|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  17 18 [19] 20 21   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Вештачко оплодување - II дел
30.12.2010 12:18:43   
kik@
Stanka bas mi e milo user posted image user posted image user posted image imaj lesna bremenost.
Ajde jana i od tebe cekam da ne izraduvas so user posted image .Na site vi ja cestitam novata godina i vo nea samo da se mnozat poveke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image rr.Pozdrav i se citame vo novata godina.

(Одговор на членот arh_diz)
Непосредна врска до пораките: 451
30.12.2010 12:25:45   
jana81
mislev ke otidam na lekar i ke zavrsam so nedoumicata ama nisto.
za na eho bilo rano, utre ke pravam HCG pa ke vidime.I kazav na dr za testot deka mi se pojavija dve crti a taa mi vika rano e da se otkrie preku urina leleeeeeee aj use nekoj den

(Одговор на членот kik@)
Непосредна врска до пораките: 452
30.12.2010 14:39:55   
malata mo
cestitki za stanka,kolku radost za nguser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
jana 81 da se radvame i za tebe,vidi gi i ti definit.user posted image

(Одговор на членот jana81)
Непосредна врска до пораките: 453
30.12.2010 15:14:51   
stanka
Fala vi koleski rr ajki na site Ne ocekuvav vakva podrska user posted image user posted image user posted image Se najubavo na site i sakam da mi dadete sansa na site da vi cestitam Bidete strplivi se ke bide
Katerince koga imas hiperstimulacija obicno odi so bremenost  jas duri i predvreme ti cestitam user posted image user posted image user posted image  Zosto ne napravis clear self siguren e posle 5 dena od ET Ama sigurno ke si vidisuser posted image user posted image zosto se maciss napravi go toa
Jana 81 zlato ako ti e bleda crtata ima nesto mora da ima bremenostNo zatoa zosto da se izmacuvas napravi beta  preku krv i ke si gi simnes site dilemi Ajde i tebe sakam da ti cestitam pravi go uste denes
Srekna nova na site i site  souser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image vo Novata godina

(Одговор на членот kik@)
Непосредна врска до пораките: 454
30.12.2010 17:37:13   
Katerina81
Mnogu ti blagodaram Stanka, daj boze da e taka......imaj NAJLESNA bremenost i NAJUBAVO bebe.....SREKNI PRAZNICI NA SITE!!!!!

(Одговор на членот stanka)
Непосредна врска до пораките: 455
30.12.2010 18:21:07   
mareto
zdr rr
jas sega gi pijam estrofem po 6 mg i se custvuvam mnogu zamoreno samo mi se spie , mi se povraka , mi se grozi od- se ednostavno ne sum ona sto bev.dali e mozno toa da mi e od apcinjata.jas imam pieno vo prethodniot mesec ama po 4 mg pa si vikam da ne mi e golema dozata.neznam dali da mu se javuvam na doktorot ili da pocekam do ponedelnik .togas treba da odam na pregled.rr pisetemi po kolku vie mg pievte estrofem.olivia ti imas mila iskustvo so ovie apcina.te molam kazimi.duri i se plasam nesto da ne mi se napraj.pozzzzz

(Одговор на членот Katerina81)
Непосредна врска до пораките: 456
30.12.2010 18:35:24   
Olivia
Mareto gledaj da se drzis do dozata nemoj ni da si pomislila da ja namlis, endrometriuot  ke ti se zgolemi ic da ne mu ja mislis , reakcijata na estrofemot e toa, nikakvo raspolozenie no ne dozvoluvaj edno takvo malo apce da ti go rasipe denot, samo napred i ovoj mesec da imas super rezultati i lesen ET, pa potoa da ne izraduvas deka si bremena, pozdrav mila, slobodno prasaj sto imas ako mozem da ti pomognamuser posted image

"Trust takes years to build , only seconds to break , and forever to repair"

(Одговор на членот mareto)
Непосредна врска до пораките: 457
30.12.2010 19:12:11   
chery33
Stanka cestitki mila imaj lesna bremenostuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот Olivia)
Непосредна врска до пораките: 458
31.12.2010 19:40:13   
dezdemona
СРЕЌНА НОВА ГОДИНА 2011 НА СИТЕ РРuser posted image
ПОСРЕКНИ И ПОВЕСЕЛИ СО МНОГУ БЕБЧИЊАuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот kik@)
Непосредна врска до пораките: 459
31.12.2010 19:46:49   
mareto
srekna nova godina na site rr i da se izraduvame site ovaa godina so user posted image .

