|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  78 79 [80] 81 82   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Бла-Бла Клуб!!!
22.12.2010 8:42:12   
Viktori
Фала, Палешка исто и на тебе!
Ц ц ц ц дедо Мраз и на форум го донеле а? user posted image

Danger! Ha! I laugh in the face of danger. Ha, ha, ha, ha ...
Мај нејм ис лукс. Жито лукс.

(Одговор на членот Палешка РР)
Непосредна врска до пораките: 1976
22.12.2010 9:06:01   
Beatris
Епа ние сакавме да те прашаме дали да го донесеме, ама ти се правеше на Тошо и си шеташе по гости user posted image user posted image user posted image  Па треба ли и ние на нешто да се израдуваме user posted image user posted image user posted image user posted image

Whatever you are feeling is a perfect reflection of what is in the process of BECOMING...

(Одговор на членот Viktori)
Непосредна врска до пораките: 1977
22.12.2010 9:33:46   
Natuska85
Хелоууу еврибадиuser posted image .како сме денес?Јас малку затнато па еве ќе ставам по едно чајче да се напиеме

user posted image

"Whoever said that money doesn.t buy happiness didn.t know where to shop."

(Одговор на членот Beatris)
Непосредна врска до пораките: 1978
22.12.2010 9:56:59   
lukas
fala za cajceto natuska 85 ke se napijam prvo da se rasonam so veke svarenotot kafence ,nadvor kaj nas vo bt maglista...
ne mi se stanvase od krevet.user posted image

Неможите да бидите храбри ако не сте повредени.Неможе да научите ако не сте погрешиле.Неможете да бидете успешни ако не сте доживеале неуспех.

(Одговор на членот Natuska85)
Непосредна врска до пораките: 1979
22.12.2010 10:23:48   
Maca25
кафето гледам се испило . ајде јас правам ново кафе и појадок. трудни навалете!

< Поракaта ја уредил Maca25 -- 22.12.2010 10:27:49 >

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

(Одговор на членот lukas)
Непосредна врска до пораките: 1980
22.12.2010 10:27:59   
Maca25
user posted image

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

(Одговор на членот Maca25)
Непосредна врска до пораките: 1981
22.12.2010 10:37:41   
Beatris
Оф оф убавини user posted image  Сакам сликава од форумов да се најде кај мене на биро user posted image user posted image user posted image

Whatever you are feeling is a perfect reflection of what is in the process of BECOMING...

Непосредна врска до пораките: 1982
22.12.2010 10:43:28   
Џесика
Добро утро и од мене како сте ми денес, расположени за папкање? Што има денес на мени?

Жената по природа е АНГЕЛ, но ако и ги скршат крилата таа лесно ќе научи да лета на метла!!!

Непосредна врска до пораките: 1983
22.12.2010 10:57:55   
Maca25
ИЗВОРНА ПОРАКА: Beatris

Оф оф убавини user posted image  Сакам сликава од форумов да се најде кај мене на биро user posted image user posted image user posted image

Натушке да ја пратам Нина да ти донесе?!? И така у комшии сме user posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 1984
22.12.2010 10:58:55   
Maca25
ИЗВОРНА ПОРАКА: Џесика

Добро утро и од мене како сте ми денес, расположени за папкање? Што има денес на мени?

Кажи што сакаш и ќе ти направам user posted image

(Одговор на членот Џесика)
Непосредна врска до пораките: 1985
22.12.2010 11:00:58   
Beatris
ИЗВОРНА ПОРАКА: Maca25

Натушке да ја пратам Нина да ти донесе?!? И така у комшии сме user posted image user posted image user posted image

Ако ако однеси и на Натушка, се гледа дека вчера дежурна си била user posted image user posted image user posted image  Ако ја пратиш Нина кај Натушка ќе треба повеќе да пооди user posted image

Непосредна врска до пораките: 1986
22.12.2010 11:01:40   
Џесика
шо да е да се јаде Мацо user posted image и ајварче и сиренце прија

Жената по природа е АНГЕЛ, но ако и ги скршат крилата таа лесно ќе научи да лета на метла!!!

