|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  53 54 [55] 56 57   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Бла-Бла Клуб!!!
18.12.2010 14:52:09   
arh_diz
Fala Maca. Dobro e koga imas koj da ti ja cuva Nina .Mm na rabota jas so malovo trcam navaka nataka ,se izmoriv sednav i jas da odmoram malku

Биди тоа што си

(Одговор на членот Maca25)
Непосредна врска до пораките: 1351
18.12.2010 14:52:34   
Olivia
I ja denes generalka pravev od sabajle..sega rucekot se krcka..kaj da e ke jademe...Uzivajte vie sto ke odite na slava...jas doma so mm ke se guskam...

"Trust takes years to build , only seconds to break , and forever to repair"

Непосредна врска до пораките: 1352
18.12.2010 15:02:28   
Maca25
ИЗВОРНА ПОРАКА: arh_diz

Fala Maca. Dobro e koga imas koj da ti ja cuva Nina .Mm na rabota jas so malovo trcam navaka nataka ,se izmoriv sednav i jas da odmoram malku

арх_диз морам за викенди да го искористам, инаку и јас сум сама со нина по цел ден. мм во последно време има многу работа па знае да се врати и во 9.30 - 10, а јас и нина веќе да спиеме.

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

(Одговор на членот arh_diz)
Непосредна врска до пораките: 1353
18.12.2010 15:02:31   
Bogdancanka
добра сум јас мила, по дома јас средив направив ручек и сега си пијам чајче да се стоплам...ти мила до каде си со подготовките за славата?инаку и јас ја чекам јатрва ми ми рече ќе ме вика да и помогнам нешто за утре и она слави ама никаде ја немаuser posted image ќе си почекам уште малкуuser posted image user posted image user posted image  

Човек не мора секогаш да биде херој ама може секогаш да е човек........

(Одговор на членот arh_diz)
Непосредна врска до пораките: 1354
18.12.2010 15:04:20   
Bogdancanka
ИЗВОРНА ПОРАКА: Maca25

ИЗВОРНА ПОРАКА: arh_diz

арх_диз морам за викенди да го искористам, инаку и јас сум сама со нина по цел ден. мм во последно време има многу работа па знае да се врати и во 9.30 - 10, а јас и нина веќе да спиеме.

ех да ми бевте поблизу ќе ви доагав на помош јас ќе ви ги причував малите и ќе си играв со нив а вие ќе си работевтеuser posted image

Човек не мора секогаш да биде херој ама може секогаш да е човек........

Непосредна врска до пораките: 1355
18.12.2010 15:41:04   
Natuska85
Еве ме и мене.Лелле бе ова како вее надвор,ќе не затрупа живи.Ние бевме си пазаревме со мм си го наполнивме фризидерот,сега замесив тесто па чекам да втаса ќе правиме пици заедно,он ќе ренда јас ќе месамuser posted image user posted image user posted image .Ај после ќе ве почастам по една виртуелнаuser posted image .

"Whoever said that money doesn.t buy happiness didn.t know where to shop."

(Одговор на членот Bogdancanka)
Непосредна врска до пораките: 1356
18.12.2010 15:41:21   
Olivia
Eve gi kolacinjata od receptata na Natuska...ovie gi jadevme na Druzbata so rr-kite...posle dobriot rucek sega so mm gi krkame i nie

user posted image   fotografijata e napravena pred 3min...uzivajteuser posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот Bogdancanka)
Непосредна врска до пораките: 1357
18.12.2010 15:44:07   
Natuska85
Браво Оливиа,супер изгледаат ти кажав нема шанси да ги згрешиш,баш за млади домаќинки како нас сеuser posted image user posted image user posted image .Ќе пишам до вечер во рецепти и некои други вакви лесни а вкусни што ги правам

(Одговор на членот Olivia)
Непосредна врска до пораките: 1358
18.12.2010 15:46:08   
Olivia
Mnogu se vkusni fala na receptata Natuska davaj uste idei dodeka sum raspolozena za gotvenje ama i za krkanje...
Ajde rr- posluzete se , probajte ima za site..

