|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  12 13 [14] 15 16   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Вештачко оплодување - II дел
22.12.2010 18:30:54   
jana81
ROMA prekrasna vest imaj lesna bremenost i uzivaj...user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот jana81)
Непосредна врска до пораките: 326
22.12.2010 18:45:06   
dezdemona
Cestitki Roma
Prekrasni vesti , cuda se slucuvaat,imaj lesna bremenost i nas da ne prefat za brzo vreme. Uzivaj i raduvaj se.
pozdravce

(Одговор на членот ROMA)
Непосредна врска до пораките: 327
22.12.2010 19:26:18   
Natasa981
ROma ,cestitki i od mene..! So lesno da si pomines ovie devet meseci!
user posted image

Моќните нешта доаѓаат од малите почетоци - Џон Драјден

(Одговор на членот dezdemona)
Непосредна врска до пораките: 328
22.12.2010 19:30:02   
adabejb
Lele kolku e ubavo vaka koga ke cues za nekoj sto posle IVF ,prirodno si ostanala bremena:))) So ubavo Roma ,sega i mene mi dade volja :)))

(Одговор на членот Natasa981)
Непосредна врска до пораките: 329
22.12.2010 21:41:55   
cika
stanka mila od srce ti posakuvam utre da i gi vidis user posted image user posted image ,bravos za donacijata bas golem 4ovek si  zatoa gospod ke ti pomogne ,jas seuste se nadevam deka ke se podobri rezultatot na hormoni i ke mozam so moja jajce kletka da idam na ivf pozz mila i da me izraduvas od sabajle dobra nok na site sve najdobro

(Одговор на членот stanka)
Непосредна врска до пораките: 330
22.12.2010 21:44:28   
Bogdancanka
Катерина мила ајде стискаме палци и за две недели дај боже да се израдуваш соuser posted image само опустено чисти мисли и ќе биде се во ред Среќно мила!!!

Рома честиткиuser posted image user posted image user posted image прекрасна вест ти посакувам од лесна бременост мила

Човек не мора секогаш да биде херој ама може секогаш да е човек........

(Одговор на членот Katerina81)
Непосредна врска до пораките: 331
22.12.2010 21:47:27   
Bogdancanka
Станка мила чекаме и ти да не израдуваш ајде срцки нека ни се множат трудниците на рр многууу среќа за сите кои се борат да добијатuser posted image Чуда се случуваат никогаш не се знае!!!

(Одговор на членот cika)
Непосредна врска до пораките: 332
22.12.2010 22:28:02   
cece81
Cestitki za Bozin. ROMA imajte lesna bremenost user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , Stance ! samo hrabro stiskame palci da vidis user posted image user posted image ,i da se zapises vo spisokot nauser posted image  rr-ki, Ajde Katerina i od tebe cekame vesti i ti da vidis user posted image user posted image
Pozdrav!

(Одговор на членот Bogdancanka)
Непосредна врска до пораките: 333
22.12.2010 22:35:09   
cece81
Roma mila bi sakala da te prasam kaj Vas so soprugot sto bese problem mislam do slaba sperma ili ????  . Mnogu se raduvam koga slusam vakvi ubavi iznenaduvanja -cuda , mnogu mie milo . pozdrav uzivajsi . Ajde mila pisi ni detalno da ne ohrabris site da ne gubime ndezi .

(Одговор на членот cece81)
Непосредна врска до пораките: 334
22.12.2010 22:41:36   
puze
cestitki i od mene roma imaj lesna bremenos

(Одговор на членот cece81)
Непосредна врска до пораките: 335
22.12.2010 22:50:33   
veckasr
cestitki roma imajsi ubava i lesna bremenost user posted image i edno zdravo i zivo bebceuser posted image

(Одговор на членот puze)
Непосредна врска до пораките: 336
22.12.2010 23:29:09   
mareto
cestitki roma lesna bremenost.ajde stanka utre da ne izraduvas dodro utro so user posted image stiskam palci za tebe.i jana za tebe stegame palci mila ajde.kate ti do kade si te boli li uste stomakot od punkcijata.pozzzz

(Одговор на членот veckasr)
Непосредна врска до пораките: 337
22.12.2010 23:56:18   
siki1
NAJPRVIN CESTITKI ZA bozinuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jas denes bef vo skopje na klinika so tret den od menstroacija i eve rez FSH 7.1 LH 5.1 PROLAKTIN 7.3 ESTRADIOL 32.5.i se najdof so doktor sapunof pa gi vide i analizive i rece deka se super ,no mu rekof zasto tolku ne maltretiraat so fondot da bidat vamu da bidat tamu napraveni analizite zasto jas se gi imam ete gi vide i sam deka i pret dva meseca sto gi imaf istive homoni bea izlezeni kako reziltat.i mi rece deka sega kao ke bide se vo ret.pa rekof aj ke vidime se nasmevna.i toano mnogu bitno mi rece kako moze da bidat homonite se vo ret i menstroacijata isto taka a AMH da bide 0.80 rece deka mozebi i ne e tocen AMH.malku me zacudi so ova no ke vidime .A so donor smokva neprasuvaj toa e mnogu teska procedura ne ni misli ima vreme ne se otkazuvaj so tvoi eve i jas sum kako tebe no mislam ke uspeam znam.poz do site user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот chery33)
Непосредна врска до пораките: 338
23.12.2010 0:09:48   
iki82
siki1 mene mi izgledaat rezultative tvoi od hormonite super. najbitno FSH ti e 7, a toa pokazuva deka seuste imas dobri rezervi na jajnicite, zosto ti vikaat deka imas namaleni rezervi? probale da te stimuliraat i ne se razvile jajce kletki ili? so fsh 7 nema sansi da ne si plodna.so sreka srcka i samo napred.

