|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  18 19 [20] 21 22   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: РР Cтаница
3.1.2011 0:27:06   
Snowhite RR
Како сте девојки еве и јас да ви посакам Среќна и бериќетна Нова година, здравје за нашите најмали и за нас големите.
Инаку кај нас во последен момент испадна да одиме да славиме нова година во ресторанот, каде што работам, каде јас бев организатор на нова година. Пееше Новица Василевски и искрено да ви кажам човекот е закон, направи многу убава атмосфера, многу беше весело, разиграно, многу убаво си поминавме, дури и втората вечер бевме таму. Прв пат одам на дочек на нова година во ресторан, ама преубаво си поминавме. А за втората вечер, после 12 кога дојде 2 јануари, бидејќи ми беше роденден, мм најде свеќи и се договорил со Новица и ми пееше Happy birthday на маса кај нас. Ме изненади многу
Ајде сега да видам како вие сте ја славеле нова година на ррuser posted image

Life is not the amount of breaths you take, it''''''''s the moments that take your breath away

(Одговор на членот Maca25)
Непосредна врска до пораките: 476
3.1.2011 9:49:06   
Natuska85
ИЗВОРНА ПОРАКА: Snowhite
А за втората вечер, после 12 кога дојде 2 јануари, бидејќи ми беше роденден, мм најде свеќи и се договорил со Новица и ми пееше Happy birthday на маса кај нас. Ме изненади многу

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image за мт

"Whoever said that money doesn.t buy happiness didn.t know where to shop."

(Одговор на членот Snowhite RR)
Непосредна врска до пораките: 477
3.1.2011 9:49:58   
Beatris
Добро утро женски, повелете кафенце и појадок user posted image

user posted image

Whatever you are feeling is a perfect reflection of what is in the process of BECOMING...

(Одговор на членот Snowhite RR)
Непосредна врска до пораките: 478
3.1.2011 9:52:00   
Natuska85
Хелоууу женски како сте???Јас еве на работа сама во канцеларија,не работиме туку така по еден дежурен да има само,па јас денес сум а утре и задутре одмарамuser posted image user posted image user posted image .Знам дека ќе скиснам цел ден на нет денесuser posted image user posted image user posted image .Ајде прво правам кафе па после и доручек ќе ви спремам,и така не планирам да работам денесuser posted image user posted image user posted image .Повелете по едно постновогодишно кафенцее

user posted image

(Одговор на членот Natuska85)
Непосредна врска до пораките: 479
3.1.2011 9:52:35   
Natuska85
Еј Беатрис си ме претркала значиuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 480
3.1.2011 9:52:54   
nadica
фала мила некој уште рано бил вреден мммммммм

Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа...
Биди Среќен!...
Нека умрат од глад!!!

(Одговор на членот Beatris)
Непосредна врска до пораките: 481
3.1.2011 10:03:28   
Beatris
ИЗВОРНА ПОРАКА: Natuska85

Хелоууу женски како сте???Јас еве на работа сама во канцеларија,не работиме туку така по еден дежурен да има само,па јас денес сум а утре и задутре одмарамuser posted image user posted image user posted image .Знам дека ќе скиснам цел ден на нет денесuser posted image user posted image user posted image .Ајде прво правам кафе па после и доручек ќе ви спремам,и така не планирам да работам денесuser posted image user posted image user posted image .Повелете по едно постновогодишно кафенцее

user posted image

Уф што убаво изгледа ова кафенцево.... Фала Натушке, него и јас осеќам дека ќе дремам на работа, страшна досада, нема ништо, надвор празни улици, мислам дека само ние работиме во градов user posted image user posted image user posted image

Whatever you are feeling is a perfect reflection of what is in the process of BECOMING...

Непосредна врска до пораките: 482
3.1.2011 10:15:38   
arh_diz
Dobro utro , nasive trudnici mnogu se vredni i dorucek ni spremileuser posted image

Биди тоа што си

Непосредна врска до пораките: 483
3.1.2011 10:24:40   
Beatris
Камо среќа да го подготвувавме во домашна атмосфера, ама ајде и вака не е лошо user posted image

(Одговор на членот arh_diz)
Непосредна врска до пораките: 484
3.1.2011 14:17:43   
Beatris
Ако сакате да дознаете како бебињата доаѓаат на свет КЛИК user posted image user posted image user posted image  

Непосредна врска до пораките: 485
3.1.2011 14:33:49   
nadica
ИЗВОРНА ПОРАКА: Beatris

Ако сакате да дознаете како бебињата доаѓаат на свет КЛИК user posted image user posted image user posted image  

вака одамна не сум се смеела user posted image user posted image user posted image  ќе си ја разбудам надица user posted image user posted image user posted image

Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа...
Биди Среќен!...
Нека умрат од глад!!!