(Одговор на членот Natuska85)
Непосредна врска до пораките: 1359
18.12.2010 15:53:04   
Maca25
супер изгледаат колачињата! user posted image

натушке пишувај уште рецепти, тамам да се премиме за нова година. ќе видам и јас што имам нешто интересно во мојот тефтер (почнав пред 1 месец да запишувам)

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

Непосредна врска до пораките: 1360
18.12.2010 15:56:11   
Viktori
ИЗВОРНА ПОРАКА: Natuska85

Еве ме и мене.Лелле бе ова како вее надвор,ќе не затрупа живи.Ние бевме си пазаревме со мм си го наполнивме фризидерот,сега замесив тесто па чекам да втаса ќе правиме пици заедно,он ќе ренда јас ќе месамuser posted image user posted image user posted image .Ај после ќе ве почастам по една виртуелнаuser posted image .

toa што бееше надвор, се претвори во дожд user posted image user posted image user posted image

Danger! Ha! I laugh in the face of danger. Ha, ha, ha, ha ...
Мај нејм ис лукс. Жито лукс.

Непосредна врска до пораките: 1361
18.12.2010 15:57:45   
Viktori
Лукас, за реклама се наплаќа секаде user posted image user posted image user posted image
го бришам постот со линк!

Danger! Ha! I laugh in the face of danger. Ha, ha, ha, ha ...
Мај нејм ис лукс. Жито лукс.

(Одговор на членот Viktori)
Непосредна врска до пораките: 1362
18.12.2010 16:16:51   
baby mama
Lele sto napraviv projata vi ja dadov na druga tema user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image e sega ke probam da ja prefrlam a taa ako moze da se izbrise user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Always kiss your children goodnight - even if they''re already asleep.

(Одговор на членот Viktori)
Непосредна врска до пораките: 1363
18.12.2010 16:17:40   
baby mama
Gledam tuka ste se frlile arno na jadenje, e pa jas posto pravev proja sabjle povelete

user posted image

(Одговор на членот baby mama)
Непосредна врска до пораките: 1364
18.12.2010 16:18:58   
Maca25
и јас се изначудив...гледам нагоре - нема храна никаде, а ни муабет за јадење user posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 1365
18.12.2010 16:21:37   
baby mama
Aiii ostaj se zgaziv od smeenje user posted image user posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 1366
18.12.2010 16:24:44   
Maca25
што прави јанушка срцушка?

Непосредна врска до пораките: 1367
18.12.2010 16:28:10   
baby mama
Cela vecer sinokja i denes plus samo place, ic ne e spiena.Izgleda ke ja vadi poslednata cetvorka i sega samo sto zaspa. A i nosot i tece po cela vecer spie otskriena i bez corapi, sega se mislam da i zemam vrekjicka za spienje. Mislev da setame denes nekada ama nisto. 

Непосредна врска до пораките: 1368
18.12.2010 16:32:34   
Olivia
baby mama na sto mislese dodeka ja pravese projata....
ti ja vidov vo drugiot forum...user posted image user posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 1369
18.12.2010 16:36:32   
Natuska85
И јас тоа се прашувам бејби мамаuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 1370
18.12.2010 16:38:51   
baby mama
Proveruvav kolku ste mi aktivni na toa pole, a mislev na mm dodeka spie da mu vlezam pod kebe user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image a istovremeno jadev proja user posted image user posted image user posted image  

Непосредна врска до пораките: 1371
18.12.2010 16:47:08   
AnnaMolly RR
Јадачи, додека вие јадете прои и колачиња, јас ги гледам видеата од гостувањето на Алфа тв! Браво за Јуле и Јованка и за рингерајките од цела Македонија, и за арх_диз од Москва! Така треба, да се знае колку сме и дека сме насекаде!

Live and let live

Непосредна врска до пораките: 1372
18.12.2010 16:47:08   
Olivia
ova kako filmot 'ramen girl'.... e pa aj da si zemam od tvojava proja pa da si se piknam i jas kaj mazeto pod kebe..i posle ke pisam na onoj drugion forumuser posted image user posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 1373
18.12.2010 17:23:48   
mama26
mnogu ubavi bombicite olivia,si zemav edna user posted image

СЕ ШТО Е МОЕ КЕ СИ ДОЈДЕ ,А АКО НЕ СИ ДОЈДЕ КЕ СИ ГО ЗЕМАМ САМА.

Непосредна врска до пораките: 1374
18.12.2010 17:24:45   
mama26
neznam dali odi greana rakija so niv ama cek malku da si stavam za da se zagream deuser posted image

СЕ ШТО Е МОЕ КЕ СИ ДОЈДЕ ,А АКО НЕ СИ ДОЈДЕ КЕ СИ ГО ЗЕМАМ САМА.

(Одговор на членот mama26)
Непосредна врска до пораките: 1375
Страница:   <<   < Претходна страница  53 54 [55] 56 57   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  53 54 [55] 56 57   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

За доилки.
пеперутка16

Малку чудно прашање, но ме интересира: дали мајките доилки пробале сопствено млеко?