|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  54 55 [56] 57 58   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Бла-Бла Клуб!!!
18.12.2010 17:37:26   
Bogdancanka
ИЗВОРНА ПОРАКА: Olivia

user posted image   fotografijata e napravena pred 3min...uzivajteuser posted image user posted image user posted image

mmmmmm prekrasno izgledaat a za vkus ne sumnjam mora da se mnogu vkusni

Човек не мора секогаш да биде херој ама може секогаш да е човек........

(Одговор на членот Olivia)
Непосредна врска до пораките: 1376
18.12.2010 17:39:26   
Snowhite RR
ИЗВОРНА ПОРАКА: baby mama

Lele sto napraviv projata vi ja dadov na druga tema user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image e sega ke probam da ja prefrlam a taa ako moze da se izbrise user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

baby mama на која тема ја напиша, да ја избришиме, не можев да ја најдам

Life is not the amount of breaths you take, it''''''''s the moments that take your breath away

(Одговор на членот baby mama)
Непосредна врска до пораките: 1377
18.12.2010 17:40:17   
Maca25
Бејби мамам нешто се збунила user posted image

< Поракaта ја уредил Maca25 -- 18.12.2010 17:41:05 >

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

(Одговор на членот Snowhite RR)
Непосредна врска до пораките: 1378
18.12.2010 17:48:44   
Snowhite RR
Аха ок

Еве едно кафе, сега дури успеав да си сварам, обично не пијам сама, ама овој пат направив исклучок
Не ми работи нешто мозилава, не можам слика да поставам некој друг нека стави

И ако сакате доста со јадењава, се чувам за вечер за на слава, а и за утре за ручек, ќе се изнајадиме сарми и грав, ама и риба, ммм

Life is not the amount of breaths you take, it''''''''s the moments that take your breath away

(Одговор на членот Maca25)
Непосредна врска до пораките: 1379
18.12.2010 17:53:23   
Bogdancanka
user posted image

повелете кафе за ситеuser posted image

Човек не мора секогаш да биде херој ама може секогаш да е човек........

Непосредна врска до пораките: 1380
18.12.2010 17:57:47   
mama26
jas ke zemam user posted image bre kafe bombica greana rakija user posted image user posted image user posted image

СЕ ШТО Е МОЕ КЕ СИ ДОЈДЕ ,А АКО НЕ СИ ДОЈДЕ КЕ СИ ГО ЗЕМАМ САМА.

(Одговор на членот Bogdancanka)
Непосредна врска до пораките: 1381
18.12.2010 18:00:30   
Natuska85
ИЗВОРНА ПОРАКА: Snowhite

ИЗВОРНА ПОРАКА: baby mama

Lele sto napraviv projata vi ja dadov na druga tema user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image e sega ke probam da ja prefrlam a taa ako moze da se izbrise user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

baby mama на која тема ја напиша, да ја избришиме, не можев да ја најдам

во темата колку често сексуални односи user posted image user posted image user posted image user posted image ,ама нека си стои на бејби мама тоа и влегува во рецептот за добар сексuser posted image user posted image user posted image user posted image

< Поракaта ја уредил Natuska85 -- 18.12.2010 18:08:29 >

"Whoever said that money doesn.t buy happiness didn.t know where to shop."

Непосредна врска до пораките: 1382
18.12.2010 18:05:43   
Viktori
бејбимама јас мислам да стои, ама ако ти смета, ќе ја тргнам user posted image
Баш слатка грешка беше, ко проја после секс user posted image user posted image user posted image

Danger! Ha! I laugh in the face of danger. Ha, ha, ha, ha ...
Мај нејм ис лукс. Жито лукс.

(Одговор на членот Natuska85)
Непосредна врска до пораките: 1383
18.12.2010 18:07:46   
Natuska85
Ајде јас ставам на масата пица од мојата дома што ја правев,многу убаво ми излезе, а направив и како кифлата "чешел" ако сте ја јаделе од вегера,преклопено тесто внатре со кашкавал,печурки и павлака.И тоа многу вкусно излезе мх,мх,мх.Еве и од тие ќе ве послужам.Повелеле

user posted image

user posted image

Непосредна врска до пораките: 1384
18.12.2010 18:09:10   
Viktori
Нато, а ти еден курс да организираш??? user posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 1385
18.12.2010 18:09:36   
Natuska85
Виктори па кај си ти пријателице.Ајде пробај ми ја виртуелната пица,па кога ќе останам на породилно ќе те викам и ин лајф да ја пробашuser posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 1386
18.12.2010 18:12:09   
Maca25
Нато алал да ти е! 

