|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  11 12 [13] 14 15   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: РР Cтаница
30.12.2010 19:54:01   
Pepelaska *
Martins mam i nie ke jademe user posted image e sega mi pomina nervozata ke si slavam so rr yeee

Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !

(Одговор на членот Martins mom)
Непосредна врска до пораките: 301
30.12.2010 19:55:47   
agnes77
Пепеласка ама ти и јас исто така једемо не само пијемо нелиuser posted image user posted image user posted image

user posted image

(Одговор на членот agnes77)
Непосредна врска до пораките: 302
30.12.2010 19:58:30   
Martins mom
Агнес, сендвичите во еден здив ќе ги изедам, ама црвено вино не пијам...имам лошо искуство со негоuser posted image user posted image Бело вино пијам, коњак, мартини, бејлис, шток, џин, па и виски чат-патuser posted image user posted image
Кога сум нервозна или најчесто осамена - отварам РР и веднаш ми е подобро, се чувствувам како да припаѓам некаде и дека има кој да ме сослушаuser posted image

Никој не може да го осуди мојот избор, ниту моето мислење. Затоа што никој не ги пробал моите чувства, ниту моите болки.

(Одговор на членот Pepelaska *)
Непосредна врска до пораките: 303
30.12.2010 20:03:45   
Pepelaska *
ИЗВОРНА ПОРАКА: Martins mom

Агнес, сендвичите во еден здив ќе ги изедам, ама црвено вино не пијам...имам лошо искуство со негоuser posted image user posted image Бело вино пијам, коњак, мартини, бејлис, шток, џин, па и виски чат-патuser posted image user posted image
Кога сум нервозна или најчесто осамена - отварам РР и веднаш ми е подобро, се чувствувам како да припаѓам некаде и дека има кој да ме сослушаuser posted image

isto i jas, da Agnes sekako i nie ke jademe sendvicive se mnogu vkusni

Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !

Непосредна врска до пораките: 304
30.12.2010 20:48:29   
nadica
за мене нека остане црното вино еве за останатите бело user posted image
user posted image

Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа...
Биди Среќен!...
Нека умрат од глад!!!

Непосредна врска до пораките: 305
30.12.2010 21:11:44   
Pepelaska *
i jas ke pijam crno ne pijam belo

(Одговор на членот nadica)
Непосредна врска до пораките: 306
30.12.2010 21:47:50   
Bogdancanka
јас не пијам никакво вино али на рр ќе се напијам црвеноuser posted image user posted image user posted image

Човек не мора секогаш да биде херој ама може секогаш да е човек........

Непосредна врска до пораките: 307
30.12.2010 22:07:28   
Палешка РР
Како да не е утре Нова година user posted image  Јас остарев, или таква е општата атмосфера во државичкава user posted image

When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.

(Одговор на членот penelopa)
Непосредна врска до пораките: 308
30.12.2010 22:10:18   
Bogdancanka
искрено јас и не сум баш нешто празнично расположена...баш како да не е утре нова година...дури годинава ни елката не си ја накитив....деновиве се осеќам многу уморна незнам што гавол ми е....и утре има да си се наспијам исто како и ланиuser posted image user posted image user posted image

Човек не мора секогаш да биде херој ама може секогаш да е човек........

(Одговор на членот Палешка РР)
Непосредна врска до пораките: 309
30.12.2010 22:33:42   
Martins mom
И јас се чудам каде ми е новогодишното расположениеuser posted image Ееее годините наназад, трчев по бутиците за да најдам гардероба, низ сите продавници по 100 пати ќе се провртев, ќе изнакупев украси новогодишни еден куп, трчај по друштва, резервирај по кафичи или дискотеки...прва, втора, трета вечер...Лани Струмица, пред лани Белград...ваму, таму...Аххххх, зарем толку остарев што немам желба за ништоuser posted image user posted image

Никој не може да го осуди мојот избор, ниту моето мислење. Затоа што никој не ги пробал моите чувства, ниту моите болки.

(Одговор на членот Bogdancanka)
Непосредна врска до пораките: 310
30.12.2010 22:34:53   
Martins mom
Давајте да се напиеме уште по една оти се изнервиравuser posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 311
30.12.2010 22:40:15   
Martins mom
Кој што сака нека зема, има избор за сите ! Па да се знае дека е Нова Година бре...Изволтееее

user posted image

Непосредна врска до пораките: 312
30.12.2010 22:44:25   
nadica
ИЗВОРНА ПОРАКА: Палешка

Како да не е утре Нова година user posted image  Јас остарев, или таква е општата атмосфера во државичкава user posted image

значи кај сите е исто user posted image  ни по продавници ни по дискотеки/клубови нема предновогодишна атмосфера сега се слушнав со мм и вика нема луѓе а не пак предновогодишна забава user posted image

Биди Среќен!...
Нека умрат од глад!!!

