|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  79 80 [81] 82 83   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Бла-Бла Клуб!!!
22.12.2010 11:46:18   
Beatris
ИЗВОРНА ПОРАКА: Martins mom

Виктори забушава, ја нема во вечерната смена...затоа одма да пријави во Минатата ноќuser posted image user posted image user posted image

Виктори треба за две вечери да поднесе извештај и оправдание user posted image user posted image user posted image  

Whatever you are feeling is a perfect reflection of what is in the process of BECOMING...

(Одговор на членот Martins mom)
Непосредна врска до пораките: 2001
22.12.2010 11:47:28   
Martins mom
Сигурно имало акција две вечери по ред...Охохооооuser posted image user posted image user posted image

Никој не може да го осуди мојот избор, ниту моето мислење. Затоа што никој не ги пробал моите чувства, ниту моите болки.

(Одговор на членот Beatris)
Непосредна врска до пораките: 2002
22.12.2010 11:48:21   
mama26

Јас да си кажам дека ако сум на РР невечер - тоа значи дека сме скарани со ммuser posted image user posted image
eheee znaci zatoa tebe te nema navecer sega da znam sto praite user posted image eh mladost user posted image

СЕ ШТО Е МОЕ КЕ СИ ДОЈДЕ ,А АКО НЕ СИ ДОЈДЕ КЕ СИ ГО ЗЕМАМ САМА.

Непосредна врска до пораките: 2003
22.12.2010 11:49:24   
Beatris
Ќе мора да каже нема друго чаре user posted image user posted image user posted image  А особено за вчера кога пиша дека ќе дојде и не дојде user posted image user posted image user posted image  

Whatever you are feeling is a perfect reflection of what is in the process of BECOMING...

Непосредна врска до пораките: 2004
22.12.2010 11:50:11   
mama26
a mene ako me snema edno 2 nedeli da znete mm si dosol hehehe pa pak ve druzam po starouser posted image

(Одговор на членот mama26)
Непосредна врска до пораките: 2005
22.12.2010 11:52:13   
Martins mom
ИЗВОРНА ПОРАКА: mama26

Јас да си кажам дека ако сум на РР невечер - тоа значи дека сме скарани со ммuser posted image user posted image
eheee znaci zatoa tebe te nema navecer sega da znam sto praite user posted image eh mladost user posted image

Да мама, цел ден сум на РР и вечерта си ја посветуваме само на нас...Ееее сега кога ќе се подскараме, јас си ја имам РР, а тој си е самuser posted image user posted image Јас тука си се смеам пред ПЦ, а он пука од нервозаuser posted image user posted image

Никој не може да го осуди мојот избор, ниту моето мислење. Затоа што никој не ги пробал моите чувства, ниту моите болки.

Непосредна врска до пораките: 2006
22.12.2010 11:53:49   
Martins mom

a mene ako me snema edno 2 nedeli da znete mm si dosol hehehe pa pak ve druzam po starouser posted image

Земјотрес 2 недели...дури до Битола да дрмаuser posted image user posted image Така ти е кога ќе се употреби загорено индиско тавче или партизанско тенџереuser posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 2007
22.12.2010 11:55:14   
arh_diz

Ke ni nedostigas mama26 , pa mnogu na kratko doaga maz ti. Ajde pakuvaj kuferite i ti so nego.

Биди тоа што си

Непосредна врска до пораките: 2008
22.12.2010 11:55:16   
Martins mom
ИЗВОРНА ПОРАКА: Beatris

Ќе мора да каже нема друго чаре user posted image user posted image user posted image  А особено за вчера кога пиша дека ќе дојде и не дојде user posted image user posted image user posted image  

Изгледа Дедо Мраз и носел пакетче сноштиuser posted image user posted image

п.с: Извини Виктори шо те оговараме...само ни фалеше

Непосредна врска до пораките: 2009
22.12.2010 11:55:35   
mama26
jas mu vikam muabet ke si pravime jas vaka se naviknav.on mene mi vika grrrr kakov muabet maa ti normalna si>?

Непосредна врска до пораките: 2010
22.12.2010 11:55:47   
Beatris

Земјотрес 2 недели...дури до Битола да дрмаuser posted image user posted image Така ти е кога ќе се употреби загорено индиско тавче или партизанско тенџереuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 2011
22.12.2010 11:56:27   
Martins mom
ИЗВОРНА ПОРАКА: arh_diz

Ke ni nedostigas mama26 , pa mnogu na kratko doaga maz ti. Ajde pakuvaj kuferite i ti so nego.

