прави и сега ме труе...user posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 1319
18.12.2010 11:02:49   
Beatris

Беатрис, мене ми личи дека само на врата че земеш пченица!
Ко диетата со ананас. Оваа со пченица, се освен ананас/пченица user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Јас секогаш држам таква диета! Еве и денес. Се освен ананасuser posted image user posted image user posted image
Од сабајле прво станување на децата сите парчиња чоколадо што ги видов од муслите им ги лапнав user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image  Што правиш, требиш ориз за ручек? Не бе на децата муслите user posted image user posted image user posted image  

Иначе пченица на врата нормално, ама после фул ланч пакет за по дома од се што имало, па и утре треба да се јаде user posted image

Непосредна врска до пораките: 1320
18.12.2010 11:03:09   
Палешка РР
Јас јадам бурек, мама ми донесе. Па ќе сум била на диета, кај мама...шипки user posted image

< Поракaта ја уредил Палешка -- 18.12.2010 11:04:07 >

Непосредна врска до пораките: 1321
18.12.2010 11:04:54   
Beatris
Јас на диета дома со празен фрижидер не можам да бидам, а камоли кај мајка ми. Сирот го убија форумиве, како нов ни е, само маргарин и решетки во него, мора денес да го појачаме user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот Палешка РР)
Непосредна врска до пораките: 1322
18.12.2010 11:11:43   
Natuska85
Женскиии колку сум среќна,една од најдобрите другарки што ми е од Гевгелија сеа ми кажа дека е user posted image .Лелел колку се радуваммммммм,заедно ќе ни растат дечињата.Ми го разубави денотттттuser posted image user posted image user posted image user posted image .Ајде во барот частаммммммммм

Непосредна врска до пораките: 1323
18.12.2010 11:12:31   
Џесика
А да ја прекрстиме темава во менЅа??? па секое отварање ме пречекува тортиште... user posted image

Жената по природа е АНГЕЛ, но ако и ги скршат крилата таа лесно ќе научи да лета на метла!!!

Непосредна врска до пораките: 1324
18.12.2010 11:15:12   
Beatris

Женскиии колку сум среќна,една од најдобрите другарки што ми е од Гевгелија сеа ми кажа дека е user posted image .Лелел колку се радуваммммммм,заедно ќе ни растат дечињата.Ми го разубави денотттттuser posted image user posted image user posted image user posted image .Ајде во барот частаммммммммм

Ајде нека и е со среќа user posted image . Него тој барот некако не ни е функционален со денови никој таму не влага user posted image  Дај тука ти што имаш за давање user posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 1325
Страница:   <<   < Претходна страница  51 52 [53] 54 55   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  51 52 [53] 54 55   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

За доилки.
пеперутка16

Малку чудно прашање, но ме интересира: дали мајките доилки пробале сопствено млеко?