|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  80 81 [82] 83 84   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Бла-Бла Клуб!!!
22.12.2010 12:51:46   
Viktori
ИЗВОРНА ПОРАКА: Martins mom

Виктори веќе лапа пари од државатаuser posted image user posted image user posted image

Нееее јас за безпари си ги чувам! user posted image
Онака од кеиф. user posted image Законот не е ретроактиван па мене не ме фаќа. user posted image user posted image
Инаку жени по цел ден сум на работа сега пред Божиќ затоа ме нема. Ама мислете му наредната недела -  на одмор сум user posted image user posted image user posted image

Danger! Ha! I laugh in the face of danger. Ha, ha, ha, ha ...
Мај нејм ис лукс. Жито лукс.

(Одговор на членот Martins mom)
Непосредна врска до пораките: 2026
22.12.2010 13:06:59   
Viktori
и сеа? Кај сте??? Јас од 1 ипол пак треба да идам, вас ве нема...user posted image user posted image Ми се плаче оваа недела....

А ти Натушке исто ко порака да си  ми пратила... Ми стига на тел писмо -  ната*** Ми*****  роут он јор фејсбук вол... Пукнав дур  стигнав дома да видам шо си пишала user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот Viktori)
Непосредна врска до пораките: 2027
22.12.2010 13:08:48   
Палешка РР
Не плачи  виктори, јас ќе те дружам user posted image  user posted image

When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.

Непосредна врска до пораките: 2028
22.12.2010 13:11:30   
Beatris
ИЗВОРНА ПОРАКА: виктори

и сеа? Кај сте??? Јас од 1 ипол пак треба да идам, вас ве нема...user posted image user posted image Ми се плаче оваа недела....

А ти Натушке исто ко порака да си  ми пратила... Ми стига на тел писмо -  ната*** Ми*****  роут он јор фејсбук вол... Пукнав дур  стигнав дома да видам шо си пишала user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Па што не кликна таму го то пејџ user posted image user posted image user posted image  Не ти се троши интернет за нас аааа user posted image user posted image user posted image  Јас пола постови на рр од мобиљка ги пишав, е така од пусто што не можам да додржам да стигнам до компјутер user posted image user posted image user posted image

Whatever you are feeling is a perfect reflection of what is in the process of BECOMING...

Непосредна врска до пораките: 2029
22.12.2010 13:12:03   
Viktori
ма ајде остај ги... на нив им било интересно уши да ми горат, а не да се дружиме...

Фала Палешка, ги избришав солзите!!  user posted image user posted image

(Одговор на членот Палешка РР)
Непосредна врска до пораките: 2030
22.12.2010 13:13:36   
Olivia
Dobar den i od mene zenski da ne ste pocnale site so dieta denesuser posted image user posted image user posted image user posted image

"Trust takes years to build , only seconds to break , and forever to repair"

(Одговор на членот Beatris)
Непосредна врска до пораките: 2031
22.12.2010 13:14:01   
Beatris
Ааааааа не така!!!! Корегирај се одма!!! Иначе заедно може да си плачеме од работа ја секој ден и дома си носам, и си работам уште по 3-4 саати..... user posted image  Тебе барем ќе ти завршат маките од 24ти.... да смислам и јас некој одмор се мислам......  

Whatever you are feeling is a perfect reflection of what is in the process of BECOMING...

Непосредна врска до пораките: 2032
22.12.2010 13:20:19   
Viktori
ИЗВОРНА ПОРАКА: Beatris

Па што не кликна таму го то пејџ user posted image user posted image user posted image  Не ти се троши интернет за нас аааа user posted image user posted image user posted image  Јас пола постови на рр од мобиљка ги пишав, е така од пусто што не можам да додржам да стигнам до компјутер user posted image user posted image user posted image

ма мене не ми сака телефонот на интернет. Нешо инвалид дрн дрн ми пишува... А порака ми стига оти еден ден си го утнав пасвордот неколку пати, па коа го ресетирав ми вика фејсбуков: Дај бројче, јас му викам; Да бе па да ме заебааш после... тој ми вика: Не бе нема жими се user posted image user posted image user posted image И сеа да не ми пројдеш покрај профил.....

Па најдов исприватизирав и таа работа.. само за на вол ако ми шкртнеш ми стига порака. Инаку не..

На ХТЦ то имав windows for mobile + wi-fi ....  а ова ЗТЕ.. шупелка. Ништо нема. Па за интернет ми вика инвалид дрн. Јас му викам ти си инвалид ма*ата тв*ја
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 2033
22.12.2010 13:20:42   
Beatris
ИЗВОРНА ПОРАКА: Olivia

Dobar den i od mene zenski da ne ste pocnale site so dieta denesuser posted image user posted image user posted image user posted image

Ее каснавме по нешто од сабајле, ама т'нко некако денес user posted image

(Одговор на членот Olivia)
Непосредна врска до пораките: 2034
22.12.2010 13:22:20   
Viktori
јас сум на диета од денес од 5 попладне. Тогаш планирам да престанам да јадам... најубаво ќе биде да си легнам изгледа инаку како???  user posted image user posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 2035
22.12.2010 13:23:00   
Beatris

На ХТЦ то имав windows for mobile + wi-fi ....  а ова ЗТЕ.. шупелка. Ништо нема. Па за интернет ми вика инвалид дрн. Јас му викам ти си инвалид ма*ата тв*ја
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image  Убаво му викаш, ама да не се исплашил он од многу викање па затоа неќе.... Мора да сака, еве колешкава има па и работи колку што знам..... Му правиш ти нешто гарант, уплав има user posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 2036
22.12.2010 13:24:37   
Beatris

