|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  66 67 [68] 69 70   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Сакаме две црти
19.12.2010 0:46:09   
suzeto
jas treba da ne dobijam na 24user posted image user posted image

(Одговор на членот light)
Непосредна врска до пораките: 1676
19.12.2010 14:18:10   
light
da suzeto
daj boze da ne dobijeme ke vidime
user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот suzeto)
Непосредна врска до пораките: 1677
20.12.2010 14:56:15   
light
haj suzeto kaj si imas li nekoj simptom mene mnogu me bolat gradite epten ne prestana od ovulacijata ne znam dali e user posted image  simptom posto sekogas me bolat ama vaka epten i koga stojam me bolat ne znam mnogu imam zelba da gi vidam user posted image

pozdrav

Непосредна врска до пораките: 1678
20.12.2010 15:46:40   
arh_diz
Ajde light navivame da ne dobies , brkaj ja vesterkatauser posted image

Биди тоа што си

Непосредна врска до пораките: 1679
20.12.2010 16:36:11   
suzeto
nemam nikakvi simptomi a gradite mene me bolat stalno taka da na niv ne mozam da se baziram..daj boze da ne dobieme,da si vidimeuser posted image user posted image

(Одговор на членот arh_diz)
Непосредна врска до пораките: 1680
20.12.2010 22:19:05   
prettygirl
ajde idni mamicki izraduvajtene prednovogodisno :D

Непосредна врска до пораките: 1681
20.12.2010 22:20:26   
DuffytheDuck
Јас само така одвреме навреме да се пријавам дека уште чекам user posted image user posted image А и да, да го потсетам Дедо Мраз дека време е да ми ја исполни најголемата желба и догодина да си чекам Нова Година дома со user posted image , доста е веке од кафани. И исто, нека ги усреки сите жени кои чекаат да ги видат user posted image . Женски, само позитивна мисла и ке успееме. Поздрав до ситеuser posted image

Непосредна врска до пораките: 1682
21.12.2010 0:12:23   
humana
 I jas samo da ve pozdravam  treba da nedobijam na 24.Ajde vreme e da ne odmori menstracijavauser posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот DuffytheDuck)
Непосредна врска до пораките: 1683
21.12.2010 13:32:08   
ljupkaja
zdr posledna menstruacija mi bese na 27.11.2010 gd a inseminacija pravev na 11.12.2010 god vcera pravev test za bremenost i mi pokaza mnogu bleda vtora crta znam deka e mnogu rano (10 den posle insemenacijata) no od sedmi den posle ins imam bolki vo stomakot koi traat seuste test ke povtoram vo petok pa ke videme sto ke bide pozdrav

(Одговор на членот humana)
Непосредна врска до пораките: 1684
21.12.2010 13:46:05   
lete
ljupkaja sigurno si bremena ama  najsigurno i mene mi bese na prviot test vtorata mnogu bleda ajde cestito imaj si lesna bremenost

Веруваме само во oна на кое што се надеваме
и се надеваме на она во кое што веруваме

(Одговор на членот ljupkaja)
Непосредна врска до пораките: 1685
21.12.2010 15:23:06   
veckasr
ljupkaja najdobro odi napravi si test preku krv najsiguren e jas na tie testovi ne im veruvam i zatoa koga pravev inseminacija ne napraviv takvi testovi tuku samo preku krv

(Одговор на членот lete)
Непосредна врска до пораките: 1686
21.12.2010 16:00:49   
ljupkaja
znam veckasr i jas ne im veruvam mnogu na testovite a preku krv ke ispitam vo cetvrtok ili petok ako ne mi dojde do togas pozdrav

(Одговор на членот veckasr)
Непосредна врска до пораките: 1687
21.12.2010 22:18:45   
cleo
Ljupkaja, dali imase odnosi utredenta posle inseminacijata ili pauzirase nekolku dena i kolku? Te molam za sovet, mnogu mi e vazno. Fala odnapred. A inaku 100% si user posted image , taka da ti cestitam od se srce. Imaj si lesna bremenost