Непосредна врска до пораките: 1987
22.12.2010 11:03:15   
Џесика

ИЗВОРНА ПОРАКА: Maca25  Натушке да ја пратам Нина да ти донесе?!? И така у комшии сме user posted image user posted image user posted image

Баш помислив, јас нешто не читам добро, или???user posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 1988
22.12.2010 11:05:05   
Maca25
До кај треба да оди? Да ја припремам физички по дома. user posted image user posted image user posted image user posted image

Како нема да бидам дежурна, кога мм без потреба ме разбуди во 1 саат и после до 4 не заспав. Сега сум крш, Нина се разбуди во 8. Ходам сад као зомби !! еве ја и песната

Непосредна врска до пораките: 1989
22.12.2010 11:06:20   
Maca25
ИЗВОРНА ПОРАКА: Џесика

ИЗВОРНА ПОРАКА: Maca25  Натушке да ја пратам Нина да ти донесе?!? И така у комшии сме user posted image user posted image user posted image

Баш помислив, јас нешто не читам добро, или???user posted image user posted image user posted image

Беатрис работи тука кај мене у комшии.

Непосредна врска до пораките: 1990
22.12.2010 11:10:37   
Џесика
да али мислев на на тоа дека Беатрис не е Натушка...user posted image

Непосредна врска до пораките: 1991
22.12.2010 11:14:58   
Maca25
Оф леле глупости. каков лапсус. Тек сега приметив што сум пишала.
И на Натушка ќе и однесе Нина user posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 1992
22.12.2010 11:23:45   
mama26
dobro utro jas edvaj stanav od krevet.lezev

СЕ ШТО Е МОЕ КЕ СИ ДОЈДЕ ,А АКО НЕ СИ ДОЈДЕ КЕ СИ ГО ЗЕМАМ САМА.

Непосредна врска до пораките: 1993
22.12.2010 11:28:02   
Martins mom
ИЗВОРНА ПОРАКА: Maca25

мм без потреба ме разбуди во 1 саат и после до 4 не заспав

абе остај ти без потреба...сигурно се имало потреба, па те разбудил...па и до 4 не си заспала...има нештоuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Никој не може да го осуди мојот избор, ниту моето мислење. Затоа што никој не ги пробал моите чувства, ниту моите болки.

Непосредна врска до пораките: 1994
22.12.2010 11:29:17   
Martins mom
Виктори забушава, ја нема во вечерната смена...затоа одма да пријави во Минатата ноќuser posted image user posted image user posted image

Никој не може да го осуди мојот избор, ниту моето мислење. Затоа што никој не ги пробал моите чувства, ниту моите болки.

(Одговор на членот Martins mom)
Непосредна врска до пораките: 1995
22.12.2010 11:29:17   
arh_diz
Koj te izmori mama26

Биди тоа што си

(Одговор на членот mama26)
Непосредна врска до пораките: 1996
22.12.2010 11:31:35   
mama26
mi trgna od sabajleto arh diz imav kumovite na gosti pa jas na rucek i duri vecerta se pribrav.pozz

СЕ ШТО Е МОЕ КЕ СИ ДОЈДЕ ,А АКО НЕ СИ ДОЈДЕ КЕ СИ ГО ЗЕМАМ САМА.

(Одговор на членот arh_diz)
Непосредна врска до пораките: 1997
22.12.2010 11:35:16   
Natuska85
ИЗВОРНА ПОРАКА: Martins mom

Виктори забушава, ја нема во вечерната смена...затоа одма да пријави во Минатата ноќuser posted image user posted image user posted image

И јас сум ЗА. Ајде Виктори веднаш да ни пишеш тука што правеше синоќаuser posted image user posted image user posted image

Бај да веј, Нема да ми бадне лошо Нина  и мене да ми донесе појадок,само ќе треба да попешачи малкуuser posted image user posted image user posted image

"Whoever said that money doesn.t buy happiness didn.t know where to shop."

(Одговор на членот Martins mom)
Непосредна врска до пораките: 1998
22.12.2010 11:42:32   
Martins mom
Јас да си кажам дека ако сум на РР невечер - тоа значи дека сме скарани со ммuser posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 1999
22.12.2010 11:42:54   
arh_diz
Bre kakvi ste go macite detetouser posted image

Биди тоа што си

Непосредна врска до пораките: 2000
Страница:   <<   < Претходна страница  78 79 [80] 81 82   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  78 79 [80] 81 82   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

Detsko katche
AnMari

Dali igrachkite napraveni od plastika se bezbedni za decata?

Da (50%)

Ne (33%)

Број на сите гласови: 6

Фала на гласовите. Гласавте веќе на сите актуелни анкети. Можеш да направиш своја анкета!