|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  84 85 [86] 87 88   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Бла-Бла Клуб!!!
22.12.2010 23:32:26   
Beatris
Најдобро он ако може ич да не ги види, инаку тешка работа user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Whatever you are feeling is a perfect reflection of what is in the process of BECOMING...

(Одговор на членот agnes77)
Непосредна врска до пораките: 2126
22.12.2010 23:55:53   
Snowhite RR
Добро вечер женски, гледам и вечерва расположени за бла бла, ние со мм до сега имавме едно караоке дома, се „изнарикавме“, ама баш убаво беше, се потсетивме на стари хитови од Roling Stones, Eagles, U2, па се до Тracy Chapman, Evreything but the girl, и Beyonce, Alicia Keys итн итн, ако се собериме кај нас дома за Нова година, ќе спремиме изгледа едно караоке, направивме дури и список на песни со мм, ќе ги испечатиме текстовите и така, мислам дека ќе е интересно, што велите?

< Поракaта ја уредил Snowhite -- 22.12.2010 23:56:21 >

Life is not the amount of breaths you take, it''''''''s the moments that take your breath away

(Одговор на членот Beatris)
Непосредна врска до пораките: 2127
23.12.2010 0:04:45   
agnes77
ИЗВОРНА ПОРАКА: Snowhite

ако се собериме кај нас дома за Нова година, ќе спремиме изгледа едно караоке, направивме дури и список на песни со мм, ќе ги испечатиме текстовите и така, мислам дека ќе е интересно, што велите?

user posted image user posted image user posted image  браво за караоке  навистина супер идеја за Нова година

(Одговор на членот Snowhite RR)
Непосредна врска до пораките: 2128
23.12.2010 0:10:25   
Beatris
Super ke vi bide, i nie planirame karaoke za nova godina, do sega se pokazalo super zabavno user posted image user posted image user posted image

Whatever you are feeling is a perfect reflection of what is in the process of BECOMING...

Непосредна врска до пораките: 2129
23.12.2010 0:15:08   
Џесика
Супер, ви завидувам, не знам што е со мене, јас некако ич немам елан за НГ, не ми се вика никој, не ми се оди кај никого, мм сака да викнеме друштво, и напор ми е 4 пара сите со дечиња...џунгла... user posted image  

Жената по природа е АНГЕЛ, но ако и ги скршат крилата таа лесно ќе научи да лета на метла!!!

(Одговор на членот Beatris)
Непосредна врска до пораките: 2130
23.12.2010 0:18:38   
Pepelaska *
Ни мене не ми се оди никаде ми се седи дома со Мартин а и така ќе бидеuser posted image

Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !

(Одговор на членот Џесика)
Непосредна врска до пораките: 2131
23.12.2010 8:08:20   
arh_diz
I nie ke si bideme doma za Ng

Биди тоа што си

(Одговор на членот Pepelaska *)
Непосредна врска до пораките: 2132
23.12.2010 8:09:50   
Martins mom
Добро утро девојки...имајте убав ден, ама јас денес нема да можам да ве дружам...Мартин цела ноќ имаше температура, а ете го и сега гориuser posted image user posted image user posted image user posted image

Никој не може да го осуди мојот избор, ниту моето мислење. Затоа што никој не ги пробал моите чувства, ниту моите болки.

Непосредна врска до пораките: 2133
23.12.2010 8:12:50   
arh_diz
Srce malo, odete na lekar i pisi sto ste napravile.

Биди тоа што си

(Одговор на членот Martins mom)
Непосредна врска до пораките: 2134
23.12.2010 8:18:09   
Martins mom
Ako najdam vreme, obavezno !!!

(Одговор на членот arh_diz)
Непосредна врска до пораките: 2135
23.12.2010 8:53:59   
agnes77
За Мартин
user posted image

Непосредна врска до пораките: 2136
23.12.2010 9:27:53   
Maca25
Што му е на Мартинче? Да не му растат заби? Ајде побрзо оздравување. user posted image user posted image user posted image

гледам сте се размуабетиле вчера пак. јас си легнав рано, а маусот ми беше заглавен па стоев на една страна цел ден user posted image . го прегорев веќе.

< Поракaта ја уредил Maca25 -- 23.12.2010 9:30:55 >

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

Непосредна врска до пораките: 2137
23.12.2010 9:31:55   
skorpijana
dobro utro na site pobrzo neka ozdrave martin pozdrav

(Одговор на членот Maca25)
Непосредна врска до пораките: 2138
23.12.2010 10:07:49   
lukas
ИЗВОРНА ПОРАКА: Martins mom

Добро утро девојки...имајте убав ден, ама јас денес нема да можам да ве дружам...Мартин цела ноќ имаше температура, а ете го и сега гориuser posted image user posted image user posted image user posted image

eve i lukas ima blaga temp.37.6  nezz od sto.zapcinjata od so gi vadi napred mozi,martins mom so pomin da e..