јас сум на диета од денес од 5 попладне. Тогаш планирам да престанам да јадам... најубаво ќе биде да си легнам изгледа инаку како???  user posted image user posted image user posted image user posted image

Од 5 бе..... Па кое е тоа време за диета, се знае од понеделник се почнува user posted image user posted image user posted image  Вака ем среда, ем од 5, уште од одма се гледа дека нема да ја биде диетата user posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 2037
22.12.2010 13:26:46   
Viktori
е кај бе од понеделник на диета??? И работа и диета и понеделник -  мора да се апне чоколатце нешто за да појде неделата. user posted image user posted image user posted image
Чекај околу 6 ќе ти кажам дали сум издржала еден саат user posted image

Непосредна врска до пораките: 2038
22.12.2010 13:27:41   
Beatris
Не, ја ќе ти кажам околу 6 дали си издржала user posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 2039
22.12.2010 13:28:09   
Beatris
ако сакаш уште од сега ќе ти кажам, нема проблем user posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 2040
22.12.2010 13:44:53   
Martins mom
Ве зачитав и ручекот ми префрлиuser posted image user posted image user posted image Не правам повеќе ручек !!! user posted image user posted image

Никој не може да го осуди мојот избор, ниту моето мислење. Затоа што никој не ги пробал моите чувства, ниту моите болки.

Непосредна врска до пораките: 2041
22.12.2010 13:45:34   
Viktori
ИЗВОРНА ПОРАКА: Beatris

ако сакаш уште од сега ќе ти кажам, нема проблем user posted image user posted image user posted image

не ми кажуј ништо, морам да пробам user posted image user posted image user posted image

Су ју ол лејтер user posted image

Непосредна врска до пораките: 2042
22.12.2010 13:46:22   
Pepelaska *
POZDRAV user posted image

Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !

Непосредна врска до пораките: 2043
22.12.2010 13:47:21   
Viktori

Ве зачитав и ручекот ми префрлиuser posted image user posted image user posted image Не правам повеќе ручек !!! user posted image user posted image

мартинс мам, ќе ти пишам вечер, морам да одам. Ама ако не ти е подигнато решението, ќе го подигнеш и ќе се жалиш и ќе треба да ти ги исплатат сите пари откога те одбиле. Ова е само у кратки црти, повеќе вечер user posted image user posted image user posted image user posted image
Ако не си тука ќе ти пишам се у пп

Непосредна врска до пораките: 2044
22.12.2010 13:47:21   
Pepelaska *
http://www.youtube.com/watch?v=mDhlo6RLuOM&feature=related

NE mozam da stavam poinaku se izvunuvamuser posted image

Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !

(Одговор на членот Pepelaska *)
Непосредна врска до пораките: 2045
22.12.2010 13:48:37   
Beatris

user posted image user posted image user posted image user posted image  Не вика не ве дружам додека правам ручек, туку ручек веќе не правам user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Леле срамота сама си се смеам во канцеларија како мрдната........

И да не правиш веќе! user posted image

Непосредна врска до пораките: 2046
22.12.2010 13:53:52   
Olivia
Jas definitivno pocnuvam so dieta ama posle druzbata, ova ne e podnoslivo edvaj farmerkite si gi zakopcav sabajle, nemoj ligi da ste mi pravele...

Непосредна врска до пораките: 2047
22.12.2010 14:26:02   
Bogdancanka
ИЗВОРНА ПОРАКА: Olivia

Jas definitivno pocnuvam so dieta ama posle druzbata, ova ne e podnoslivo edvaj farmerkite si gi zakopcav sabajle, nemoj ligi da ste mi pravele...

sekoj den si go vetuvam istoto od denes na dieta se sto ke oblecam puka na mene i jas isto farmerkite edvaj si gi zakopcuvamuser posted image epten loso se custvuvam ova popravanje tesko mi pajga....vnumavam sto jadam ali rezultat nikakov znam deka treba da pomine nekoe vreme ali ajde de koj da izdrzi....porano sto ubavo mi bese site mi se cudea kade go stavam jadenjeto jadev kako vol a nisto ne se fakase za mene a sega mislam deka i od gledanje se na mene mi se lepiuser posted image

Човек не мора секогаш да биде херој ама може секогаш да е човек........

Непосредна врска до пораките: 2048
22.12.2010 14:31:36   
Olivia
jas mislam deka i od vodata se debeleam, ama mm nemam mira ke mu tekne na polnok tost mu se jade pa i jas gledam i mene mi se jade pa ligi li da mi tecat, ama nema labavo sokovnikot e spremen ama se mislam i na fitnes da odam...???

(Одговор на членот Bogdancanka)
Непосредна врска до пораките: 2049
22.12.2010 14:38:30   
Џесика
Ај бе па вие, празници се ближат, сега најдовте диети да правите??? Нема шанси... после НГ фатете се за диети, сега сакате-нејќете, не можете...

Жената по природа е АНГЕЛ, но ако и ги скршат крилата таа лесно ќе научи да лета на метла!!!

Непосредна врска до пораките: 2050
Страница:   <<   < Претходна страница  80 81 [82] 83 84   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  80 81 [82] 83 84   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

lady_mkd

na kogo prv ke kazete??

decko (70%)

majka (16%)

tatko (3%)

sestra (9%)

brat (1%)

Број на сите гласови: 98

Фала на гласовите. Гласавте веќе на сите актуелни анкети. Можеш да направиш своја анкета!