|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  24 25 [26] 27 28   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: РР Cтаница
6.1.2011 9:48:40   
arh_diz
Sneg imame premnogu ne vee denes no zatoa e mnogu ladno.

Биди тоа што си

(Одговор на членот Pepelaska *)
Непосредна врска до пораките: 626
6.1.2011 10:33:50   
*miki mami*
Ние од двај станавме јас сум со главобола ужаснаuser posted image го заспав Михаел и цела нок од коледари не сме спиени имаше може 10 групи ама нека е за убаво самоuser posted image

(Одговор на членот arh_diz)
Непосредна врска до пораките: 627
6.1.2011 10:34:39   
*miki mami*
Кај нас надвор е топло и сончево а каде тоа има сенг и е ладноuser posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот *miki mami*)
Непосредна врска до пораките: 628
6.1.2011 11:30:22   
Maca25
ИЗВОРНА ПОРАКА: *miki mami*

Кај нас надвор е топло и сончево а каде тоа има сенг и е ладноuser posted image user posted image user posted image

Како бе топло и сончево? Каде живееш? user posted image Тука кај мене ни топло, ниту пак сончево. Тмурно и ладно, само за под јорган и пред ТВ.

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

Непосредна врска до пораките: 629
6.1.2011 11:44:01   
negla
kao ste, zenicki? izmestvte leb?se smremivte za badnik?jas momentalno pecam leb,peralnata mi raboti,a sega planiram da uklucam pravosmulalka,apotoa da isprzam riba.....user posted image

(Одговор на членот Maca25)
Непосредна врска до пораките: 630
6.1.2011 12:02:34   
Палешка РР
Јас посабајлечки психички се подуништив самата и сега мама ќе ми направи се` user posted image

When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.

(Одговор на членот negla)
Непосредна врска до пораките: 631
6.1.2011 12:14:36   
Maca25
Јас не правам ништо, одиме ние секоја година кај свекрва ми на вечера. Само првата година со мм кршевме дома лепче и си правевме вечера, а на ручек бевме кај свекрва ми.

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

(Одговор на членот Палешка РР)
Непосредна врска до пораките: 632
6.1.2011 12:16:56   
negla
barem ti ne si se macis,neka pravi se svekrvata koga veke se nafatilauser posted image

Непосредна врска до пораките: 633
6.1.2011 12:20:42   
Maca25
Мене ич  не ми е тешко да спремам, ама кога веќе сака да одиме кај неа, нека си спрема. А за утре одиме на ручек кај мајка ми, ама јас ќе го правам, затоа што моите ќе работат па нема да стигнат со спремање на ручек. Инаку утре ќе правам лазањи. 

Непосредна врска до пораките: 634
6.1.2011 12:25:25   
negla
a jas pak utre spremam vizita za svekorot!!

Непосредна врска до пораките: 635
6.1.2011 13:03:25   
Natuska85
Еве ме и мене да се пријавамuser posted image user posted image .Се изналежавме со мм сабајлево до 11.30-12 негде.ммм убавини.Јас ќе месам само лепче со паричка првпат годинава.друго се си купив од кaj "тетка Биберче", риба пржена,гравче,сармички сега уште до Палма да тркнеме за баклава.И спремни сме.Како сакам кај мене да се падне паричето,оддамна не се падналоuser posted image .

"Whoever said that money doesn.t buy happiness didn.t know where to shop."

Непосредна врска до пораките: 636
6.1.2011 13:07:37   
Natuska85
ИЗВОРНА ПОРАКА: Maca25

Мене ич  не ми е тешко да спремам, ама кога веќе сака да одиме кај неа, нека си спрема. А за утре одиме на ручек кај мајка ми, ама јас ќе го правам, затоа што моите ќе работат па нема да стигнат со спремање на ручек. Инаку утре ќе правам лазањи. 

Мацо можеш во рецепти негде да ми пишеш како ги правиш лазањите,пред некој ден правев ама не ми се погодија баш.Горниот дел ми беше многу тврд не ми омекна,а надолу корите ок беа.Дали не му ставив доволо бешамел,незнамuser posted image .Ај пиши ми ако можеш

Непосредна врска до пораките: 637
6.1.2011 13:08:32   
Pepelaska *
Кај нас не се прави париче за бадник туку за Василица а лани мене ми се падна во цел кафиќ кај што бевме а утредента на работа ми се падна,, другиот ден бев на лекар и оп user posted image   user posted image

Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !

