|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  13 14 [15] 16 17   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Вештачко оплодување - II дел
23.12.2010 15:38:46   
Katerina81
Devojki eve mi pomin i transferot.....dobro bese 2 mi vratija, navodno za prvo invitro vrakale tolku a za poanataka po 3. Ne bolese voopsto sAmo sto edvaj dodrzav 2 saata da pominat da idam vo wc ke puknev poveke ne me bolelo vo zivot :)))) pa sea mali grveci imam ama mi rekoa deka mi e od sto sum se stiskala. I taka sea optegnata so kompjuterov na masa i pernica pod gaz ke se dosaduvam.....kazete mi mora da mi se dignati nozeve i so pernicata da sum pod mene ne mnogu mi e zgodno?
Pozz

(Одговор на членот dezdemona)
Непосредна врска до пораките: 351
23.12.2010 15:47:26   
chery33
Katerina samo napred:))) uzivaj i daj boze da si gi vidisuser posted image user posted image za lezenje veke nema poretba od prenicata uzivaj opusti se ne se zamaraj so simptomite sto gi osekas moze d ase znak i za ubavo ne se plasi vazno e da si opustena ke ja ocekuvame tvojata ubava vest deka si upselal...Sreknouser posted image user posted image

(Одговор на членот Katerina81)
Непосредна врска до пораките: 352
23.12.2010 15:50:11   
arh_diz
Katerina81 jas nemam iskustvo so invitro  no sepak kako ti rekle taka napravi si , se ke izdrzime za da dobieme bebence ne se mnogu desetina dena. Samo pozitivno . Nemoj da se stegas za vo wc toa ne e dobro

Биди тоа што си

(Одговор на членот chery33)
Непосредна врска до пораките: 353
23.12.2010 16:07:41   
diti
Cestitki Roma user posted image user posted image user posted image mnogu me izraduva, mi vlea nadez za prirodno zabremenuvanje ovie 6 meseci dodeka cekam do narednoto ivf. Sto bese problemot kaj vas mila? Uzivaj user posted image i imaj lesna bremenost

(Одговор на членот arh_diz)
Непосредна врска до пораките: 354
23.12.2010 16:12:16   
diti
Stanka jas mislam deka tvoite user posted image sigurno se znak za bremenost , Cestitki milauser posted image user posted image  user posted image uzivaj i utre da gi razresis dilemite so povtorno gledanje na user posted image

Ajde Jana te cekame utre ti da ni go razubavis denot so user posted image

(Одговор на членот diti)
Непосредна врска до пораките: 355
23.12.2010 16:14:00   
diti
Katerina uzivaj i za 5-6 dena da si vidis user posted image i da go zgolemis brojot na rr user posted image za 2010

(Одговор на членот diti)
Непосредна врска до пораките: 356
23.12.2010 16:16:48   
stanka
mislev deka  so brziot test ke ja resam dilemata ama pak ne mi se veruva Ovaj drugiot sto mi go dadoa od plodnost e obicen bebi test toj ne pokazuva ke vidam utre pak ke napravm clear self 700 den e od apteka go kupuvam Me uveruvase  aptekarkata deka e sigurno tocen i po 5 dena pokazuva bremenost
Katerina  so sreka duso aj da te fati mojata maja ako  sum  bremena offfff ne znam uste  lele uste pogolema dilema Utre ke vidam pak Katerince ne lzi duso jas ovaj pat ne lezev voopsto Prvite tri in vitra gi kvacev i dzabe dezdemona za zamrznati prasaj ja  Olivija taa najubavo znae
Bogdancanka i ti si kako mene so staz Ajde duso napred ke bide samo strplivost user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 357
23.12.2010 16:29:26   
jana81
katerina ajde so sreka da se fatat pa da se falis so user posted image jas lezev 3-4 dena sega se dvizam najnormalno ama od sinoka nekako cuvstvuvam bolka odvreme na vreme pa pak si polezuvam denes ajde ke vidam utre na sto sum pozz

(Одговор на членот stanka)
Непосредна врска до пораките: 358
23.12.2010 17:30:47   
Katerina81
luge da vi kazam jas ja trgam pernicava i ke gi spustam nozete.....pa is ne mi e zgodno sve nesto napnata sum.....sto mislite?
Inaku zaboraviv da pisam deka na otpusnata lista mi pisuvase deka mi vratile embrioni 8 G1?
Sto znaci toa?

(Одговор на членот jana81)
Непосредна врска до пораките: 359
23.12.2010 18:28:48   
malata mo
Katerina81 so sreka ,da se raduvame za tebe po desetina dena.Ne se opteretuvaj tolku so lezenje,ako treba da e user posted image ke bideuser posted image

Непосредна врска до пораките: 360
23.12.2010 18:31:39   
malata mo
Stanka,imam doverba vo lugeto od Plodnost.Kaj tebe zavrsile dobra rabota,ti pokaza prviot test,Za somnez ima mnogu malku mesto.Ke se raduvame site za tebe......user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот stanka)
Непосредна врска до пораките: 361
23.12.2010 18:35:12   
malata mo
Bozin  i Roma cestitki od meneuser posted image ,imajte ubava bremenosti lesna.
Pozdrav

(Одговор на членот bozin)
Непосредна врска до пораките: 362
23.12.2010 18:49:33   
mareto
zdr  mene denes mi dojde. mnogu rano mi dojde i eve uste ne mi e probieno.dali znaete od koj den se smeta mentsruacija dali i ovaj den so ne mi e probieno se broj.oti doktorot mi rece od treti den da pocnam so acinjata pa neznam so da pram dali da go brojam i ovaj den.na vloskata nemam nisto.pozzz

