Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
RE: Предновогодишна дружба на рингерајки 20.12.2010 17:56:53
Viktori
A од 10 да отидеме??? Први со организаторите?? Инаку јас мислам да остане од 12...па не сакам баш сама да дојдам... Јованка земи ги и ти, па ќе седнеме после некаде сите заедно, ќе ги ставиме на маса децата мои и твои ќе им купиме компири пржени или пица на парче, а ние на раат ќе си седиме
< Поракaта ја уредил виктори -- 20.12.2010 17:58:11 >
RE: Предновогодишна дружба на рингерајки 20.12.2010 20:02:07
Beatris
Супер си е 12 Каде ќе се чекаме?
Ова ако не се лажам беше последниот список
Spisok za 25 dekemvri
1.Jovanka so Simona i Matej 2.Beatris 3.Anna Molly 4.Olivia 5.виктори so Bobo i Jana 6.Natushka85 7.lale 8.maca25 9.Nela so Nina 10. Anushka i Mila 11. Џесика (без Борјан )
RE: Предновогодишна дружба на рингерајки 20.12.2010 21:12:09
jovanka
ИЗВОРНА ПОРАКА: виктори
A од 10 да отидеме??? Први со организаторите?? Инаку јас мислам да остане од 12...па не сакам баш сама да дојдам... Јованка земи ги и ти, па ќе седнеме после некаде сите заедно, ќе ги ставиме на маса децата мои и твои ќе им купиме компири пржени или пица на парче, а ние на раат ќе си седиме
I moite vo paket edvaj cekaat da si gi vidat povtorno drugarcinjata
RE: Предновогодишна дружба на рингерајки 21.12.2010 12:47:04
AnnaMolly RR
Мене ми одговара во 12 зашто планирам без Филип да дојдам, свеки ќе го чува. Вечер ако е нема да можам зашто одиме на католички Божиќ кај фамилијата на мм.
RE: Предновогодишна дружба на рингерајки 21.12.2010 14:38:53
jovanka
Sabota vo 12 pred spomenikot na Cento (Prviot pretsedatel na ASNOM)ne e na odmet i malku istorijat ke imame kratko razgleduvanje na Centarot na Skopje zapoznavanje so site novi slucuvanja.Malku zabava nadopolneta so germanskite specijaliteti sto ke gi priredi Germanskata ambasada -se vo znakot na katolicki Bozik do koga ni e ubavo se druzime potoa sekoj na svoja strana .
RE: Предновогодишна дружба на рингерајки 21.12.2010 14:57:19
Natuska85
Spisok za 25 dekemvri
1.Jovanka so Simona i Matej 2.Beatris 3.Anna Molly 4.Olivia 5.виктори so Bobo i Jana 6.Natushka85 7.lale 8.maca25 9.Nela so Nina 10. Anushka i Mila 11. Џесика (без Борјан )
Ова е списокот,така?ќе доаѓа ли и некој друг??
RE: Предновогодишна дружба на рингерајки 21.12.2010 16:09:56
lale
jas od 10 sum na dodeluvanje na paketce kaj mm vo firma zaedno so Jovana valjda do 12 ke zavrsi i ke me donese na ploztat,ako ne moze da mi pise nekoja od vas mobilen vo privatna poraka za da ve najdam.Pozdravce!
RE: Предновогодишна дружба на рингерајки 22.12.2010 10:54:40
Natuska85
Да, да ја почекаме Јованка ако има нешто она на ум да ми предложи.Ако сакате пицерија може Ања на кеј,а?Па да се јаде и пица и палачинка конечно во живо,не само во Бла-бла клубот тука виртуелно .Или друго место предложете се исто е,само да се јавиме да си резервираме маса да ни чуваат за околу 10-15 луѓе,а?
RE: Предновогодишна дружба на рингерајки 22.12.2010 11:08:17
Natuska85
Spisok za 25 dekemvri
1.Jovanka so Simona i Matej 2.Beatris 3.Anna Molly 4.Olivia 5.виктори so Bobo i Jana 6.Natushka85 7.lale 8.maca25 9.Nela so Nina 10. Anushka i Mila 11. Џесика 12.Julie
Овие затемнетите сме сигурни, овие со прасалници ако стигнат ќе дојдат,другите незнам нека се пријават до петок дали сигурно доаѓаат да ги планираме.И за сите други расположени списокот е отворен
< Поракaта ја уредил Џесика -- 22.12.2010 14:21:40 >
RE: Предновогодишна дружба на рингерајки 22.12.2010 12:44:05
cevlice
Е сега баш ми е криво, баш во сабота кога сум на работа. Барем да беше после пет часот и до вечер дружба. Ама тоа е тоа инаку баш ја планирав оваа средба. ако има некоја промена може и во недела .јас ке ве читам.
Искривените заби кај децата и кај возрасните се честа појава која може...
Анкета
Дали ви се менструации болни? пеперутка16
Во последно време имам толку болни периоди што дури и се онесвестувам..итно е, ми дава инекција и толку..А сега кога стареам како што стареам. Имам 29 години, уште не сум се породила итн.