(Одговор на членот Natuska85)
Непосредна врска до пораките: 638
6.1.2011 13:14:56   
Maca25
ИЗВОРНА ПОРАКА: Natuska85

ИЗВОРНА ПОРАКА: Maca25

Мацо можеш во рецепти негде да ми пишеш како ги правиш лазањите,пред некој ден правев ама не ми се погодија баш.Горниот дел ми беше многу тврд не ми омекна,а надолу корите ок беа.Дали не му ставив доволо бешамел,незнамuser posted image .Ај пиши ми ако можеш

Ќе пишам тука

Непосредна врска до пораките: 639
6.1.2011 13:57:42   
Anestis
Koga zivees vo zaednica i zaednicki ke podgotvuvas. Iako mora da proznam deka sum priviligirana poradi blagosostojbata ;)))pa sum postedena skoro od se:))). No sepak i jas nesto pomagam de.... mi treba mala pomos od vas ako mozi nekoj da mi pomogni...nekoj recept za podgotovka na morski polodovi???? help! help! anyone? ako voopsto e nekoj sloboden ?!?!?!

Непосредна врска до пораките: 640
6.1.2011 14:09:37   
*miki mami*
ИЗВОРНА ПОРАКА: *miki mami*

Како бе топло и сончево? Каде живееш? user posted image Тука кај мене ни топло, ниту пак сончево. Тмурно и ладно, само за под јорган и пред ТВ.
                                                                                                                            ne sme vo Cento ne deka  toplo za kratki rakavi ali prijatno e sega go nosev cin mi malku nadvor

(Одговор на членот Anestis)
Непосредна врска до пораките: 641
6.1.2011 14:37:31   
arh_diz
Jas veke napraviv i rucavme so mm , morase da odi na rabota ke si dojde pokasno a jas nepraktikuvam da veceram mnogu kasno.lepce so paricka napraviv ama utre ke go krsime mm e Srbin po srpski obicaj utre se krsi.

Биди тоа што си

Непосредна врска до пораките: 642
6.1.2011 14:48:51   
Olivia
Jas da ve citnam malce denes , ic ne mi e dobro temperatura me izgore nikako da se spusti sto ne probav cuda, sreka ne treba da gotvam kaj mamicka sum taa se ke organizira za vecer jas samo da uspeam da se dovleckam do trepezata, pozz

"Trust takes years to build , only seconds to break , and forever to repair"

(Одговор на членот arh_diz)
Непосредна врска до пораките: 643
6.1.2011 14:54:40   
nadica
user posted image user posted image user posted image  побрзо оздравување
инаку еве ме и мене на кратко да се пријавам до сега коледувавме, малку да здивнеме, па да почнеме со приготвување на вечерата ќе спремам грав, лепче, свеки ќе сука зелник ... ммммммм

Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа...
Биди Среќен!...
Нека умрат од глад!!!

(Одговор на членот Olivia)
Непосредна врска до пораките: 644
6.1.2011 15:02:31   
arh_diz
Olivia kaj tebe seriozna nastinkata veke nekolku dena , mozebi treba da odis na lekar.

Биди тоа што си

(Одговор на членот nadica)
Непосредна врска до пораките: 645
6.1.2011 15:03:23   
Maca25
јас до сега правев палачинки за ручек, после одиме на вечера кај свеки.

оливиа срцка, побрзо да оздравиш! user posted image

(Одговор на членот nadica)
Непосредна врска до пораките: 646
6.1.2011 15:43:21   
Natuska85
Оливија што побрзо да оздравишuser posted image user posted image user posted image .Појди си на лекар што си е сигурно,ако не си била до сега.

Непосредна врска до пораките: 647
6.1.2011 16:29:13   
Anestis
olivija da ni ozdravis poskoro, limuni, cajce pa i na lekar da odis ........

Непосредна врска до пораките: 648
6.1.2011 16:50:59   
agnes77
Драги РР пријатели ... среќен Бадник и среќен Божиќuser posted image

user posted image

(Одговор на членот Anestis)
Непосредна врска до пораките: 649
6.1.2011 17:10:29   
Тања РР
Ти благодарам мила Агнес user posted image user posted image user posted image

Јас денес сум цел ден во кујна. Направив баклава, испеков тиква, сварив компот од сливи, направив лепче со паричка и сега чекам да се допечат пастрмките па да вечераме.
По вечерата ќе ви кажам кај кого падна паричката.

There are two ways to live your life. One is as though nothing is a miracle. The other is as if everything is."......А.А

(Одговор на членот agnes77)
Непосредна врска до пораките: 650
Страница:   <<   < Претходна страница  24 25 [26] 27 28   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  24 25 [26] 27 28   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

За доилки.
пеперутка16

Малку чудно прашање, но ме интересира: дали мајките доилки пробале сопствено млеко?