(Одговор на членот Палешка РР)
Непосредна врска до пораките: 313
30.12.2010 22:46:29   
agnes77
па ќе се напијеме заедно и немојте се нервират, во Нова година ќе биде се подобро ... ако јас сум оптимист покрај се, па сигурно ќе биде се окuser posted image user posted image user posted image

user posted image

Непосредна врска до пораките: 314
30.12.2010 22:53:03   
Maca25
ИЗВОРНА ПОРАКА: Martins mom

И јас се чудам каде ми е новогодишното расположениеuser posted image Ееее годините наназад, трчев по бутиците за да најдам гардероба, низ сите продавници по 100 пати ќе се провртев, ќе изнакупев украси новогодишни еден куп, трчај по друштва, резервирај по кафичи или дискотеки...прва, втора, трета вечер...Лани Струмица, пред лани Белград...ваму, таму...Аххххх, зарем толку остарев што немам желба за ништоuser posted image user posted image

исто и јас. не си сама
давајте ваму алкохолот!

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

Непосредна врска до пораките: 315
30.12.2010 22:54:45   
Maca25
јас сум сама дома, со нина де, ама нина спие, мм е на предновогодишна журка од работа а јас пукам од нервоза домаuser posted image

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

(Одговор на членот Maca25)
Непосредна врска до пораките: 316
30.12.2010 22:57:27   
agnes77
маца, акцијаааааааааааааааааuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

Непосредна врска до пораките: 317
30.12.2010 22:59:09   
Maca25
фала агнес! user posted image
ептен сум заникаде! пукнав веќе сама дома. па уште да имав и едно винце да си се напијам вистински

(Одговор на членот agnes77)
Непосредна врска до пораките: 318
30.12.2010 23:00:51   
agnes77
ИЗВОРНА ПОРАКА: Maca25

ептен сум заникаде! пукнав веќе сама дома. па уште да имав и едно винце да си се напијам вистински

зошто да неuser posted image user posted image user posted image , ти само рилекс енд инѓојuser posted image

Непосредна врска до пораките: 319
30.12.2010 23:16:02   
nadica
ИЗВОРНА ПОРАКА: Maca25

леле јас на ручекот пиев црвено вино ама со блага жица мммммммммммммм сега е кај свеки инаку и јас би се напила за подобар сон user posted image user posted image user posted image

Биди Среќен!...
Нека умрат од глад!!!

Непосредна врска до пораките: 320
30.12.2010 23:20:25   
lukas
stignaaaaaaaaaaaaaaaaaaaavvvvvvvvvvvvvvvuser posted image user posted image user posted image user posted image konecno!!!

Неможите да бидите храбри ако не сте повредени.Неможе да научите ако не сте погрешиле.Неможете да бидете успешни ако не сте доживеале неуспех.

(Одговор на членот nadica)
Непосредна врска до пораките: 321
30.12.2010 23:24:55   
Џесика
Инѓој, инѓој, ја колку сум напната и нервозна, ќе ја срушам куќава !!!!!!!!!!!!

Жената по природа е АНГЕЛ, но ако и ги скршат крилата таа лесно ќе научи да лета на метла!!!

(Одговор на членот lukas)
Непосредна врска до пораките: 322
30.12.2010 23:52:18   
Maca25
како бе енџој?!?! мм дојде и одма си легна. јас пак сама user posted image

(Одговор на членот Џесика)
Непосредна врска до пораките: 323
31.12.2010 8:18:52   
Pepelaska *
Што е ова спиење ајде станувајте, еве јас ви ставив кафенце, па вечер се чекаме на журка сите што ќе славиме на рр станицаuser posted image

Непосредна врска до пораките: 324
31.12.2010 8:40:17   
Палешка РР
Добро утро Пепелашка, фала за кафето user posted image
И јас сум вечерва со вас на нашата станица user posted image

When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.

Непосредна врска до пораките: 325
Страница:   <<   < Претходна страница  11 12 [13] 14 15   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  11 12 [13] 14 15   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

Na godisen odmor so sveki?
Malecka23

Sto bi napravile koga ke se org so vasiot maz i dete konecno da otidete na odmor zaedno i no sveki saka da ide so vas pod igovor da vi "pomogne"?

Da,bi mi bila od korist da go pocuva deteto (37%)

Ne,sakam da se odmoram (56%)

ne znam zavisi maz mi kako ke odluci (7%)

Број на сите гласови: 114

Фала на гласовите. Гласавте веќе на сите актуелни анкети. Можеш да направиш своја анкета!