|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  13 14 [15] 16 17   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: РР Cтаница
31.12.2010 16:06:23   
*miki mami*
Честитки Натушка за новиот стан во него да си го дочекашuser posted image и да ги поминеш најубавите моменти од твојот животuser posted image

(Одговор на членот arh_diz)
Непосредна врска до пораките: 351
31.12.2010 16:27:38   
Pepelaska *
Bog da cuva, user posted image

ovie moive odvaj cekaat da im go ostavam da bidat sami so nego, a mene pa sto ne mi se ostava ic

Natuska cestitki za stanot

< Поракaта ја уредил Pepelaska### -- 31.12.2010 16:28:44 >

Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !

(Одговор на членот Martins mom)
Непосредна врска до пораките: 352
31.12.2010 16:44:03   
nadica
натушке мила честито стан да си ми жива и здрава само убави моменти во новата „дома“

јас еве по дома никако да ме фати расположение user posted image  до мене е или кај сите е така?

само надица има расположение user posted image user posted image user posted image  еве сака да и ја читам „хајди“

Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа...
Биди Среќен!...
Нека умрат од глад!!!

(Одговор на членот Pepelaska *)
Непосредна врска до пораките: 353
31.12.2010 16:51:04   
mila mama
Cestito nstan Natushke! Poubav N.G.poklon, zdravje user posted image Da si bidete najsrekni vo novoto domce!user posted image

Razbirlivo e deteto da se plasi od temninata...
No, ne e razbirlivo vozrasen da se plasi od svetlinata.

(Одговор на членот nadica)
Непосредна врска до пораките: 354
31.12.2010 17:27:54   
Maca25
Натушке честито!!! user posted image user posted image user posted image ви посакувам само убави мигови во новиот стан!!

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

(Одговор на членот mila mama)
Непосредна врска до пораките: 355
31.12.2010 17:31:45   
mama26
ИЗВОРНА ПОРАКА: Martins mom

Пред некој саат излеговме со мм низ град да видиме шо атмосфера има низ град, ама се разочарав колку слабо е новогодишното расположениеuser posted image Мартин го оставивме дома со баба и дедо....и ај погодете што се случи?!?!?! По 40 минути ни се јавија да се вратиме оти не можеле да го чуваат...имале работа. Работа?!?! Си ветив дека повеќе не им го оставам, секаде со мене ќе си го носамuser posted image
toa ti e martins mom starost ludost gi fatilo ..jas neznam i zasto se nafakaat da cuvaat koga nemaat nervi..

СЕ ШТО Е МОЕ КЕ СИ ДОЈДЕ ,А АКО НЕ СИ ДОЈДЕ КЕ СИ ГО ЗЕМАМ САМА.

Непосредна врска до пораките: 356
31.12.2010 17:32:47   
mama26
cestitki natuske na noviot stan user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот mama26)
Непосредна врска до пораките: 357
31.12.2010 17:42:51   
*miki mami*

Пред некој саат излеговме со мм низ град да видиме шо атмосфера има низ град, ама се разочарав колку слабо е новогодишното расположениеuser posted image Мартин го оставивме дома со баба и дедо....и ај погодете што се случи?!?!?! По 40 минути ни се јавија да се вратиме оти не можеле да го чуваат...имале работа. Работа?!?! Си ветив дека повеќе не им го оставам, секаде со мене ќе си го носамuser posted image

so im e na tie bozeuser posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 358
31.12.2010 17:43:07   
arh_diz
mama26 pa kade si ti se zagrizivme za tebeuser posted image
Prva se prijavi za docekot na NG na RR a nikade te nema .

Биди тоа што си

Непосредна врска до пораките: 359
31.12.2010 17:53:57   
agnes77

user posted image user posted image user posted image user posted image  анбливблuser posted image user posted image user posted image  

Непосредна врска до пораките: 360
31.12.2010 17:55:51   
agnes77
ИЗВОРНА ПОРАКА: arh_diz

user posted image Cestitki Natuska

потписuser posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 361
31.12.2010 18:19:01   
AnnaMolly RR
Натушке, честитки нов стан! Ти посакувам само убави моменти поминати во него со тм и бебувчето! user posted image user posted image user posted image

Live and let live

(Одговор на членот agnes77)
Непосредна врска до пораките: 362
31.12.2010 18:20:39   
AnnaMolly RR
Јас цел ден имам притисок 150 со 100, главава мислам дека ќе ми експлодира од што ме боли.

Сабајле бевме на плоштад малку, се сликаше Филип со Дедо Мраз.
И откако се вративме сум на нозе, мртва уморна сум. Ми оди да си легнам да спијам до утре сабајле. Ич ме нема фатено новогодишно расположение.

Live and let live

(Одговор на членот AnnaMolly RR)
Непосредна врска до пораките: 363
31.12.2010 18:20:58   
Julie1
Натушка честитки драга за станот, да ви биде исполнет само со смеа и радост и секако со многу дечиња.

Па следна дружба да не викаш на кафе во новиот стан.

And this is my beautiful life ...

