|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  16 17 [18] 19 20   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Вештачко оплодување - II дел
28.12.2010 23:25:00   
mareto
vi blagodaram za podrskata se nadevam deka ke bidni rabotata.
adabejb vidi napraj test za bremenost i mene ovaj ciklus mi bese katastrofa dva dena imav malku samo na toaletnata a dva dena pominav so dve vloski i veke sledniot den nemav.a mi dojde cela nedela porano-ova prv pat mi se slucuva.i jas si pomisliv nesto ima ama mi rece doktorot vo red e i ke smetas od denot ko ti dojde malku krv i eve sega se spremam za e.t no sepak ti napravi test mozi ke bidi drzam sreka pa ke imas najubav podarok za nova godina.

(Одговор на членот Bogdancanka)
Непосредна врска до пораките: 426
29.12.2010 15:04:44   
stanka
Mareto mnogu sreka  souser posted image  vo Novata godina
Aj da ve motiviram site Vcera beta hcg 312 Znaci tocen bil clear self Ne mi se veruva  Hristosovite maki gi pominav Mozno li e ili ne Izgleda e mozno
Zatoa VI JA CESTITAM NA SITE NOVATA GODINA I VI POSKAUVAM NA SITE user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image l
IM SE ZABLAGODARUVAMA SO MAZOT MI I CELATA MOJA FAMILIJA  NA PREKRASNIOT TIM OD PLODNOST KOJ E'EDNO CELO' I NE SAKAM NIKOGO DA IZDVOJUVAM  POSEBNO
iMAJTE TRPENIE  ZA SITE KE IMA SPASENIE I VERUVJTE IM NA NASITE LEKARI (GABE ODEV STRANSTVO) SAKJATE GI I NEGUVJTE GI ZATOA STO VI SE DOMA DOMASNI ZATOA STO NAVISTINA SAKAAT DA VI POMOGNAT . MAKEDONIJA TREBA DA SE GORDEE SO SITE  LEKARI KOI PRAVAT IVF ZATOA NE SE LUTETE NA NEKOMU AKO NE STE USPEALE BIDEJKI VERUVAM DEKA  NIVNATA ZELBA DA  ZABREMENITE E ISTA KAKO I VASATA I MOJATA POZDRAV I SREKNA NOVA

(Одговор на членот mareto)
Непосредна врска до пораките: 427
29.12.2010 15:06:37   
mama26
честитки станка имај лесна бременост user posted image

СЕ ШТО Е МОЕ КЕ СИ ДОЈДЕ ,А АКО НЕ СИ ДОЈДЕ КЕ СИ ГО ЗЕМАМ САМА.

(Одговор на членот stanka)
Непосредна врска до пораките: 428
29.12.2010 15:12:39   
Olivia
Stanka mila moja solzi mi protekoa od radost mnogu ti se izraduvav dusicke,imaj lesna bremenost i samo ubavi vesti da slusam od tebe,te guskam najsilno.

"Trust takes years to build , only seconds to break , and forever to repair"

(Одговор на членот mama26)
Непосредна врска до пораките: 429
29.12.2010 15:16:33   
veckasr
cestitki stanka imaj si lesna bremenostuser posted image i edno zdravo i zivo bebceuser posted image

Непосредна врска до пораките: 430
29.12.2010 15:21:50   
Bogdancanka
Станка душо честитки неможам да ти опишам колку многу ме израдуваuser posted image user posted image user posted image имај си лесна бременостuser posted image user posted image user posted image ајде нека во новата година бројот наuser posted image ни биде поголем и сите кои посакуваме по едноuser posted image да си дочекамеuser posted image user posted image user posted image

Човек не мора секогаш да биде херој ама може секогаш да е човек........

