Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
Mene mi ostanuvaat uste 6 dena do terminot 02.01.2011. Bas me fakaat paniki kako ke bidi, koga i sekoj den sekoj saat go brojam ne mozam da docekam ....
Uzivaj si samo i ic ne mu ja misli, ako ne mislis sigurna sum deka na NG ke rodis Abe osven TV mislam i peleni i trista cuda davaat a i nekoja para
Lele ako navistina bidi za NG epten ke bidi jako, pred skoro eden mesec mu vikam na MM abe nie godinava ke si odime na plostad ke si cestitame NG i posle ke ragam i ako navistina izlezi taka ne samo TV pokloni i pari ke ima i epten majtapi
mojot termin za poroduvanje e 20 mart. Mislam mnogu brzo mi pominaa mesecive ama ovie so idat me plasat za stabilnosta i finansiskata sostojba na bebeto otkolku so me plasi samiot cin na poraganje. Bebeto se poveke udira i me potsetuva deka planira da izleguva. kako ke go izgledam neznam
zdravo i od mene redovno ve sledam pa resiv i jas da vi se pridruzam.Jas sum vo 9 nedela a mojot termin za poroduvanje e od 25 juli do 25 avgust. Izgleda jas ke sum vo najzeskoto
Devojki mojot termin na poroduvanje e 25.05.2011, ova mi e prva bremenost i mnogu sum vozbudena, pred dve nedeli prv pat pocuvstvuvav deka bebeto mrda a deneska mi go kazaa polot na bebeto,doktorkata kaaza deka e devojce. Mnogu sum srekna. Vi posakuvam se najubavo na site vo ponatamosnata bremenost...
Devojki, jas se porodiv iako mojt termin bese 20 januari.... se porodiv na 4 januari, masko dete 2900 g i mu dadovme ime Kiril......Posakuvam site da pominete lesno kako mene :-)))))
Zdravo na site mamicki. Mojot termin za poroduvanje e od 20 mart do 4 april. Jas sum mnogu vozbudena a imam i trema kako ke bidi zosto ova mi e prva bremenost.
Искривените заби кај децата и кај возрасните се честа појава која може...
Анкета
Дали ви се менструации болни? пеперутка16
Во последно време имам толку болни периоди што дури и се онесвестувам..итно е, ми дава инекција и толку..А сега кога стареам како што стареам. Имам 29 години, уште не сум се породила итн.