(Одговор на членот siki1)
Непосредна врска до пораките: 339
23.12.2010 8:06:54   
jana81
dobro utro dragi rr, neka ni e sreken denot ajde denes da vidime koj ke ne izraduva user posted image user posted image
a jas mislam deka toa ke bide stanka, ajde mila cekame da se pofalis so user posted image

(Одговор на членот iki82)
Непосредна врска до пораките: 340
23.12.2010 8:09:28   
jana81
jas denes planiram da kupam self clear test i da zavrsam so mislenjetouser posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 341
23.12.2010 8:53:17   
zorana
me cudi kako prof Sapunov se cudi kako normalni bile hormonite a niska rezervata lele se razocarav vo makedonskata medicina Jas od iskustvo   znam i mnogu citanje po interneti deka mozes fda imas normalni hormoni a oslabeni rezervi Koga ke ti se zgolemeni hormonite i rezervite slabi togas e menopauza Antimileraniot hormon go pokazuva odgovorot na terapijata  i znaci deka  i silno da si stimulirana mal ke bide ogovorot odnosno malku jajca ke se izvadat Siki da ne ne si go razbrala doktorot Jas mislam deka toj mora ova da go znae Srekno na site sto cekate rezultat od ET Jana,Stanka itn cestitam bremenost na site novi i stari rruser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 342
23.12.2010 9:08:09   
bozin
Cestitki Roma  user posted image  imaj lesna bremenost, ete malce ste se opustile, dodusa ste se "izmacile" so sekojdnevno user posted image rabotenje, no biten e ishodot.
Jana, Stanka ajde i vie da ne izraduvate i da se zgolemi brojot na user posted image vo Novata godina.

(Одговор на членот ROMA)
Непосредна врска до пораките: 343
23.12.2010 10:10:21   
stanka
Clear self user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image test pozitiven 6 den od transfer
obicniot sto mi go dadoa od plodnost  edna crta
Sega sto da pravam Moznooooooooooo li e Se javiv vo Plodnost mi rekoja  po 5 dena obicniot da go povtoram utre pak Clear self Sum bila trudna Mozno li e rano li e pak dilemi Offfff Jana dali ti napravi test

(Одговор на членот bozin)
Непосредна врска до пораките: 344
23.12.2010 10:27:15   
jana81
stanka ti posakuvam pak da si gi vidis user posted image user posted image i da ne bides vo dilema jas veke ti prakam cestitki user posted image user posted image user posted image
a kazi mi kakov e toj sto ti go dale od plodnost i na koj den se pravi
jas denes ke kupam self clear i mioze li odma da go napravam ili treba sabajle od prvat urina

Непосредна врска до пораките: 345
23.12.2010 11:47:30   
sesilija
ja smislam oti si i cestitkiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Непосредна врска до пораките: 346
23.12.2010 12:38:36   
Bogdancanka
Stanka stom edniot test ti e pozitiven togas sigurno siuser posted image za obicniot test ne se sekiraj za nego mislam deka e rano da pokaze pozzzzzzz mila i cestitki user posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 347
23.12.2010 12:39:23   
Bogdancanka
ajde sega stiskame palci i jana da ne izraduva daj boze mila i ti da si gi vidisuser posted image

Непосредна врска до пораките: 348
23.12.2010 14:37:22   
jana81
ti blagodaram draga i jas sum za toa, inaku da od sinoka odvreme navreme osekam nesto kako peckanje vo dolniot del od stomakot neznam dali ke bide na dobro ama nekako me plasi.......lele jaka ni dusa vo ovie denovi na cekanje pozzzz

(Одговор на членот Bogdancanka)
Непосредна врска до пораките: 349
23.12.2010 14:42:20   
dezdemona
Zdravo RR
Dali ima nekoj koj sto pravel so zamrznati embrioni i mu uspealo?
pozdravce

(Одговор на членот sesilija)
Непосредна врска до пораките: 350
Страница:   <<   < Претходна страница  12 13 [14] 15 16   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  12 13 [14] 15 16   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

/
Jana9

Stedite li energija?

Da (100%)

Ne (0%)

Број на сите гласови: 4

Фала на гласовите. Гласавте веќе на сите актуелни анкети. Можеш да направиш своја анкета!