|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  19 20 [21] 22 23   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: РР Cтаница
4.1.2011 0:43:17   
Viktori
фала, мила мама. Се запив по 2 парацетамола, ама ништо. Па си напикав палома во носот и така заспав да не се правам ептен прасеuser posted image user posted image user posted image
Сега станав. ама некако не ми иде.

Danger! Ha! I laugh in the face of danger. Ha, ha, ha, ha ...
Мај нејм ис лукс. Жито лукс.

(Одговор на членот mila mama)
Непосредна врска до пораките: 501
4.1.2011 1:14:33   
Maca25
виктори побрзо да оздравиш.
кај нас дома мм е заникаде, кива, кашла, едвај диши, гледам и нина нешто почна да поткашлува и да и солзат многу очите (знак за настинка), само мене ништо не ми е.

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

(Одговор на членот Viktori)
Непосредна врска до пораките: 502
4.1.2011 8:55:35   
arh_diz
viktori sedi doma leci se so toplo cajce , a moze i edna topla rakija da te stopliuser posted image

Биди тоа што си

(Одговор на членот Maca25)
Непосредна врска до пораките: 503
4.1.2011 9:18:18   
Hunny
Виктори побрзо да оздравеш.И јас бев болна - 6 дена со температура 40 и уште толку денови со кашлањсолзенје на очи,кивање,омалаксаност,од кревет не можев да станам.Дури сега малку од малку сум подобра.Чувајте се луѓе,владее страшен вирусuser posted image

(Одговор на членот arh_diz)
Непосредна врска до пораките: 504
4.1.2011 9:23:27   
Beatris
Ајде побргу да оздравиш, чајче, лимон витамини, фервексче и ќе бидеш како нова user posted image

Whatever you are feeling is a perfect reflection of what is in the process of BECOMING...

(Одговор на членот Viktori)
Непосредна врска до пораките: 505
4.1.2011 9:36:17   
mama26
dobro utrouser posted image

СЕ ШТО Е МОЕ КЕ СИ ДОЈДЕ ,А АКО НЕ СИ ДОЈДЕ КЕ СИ ГО ЗЕМАМ САМА.

(Одговор на членот Beatris)
Непосредна врска до пораките: 506
4.1.2011 9:40:08   
Pepelaska *
Ајде виктори не се предавај силна си ти ќе оздравиш,
јас денес решив цел ден да се излежавам со Мартин да си играм пошто од чистење и средување се ме боли и ќе ми рече некој фала , глупава го оставам детето само за да рмбам се да биде во ред кога ќе дојдат сите, е денес нема user posted image  ај дајте едно кафенце

Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !

Непосредна врска до пораките: 507
4.1.2011 9:43:04   
mama26
ИЗВОРНА ПОРАКА: lukas

zdravo zenski kako ste?
ke mozi nekoj da me upati na tema ako ima posto jas ne najdov za rodendenska cestitka jas poleka poleka si se spremam se blizi denot...kefoj sum..pozz

na lukas se blizi rodendenot? za kakva cestitka ne te razbiram

СЕ ШТО Е МОЕ КЕ СИ ДОЈДЕ ,А АКО НЕ СИ ДОЈДЕ КЕ СИ ГО ЗЕМАМ САМА.

(Одговор на членот lukas)
Непосредна врска до пораките: 508
4.1.2011 11:10:56   
lukas
da zakazavme kafana veke,na 27 fev.i sega na int si pravam ...eve edna kako primer...ama se snajdov ,najdov...
user posted image

Неможите да бидите храбри ако не сте повредени.Неможе да научите ако не сте погрешиле.Неможете да бидете успешни ако не сте доживеале неуспех.

(Одговор на членот mama26)
Непосредна врска до пораките: 509
4.1.2011 11:45:11   
Martins mom
Ооо Лукас ти на велико се спремаш за роденденотuser posted image user posted image Јас абер немам а на Мартин му е на 21user posted image Што бе, во кафана ќе го правите? Јас се мислам меѓу дома или некое меанче, пицерија...појма неам, дај идеаuser posted image user posted image

Никој не може да го осуди мојот избор, ниту моето мислење. Затоа што никој не ги пробал моите чувства, ниту моите болки.

Непосредна врска до пораките: 510
4.1.2011 11:51:47   
lukas
vo kafanata balkan,ke prajme i toa so ziva muzika brat mi ke ni svirat..eha jas imam duri 80 luge od prilika zboram najbliski..si se spremam leka poleka martins mom oti sega na 13 ti kaj mene e pareto i 10 dusi sme drustvo..i leka poleka si se spremam i za dvete..posle da ne se trastam...samo nezz so ke kupvam na ovaa moja snaga vitkauser posted image

Неможите да бидите храбри ако не сте повредени.Неможе да научите ако не сте погрешиле.Неможете да бидете успешни ако не сте доживеале неуспех.