Непосредна врска до пораките: 431
29.12.2010 15:31:15   
lilita
bravo Stanka,voodusevena sum od Plodnost isto taka,niv im ja dolzam mojata sreka kako iti.Nasite prijatelki od forumot neka ni se pridruZat sto pobrzo  vo grupa nauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
So sreka na site vo 2011 da si gi guskame nasite bebenca site nie od forumot

Непосредна врска до пораките: 432
29.12.2010 16:06:26   
sesilija
bravo stanka cestito

(Одговор на членот lilita)
Непосредна врска до пораките: 433
29.12.2010 16:38:46   
smokva84
cetitki Stanka!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image .Mislam deka site ne izraduva za nova godina,,ni dade nadez!!!!!Sega samo uzivaj i opusteno.A site nie sto ne uspeavme ovaa godina se nadevam deka vo novata ke ni se ispolni najgolemata zelba,,,,,i nie vo racete da drzime po ednouser posted image [,a mozebi i dve :))))))))SREKNA NOVA GODINA !!!!!

(Одговор на членот sesilija)
Непосредна врска до пораките: 434
29.12.2010 17:30:34   
dezdemona
Cestitki Stanka
Ova e naubava vest za nova godina, prekrasen poklon user posted image user posted image uzivaj i odmaraj se.
pozdravce

Непосредна врска до пораките: 435
29.12.2010 17:57:39   
Katerina81
Vo Ponedelmik bev kaj Petanovski i me hospitalizirase. Mi pravea punkcija izvadija 4 litra voda primav albumini i kleksan pa denes me pustija bidejki ne mi se polni veke voopsto pa do ponedelnik so kleksan i na kontrola. Muki....a najveke me plasi sto dr. rece deka ovaa sostojba se vraka i skor osigurno pak ke mi se desi....pa sakam da ve prasam za vaseto iskustvo dali i za kolku vreme pak se napolni i kako vlijaese toa vrz transferot....ja samo na toa mislam.....preeska internistot me gledase na eho neli dziger, belidrobvi otide nakaj matka da vidi jajnici i rece abe mi licis za trudna kako da se fatilo mi lici ama jas ne sum ginekolog.....petan pa vcera na eho nisto ne rece.....aj rano mi e za test ama mn. me interesira za kolku vreme bi zavrsila pak tamu??

(Одговор на членот dezdemona)
Непосредна врска до пораките: 436
29.12.2010 18:00:16   
negla
katerina,ne treba da se sekiras!se ke se sredi so vreme!sto i da bide ne treba da ja gubis nadesta!user posted image

(Одговор на членот Katerina81)
Непосредна врска до пораките: 437
29.12.2010 19:51:07   
siki1
golemi cestitki za STANKA,mnogu me izraduva go dobi najgolemiot podarok za novata godina veruvas li deka so solzi pisuvam mnooooooooooooogu sum strekna kako jas da sum na tvoe m esto[sm =bravo.gif]user posted image user posted image [svo.gif]user posted image cestitkiiiiiiiiiiiiiiiiiiii i jas ke odam vo bitola naredniof pat samo cekam da mi se odobri od fzo a za timot nemora ic da kazuvas naj naj

(Одговор на членот negla)
Непосредна врска до пораките: 438
29.12.2010 21:18:14   
iki82
cestitki stanka, so lesno neka ti bide bremenosta :) Katerina81 da te prasam ti imas policisticni jajnici ili ne? posto znam deka ako imas policisticni jajnici si vo pogolem rizik za hiperstimulacija. pisi mi te molam, me interesira. ajde odmaraj sega, ne mora da znaci nisto hiperstimulacijata, moze se fatilo i se ke bide vo red :) 

(Одговор на членот siki1)
Непосредна врска до пораките: 439
29.12.2010 21:37:26   
agnes77
Станка user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  БРАВО БРАВО БРАВО

(Одговор на членот iki82)
Непосредна врска до пораките: 440
29.12.2010 21:39:02   
Katerina81
Da imam policisticni jajnici, ama ne mnogu....neznam kolku ima vrska toa bid. dr. mi kaza deka se desava na pomladi na onie koi pri stimulacija pravat mn. jk....ili pa samo splet na okolnosti :)))

