|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  20 21 [22] 23 24   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: РР Cтаница
4.1.2011 15:31:25   
arh_diz
Poleka poleka ke iscistis ,ama zatoa polse ke uzivas vo ubavo renovirano.

Биди тоа што си

(Одговор на членот *miki mami*)
Непосредна врска до пораките: 526
4.1.2011 16:08:15   
Olivia
Kolku nemav vreme da ve druzam vo ovie praznicni denovi, pametot neznam kaj mi e gosti gosti eden kup, mi nedostasuvavte mnogu, pozz...

"Trust takes years to build , only seconds to break , and forever to repair"

(Одговор на членот arh_diz)
Непосредна врска до пораките: 527
4.1.2011 16:10:54   
Sandric
Edno prasanje imam i ne znam kade da go postavamuser posted image
Ako imanekoj sto se zanimava so smetkovodstvo bi mozel da mi pomogne
Me interesira za plata od 16000 kolku se presmetuva personalen danok?

(Одговор на членот Olivia)
Непосредна врска до пораките: 528
4.1.2011 18:12:14   
Pepelaska *
Тивко на станицава нешто, јас досега си ја пишував радосницата на син ми уф ама забавно било ама има една страна да ставиш отпечаок од раче и ноџе имате ли идеја како да го направам тоа а лесно да го измијам после со оглед на тоа што рацете му се нон стоп во уста ?

Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !

(Одговор на членот Sandric)
Непосредна врска до пораките: 529
4.1.2011 18:15:14   
Slagjana
Пепелашка, пробај со кармин за усни. 

(Одговор на членот Pepelaska *)
Непосредна врска до пораките: 530
4.1.2011 18:37:30   
mami2
Пепелашка за првото дете секогаш правев со кармин, ама не на страниците во радосницата зашто се мрсни, туку на лист па ги лепев...
За Анастасија ги искористив подлогите за печати со кои си игра големиов. Истите кога ќе се исушат планирам да ги освежам со растворена прехранбена боја, па мислам дека можеш и со неа да пробаш за отпечатоци. Само бојата да биде покоцентрирана

(Одговор на членот Slagjana)
Непосредна врска до пораките: 531
4.1.2011 19:29:54   
Bogdancanka
Поздрав женски!Како сте?Јас едвај да се свртам дома и конечно пред ком да ве ѕирнам како сте...ајде има некој да почасти кафе додека мм не ме избрка од пред комuser posted image user posted image user posted image

Човек не мора секогаш да биде херој ама може секогаш да е човек........

(Одговор на членот mami2)
Непосредна врска до пораките: 532
4.1.2011 19:40:26   
nadica
user posted image user posted image

еве и кафе а и благичко за да не зазостанеме со диетата user posted image

Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа...
Биди Среќен!...
Нека умрат од глад!!!

(Одговор на членот Bogdancanka)
Непосредна врска до пораките: 533
4.1.2011 19:48:17   
Bogdancanka
хехехе благодарам мила добро што ти текна јас бев заборавила на диетатаuser posted image user posted image user posted image

Човек не мора секогаш да биде херој ама може секогаш да е човек........

(Одговор на членот nadica)
Непосредна врска до пораките: 534
4.1.2011 20:04:05   
Martins mom
Леле овие благитеееее...сите ќе ги јадам!!!user posted image user posted image user posted image

Никој не може да го осуди мојот избор, ниту моето мислење. Затоа што никој не ги пробал моите чувства, ниту моите болки.

(Одговор на членот Bogdancanka)
Непосредна врска до пораките: 535
4.1.2011 20:12:47   
Џесика
Оу хелоу женчиња, колачиве се мммм... јас денес порачав торта за роденден на Борјан, очекувам дека ќе биде убава... инаку Борјан втор ден прима инјекции, утре сме на контрола во Козле,  инвентар станавме таму user posted image кој е онлајн ајде да видиме...

Жената по природа е АНГЕЛ, но ако и ги скршат крилата таа лесно ќе научи да лета на метла!!!

(Одговор на членот Martins mom)
Непосредна врска до пораките: 536
4.1.2011 20:13:38   
Maca25
Јас едно кафе си зимам. денес ниту едно на рат немам испиено

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

(Одговор на членот Martins mom)
Непосредна врска до пораките: 537
4.1.2011 20:15:45   
Maca25
ИЗВОРНА ПОРАКА: Џесика

Оу хелоу женчиња, колачиве се мммм... јас денес порачав торта за роденден на Борјан, очекувам дека ќе биде убава... инаку Борјан втор ден прима инјекции, утре сме на контрола во Козле,  инвентар станавме таму user posted image кој е онлајн ајде да видиме...

Абе Џес, што му е на срцкото мал? Не престана да кашла а? Душиче. Ајде побрзо да оздравите, па да го донесеш кај нас на гости. Нина баш вчера пред спиење го збореше - Бобо вика дабо або! user posted image Тепам Бобо, неумен Бобо user posted image А јас ја разубедувам дека Бобо е умен и така се доедека не заспавме.