(Одговор на членот Martins mom)
Непосредна врска до пораките: 511
4.1.2011 11:57:27   
Martins mom
80 луѓе???? И тоа најблиски??? Охо, а јас пак планирам околу 30 и мислам многу ми сеuser posted image user posted image А за да се облечиш, ќе најдеш 100%, гледаш како се пицна за Нова Годинаuser posted image ...не туку кукај, не си толкава како што кажувашuser posted image А вие и крштевка ќе праите тој ден или само роденден?

Никој не може да го осуди мојот избор, ниту моето мислење. Затоа што никој не ги пробал моите чувства, ниту моите болки.

Непосредна врска до пораките: 512
4.1.2011 12:01:17   
lukas
i krstevka i rodenden na 27 mi e roden,i taman paga vo nedela mnogu ubo mi se pogodi..ama sega se dumav baba mi po tatko pocina pred nepoln mesec,od stranata na tatko mi nema nikoj da igra,dedo mi po majka mi pocina pred mesec i pol i od stranata na majka mi tetka vujko nema da igra jas da si zbornam so mm za da nema muzika najubo...pojma neam..user posted image

(Одговор на членот Martins mom)
Непосредна врска до пораките: 513
4.1.2011 12:02:49   
lukas
50 etina dusi ke se nemam 80 martins mom..sega preracunav tesko mene kako uizracunav 80user posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 514
4.1.2011 12:28:11   
Natuska85
Виктори ајде побрзо да оздравиш,Лукас ти да си направиш најубав роденден и крштевка.Јас дома сум слободна денес и утре ама максимално изнервирана оод се околу мене освен од мм секогаш е тука кога највеќе ми треба,срце мое.Ајде белким ќе се среди се па ќе частам до вечерuser posted image user posted image user posted image .

"Whoever said that money doesn.t buy happiness didn.t know where to shop."

Непосредна врска до пораките: 515
4.1.2011 12:33:05   
Beatris
Без нервози, се ќе си се среди, уживај во моментите кога не си на работа... user posted image  Аха, и да не заборавам повикана си на жешкото столче user posted image  -  КЛИК

Whatever you are feeling is a perfect reflection of what is in the process of BECOMING...

(Одговор на членот Natuska85)
Непосредна врска до пораките: 516
4.1.2011 13:20:51   
mami2
Со среќа подготовки за крштевки, родендени...
Ние денес го одбележуваме именденот на нашата принцеза, само со најблиските...па тетки рр-ки повелете после новогодишните торти нешто полесно, малку баклава
user posted image
Ако не Ви се допадне повелете на домашната

Непосредна врска до пораките: 517
4.1.2011 13:23:32   
Natuska85
Мамиии лелел баклаватаааааа,ааааааа лиги ми направи,ааааааааа,абе трудни жени има тука,знаеш???хахаххахаххаха.

Нека и е честит именденот на малата принцезаuser posted image

< Поракaта ја уредил Natuska85 -- 4.1.2011 13:24:24 >

"Whoever said that money doesn.t buy happiness didn.t know where to shop."

(Одговор на членот mami2)
Непосредна врска до пораките: 518
4.1.2011 13:28:07   
mami2
За трудните може и репете, место по две по четири парчиња

(Одговор на членот Natuska85)
Непосредна врска до пораките: 519
4.1.2011 13:39:22   
Beatris
Леле баклававааа...мами не ти требаше оваа работа, кај да најдам сега баклава? user posted image

(Одговор на членот mami2)
Непосредна врска до пораките: 520
4.1.2011 13:45:52   
nadica
ИЗВОРНА ПОРАКА: Beatris

Леле баклававааа...мами не ти требаше оваа работа, кај да најдам сега баклава? user posted image

ако не ти се прави дома право во слаткарница user posted image

Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа...
Биди Среќен!...
Нека умрат од глад!!!

Непосредна врска до пораките: 521
4.1.2011 13:50:09   
Beatris
Е знам ама кај да најдам слаткарница сега, па на работа сум до 5 user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот nadica)
Непосредна врска до пораките: 522
4.1.2011 13:53:47   
Maca25
Беатрис тркни до Пастел, има благички работки таму!

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

Непосредна врска до пораките: 523
4.1.2011 13:56:55   
Beatris
Има има, ќути сега и ти не ми отварај јадови, имам работа не можам да мрднам нигде user posted image Инаку какви еклерчиња има таму...... user posted image

(Одговор на членот Maca25)
Непосредна врска до пораките: 524
4.1.2011 15:27:56   
*miki mami*
леле кај мене цел ден се рушеше вчера јас сум кај мајка ми не ми се иде дома кој ке чисти цела кука е во нередuser posted image user posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 525
Страница:   <<   < Претходна страница  19 20 [21] 22 23   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  19 20 [21] 22 23   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

Vaginalen lubrikant
magnafarm

Dali bi koristele vaginalen lubrikant so cel da gi zgolemite sansite za zabremenuvanje?

Da (40%)

NE (60%)

Број на сите гласови: 81

Фала на гласовите. Гласавте веќе на сите актуелни анкети. Можеш да направиш своја анкета!