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

(Одговор на членот Viktori)
Непосредна врска до пораките: 1387
18.12.2010 18:14:47   
Viktori
Пицата Нато ми е жал да ја јадам, толку убаво изгледа, а и чешлето е подобро од тие од вегера user posted image user posted image user posted image

Инаку се рашетував со децата па сеа колективно се грееме со гушнати радијатори. Што убаво по снег и наеднаш у дожд кога се претвори си е*а мајката user posted image user posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 1388
18.12.2010 18:18:52   
Beatris
Брееј пицава што убава, ако не си го пишала рецептот за тестово негде одма да го пишеш, а и не е лоша идејата на виктори курс еден да организираш user posted image  Јас сум труба, до душа тоа што го правам искача како што треба ама бројот на рецептите ми е ограничен user posted image user posted image user posted image

Whatever you are feeling is a perfect reflection of what is in the process of BECOMING...

Непосредна врска до пораките: 1389
18.12.2010 18:22:38   
Maca25
Беатрис како испадна вчера ручекот?
Иначе нина ми заспа во кола, а се возевме нецела минута од кај тебе до кај моите. Кома! Спиеше 2,5 саати.

(Одговор на членот Beatris)
Непосредна врска до пораките: 1390
18.12.2010 18:25:32   
Beatris
Ручекот добар си искочи, една кокошка испеков со компири, салатка и толку, таман на време. А мајсторот знаеш кога дојде? Денес! user posted image user posted image user posted image  

Whatever you are feeling is a perfect reflection of what is in the process of BECOMING...

Непосредна врска до пораките: 1391
18.12.2010 18:28:41   
Beatris
Таман мислам дека си е во 12ч да се чекаме. Ама да се чекаме негде кај што нема да биде гужва за да може да се најдеме user posted image

Непосредна врска до пораките: 1392
18.12.2010 18:30:51   
Viktori
за збиранката ти е коментаров??? user posted image user posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 1393
18.12.2010 18:32:12   
Beatris
user posted image user posted image user posted image  Ауу абе што е работава, па таму си го пишав, или нешто халуцинирам јас, незнам, а гледам викам пак не ми отиде ај ме мрзи пак да го пишувам user posted image user posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 1394
18.12.2010 18:35:20   
Палешка РР
Аииииииии девојки, овде не се знае кој јаде, кој пие, кој плаќа user posted image  user posted image  user posted image

Ајде сите комплет идете во Прилеп на сарми, грав и риби, дури и на плоштад се слави кај нас user posted image

When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.

Непосредна врска до пораките: 1395
18.12.2010 18:37:27   
sone
pred nepoln 1 h se vrativ od ohrid.na straza padja sneg se razbira.se e belo.prava zima.a tuka?neli rekoa deka denes ke vrne.ocekuvav mnogu sneg pa da se sankame user posted image  

Непосредна врска до пораките: 1396
18.12.2010 18:37:49   
Viktori
Беатрис го префрлив јас. user posted image user posted image user posted image user posted image
Ама ова тука го оставам. И така е бла-бла-бладање user posted image user posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 1397
18.12.2010 18:38:05   
Beatris
Отидов јас да се бањам и да ја зафенирам косава за на слава (бдв најсмрт работа на свет ми е сушење и фенирање), вие немојте рано да си легнувате вечер да ве ѕирнам user posted image , јас денес се преспав па сугурно ќе дежурам после user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот Палешка РР)
Непосредна врска до пораките: 1398
18.12.2010 18:40:33   
Beatris
ИЗВОРНА ПОРАКА: виктори

Беатрис го префрлив јас. user posted image user posted image user posted image user posted image
Ама ова тука го оставам. И така е бла-бла-бладање user posted image user posted image user posted image user posted image

Среќа видов у последен момент дека го премести таман да стиснам пејст во нова порака, нека си седи и тука и така само глупости тресам попладнево. Плавуша бе, тоа е, кад тад ќе искочи на површина user posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 1399
18.12.2010 18:41:55   
Snowhite RR
Натушка дај рецептот за ова чешлево, панцероти мислам ги викаат, баш сакав да направам, за ова постиве мене се ме тера нешто мрсничко да правам и да јадам, повеќе да јадамuser posted image

Непосредна врска до пораките: 1400
Страница:   <<   < Претходна страница  54 55 [56] 57 58   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  54 55 [56] 57 58   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

За доилки.
пеперутка16

Малку чудно прашање, но ме интересира: дали мајките доилки пробале сопствено млеко?