(Одговор на членот ljupkaja)
Непосредна врска до пораките: 1688
22.12.2010 10:38:10   
sesilija
честитки за новите мамички може ли некој да ми даде одговор на моево прашање на 17 ми прсна фоликул со кломифен и сега е петти ден мене повремено ме боли долен дел од стомакот и баз тем е константно повисока а на 25 треба нормално да ми дојде има ли надез мозам ли да правам тест за после 5ти ден градите воопсто не ги чувствувам ни зголемени ниту болни

(Одговор на членот cleo)
Непосредна врска до пораките: 1689
22.12.2010 14:31:10   
humana
Dobivuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот sesilija)
Непосредна врска до пораките: 1690
22.12.2010 14:50:14   
light
ajde humana so glava gore zdravje idniot mesec
i mene mi se vrti da mi dojde sto ke praime ne znam mene dr mi predlozi inseminacija ama se mislam

Непосредна врска до пораките: 1691
22.12.2010 14:52:38   
Bogdancanka
ајде Хумана не се разочарувај ако не биднало овој месец ќе биде наредниот само здрави живи весели ќе се среди се ќе дојдат и нашитеuser posted image позззз мила

Човек не мора секогаш да биде херој ама може секогаш да е човек........

Непосредна врска до пораките: 1692
22.12.2010 14:57:53   
light
zdravo ljupkaja sakam da te prasam kaj pravese inseminacija i zasto ti rekoa da pravis inseminacija posto kaj mene i kaj mm sve e ok ama eve ne biva id dr ni rece ovoj mesec na inseminacija ama jas bas se mislam

(Одговор на членот Bogdancanka)
Непосредна врска до пораките: 1693
22.12.2010 18:36:24   
jana81
eve i jas da se prijavam vo grupata za cekanje user posted image iliuser posted image

Непосредна врска до пораките: 1694
22.12.2010 18:36:57   
jana81
se nadevam konecno ke gi docekam

(Одговор на членот jana81)
Непосредна врска до пораките: 1695
22.12.2010 18:54:45   
DuffytheDuck
Денес добив, ништо од мојот Дедо Мраз годинава user posted image

(Одговор на членот jana81)
Непосредна врска до пораките: 1696
22.12.2010 19:17:28   
Natasa981
Duffy mila , i za mene nisto godinava :( ete jas vo sabotata dobivuser posted image Hm, mi ide da go zadavam Dedo Mraz..! user posted image
ama ne gubam nadez,2011 ke ni bide plodnicka ,daj Boze! Sakam samo da ostanam hrabra i pozitivna ,drugoto samo ke si dojde.Pozdrav do site sto se vo iscekuvanje!

Моќните нешта доаѓаат од малите почетоци - Џон Драјден

Непосредна врска до пораките: 1697
22.12.2010 19:46:10   
DuffytheDuck
Natasa981, мораме храбо и со позитивна мисла. Јас ке причекам уште некој месец па ке одам на консултација со гинеколог. А баш мислев дека ке се израдувам предновогодишно user posted image

(Одговор на членот Natasa981)
Непосредна врска до пораките: 1698
23.12.2010 8:49:46   
Baby29
Драги пријателки и кај мене ништо и овој месец денес добив user posted image user posted image user posted image , многу ми е тешко ама морам да продолжам понатака, може и малку сум повеќе оптеретена со ова, но како господ никој не еuser posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 1699
23.12.2010 8:55:37   
arh_diz
Baby29 opusti se malku  , mozebi premnogu si opteretena i poradi toa nemozes da zabremens.

Биди тоа што си

(Одговор на членот Baby29)
Непосредна врска до пораките: 1700
Страница:   <<   < Претходна страница  66 67 [68] 69 70   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  66 67 [68] 69 70   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

За доилки.
пеперутка16

Малку чудно прашање, но ме интересира: дали мајките доилки пробале сопствено млеко?