Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
Tерминот ми е даааааааалеку, дури на 08.08 2011! ама преплашена сум!!! Имам син од 14 години, и по толку време конечно повторно успеавме! Сега сум преплашена, мислам дека сум престара(37) и дека сум заборавила се! Сакам да се породам со царски рез, но...
Tерминот ми е даааааааалеку, дури на 08.08 2011! ама преплашена сум!!! Имам син од 14 години, и по толку време конечно повторно успеавме! Сега сум преплашена, мислам дека сум престара(37) и дека сум заборавила се! Сакам да се породам со царски рез, но...
Jas sum so prvo i voopsto ne pomisluvam na carski rez sakam da ja pocuvstvuvam bolkata na vistinskiot roditel pa makar i da e pregolema sega vo momentov razmisluvam i posakuvam samo bebusot da mi bidi vo red drugo ne e bitno
Само што треба да облакаме по 100 слоја алишта да не смрзнеме и успат да пазиме да не се утепаме негде ако се заледи Ама ваљда е подобро него да не можеме да дишиме од жешко...
zenski terminot vi e super, zimava bebuskite ke si gi cuvate vo stomacinjata daleku od ladnoto, brrrr, a sto da kazeme nie zimskite mamicki, pr.mene terminot mi e nekade pocetok na februari, vo najladnoto bebusot resil da izleze, strav me faka kako ke ja pomineme zimata.....uuuuuu
Dobro kade sum jas na spisokot a na 2,2,2011 e terminot , samo sto ne sum prisutna mnogu na sajtov zatoa sto ne sum vo sostojba rr da sedam mnogu no kolku mozam ve citam,34 nedela sum i mnogu i neznam kolku tocen e datumot doktorot mi racuna 10 meseci za poragjaj heh eh a znam deka posle 36 nedela veke evo red pa pisete mi da znam vaka sum vo zabluda i se mi e izmesano
И јас бев иста мамички Бремена, а син од 14 години. Сега син ми има 15, а ќерка ми ќе прави година за три дена. Преубаво ми е, се преродив,а Богами и сите дома. Колку само радост ни донесе нашата Миа. И јас бев стара родилка , 35 години. Се породив природно и се беше во ред. Ти посакувам многу среќа!
Штом го видов списокот, еве, морав и јас да се пофалам Терминот ми е 05.02.2011. Ќе се роди баш кога е најстудено, ама ќе бидеме силни. Веќе станувам нестрплива и едвај чекам да си го видам и да го изгушкам. Ви посакувам сите со лесно да си го дочекаме тој момент.
Zdravo majki i idni majki, jas ednas go vnesov mojot termin, neznam dali stoi nekade na spisok: 26.03.2011 ke imame edvaj cekam da si ja gushnam, prava fudbalerka e, mashala.
Mene mi ostanuvaat uste 6 dena do terminot 02.01.2011. Bas me fakaat paniki kako ke bidi, koga i sekoj den sekoj saat go brojam ne mozam da docekam ....
Jasmince mila, pa ti moze da ne iznenadis za novogodisnata nok , samo bez panika i se ke bide vo red, so netrpenie go otcekuvame tvojot ....... so lesno neka ti e
ајде јасминче глеј за НГ таман и бебе и телевизор ќе си добиеш а и на ТВ ќе те има. На мајка ми со мене терминот и бил на 01.01 ама јас не сум сакала да излезам со 11.01. ми се уарнило. после со царски ме ваделе. Ист случај со мене, терминот ми беше од 02.02 (уствари некаде помеѓу 25.01 и 02.02 не можеа да израчунаат убаво ), а ќерка ми абер немаше за искачање уште 2 недели, па со царски се роди на 09.02.
Дали ви се менструации болни? пеперутка16
Во последно време имам толку болни периоди што дури и се онесвестувам..итно е, ми дава инекција и толку..А сега кога стареам како што стареам. Имам 29 години, уште не сум се породила итн.