|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  65 66 [67] 68 69   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Сакаме две црти
16.12.2010 11:16:44   
Annet
викториuser posted image
ИЗВОРНА ПОРАКА: виктори

ИЗВОРНА ПОРАКА: Annet

ines cestitki i od mene superrrrrr;-)))))) zaedno ke si cekameee .jas samo sto se vrakam od gin mi potvdi bremenot 5 nedeli i 3 dena sum jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
lele mnogu sum srekna za sebe i za site sto cekame,i site sto ne se bremeni da si docekaat,samo trpenie-spasenie i bez nervoza VE SAKAM SITE

Анет, честито!!! Баш како што кажа, без нервози, облакај широка маица и на уживање! Искористи го максимално времево за уживање!!! user posted image user posted image user posted image

user posted image

(Одговор на членот Viktori)
Непосредна врска до пораките: 1651
16.12.2010 11:17:17   
Annet
user posted image user posted image
ИЗВОРНА ПОРАКА: Just baby

cestitki i ubava bremenost user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот Just baby)
Непосредна врска до пораките: 1652
16.12.2010 11:17:41   
Annet
user posted image user posted image
ИЗВОРНА ПОРАКА: puze

cestitki za novite user posted image mamaicki imajte lesna bremenost 

user posted image

(Одговор на членот puze)
Непосредна врска до пораките: 1653
16.12.2010 13:22:05   
lete
cestitki i od mene ines 86 imaj si najlesna bremenost inaku jas pred nekoj den bev vidovme jasna srceva akcija i se bese vo red pokraj site neprijatnosti sve mi mirisa i nemozam dase pojavam pred luge so parfemot vo raka setam i ne jadam nisto i moeto omileno jadene mi mirisa i toa ubavinata od brmenosta ne e lesno dase bide mama samo so les i daimame zdravi bebcinja inaku veke sum 8ma nedela

Веруваме само во oна на кое што се надеваме
и се надеваме на она во кое што веруваме

(Одговор на членот Annet)
Непосредна врска до пораките: 1654
16.12.2010 13:53:36   
biljana16
Cestitki i od mene ines 86 imaj lesna bremenost.

(Одговор на членот lete)
Непосредна врска до пораките: 1655
16.12.2010 16:16:08   
ines86
fala fala fala na siiiiteuser posted image user posted image user posted image kaj site se najubavouser posted image user posted image user posted image a da ve prasam nesto dali znaete da mi odgovorite,jas nekade dr nedela ke odam na lekar da me pregleda doktorkata za prv pat so sto i ke mi ja potvrdi bremenosta,dali mislite deka ima sansi da e lazno pozitiven testot,znam zvuci glupavo ama sega sum vo strav sto e i kako e so user posted image ve molam koj znae neka mi odgovori..pozzz i gush gush

(Одговор на членот biljana16)
Непосредна врска до пораките: 1656
16.12.2010 18:04:39   
biljana16
Nemoj da se sekiras moze lazno da ispadne negativen ama lazno pozitiven test nema sansi. Ne se zanimavaj so toa i imaj lesna bremenost.

(Одговор на членот ines86)
Непосредна врска до пораките: 1657
16.12.2010 18:39:09   
Just baby
super, ima nekolku idni mamicki user posted image user posted image user posted image user posted image . nie ovoj mesec povtorno sme vo akcija. minatiot pratev plodni denovi i eden kup matematiki i presmetki i pak nisto zatoa ovaj mesec resiv da ne citam nisto, da ne mislam na nisto i da ne pazam na plodni i ne plodni denovi. nekade citam sekoj den rabota, nekade preku eden.. i resiv po nase user posted image koga ke sakame, zatoa sto taka od so pritisok izgleda ne uspeva se nadevam i jas i mojot soprug ke gi vidime nasite user posted image . edvaj cekam da mu go vidam osmehot koga ke gi vidi user posted image

(Одговор на членот biljana16)
Непосредна врска до пораките: 1658
16.12.2010 19:36:26   
Anonimen
devojki jas sum nova na forumov,sakam samo da ve pozdravam site i da go spodelam mojot problem so vas. vo brak sum 2,5 god. veke izvesen period se obiduvame so mm da imame bebence no bese bezuspesno a site analizi se vo red. sega mi kasni veke 4 dena mnogu sum vozbudena no seuste nemam hrabrost da napravam test. sto mislite vie, dali ako sum bremena bi trebalo sega da pokaze so test na urina??

(Одговор на членот ripce)
  Непосредна врска до пораките: 1659
16.12.2010 19:53:35   
Glück90
a mamicki ludost za odredena hrana ste slusnale.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image umrena sum dva dena samo vo frizider mi e glavata 

When you focus on problems, you will have more problems. When you focus on possibilities, you will have more opportunities. Dream. Wish. Make it happen.