(Одговор на членот malata mo)
Непосредна врска до пораките: 363
23.12.2010 19:56:55   
smokva84
eve me i mene,Deneska bev kaj doktorot i se dogovorivme i naredniot mesec da se obideme so moja j.k ,a potoa ke razmisluvame sto ponatamu!!cestitki i od mene za site sto si gi vidoa svoite user posted image user posted image user posted image ,i stiskam palci za onie syo se vo iscekuvanje,,,,ajde da mislime site pozitivno!!!!pozdrav

(Одговор на членот mareto)
Непосредна врска до пораките: 364
23.12.2010 22:55:18   
cika
zdravo siki 1 mila bi te prasala dali pies dhea i kako ti bea hormonite pred da pocnes so dhea ako ne ti e tesko pisi a ti posakuvam pobrzo da si dobies pozitiven odgovor od fondot pozz do site i so sreka

(Одговор на членот siki1)
Непосредна врска до пораките: 365
24.12.2010 0:18:25   
siki1
cika hormonite i pret dhea mi bea dobri i sega se uste podobri samo sto mnogu se zdebelif mislam deka od nif sum zdebelena gi pijam dvapati na den od 50 mg.a ze sapunof me stavate vo misla jas navistina neznam sto e jas dobro go razbraf deka rece oti sigurno nemie tocen AMH.hmmmmmmmmmmmmmmmm cudno neli.no ke vidime koga ke se stimuliram i jas mislam stanka oti e taka kako sto velis nema da mozam koznae kakof broj da postignam ama za dve tri sigurno ke napravam se nadevam.poz .a za brzite testovi sigurno deka se tocni no ke treba da se ceka mnogu opusteno dodeka da se fati dobroooooooo.poz do site izraduvani RRuser posted image user posted image se nadevan i site sto cekate ke ne izraduvate user posted image user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот cika)
Непосредна врска до пораките: 366
24.12.2010 7:24:07   
jana81
dobroutro dragi rr i denes pisuvam od rano sabajle no denes ne sum srekna
samo sto napraviv self clear i posle ovie dolgi 7 godini mislev deka Bog ke se smiluva i ke se izraduvam, no jas ne gi vidov moite dve crti. tesko e ova e uste eden udar koj na site ni e poznat no nema nazad. steta sto gi iskoristiv site 3 sansi od fondot sega ne znam kako ke se snaogame no toa ni e pisano da se borime kako znaeme i umeeme.
od srce vi posakuvam sreka i uspeh na site tie sto cekate da dade Gospod da si gi vidite vasite user posted image a prvo cekam od stanka da ni go kaze toa.pozzz

(Одговор на членот siki1)
Непосредна врска до пораките: 367
24.12.2010 7:43:48   
veckasr
jana 81 mila ne se razocaruvaj bidi hrabra samo znam deka e tesko ama so e nase ke si dojde 

Непосредна врска до пораките: 368
24.12.2010 8:39:48   
arh_diz
jana sto e tvoe ke si dojde ne se razocaruvaj glavata gore i na praznicite poveke rabota , i dedo mraz ke ti donese user posted image

Биди тоа што си

(Одговор на членот veckasr)
Непосредна врска до пораките: 369
24.12.2010 8:53:56   
bozin
Jana ne se razocaruvaj, samo bidi silna, iako znam deka sega ti e tesko , praznicive ke ti bidat uzasni, no sepak obidi se da se opustis i zdravje se ke si dojde na svoe mesto.

Непосредна врска до пораките: 370
24.12.2010 8:55:24   
bozin
Mareto,se broi od denot koga ke pocne obemnoto krvarenje, denot koga imas kafeav iscedok ne se broi, kaj mene toa e voobicaeno. No sepak preprasaj si go tvojot doktor.

(Одговор на членот mareto)
Непосредна врска до пораките: 371
24.12.2010 11:06:52   
chery33
jana bidi jaka...ke si gi vidime nasite dve crtki seg anema zborovi koj bi te utesile sme pominale site po toj neuspeh....( vo koj a kliknika pravese ivf)

(Одговор на членот bozin)
Непосредна врска до пораките: 372
24.12.2010 11:18:14   
Katerina81
Zdravo zenski eve mene vtor den lezenje so tastatura vo krevet....zavisnost:))) lele nisto potesko nemalo od lezdenje vtor den a ceke rebrava me bolat....pa so pernicive pod mene....a posle tret den gi trgam :)))
nego da ve prasam dali vi se gadi od utrogestanot.....sabajle koga stanav taka mi se slosi se prepotiv, srcevo pocna da lupa (toa od so se uplasiv :) legnav i podobro mi bese.....i uste nesto ja na stomak spijam...valjda smeam????
Pozz

(Одговор на членот chery33)
Непосредна врска до пораките: 373
24.12.2010 11:54:18   
sesilija
jana ne znam nisto utesno da ti kazam ama se ke pomine ke najdeme novo resenie ako ne utre drug den

Непосредна врска до пораките: 374
24.12.2010 12:15:46   
chery33
katerina utrogestanot vaginalno go zemas ne ti e od toa mozebi od drugite lekarstva jadi ubavo sabajle pa zemaj trepaijata,,,da ti kazam za spienjeto na stomak ne e bas preporaclivo barem ovie prvi denovi izbegajav ja taa polozba...pozz i sreknouser posted image user posted image no

(Одговор на членот sesilija)
Непосредна врска до пораките: 375
Страница:   <<   < Претходна страница  13 14 [15] 16 17   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  13 14 [15] 16 17   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

Име за момче
linak

Дали ви се допаѓа името Јаков?

Да (51%)

Не (49%)

Број на сите гласови: 146

Фала на гласовите. Гласавте веќе на сите актуелни анкети. Можеш да направиш своја анкета!