(Одговор на членот agnes77)
Непосредна врска до пораките: 364
31.12.2010 18:21:52   
mosa
Мартин го оставивме дома со баба и дедо....и ај погодете што се случи?!?!?! По 40 минути ни се јавија да се вратиме оти не можеле да го чуваат...имале работа. Работа?!?

a zosto deteto ednostavno ne si go zemala so tebe pa jas nikogas ne odam da se stam bez moeto since jas da odam,a on doma,a za baba i dedo sram da im e .nejkat da si go cuvaat nivnoto vnuce.

BRAKOT vsusnost e fensi zbor za posvojuvanje vozrasno masko dete koe ne e sposobno da se grizi samoto za sebe!!!

Непосредна врска до пораките: 365
31.12.2010 18:31:06   
Olivia
Devojki jas slabo ovie denovi ovde ama ne sum se pribrala doma , vecer vo domasna atmosvera so prijateli, na vas vi posakuvam ubav pomin i vesel premin vo novata godina i site zelbi da vi se ostvarat, ve guskam!

"Trust takes years to build , only seconds to break , and forever to repair"

(Одговор на членот mosa)
Непосредна врска до пораките: 366
31.12.2010 18:34:45   
lukas
ИЗВОРНА ПОРАКА: mila mama

Lukas daj da ve vidam i ja na fb user posted image
Kaj ste u BG?

mimoza ivanovska na fb

Неможите да бидите храбри ако не сте повредени.Неможе да научите ако не сте погрешиле.Неможете да бидете успешни ако не сте доживеале неуспех.

(Одговор на членот mila mama)
Непосредна врска до пораките: 367
31.12.2010 18:36:16   
lukas
ИЗВОРНА ПОРАКА: Natuska85

Женскиии треба да частааамммм,поубаво неможеше да ни заврши оваа година.Си оставивме капар за  американскиот стан во Ѓорчеuser posted image ,па после празниците да си потпишеме договор и да си добиеме клучевиии.Посреќна неможам да бидамuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .Ајде повелете частам по еден џони и бајадераа

natuska so sreka stanceto se najubavo si zdrave da si ziveete...i da vi se siri familijata edno po drugo..heh...pozz

Неможите да бидите храбри ако не сте повредени.Неможе да научите ако не сте погрешиле.Неможете да бидете успешни ако не сте доживеале неуспех.

(Одговор на членот Natuska85)
Непосредна врска до пораките: 368
31.12.2010 19:35:15   
Bogdancanka
Natuska cestitki za stanotuser posted image user posted image user posted image

Човек не мора секогаш да биде херој ама може секогаш да е човек........

Непосредна врска до пораките: 369
31.12.2010 19:41:16   
Natuska85
Фала ви женски сите на честитките да ви се врати што сакате.Не ни примеќам дека е нова година веќе го уредувам станот на големо во мислитеuser posted image user posted image user posted image user posted image .Си уживам домче со мајка ми, татко ми и мм,многу убаво ми е.Ве сакам сите user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

"Whoever said that money doesn.t buy happiness didn.t know where to shop."

(Одговор на членот lukas)
Непосредна врска до пораките: 370
31.12.2010 19:57:23   
Viktori
Натушке, честито стан!!! user posted image user posted image user posted image
Па да испиеме кафе додека сме сеуште во комшии нареднава недела. Мафини од мене user posted image user posted image user posted image

Danger! Ha! I laugh in the face of danger. Ha, ha, ha, ha ...
Мај нејм ис лукс. Жито лукс.

Непосредна врска до пораките: 371
31.12.2010 20:29:39   
mama26
ИЗВОРНА ПОРАКА: arh_diz

mama26 pa kade si ti se zagrizivme za tebeuser posted image
Prva se prijavi za docekot na NG na RR a nikade te nema .
user posted image user posted image ee jas em rabotev em pisuvav denes a sega ti kaj si ?user posted image ne me stavaj u misli sega ja eve tuka sedam i ne mrdamuser posted image

Непосредна врска до пораките: 372
31.12.2010 20:46:54   
arh_diz
mama26 eve me tuka sum
Sto pravis da ne se opijaniiiiii

Биди тоа што си

Непосредна врска до пораките: 373
31.12.2010 20:53:52   
Џесика
Честитки Натушка за станот, значи сепак комшивка ќе ми бидеш пакuser posted image   со здравје да си се вселите...

Жената по природа е АНГЕЛ, но ако и ги скршат крилата таа лесно ќе научи да лета на метла!!!

Непосредна врска до пораките: 374
31.12.2010 23:37:40   
Natuska85
Виктори мафини сигурно јадеме наредната недела,евентуално после божиќ,тука сум сигурно уште месец дена додека да средиме се таму.А Џесика тебе  те чекам во новиот стан кога ќе се враќаш од пазар,така се договривме нелиuser posted image user posted image user posted image user posted image

"Whoever said that money doesn.t buy happiness didn.t know where to shop."

(Одговор на членот Џесика)
Непосредна врска до пораките: 375
Страница:   <<   < Претходна страница  13 14 [15] 16 17   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  13 14 [15] 16 17   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

Женско име
nedzma

Н ајубаво женско име според вас?

Клара (25%)

Андреа (32%)

Ана Марија (19%)

Викторија (24%)

Број на сите гласови: 242

Фала на гласовите. Гласавте веќе на сите актуелни анкети. Можеш да направиш своја анкета!