(Одговор на членот iki82)
Непосредна врска до пораките: 441
29.12.2010 22:59:44   
mareto
cestitki stanka imaj lesna bremenostuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 442
29.12.2010 23:00:46   
cece81
jjjjjjjjjuuuuuuuuuppppppppiiiiiiiiiiiiii  uspea Stance cestitki milauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,  mnogu mnogu me izraduva eve treperam od radost i pisuvam mnogu mi e milo,  uzivaj gi praznicite ti posakuvam lesna bremenost user posted image user posted image user posted image  ti ni ja zaokruze 2010 god pa taka uspesi da se nizat i vo 2011 od srce na  site RR im posakuvam user posted image .
Samo mila stance ne ne napustaj od ovaa teme ponekogas otvoraj ja citaj ne i bidi ni podrska ke ni treba user posted image .
Pozdrav milicki se najubavo !

Непосредна врска до пораките: 443
29.12.2010 23:40:27   
cika
stanka mila bas se izraduvav za tebe so sreka mila se najdobro  go dobi najdobriot poklon za nova godina user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image a site nie koi sme vo iscekuvanje daj boze vo novata godina da si vidime i nieuser posted image user posted image pozz do site i uzivaj milaaaaaaaa

(Одговор на членот cece81)
Непосредна врска до пораките: 444
30.12.2010 1:39:17   
diti
Cestitkiiii Stanka user posted image user posted image user posted image
imaj lesna bremenost, go dobi najubaviot poklon za Nova Godina. Boziknite praznici da gi pomines najubavo  i narednata godina da se raduvas na user posted image user posted image .

(Одговор на членот cika)
Непосредна врска до пораките: 445
30.12.2010 7:20:56   
jana81
Cestitki Stankauser posted image user posted image user posted image user posted image
imaj lesna bremenost, i uzivaj

Непосредна врска до пораките: 446
30.12.2010 7:28:20   
jana81
inaku ja sum uste vo nedoumica denes ke odam na lekar pa verojatno ke zavrsam so makite
self clear testot mi bese negativen, malkuuser posted image go prifativ toa ne se pridrzuvav kon nisto i cigarite pak si gi prodolziv i vcera na 13ti den od ET pravev obicen test za da se osiguram i da ja prekinam terapijata koga i vtora bleda crta.
sabajle napraviv uste eden pak dve crti ama vtorata pak pobleda leeele mislam deka ke poludam, denes ke odam ama neznam dali ke pokaze na eho ako ima nesto 14ti den od ET????,ve molam pomagajte

(Одговор на членот jana81)
Непосредна врска до пораките: 447
30.12.2010 7:36:47   
jana81
i da ve prasam ako ima nesto verojatno ke ima nekoi simptomi a jas osven sto me bolat gradite kako pred menzis ne osekam nisto nemam nikakvi simptomi neli e toa cudno???

Непосредна врска до пораките: 448
30.12.2010 7:48:56   
sesilija
jana mene ginekologot sekogas mi vika deka kaj sekogo e razlicno i ne mora da imas nikakov simptom sekako nadezta e dvigatel nadevaj se

Непосредна врска до пораките: 449
30.12.2010 8:13:19   
arh_diz
jana81 stom ti bila bleda drugata crta znaci bremena. Cekame da dojdes od doktor i da ne izvestis

Биди тоа што си

Непосредна врска до пораките: 450
Страница:   <<   < Претходна страница  16 17 [18] 19 20   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  16 17 [18] 19 20   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

koga?
Jana9

Koga odite na letuvanje vo sto najmnogu preferirate da se smestite?

Hotel (67%)

Kuka (0%)

Stan (0%)

Kamp prikolka (0%)

Bungalovi (0%)

Nesto drugo (33%)

Број на сите гласови: 3

Фала на гласовите. Гласавте веќе на сите актуелни анкети. Можеш да направиш своја анкета!