|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  30 31 [32] 33 34   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: РР Cтаница
10.1.2011 20:00:52   
agnes77
магла, дозд хмм, то само значи дека наскоро ке биде се јасноuser posted image
јас сум нирбај, имам многу посла, али увјерена сум да 2011 биче добра година за нас тако или онако ... живот навистина е добар со мене, во една година јас научив повеќе од цели животuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  правим уште еден докторат из чеканње на посвојување во МК, топик: 100 и една приказна зошто уште не сме на редuser posted image user posted image user posted image

ајде сега кафе повелите
user posted image

(Одговор на членот Pepelaska *)
Непосредна врска до пораките: 776
10.1.2011 21:24:15   
Pepelaska *
ммм јас ќе се напијам ајде Агнес после магла и дожд доаѓа сонце ќе светне еден ден и твоето

Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !

(Одговор на членот agnes77)
Непосредна врска до пораките: 777
10.1.2011 22:04:28   
agnes77
pepelaska точно е сигурна сум ќе биде така, еден ден дочекам сонце ...

и поред се има мнооооооогу убаво сонце во знаме на Македонија које сјае до Словенијаuser posted image ... има нешто као меѓик нели ... никогаш не заборавим сонце које сум прв пат приметила кога смо дошли во Скопје, након границе и затим све се отворило ... нема шанси да пронаѓем зборви да опишем чуството во срце ...

Непосредна врска до пораките: 778
10.1.2011 22:31:09   
Natuska85
Женски како сте?Еве ме и мене се кријам од маглава дома за нигде е,бљак.Преска на јога не снимаа од бебе магазин да ме гледате во недела,ќе ве потсетам пак,не се секирајтеuser posted image user posted image user posted image

"Whoever said that money doesn.t buy happiness didn.t know where to shop."

Непосредна врска до пораките: 779
10.1.2011 22:35:42   
agnes77
ИЗВОРНА ПОРАКА: Natuska85

Женски како сте?Еве ме и мене се кријам од маглава дома за нигде е,бљак.Преска на јога не снимаа од бебе магазин да ме гледате во недела,ќе ве потсетам пак,не се секирајтеuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  која телевизија? има на зулуuser posted image

(Одговор на членот Natuska85)
Непосредна врска до пораките: 780
10.1.2011 22:41:15   
*miki mami*
ИЗВОРНА ПОРАКА: Natuska85

user posted image user posted image user posted image која телевизија? има на зулуuser posted image

агнес на А1 има бебе магазин ке гледаме обавезноuser posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 781
10.1.2011 22:44:25   
agnes77
ИЗВОРНА ПОРАКА: *miki mami*

агнес на А1 има бебе магазин ке гледаме обавезноuser posted image user posted image

фала мики мами за инфо user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот *miki mami*)
Непосредна врска до пораките: 782
10.1.2011 22:51:05   
Maca25
НАтушке обавезно да не потсетиш уште еднаш да те гледаме.

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

Непосредна врска до пораките: 783
11.1.2011 9:01:35   
Maca25
Станувајте жени!! Каде сте?
Денес славам! Повелете кафе најпрво, а за после ...ммм...
user posted image

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

(Одговор на членот Maca25)
Непосредна врска до пораките: 784
11.1.2011 9:03:30   
Pepelaska *
Среќен Роденден, се најубаво нека ти се исполнат сите желби ете гледам сакаш да си најдиш работа,
user posted image

мм добро ќе ми дојде кафенцево

Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !

Непосредна врска до пораките: 785
11.1.2011 9:10:40   
Olivia
Sreken rodenden Maca eve me i mene denes porano stanav  veke mi e podobro ama gazeto boli od inekcii, bitno imam zelba za jadenje povtorno taka da Maco mozes da castis a ja ke ti spremam torta

"Trust takes years to build , only seconds to break , and forever to repair"

Непосредна врска до пораките: 786
11.1.2011 9:16:08   
arh_diz
Sreken rodende Maca i pobrzo da si najdes rabota
Olivia odmori uste malku na inekciite stavi listovi od sveza zelka da nemas modrici

Биди тоа што си

(Одговор на членот Olivia)
Непосредна врска до пораките: 787
11.1.2011 9:20:16   
lukas
eve i jas da se prijavam megu razbudenite,mac sreken rodenden se najubavo...eve i jas pijam kafence pa pocnuvam da rovaram kaj mene e pareto padnato lani pa godinava sme kaj mene,nekni sonvav voski pa treba da upisam loto ili ke padni pak pareto kaj nas...user posted image ,

Неможите да бидите храбри ако не сте повредени.Неможе да научите ако не сте погрешиле.Неможете да бидете успешни ако не сте доживеале неуспех.