И јас да сум ко мама26, дрпам куферчето и една неповратна карта земам...

(Одговор на членот arh_diz)
Непосредна врска до пораките: 2012
22.12.2010 11:56:43   
Maca25

Bre kakvi ste go macite detetouser posted image

мм некогаш кога ќе ми се јави и одма прашува што прави Нина, јас му викам: Ја пратив нешто да ми купи од пазар, нешто да однесе до кај моите, отишла со другарки на кафе итн. user posted image user posted image user posted image

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

Непосредна врска до пораките: 2013
22.12.2010 11:57:13   
mama26
a gazdive starive me zaebavaat tuka kaj sto sum mi vika ke treba ogradata da ja rusam za da mozes da begas koga ke dojde tvojon posto se gledaat so mm na net se znaat hahaha...puknavme od smeenje

Непосредна врска до пораките: 2014
22.12.2010 11:58:14   
Martins mom

jas mu vikam muabet ke si pravime jas vaka se naviknav.on mene mi vika grrrr kakov muabet maa ti normalna si>?

За секоја навика - одвикаuser posted image user posted image user posted image Одма ќе ти ја затне устатаuser posted image user posted image ...мислам да не дрдориш многуuser posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 2015
22.12.2010 11:58:19   
mama26

И јас да сум ко мама26, дрпам куферчето и една неповратна карта земам...

abe ne se znae mozi i taka ke ispadne user posted image kako nie ke se dogovorime taka..isto e samo zaedno da smeuser posted image

Непосредна врска до пораките: 2016
22.12.2010 11:58:41   
arh_diz
Usite i se crveni sto ja ozboruvame.user posted image

Биди тоа што си

Непосредна врска до пораките: 2017
22.12.2010 11:59:12   
mama26

За секоја навика - одвикаuser posted image user posted image user posted image Одма ќе ти ја затне устатаuser posted image user posted image ...мислам да не дрдориш многуuser posted image user posted image

neznam ke treba anti baby da si zemam user posted image od strav

Непосредна врска до пораките: 2018
22.12.2010 12:01:40   
arh_diz
Jas mislam celo Skopje ke se trese mama26user posted image

Биди тоа што си

Непосредна врска до пораките: 2019
22.12.2010 12:06:47   
Martins mom
Абре каква контрацепција...одете на второ, време ви еuser posted image

Непосредна врска до пораките: 2020
22.12.2010 12:08:18   
Beatris
И треба да се тресе user posted image user posted image user posted image , ама без контрацепција, таман уште едно user posted image

Непосредна врска до пораките: 2021
22.12.2010 12:11:02   
Natuska85

Виктори забушава, ја нема во вечерната смена...затоа одма да пријави во Минатата ноќuser posted image user posted image user posted image

Виктори треба за две вечери да поднесе извештај и оправдание user posted image user posted image user posted image  

Виктори сигурно оди на 3то дете сака да лапне некој денар од државатаuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

"Whoever said that money doesn.t buy happiness didn.t know where to shop."

Непосредна врска до пораките: 2022
22.12.2010 12:12:01   
Martins mom
Виктори веќе лапа пари од државатаuser posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот Natuska85)
Непосредна врска до пораките: 2023
22.12.2010 12:12:33   
Natuska85

Јас тука си се смеам пред ПЦ, а он пука од нервозаuser posted image user posted image

И јас така правам user posted image user posted image user posted image user posted image .И само ми вика кажи бе шо се смееш,кажи бе...А јас си ќутам и си продолжувам да се смеамuser posted image user posted image user posted image user posted image

"Whoever said that money doesn.t buy happiness didn.t know where to shop."

Непосредна врска до пораките: 2024
22.12.2010 12:29:17   
Beatris
ИЗВОРНА ПОРАКА: Natuska85

Виктори сигурно оди на 3то дете сака да лапне некој денар од државатаuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

На трето тешко да ќе оди зошто ќе треба да сокрие едно од постоечкиве user posted image  А на четврто дали оди незнам, или ќе си каже после или ќе ни ја опне на сите по една user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот Natuska85)
Непосредна врска до пораките: 2025
Страница:   <<   < Претходна страница  79 80 [81] 82 83   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  79 80 [81] 82 83   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

Od kogo?
Jana9

Od kogo ja nasledi bojata na ocite vaset_o dete?

Mama (56%)

Tato (33%)

Baba (0%)

Dedo (11%)

Drug (0%)

Број на сите гласови: 9

Фала на гласовите. Гласавте веќе на сите актуелни анкети. Можеш да направиш своја анкета!