(Одговор на членот dezdemona)
Непосредна врска до пораките: 460
31.12.2010 23:28:34   
bozin
Stanka, so srekja user posted image user posted image user posted image ete sepak trudot i verbata se isplati. Eeeeee dogodina ova vreme so user posted image ke slavis N.Y.

Непосредна врска до пораките: 461
1.1.2011 2:01:59   
jovanka
ИЗВОРНА ПОРАКА: bozin

Stanka, so srekja user posted image user posted image user posted image ete sepak trudot i verbata se isplati. Eeeeee dogodina ova vreme so user posted image ke slavis N.Y.

Ova e posledniot post za 2010 ova ni e potvrda za srekta i radosta koja ja ima sekoj den na RR.Ajde da vidime koe ke ni bide prvoto rodeno ringerajce vo 2011!

Zivotot e podarok a podarocite se za da se raduvame.

(Одговор на членот bozin)
Непосредна врска до пораките: 462
1.1.2011 13:12:29   
stanka
SREKNA NOVA GODINA  SITE RR DA VE VIDAM SOuser posted image   DVOJKI  I TROJKI Iuser posted image user posted image Iuser posted image user posted image user posted image
PREKRASNO CUVSTVO E SAKAM DA VI GO PRENESAM  DA STE MI ZDRAVI I  ZIVI pOZDRAV I CESTITA NOVA GODINA NA REDAKCIJATA NA rr SREKNA NOVA GODINA I MNOGU BEBINJA NA CELIOT TIM NA "PLODNOST" OD BITOLA-VE SAKAM SITE

(Одговор на членот jovanka)
Непосредна врска до пораките: 463
1.1.2011 14:58:36   
Olivia
stanka

SREKNA NOVA GODINA SITE RR DA VE VIDAM SO user posted image DVOJKI I TROJKI
PREKRASNO CUVSTVO E SAKAM DA VI GO PRENESAM DA STE MI ZDRAVI I ZIVI pOZDRAV I CESTITA NOVA GODINA NA REDAKCIJATA NA rr SREKNA NOVA GODINA I MNOGU BEBINJA NA CELIOT TIM NA "PLODNOST" OD BITOLA-VE SAKAM SITE

Stanka mila i natebe neka ti bide najsrekna ovaa godina ,uzivaj vo bremenosta

Mareto do koga ti rece doktorot da primas estrofem?pozz

< Поракaта ја уредил Olivia -- 1.1.2011 15:00:45 >

Непосредна врска до пораките: 464
1.1.2011 16:30:07   
Summer
Dragi rr, vi posakuvam srekna nova 2011 godina!Na site trudnicki da im e lesna bremenosta, a na onie drugite da im se ispolni najgolemata zelba-bebece!da ste mi zdravi i zivi!!!

(Одговор на членот Olivia)
Непосредна врска до пораките: 465
1.1.2011 17:30:33   
mareto
pozzz do site
olivia do ponedelnik treba da pijam po 6mg i ponedelnik od porucek ke odam na pregled.lele mila drzi sreka da mi e zdebelen endometriumot koskite mi se tresat duri da vlezam i da mi kazi.pozzz i na site rr user posted image .gospod da gi slusni nasite zelbi i da ni dajuser posted image pozzzzzzzzz

(Одговор на членот Summer)
Непосредна врска до пораките: 466
1.1.2011 21:40:33   
Bogdancanka
Марето мила стискаме палци ајде дај боже во понеделник да се израдуваш сигурна сум дека едометиумот ќе ти биде доволно здебелен позз мила

< Поракaта ја уредил Bogdancanka -- 2.1.2011 19:52:57 >

Човек не мора секогаш да биде херој ама може секогаш да е човек........