Неможите да бидите храбри ако не сте повредени.Неможе да научите ако не сте погрешиле.Неможете да бидете успешни ако не сте доживеале неуспех.

Непосредна врска до пораките: 2139
23.12.2010 10:10:29   
lukas
kolku e normalnata temp.kaj 10 mes.bebe,i koga da mu dadam surup..?

Неможите да бидите храбри ако не сте повредени.Неможе да научите ако не сте погрешиле.Неможете да бидете успешни ако не сте доживеале неуспех.

(Одговор на членот lukas)
Непосредна врска до пораките: 2140
23.12.2010 10:21:57   
Pepelaska *
Мартинс мам побрзо да оздравите Лукас јас знам дека до 38 е нормална ама не сум сигурна за 10 месечно бебе,

Женски може некој да ми каже кај беше соновникот не можам да најдам многу чудни сни сонував деновивеuser posted image

Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !

Непосредна врска до пораките: 2141
23.12.2010 10:36:07   
Maca25
ИЗВОРНА ПОРАКА: Pepelaska###

Мартинс мам побрзо да оздравите Лукас јас знам дека до 38 е нормална ама не сум сигурна за 10 месечно бебе,

Женски може некој да ми каже кај беше соновникот не можам да најдам многу чудни сни сонував деновивеuser posted image

соновник

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

Непосредна врска до пораките: 2142
23.12.2010 10:48:39   
lukas
ИЗВОРНА ПОРАКА: Pepelaska###

fala ti pepelaska###tropnavme so lajce i imame zapce goreuser posted image ,a temp.sega imame 36.8,sega mu spadna vo rok od 1 sat...pozz

Непосредна врска до пораките: 2143
23.12.2010 11:14:11   
Martins mom
Сега се вративме од лекар и докторката рече дека имало некој вирус со високи температури...Ни грло црвено, на плуќата ништо, само температура и растечено носе. Сеа пред малку ја симна, а цело време ефералган давав, го капев цела ноќ со млака вода...и конечно заспа. Одам и јас со него да нанкам. Ви благодарам на сите...прекрасни стеuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Никој не може да го осуди мојот избор, ниту моето мислење. Затоа што никој не ги пробал моите чувства, ниту моите болки.

Непосредна врска до пораките: 2144
23.12.2010 11:21:54   
skorpijana
zosto ne probas so cepcinja odma ja simnuvaat temperaturata jas na oite samo cepcinja im stavam za 10 minuti ja simnuva temperaturata pozdrav

Непосредна врска до пораките: 2145
23.12.2010 11:25:15   
Martins mom
Може звучи глупаво, ама јас чепчиња ни за мене ни за Мартин до сега не сум употребувала и не знам какоuser posted image user posted image До каде да одам со ставањето??user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот skorpijana)
Непосредна врска до пораките: 2146
23.12.2010 11:26:27   
Viktori
Мартинс мам а, Мартин колкав е сега?? Се утепав од пишување за ибупрофен и ми текна дека тој нема една година така??? Или збунета сум нешто??

Danger! Ha! I laugh in the face of danger. Ha, ha, ha, ha ...
Мај нејм ис лукс. Жито лукс.

Непосредна врска до пораките: 2147
23.12.2010 11:27:25   
lukas
nitu jas nemam upotrebeno cepce mu spaga od eferelglanot,sega dobar e martin...da sega pravev i jas muabet so devericata i taja mi kaza deka imalo nekojsi virus,lukas mi potkasluva po tro...zezok e na glavceto ama ima temp.36.7..

Непосредна врска до пораките: 2148
23.12.2010 11:28:53   
skorpijana
mnogu lesno se stavat moite bea samo 1 mesec koga i staviv samo malku go stavas na pocetokot na otvorot i toa samo vleze ali ako sakas sovetuvaj se so lekar ili farmacev jas i za prvoto dete i sega samo cepcinja

(Одговор на членот Viktori)
Непосредна врска до пораките: 2149
23.12.2010 11:31:28   
mama26
i jas znam cepcinja im stavaat i na bebinja,jas na moevo ladni oblogi mu stavav na celoto..dodusa i samo enas imase temperatura kako bebe 

СЕ ШТО Е МОЕ КЕ СИ ДОЈДЕ ,А АКО НЕ СИ ДОЈДЕ КЕ СИ ГО ЗЕМАМ САМА.

(Одговор на членот skorpijana)
Непосредна врска до пораките: 2150
Страница:   <<   < Претходна страница  84 85 [86] 87 88   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  84 85 [86] 87 88   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

Расположението во бременоста.
Admin

Дали сте имале ненадејни промени во расположението за време на бременоста?