(Одговор на членот Anonimen)
Непосредна врска до пораките: 1660
16.12.2010 19:54:46   
Natasa981
Im posakuvam mnogu sreka na novite trudnici, da imaat lesna i ubava bremenost! A nie ostanatite sto sme vo ocekuvanje Gospod da ne izraduva sto pobrzo i nie da se raduvame. Eve i jas mnogu si posakuvam takov podarok za mojot rodenden utre:)

Моќните нешта доаѓаат од малите почетоци - Џон Драјден

Непосредна врска до пораките: 1661
16.12.2010 20:00:13   
lacky girl
Natasa981 i nie ti posakuvame da si go dobies najubaviot podarok za rodenden

(Одговор на членот Natasa981)
Непосредна врска до пораките: 1662
16.12.2010 20:12:21   
Glück90
stiskam palci natasa981 utre da go dobies najubaviot poklon udvoenuser posted image user posted image

When you focus on problems, you will have more problems. When you focus on possibilities, you will have more opportunities. Dream. Wish. Make it happen.

(Одговор на членот lacky girl)
Непосредна врска до пораките: 1663
16.12.2010 20:47:20   
AnnaMolly RR
ИЗВОРНА ПОРАКА: Natasa981

Im posakuvam mnogu sreka na novite trudnici, da imaat lesna i ubava bremenost! A nie ostanatite sto sme vo ocekuvanje Gospod da ne izraduva sto pobrzo i nie da se raduvame. Eve i jas mnogu si posakuvam takov podarok za mojot rodenden utre:)

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

се занесов user posted image
ама знаеш што ти посакувам

Live and let live

Непосредна врска до пораките: 1664
16.12.2010 20:50:48   
Natasa981
vi blagodaram RR drugarki! Annamolly za tebe specijalni gushki od meneuser posted image user posted image

Gluck90 ,se obidov da ti pratam privatna poraka ama ne uspevam

Моќните нешта доаѓаат од малите почетоци - Џон Драјден

(Одговор на членот AnnaMolly RR)
Непосредна врска до пораките: 1665
16.12.2010 20:56:47   
Glück90
neznam ne mi ima stignato privatna poraka natasa981 probaj povtorno

Непосредна врска до пораките: 1666
17.12.2010 11:47:22   
Glück90
rr nisto od moeto bebe nisto od gotvenjeto koe go gledase mojot doktor analizite pokazaa negativnost znaci nema bebe ni ovoj mesecuser posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот Glück90)
Непосредна врска до пораките: 1667
17.12.2010 14:33:16   
elka
cestitki za novite trudnici imajte lesna i ubava bremenost

(Одговор на членот lete)
Непосредна врска до пораките: 1668
17.12.2010 20:05:08   
Just baby
ajde ovoj mesec povtorno na rabota, nema otkazuvanje. i jas nekako mislev deka imam simptomi, mi se gadese,mi se vrtese... i na kraj povtorno dobiv. sega povtorno gi osekam istite "simptomi" a uste ne ni mi dosle plodnite denovi user posted image
a kakov test pravese preku krv ili ? i jas mislev deka odma ke ostanam bremena, no ne bilo taka. nema otkazuvanje ke gividime i nie nasite user posted image

Непосредна врска до пораките: 1669
17.12.2010 20:29:58   
Glück90
preku krv pravev bidejki piev klomifen i taka ne se otkazuvam lesno veke godina dena gi cekam tie user posted image user posted image crti.so novi sili vo istata borba sledniiov mesec

Непосредна врска до пораките: 1670
17.12.2010 22:48:16   
Annet
ајде со нови сили и со уште поголема верба Glück90 и во новата година да се израдуваш и нас тука да не израдувашuser posted image
ИЗВОРНА ПОРАКА: Glück90

preku krv pravev bidejki piev klomifen i taka ne se otkazuvam lesno veke godina dena gi cekam tie user posted image user posted image crti.so novi sili vo istata borba sledniiov mesec

Непосредна врска до пораките: 1671
17.12.2010 23:09:46   
Glück90
aj mozda povolno ke mi vlijae makedonskiot vozduh i edno golemo opustanje pa ke se raduvame site user posted image user posted image annet i site rr

(Одговор на членот Annet)
Непосредна врска до пораките: 1672
17.12.2010 23:18:47   
Beatris
Ајде само опуштено и побргу да не израдувате user posted image

Whatever you are feeling is a perfect reflection of what is in the process of BECOMING...

Непосредна врска до пораките: 1673
18.12.2010 9:02:19   
sesilija
gluck90 kako e mozno se iznenadiv pa kolku treba da cekame za edno bebe se cudam kako mozat drugite tolku lesno da zabremenatjas sega ke cekam da vida sto ke bide i ne znam dali ke imam sila da pravam uste ispituvannja vo slucaj da nema nisto ako vie znaete kazete mi bazalnata tem sekogas mi e 36,8 za vreme na ovulacija a drugiot den odma paga a sega na vtor den mi e pokacena 36,9 a nikogas ne mi bila tolku moze li da se sluci nesto pozitivno ili rano e

(Одговор на членот Beatris)
Непосредна врска до пораките: 1674
18.12.2010 15:17:12   
light
zdravo
gi pozdravam novite trudinci, daj boze i nije drugite sto sme vo ocekuvanje da vidmeuser posted image  
jas treba da dobijam na 24
pozdrav

user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот sesilija)
Непосредна врска до пораките: 1675
Страница:   <<   < Претходна страница  65 66 [67] 68 69   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  65 66 [67] 68 69   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

За доилки.
пеперутка16

Малку чудно прашање, но ме интересира: дали мајките доилки пробале сопствено млеко?