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

(Одговор на членот Џесика)
Непосредна врска до пораките: 538
4.1.2011 20:20:01   
Olivia
Au so se ubavi kolacinjava mh mh mh, samo vaka virtuelni da si kasnam da si ja pocastam dusickata, uste sum na takanarecenata dieta begam od slatki i ne pijam sokovi samo svezo cedeni,ama rezultati uste nemauser posted image , ama ne mozev da i odoleam na ruskata salata so mm ja seckase , mnogu mi pomognauser posted image

(Одговор на членот Maca25)
Непосредна врска до пораките: 539
4.1.2011 20:21:56   
Џесика
абе само што ја заврши терапијата со амоксиклав, вечерта крена 39 темп. направивме крвна слика, леукоцитите 18 качени, и одма во Козле, па наместо да лежиме на инфузија, пробно 2 дена инјекции, па утре ќе видиме дали уште терапија или не да боже пак на инфузија...
А Нина да ја бацнеш, и обавезно ќе дојдеме некој ден на кафе, само да оздравиме...

Жената по природа е АНГЕЛ, но ако и ги скршат крилата таа лесно ќе научи да лета на метла!!!

(Одговор на членот Maca25)
Непосредна врска до пораките: 540
4.1.2011 20:47:28   
mama26
gjesika so pomin neka e samo i sto pobrgu da ozdravi bojran.da nema infuzii ,dusicka

СЕ ШТО Е МОЕ КЕ СИ ДОЈДЕ ,А АКО НЕ СИ ДОЈДЕ КЕ СИ ГО ЗЕМАМ САМА.

(Одговор на членот Џесика)
Непосредна врска до пораките: 541
4.1.2011 20:57:27   
agnes77
се надевам дека Бојран побрзо оздрави user posted image

(Одговор на членот mama26)
Непосредна врска до пораките: 542
4.1.2011 21:06:08   
Snowhite RR
ИЗВОРНА ПОРАКА: Sandric

Edno prasanje imam i ne znam kade da go postavamuser posted image
Ako imanekoj sto se zanimava so smetkovodstvo bi mozel da mi pomogne
Me interesira za plata od 16000 kolku se presmetuva personalen danok?

Па персонален данок е 10% од сумата. Ти треба да платиш персонален данок или?

Life is not the amount of breaths you take, it''''''''s the moments that take your breath away

(Одговор на членот Sandric)
Непосредна врска до пораките: 543
4.1.2011 21:07:35   
agnes77
ИЗВОРНА ПОРАКА: Pepelaska###

Тивко на станицава нешто,

user posted image user posted image user posted image можеби кафемашина не работаuser posted image
user posted image

(Одговор на членот Pepelaska *)
Непосредна врска до пораките: 544
4.1.2011 21:08:18   
Snowhite RR
Палешка, нашата предновогодишна средба најверојано ќе ја одржиме во 2011user posted image Што да правам немав слободен ден минатата недела, затоа пак викендов 2 дена не бев на работа, се надевам дека и следниве 2 неработни ќе ги поминам дома

Life is not the amount of breaths you take, it''''''''s the moments that take your breath away

(Одговор на членот Snowhite RR)
Непосредна врска до пораките: 545
4.1.2011 21:10:28   
Snowhite RR
Лукас ти многу рано си почнала да се спремаш за роденден, мислам дека наредниот месец му е така? На Михаил му е на 28ми овој месец, а јас се уште не сум почнала, макар што имам некои идеи, планирам дома да го правам и сакам да биде поразличен од други родендени кај што сум била, па ќе видиме како ќе излезе на крајот

Непосредна врска до пораките: 546
4.1.2011 21:10:35   
Olivia
Agnes me iznasmea so slikickata i toa na glasuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 547
4.1.2011 21:41:06   
lukas
ИЗВОРНА ПОРАКА: Snowhite

Лукас ти многу рано си почнала да се спремаш за роденден, мислам дека наредниот месец му е така? На Михаил му е на 28ми овој месец, а јас се уште не сум почнала, макар што имам некои идеи, планирам дома да го правам и сакам да биде поразличен од други родендени кај што сум била, па ќе видиме како ќе излезе на крајот

src ami jas leka poleka se mislam zaradi toa sto nema nikoj ni na pola sat da mi go povardi lukas,i se spremam za toa okolu sto ke nosam,koja kafana kakva cestitka ,kakva torta,i taka...odma ke svrti mesecot so praznicite i ke dojdi..27 mi fev.user posted image

Неможите да бидите храбри ако не сте повредени.Неможе да научите ако не сте погрешиле.Неможете да бидете успешни ако не сте доживеале неуспех.

Непосредна врска до пораките: 548
4.1.2011 21:50:58   
Natuska85
Од денес сум на ноќна диета, ништо не јадам додека спијам user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

"Whoever said that money doesn.t buy happiness didn.t know where to shop."

(Одговор на членот lukas)
Непосредна врска до пораките: 549
4.1.2011 21:54:17   
lukas
i jas...hahahha,sega si varam supa mi prisaka dusickata povelete koj saka...

user posted image

Неможите да бидите храбри ако не сте повредени.Неможе да научите ако не сте погрешиле.Неможете да бидете успешни ако не сте доживеале неуспех.

(Одговор на членот Natuska85)
Непосредна врска до пораките: 550
Страница:   <<   < Претходна страница  20 21 [22] 23 24   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  20 21 [22] 23 24   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

За доилки.
пеперутка16

Малку чудно прашање, но ме интересира: дали мајките доилки пробале сопствено млеко?