|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  10 11 [12] 13 14   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: РР Cтаница
30.12.2010 14:17:21   
penelopa
ИЗВОРНА ПОРАКА: agnes77

FELIZ NAVIDAD

ајде за атмосфера за сите који дочекаме нова година на РР Станица
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Добар избор агнесuser posted image ...и ние ќе бидеме дома самички, мислам мама+тато+Цирил.
Утре планираме да го прошетаме Цирил низ Љубљана, време му е да запознае каде живее.
Јас некако воопшто немам осекај дека утре е Нова година...ден ко ден ќе дојде и ќе поминеuser posted image

"When planning for a year, plant corn. When planning for a decade, plant trees. When planning for life, train and educate people."- Kuan Tzu

(Одговор на членот agnes77)
Непосредна врска до пораките: 276
30.12.2010 15:23:05   
Maca25
само што си направив топло чоколадно. ајде доаѓајте, има за сите.
user posted image

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

(Одговор на членот penelopa)
Непосредна врска до пораките: 277
30.12.2010 15:25:53   
Natuska85
Мацо ти пак бе топло чоколадо,иииииииииuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

"Whoever said that money doesn.t buy happiness didn.t know where to shop."

(Одговор на членот Maca25)
Непосредна врска до пораките: 278
30.12.2010 15:26:35   
negla
user posted image user posted image ke mi dojde superrrrrrrrrr

Непосредна врска до пораките: 279
30.12.2010 15:27:29   
big_mama817
се сложувам со тебе Пенолопа и јас немам никакво чувство дека е утре Нова Година незнам дал е до годините или до што но порано беше многу пораздвижено и сите беа весели а Маца фала за топлово чоколадо само како убаво ме стопли user posted image

Децата се најголемо богаство :)

Непосредна врска до пораките: 280
30.12.2010 15:29:15   
Maca25
ИЗВОРНА ПОРАКА: Natuska85

Мацо ти пак бе топло чоколадо,иииииииииuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

тоа најбрзо у микро ми се прави, а и благичко е!user posted image

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

(Одговор на членот Natuska85)
Непосредна врска до пораките: 281
30.12.2010 15:33:44   
Maca25
кркајте, пијте, има уште.
и јас немам некое чувство дека е НГ, низ град сите трчаат некаде, 2 бедни дедо мразовци на плоштад (уствари немаме плоштад, покрај тоа градилиштето), полни продавници, празни банкомати...тоа е.
Ние и оваа година домче, сите тројца и сите успутни гости кои ќе поминат user posted image пред и после 12, ќе си јадеме, ќе си гледаме филмчиња и ќе си уживаме сите тројца.

Непосредна врска до пораките: 282
30.12.2010 16:20:01   
Julie1
Си ја видов Нина на Маца 25 (добро и Маца) user posted image user posted image user posted image user posted image ја прашав кај ќе го стаи сега пакетчето кога нема елка и вика нема пакетче user posted image user posted image user posted image user posted image Ептен се израдував што се видовме. Еве една нова елка за Нина user posted image

user posted image

And this is my beautiful life ...

Непосредна врска до пораките: 283
30.12.2010 16:33:55   
Maca25
Фала Јуле user posted image Нина сигурно многу ќе се израдува на новата елка, со тоа што овој пат оваа ќе ја врзам за парно за да не ја бутне.user posted image user posted image

(Одговор на членот Julie1)
Непосредна врска до пораките: 284
30.12.2010 18:45:46   
Pepelaska *
Aaaa, ve nema izgleda cistite po doma spremate salati kifli blago user posted image . E jas sum tolku razocarana i deprimirana sto pocnav da ja mrazam novava godina, pak isto osameni so sincetouser posted image ama toa e toa, dost akukam dajte nesto zestoko posto jas ne planiram ni da cistam ni da smukam ni da pravam nesto ke pijam user posted image user posted image user posted image

Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !

Непосредна врска до пораките: 285
30.12.2010 18:48:03   
mama26
pepelaska i jas sum sama so sinot za nova g.pa moze tuka da si ja precekame sto vikas?ke se zamezime nesto pa i ke se napieme user posted image

СЕ ШТО Е МОЕ КЕ СИ ДОЈДЕ ,А АКО НЕ СИ ДОЈДЕ КЕ СИ ГО ЗЕМАМ САМА.

