|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  85 86 [87] 88 89   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Бла-Бла Клуб!!!
23.12.2010 11:33:01   
lukas
ИЗВОРНА ПОРАКА: виктори

Мартинс мам а, Мартин колкав е сега?? Се утепав од пишување за ибупрофен и ми текна дека тој нема една година така??? Или збунета сум нешто??

viktori martin e 10 meseci..

Неможите да бидите храбри ако не сте повредени.Неможе да научите ако не сте погрешиле.Неможете да бидете успешни ако не сте доживеале неуспех.

(Одговор на членот Viktori)
Непосредна врска до пораките: 2151
23.12.2010 11:42:11   
skorpijana
MAMA 26 ladni oblozi a sto voda ili

(Одговор на членот lukas)
Непосредна врска до пораките: 2152
23.12.2010 12:25:55   
Natuska85
Хелоууу женски како сте ми??јас пред малку се прибрав во канцеларија па да видам што праите.Еве ќе ставам по едно чајче од брусницаuser posted image user posted image

user posted image

"Whoever said that money doesn.t buy happiness didn.t know where to shop."

Непосредна врска до пораките: 2153
23.12.2010 12:31:41   
Pepelaska *
Јас ќе се напијам , за мокраќата добар е user posted image  Јас јадам житни снегулки со млекце ајде малку здрава храна

user posted image

Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !

(Одговор на членот Natuska85)
Непосредна врска до пораките: 2154
23.12.2010 12:33:02   
Natuska85
Еве ќе ви ставам едно линкче да ви ги претставам моите колеги од работа во едно поинакво светло.Се згазивме од смеење преска коа им го пуштивuser posted image user posted image user posted image user posted image .Сакавме на фб да го ставиме ама и шефицата ја има па да не се налутиuser posted image user posted image user posted image
Гледајте тука   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 2155
23.12.2010 12:41:27   
Bogdancanka
dobar den zenski kako ste denes?Natuska sto e ovaa mene ne mi otvarauser posted image

Човек не мора секогаш да биде херој ама може секогаш да е човек........

Непосредна врска до пораките: 2156
23.12.2010 12:44:55   
penelopa
ИЗВОРНА ПОРАКА: Natuska85

Гледајте тука   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Супер е клипчево ама стара фора...мислам нема некој што не си направил со своја сликаuser posted image

"When planning for a year, plant corn. When planning for a decade, plant trees. When planning for life, train and educate people."- Kuan Tzu

Непосредна врска до пораките: 2157
23.12.2010 12:46:42   
Natuska85
Ееее Пенелопа ај не ми расипувај расположение сеа стара фора билоuser posted image user posted image user posted image user posted image .Јако беше дека баш 5 луге сме во канцеларија и сите сме вклучени а највеќе за шефицата ни бешеuser posted image user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот penelopa)
Непосредна врска до пораките: 2158
23.12.2010 12:49:15   
penelopa
ИЗВОРНА ПОРАКА: Natuska85

Ееее Пенелопа ај не ми расипувај расположение сеа стара фора билоuser posted image user posted image user posted image user posted image .Јако беше дека баш 5 луге сме во канцеларија и сите сме вклучени а највеќе за шефицата ни бешеuser posted image user posted image user posted image user posted image

Ок, сори. А и го пуштивте на шефицата? Или тоа е шега на нејзина сметка?

"When planning for a year, plant corn. When planning for a decade, plant trees. When planning for life, train and educate people."- Kuan Tzu

Непосредна врска до пораките: 2159
23.12.2010 12:49:46   
lukas
jako e da natuska,jas lani ova go napraviv i se zgaziv od smea...pozz..

Неможите да бидите храбри ако не сте повредени.Неможе да научите ако не сте погрешиле.Неможете да бидете успешни ако не сте доживеале неуспех.

Непосредна врска до пораките: 2160
23.12.2010 12:52:33   
Bogdancanka
zasto jas nemozam da go vidamuser posted image

Човек не мора секогаш да биде херој ама може секогаш да е човек........

Непосредна врска до пораките: 2161
23.12.2010 12:56:12   
lukas
SANTAYOURSELF

NATUSKA probaj go i ova...pozzz

Непосредна врска до пораките: 2162
23.12.2010 12:59:31   
mama26
ИЗВОРНА ПОРАКА: skorpijana

MAMA 26 ladni oblozi a sto voda ili
  so voda obicna ,da.. mislev uklucena sum ama me isklucilo samo od sebe zasto i ve sirkam i cistam .pozz

СЕ ШТО Е МОЕ КЕ СИ ДОЈДЕ ,А АКО НЕ СИ ДОЈДЕ КЕ СИ ГО ЗЕМАМ САМА.

(Одговор на членот skorpijana)
Непосредна врска до пораките: 2163
23.12.2010 13:00:12   
mama26
ИЗВОРНА ПОРАКА: lukas

SANTAYOURSELF

NATUSKA probaj go i ova...pozzz

sto e ova lukas ne mi otvara?

СЕ ШТО Е МОЕ КЕ СИ ДОЈДЕ ,А АКО НЕ СИ ДОЈДЕ КЕ СИ ГО ЗЕМАМ САМА.

Непосредна врска до пораките: 2164
23.12.2010 13:11:57   
lukas
http://www.dancingsantacard.com

aj probaj vaka!

(Одговор на членот mama26)
Непосредна врска до пораките: 2165
23.12.2010 13:19:08   
lukas
http://www.dancingsantacard.com/en/step_3

Непосредна врска до пораките: 2166
23.12.2010 13:30:54   
AnnaMolly RR
Женски, само што се вративме од детска хирургија со Филип. Докторот рече дека тестисите му се многу високо во каналот и дека најверојатно нема сами да се спуштат. Ама рече да почекаме додека да наполни 9 месеци, па после на контрола. Ако не се спуштат до тогаш, ќе мора да прави операција.