(Одговор на членот mareto)
Непосредна врска до пораките: 467
1.1.2011 22:10:40   
jana81
pred 5-6 dena vidov samo edna crta i mislev deka ja izgubiv i ovaa bitka, NO sabajle vo 08:30 vo Sistina ja dobiv mojata cestitka za Nova godina, rezultat POZITIVEN
Denes mi e sreken den i sreken pocetok na ovaa godina, posakuvam SREKNA NOVA GODINA na site rr, site trudnici da imaat lesna bremenost, site sto cekaat da si vidat user posted image , user posted image , site sto se vo procedura ili ke bidat ovaa godina da im zavrsi so uspeh, so eden zbor povekeuser posted image user posted image user posted image user posted image vo ovaa 2011 god.

(Одговор на членот Bogdancanka)
Непосредна врска до пораките: 468
1.1.2011 23:41:54   
cika
srekna nova na site rr na trudnicite lesna bremenost a nie drugite da si vidime so pobrzouser posted image user posted image   pozz do site

Непосредна врска до пораките: 469
1.1.2011 23:43:03   
cika
jana 81 so sreka mila se najdobro uzivaj vo bremenosta pozz.

(Одговор на членот cika)
Непосредна врска до пораките: 470
2.1.2011 0:10:50   
jovanka
ИЗВОРНА ПОРАКА: jana81

pred 5-6 dena vidov samo edna crta i mislev deka ja izgubiv i ovaa bitka, NO sabajle vo 08:30 vo Sistina ja dobiv mojata cestitka za Nova godina, rezultat POZITIVEN
Denes mi e sreken den i sreken pocetok na ovaa godina, posakuvam SREKNA NOVA GODINA na site rr, site trudnici da imaat lesna bremenost, site sto cekaat da si vidat user posted image , user posted image , site sto se vo procedura ili ke bidat ovaa godina da im zavrsi so uspeh, so eden zbor povekeuser posted image user posted image user posted image user posted image vo ovaa 2011 god.

user posted image jana 81 ova e prvata  bremenost vo 2011 na rr ti posakuvam lesna bremenost i relaksirani migovi so rr!

Zivotot e podarok a podarocite se za da se raduvame.

Непосредна врска до пораките: 471
2.1.2011 2:10:09   
pinokio2010
ИЗВОРНА ПОРАКА: jana81

Dusicke, so sreka neka e, cestitki do tebe i soprugot, milata, prvata trudnica vo 2011, da ni doneses na site sreka, so lesna noga da ne povleces site po tvoite stapki. Neka ti e srekna novata 2011, ti posakuvam lesna bremenost i uste polesen porod ( i bebce sto ke lici na tebe, ama ne mu kazuvaj na soprugot da ne se luti :))

Непосредна врска до пораките: 472
2.1.2011 2:34:10   
veckasr
jana81 cestitki imaj si lesna bremenosuser posted image t i edno zdravo i zivo bebceuser posted image

(Одговор на членот pinokio2010)
Непосредна врска до пораките: 473
2.1.2011 2:39:53   
Olivia
jana81

Jana81 cestitkiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , sto ubavo ni pocna novata godina ovde samo vaka da se raduvame site,imaj lesna bremenost i uzivaj vo sekoj mig od tvojata sreka!!!

(Одговор на членот veckasr)
Непосредна врска до пораките: 474
2.1.2011 11:57:25   
dezdemona
Честитки Јана user posted image
Најубава вест за Новата 2011 година и најубава честитка ајде и нас да не префати.
поздравче

Непосредна врска до пораките: 475
Страница:   <<   < Претходна страница  17 18 [19] 20 21   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  17 18 [19] 20 21   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

Кревети на спрат.
пеперутка16

Да/не и зошто?

Да. (0%)

Не. (0%)

Не знам. (0%)

Број на сите гласови: 0

Фала на гласовите. Гласавте веќе на сите актуелни анкети. Можеш да направиш своја анкета!