(Одговор на членот Pepelaska *)
Непосредна врска до пораките: 286
30.12.2010 18:48:37   
agnes77
јас исто тако чистим по дома, ама нон стоп сум пред ПЦuser posted image user posted image user posted image
повели

user posted image

Непосредна врска до пораките: 287
30.12.2010 19:00:24   
Pepelaska *
se soglasuvam dogovoreno

Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !

(Одговор на членот mama26)
Непосредна врска до пораките: 288
30.12.2010 19:00:36   
Maca25
тука сум и јас, пијам кафе и со Нина му цртаме нешто на Дедо Мраз за тој да и донесе пакетче (зошто беше неумна и ја скрши елката и рековме дека нема пакетче) user posted image па сега пробува со цртеж да се искупи. 

Непосредна врска до пораките: 289
30.12.2010 19:01:50   
Pepelaska *
Fala ti Agnes user posted image

Непосредна врска до пораките: 290
30.12.2010 19:06:59   
agnes77
ИЗВОРНА ПОРАКА: Maca25

па сега пробува со цртеж да се искупи. 

user posted image ааа срце малоuser posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 291
30.12.2010 19:08:24   
Natuska85
И јас сум тука,бевме си пазаревме со мм си го наполнивме фрижидерот за празникотuser posted image .Сега си ги чекам мајка ми и татко ми.треба да стигнат кај и да е.А ем хепиuser posted image user posted image user posted image .Имајте пријатна вечер женскиuser posted image   user posted image   user posted image  

Непосредна врска до пораките: 292
30.12.2010 19:09:44   
Natuska85
Ааа да и заборавив,немојте пак да се начукате тука,знам дека се празници ама пополека со алкохолотuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Поракaта ја уредил Natuska85 -- 30.12.2010 19:10:03 >

Непосредна врска до пораките: 293
30.12.2010 19:12:19   
Maca25

user posted image ааа срце малоuser posted image user posted image user posted image

ќе биде сликарка таа како тато иста user posted image само бои и хартија купуваме, тоа најмногу ја радува.

Непосредна врска до пораките: 294
30.12.2010 19:31:17   
Pepelaska *
Natuske jas ke pijam za drugite neznam user posted image

Непосредна врска до пораките: 295
30.12.2010 19:36:00   
agnes77

ќе биде сликарка таа како тато иста user posted image само бои и хартија купуваме, тоа најмногу ја радува.

user posted image user posted image user posted image  супер супер ... знаеш да сум јас ликовен педагог по професији и кога слушнам дека дете сака да слика ... срце ми се смејеuser posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 296
30.12.2010 19:41:29   
agnes77
ИЗВОРНА ПОРАКА: Pepelaska###

Natuske jas ke pijam za drugite neznam user posted image

се плашам да ти и јас сме најдобри кандидати да се напијеме за празниците user posted image user posted image user posted image
живели  Пепеласка

user posted image

Непосредна врска до пораките: 297
30.12.2010 19:50:48   
Martins mom
Оооо...кога сме кај пиењето, не смеете да ме заборавитеuser posted image user posted image user posted image user posted image И јас ќе пијам !!...Добро де, и ќе јадамuser posted image ...И со вас ќе славам Нова Година!!!

Никој не може да го осуди мојот избор, ниту моето мислење. Затоа што никој не ги пробал моите чувства, ниту моите болки.

Непосредна врска до пораките: 298
30.12.2010 19:51:26   
Pepelaska *
Ziveli Agnes da sme zdravi zivi i veseli a sigurno ke ni se pridruzi uste nekojuser posted image

Непосредна врска до пораките: 299
30.12.2010 19:53:36   
agnes77
Мартинс мам повелиuser posted image user posted image user posted image  специално за тебе

user posted image

(Одговор на членот Martins mom)
Непосредна врска до пораките: 300
Страница:   <<   < Претходна страница  10 11 [12] 13 14   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  10 11 [12] 13 14   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

Dali?
Jana9

Dali im pomagate na svoite deca vo domasnata zadaca?

Da (100%)

Ne (0%)

Ponekogas (0%)

Број на сите гласови: 4

Фала на гласовите. Гласавте веќе на сите актуелни анкети. Можеш да направиш своја анкета!