Сега малку сум така вознемирена, не баш исплашена зашто знам дека тоа се рутински операции, ама сепак е под целосна анестезија, што често носи ризици.

Мислам дека нема никој на форумов што имал ваков проблем.
Ако има јавете се да се консултирам со некој што поминал низ ова.
user posted image

Live and let live

Непосредна врска до пораките: 2167
23.12.2010 13:49:24   
skorpijana
anna molly ne se sekiraj se ke bide vo red bratmi go imal istio problem so mala hiruska intervencija se se sredilo ne bilo mnogu strasno ja prasav majka mi ne se sekiraj

(Одговор на членот AnnaMolly RR)
Непосредна врска до пораките: 2168
23.12.2010 14:20:46   
Snowhite RR
О Анамоли, баш ми е жал што го слушам ова, ајде не се секирај ќе помине без проблеми.
Јас денес имам слободен ден, ама мислам повеќе се изморам отколку на работа да сум, еве од сабајле метев со правосмукалка, пуштав машина, го капев Михаил, па сега да го чистам купатилото, кујната, да собирам алишта од машината од сношто, да редам нови за сушење, да направам ручек, лелее, па од ручек имам закажано за на фризер, конечно, немав време да ја средам косава, па закажав и за фарабање и за стрижење, а вечер најверојатно ќе одиме на гости со повојница кај колега од мм,а и девер му беше мм на свадбата кај нив. Е ова ќе биде долг ден, се надевам дека ќе стигнам се
Ако не се вклучам пак ве поздравувам и ви посакувам пријатен ден на сите

Life is not the amount of breaths you take, it''''''''s the moments that take your breath away

(Одговор на членот skorpijana)
Непосредна врска до пораките: 2169
23.12.2010 14:27:40   
lukas
pa snowhite wow........kolku  mnogu raboti....user posted image

annamoly se ke bide vo red..nezz sto da ti recam nemam poznavanje za ovauser posted image ..pozz se da zavrsi dobro

(Одговор на членот Snowhite RR)
Непосредна врска до пораките: 2170
23.12.2010 15:08:37   
slavicav

ИЗВОРНА ПОРАКА: Felly

Леле, и веќе помина 12! Жени, кој е уште тука ве честам торта уште сега, зошто утре може нема да можам да седнам на компјутер, славиме прв роденден! Тортата што ја порачав треба да изгледа вака, па повелете ! user posted image

Felly preubava torta i jas ja gledav na net,a mozesh li da mi kazesh od kade ja narachavte,kako izleze,cena...?

Inaku neka e sreken rodendenot i golemi da rastete user posted image poz... i fala ti mnoguuser posted image

(Одговор на членот Felly RR)
Непосредна врска до пораките: 2171
23.12.2010 15:25:39   
arh_diz
AnnaMolly koga bese bremena ne li ti kazaa sto se slucuva so testisite. Na nas ni rekoa deka e se super, e sega urologot na mm i nas prijate e  mu rekol na mm postojano nezno nadolu da mu gi potrgnuvame testisite da ne se podignat. Mada iskreno ajs toa dosega go nemam praktikuvano obicno koga doaga pedijatarot go pregleduva i toa. Mozebi da probate nezno nadolu da mu gi potgnuvate pri sekoe oblekuvanje ke pomogne

Биди тоа што си

(Одговор на членот slavicav)
Непосредна врска до пораките: 2172
23.12.2010 15:30:01   
AnnaMolly RR
ИЗВОРНА ПОРАКА: arh_diz

AnnaMolly koga bese bremena ne li ti kazaa sto se slucuva so testisite. Na nas ni rekoa deka e se super, e sega urologot na mm i nas prijate e  mu rekol na mm postojano nezno nadolu da mu gi potrgnuvame testisite da ne se podignat. Mada iskreno ajs toa dosega go nemam praktikuvano obicno koga doaga pedijatarot go pregleduva i toa. Mozebi da probate nezno nadolu da mu gi potgnuvate pri sekoe oblekuvanje ke pomogne

никој не ми спомна дека нешто не е во ред со тестисите додека бев бремена.
Читав по интернет дека тоа се појавува кај предвремено родени бебиња. Филип се роди на почеток на 37 недела, ама мислам дека тоа е во термин, не е којзнае колку предвремено. И од раѓање воопшто не му се спуштил ни едниот ни другиот. Десниот му е високо во канал, а левиот не можеше ни да го напипа докторот од што е многу високо. Јас сум пипала да видам дали ќе ги осетам, ама ништо не гледам, само мевце дебелко user posted image

После нова година одиме на ехо, тоа ќе даде поточни информации каде се тестисите.
Ќе биде се во ред, оптимист сум јас.

Live and let live

(Одговор на членот arh_diz)
Непосредна врска до пораките: 2173
23.12.2010 15:38:58   
nadica
ИЗВОРНА ПОРАКА: AnnaMolly

Ќе биде се во ред, оптимист сум јас.

мора да биде се во ред user posted image user posted image user posted image   гушките се за филип од надица

Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа...
Биди Среќен!...
Нека умрат од глад!!!

(Одговор на членот AnnaMolly RR)
Непосредна врска до пораките: 2174
23.12.2010 15:40:45   
AnnaMolly RR
Од мене уште повеќе гушки за Надица, златичко мало.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Live and let live

(Одговор на членот nadica)
Непосредна врска до пораките: 2175
Страница:   <<   < Претходна страница  85 86 [87] 88 89   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  85 86 [87] 88 89   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

Расположението во бременоста.
Admin

Дали сте имале ненадејни промени во расположението за време на бременоста?