Непосредна врска до пораките: 486
3.1.2011 19:22:52   
Палешка РР
Како сте девојки?
Јас денес пукнав на работа без компјутер, цел ден пишував раката ми падна user posted image  user posted image

Инаку бев како изгубен случај, иако сите ги познавам и заедно работиме со години, сепак не е исто, досега бев со една колешка, а сега со 7 колеги во канцеларија user posted image  user posted image

< Поракaта ја уредил Палешка -- 3.1.2011 19:23:43 >

When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.

(Одговор на членот nadica)
Непосредна врска до пораките: 487
3.1.2011 19:25:57   
Maca25
палешка денеска ти беше прв работен ден на новото место ?

Ние сега се спремаме да одиме на роденден кај Ива (ќерката на нашата blue glow)!! Од игротека пак кај татко ми на роденден. И денес нема диета за мене user posted image

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

(Одговор на членот Палешка РР)
Непосредна врска до пораките: 488
3.1.2011 19:34:14   
Палешка РР
Прв ден Маца. Не наредија како ученици едно биро пред друго. Дојде и класниот раководител (директорот) да ни посака среќна Нова и да ни одржи лекција user posted image  user posted image  user posted image

Непосредна врска до пораките: 489
3.1.2011 19:35:23   
Maca25
Честито Палешка! Се надевам дека ќе ти биде пријатно работењето на новото место! user posted image user posted image user posted image

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

Непосредна врска до пораките: 490
3.1.2011 19:38:53   
Палешка РР
Фала, што поскоро да се вработиш и ти user posted image

Непосредна врска до пораките: 491
3.1.2011 20:10:08   
Pepelaska *
Како сте, јас цел ден немав нет  и чудно ми беше без вас, ние еве со Мартин спиеме никако не спие мирно не знам што му е еве во раце спие што ќе се прави

Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !

Непосредна врска до пораките: 492
3.1.2011 20:24:01   
AnnaMolly RR
Пепелашка исто и моево последно време многу немирно спие. Еве сега пред 15 минути заспа. Може запчиња ги мачат.

Ние пак чекаме гости, еве до сега спремав ордевер, руска и сл.
Уф, колку ми се спие, вчера до 4 сабајле на смени со мм се боревме со ѕверчето.

Live and let live

(Одговор на членот Pepelaska *)
Непосредна врска до пораките: 493
3.1.2011 20:32:15   
agnes77
ИЗВОРНА ПОРАКА: Maca25

Честито Палешка! Се надевам дека ќе ти биде пријатно работењето на новото место! user posted image user posted image user posted image

потпис, браво Палешкаuser posted image

Непосредна врска до пораките: 494
3.1.2011 22:53:23   
Martins mom
Што унапредување ова такво бе Палешка...од двајца во канцеларија, на седумuser posted image user posted image user posted image Директорот може со 10 души работи user posted image user posted image
п.с: Се зезам...само напредuser posted image user posted image

Никој не може да го осуди мојот избор, ниту моето мислење. Затоа што никој не ги пробал моите чувства, ниту моите болки.

(Одговор на членот agnes77)
Непосредна врска до пораките: 495
3.1.2011 22:57:34   
Палешка РР
Па знаеш како ти е голема фабрика- многу луѓе во комерцијален сектор user posted image , на 10 работници - 1 комерцијалист user posted image

(Одговор на членот Martins mom)
Непосредна врска до пораките: 496
3.1.2011 23:36:38   
Maca25
Сега се вративме од роденен, бевме во тиквичка и супер си поминавме. Славеничката Ива беше принцеза најубава на свет, а моево прцле цело збунето ги гледаше големите дади како играт, па еве ја сега дома повторува. Мислам дека и ние роденденот таму ќе го правиме, ептен ми се допадна игроетката. 

Непосредна врска до пораките: 497
3.1.2011 23:51:38   
lukas
zdravo zenski kako ste?
ke mozi nekoj da me upati na tema ako ima posto jas ne najdov za rodendenska cestitka jas poleka poleka si se spremam se blizi denot...kefoj sum..pozz

Неможите да бидите храбри ако не сте повредени.Неможе да научите ако не сте погрешиле.Неможете да бидете успешни ако не сте доживеале неуспех.

Непосредна врска до пораките: 498
4.1.2011 0:35:39   
Viktori
јас амо хелоу да кажам! Болна сум, виросана во носот  и очите.
Не можам ни да седам, ни да гледам, само кивам и солзи ми течат!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Danger! Ha! I laugh in the face of danger. Ha, ha, ha, ha ...
Мај нејм ис лукс. Жито лукс.

(Одговор на членот lukas)
Непосредна врска до пораките: 499
4.1.2011 0:40:04   
mila mama
Oh Viktori, eve ti edno cajce so limon i med da ozdravis pobrzo!

user posted image

Razbirlivo e deteto da se plasi od temninata...
No, ne e razbirlivo vozrasen da se plasi od svetlinata.

(Одговор на членот Viktori)
Непосредна врска до пораките: 500
Страница:   <<   < Претходна страница  18 19 [20] 21 22   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  18 19 [20] 21 22   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

За доилки.
пеперутка16

Малку чудно прашање, но ме интересира: дали мајките доилки пробале сопствено млеко?