(Одговор на членот arh_diz)
Непосредна врска до пораките: 788
11.1.2011 9:21:47   
Olivia
Taman se spremam za do pazar da idam ke zemam i zelka pa da vidime ednata strana mnogu me boli imam i modrica a drugata ne tolku ama mislam deka i od lezenjeto , ke se bocnam uspat pa koga ke se vratam ke vi pisam , fala ti arh-dizuser posted image

Непосредна врска до пораките: 789
11.1.2011 9:22:11   
Beatris
Здраво женски, еве ме и мене да се пријавам дека сум жива, бев во Маврово неколку дена, да знаете со колкав ентузијазам отидов, мислев ке си шеткам на снегче, ќе си пијам чајче на тераса и ќе си седам на рр, ама од интернет ни И во Маврово, ни на лаптоп ни на мобилен, а во Бистра кога ќе отидев ми отвараше само да можам да читам ништо повеќе user posted image user posted image user posted image  Мислам дека се збудалев начисто, едвај чекав да се вратиме. Многууу ми фалевте сите, уште денес не одам на работа таман да си надохнадам за сите денови што не бев на компјутер... Сега имам и интернет и компјутер па ај да видам некој да ме стане ако смее user posted image user posted image user posted image  Гушки до сите user posted image user posted image user posted image

Whatever you are feeling is a perfect reflection of what is in the process of BECOMING...

Непосредна врска до пораките: 790
11.1.2011 9:23:47   
Beatris
Среќен роденден Маца25, сите желби да ти се исполнат, да ни бидеш среќна, весела и намеана и само убави работи да ти се случуваат user posted image user posted image

user posted image

Whatever you are feeling is a perfect reflection of what is in the process of BECOMING...

(Одговор на членот Beatris)
Непосредна врска до пораките: 791
11.1.2011 9:25:23   
Maca25
Сум станала сабајле во 6 да спремам user posted image
Повелете пријателки мои мили!
user posted image

user posted image

user posted image

(Одговор на членот lukas)
Непосредна врска до пораките: 792
11.1.2011 9:27:36   
Olivia
Sto e ubavo koga ke go pocnes denot so zdrava ishrana , Bravo Maco bas si bila vrednauser posted image user posted image user posted image user posted image
Lukas voski definitivno znacat pari se nadevam deka ke ti dojdat od site strani..
Beatris miss u touser posted image

Непосредна врска до пораките: 793
11.1.2011 9:32:33   
Beatris
Уфф како си издишав задоволно откако ја испратив поракава, како да ми падна камен user posted image user posted image user posted image  Маца ни била ептен вредна уште сабајлечки user posted image user posted image user posted image  

Непосредна врска до пораките: 794
11.1.2011 9:33:52   
Maca25
Беатрис welcome back to civilization. user posted image
Како е тоа бебувчето во мешето?

Оливија душо мајка ми порано кога примаше многу инекции после секоја инекција боцанатото место го масираше со алкохол за да не и се направат грутки. Пробај се, ставај зелка, мачкај, мт нека те масира.

Непосредна врска до пораките: 795
11.1.2011 9:36:36   
Maca25
ИЗВОРНА ПОРАКА: Beatris
Маца ни била ептен вредна уште сабајлечки user posted image user posted image user posted image  

Па срцка овде веќе 3 дена се слави мојот роденден, морав да се покажам user posted image user posted image user posted image
Да ви кажам една случка од вчера, бев на кафе со другарка кога ми се јави мајка ми и почна да ме прашува некое јадење како се прави. Другарка ми се изначуди, како тоа мајка ми мене ме прашувала за готварски рецепти. user posted image user posted image user posted image
Сакам да готвам, експериментирам и сервирам.

Непосредна врска до пораките: 796
11.1.2011 9:43:31   
Natuska85
Хелооууу и од мене.Мацоооо среќен најсреќен роденден,убаво си спремила ќе земам нешто за појадок од кај тебеuser posted image user posted image

Беатрис велком бекuser posted image user posted image .Знаев дека си во маврово,добив информација затоа не те мислевuser posted image user posted image знаев дека кога тогаш ќе ни се вратишuser posted image user posted image .Ајде од мене едно утринско кафе,повелеле,а јас еве го молам колегата да оди појадок да купи ама рано му било кај 10 ќе оделuser posted image .Уште цели 20 минuser posted image user posted image .

user posted image

"Whoever said that money doesn.t buy happiness didn.t know where to shop."

Непосредна врска до пораките: 797
11.1.2011 10:03:44   
Beatris
Фала за кафенцето, најслатко е на рр user posted image  Тебе сигурно те информирала виктори, не можев да и одговорам на фб ама затоа смс не бегаше user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот Natuska85)
Непосредна врска до пораките: 798
11.1.2011 10:17:15   
nadica
жени добро утро и од мене еве ме ве читам чат пат и учам user posted image  со новите програми на факултет и наместо февруари имаме јануарска сесија user posted image  
маца сре`ен роденден user posted image user posted image user posted image
оливија user posted image user posted image user posted image  за побрзо оздравување
а за сите други пријатен ден КЛИК

Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа...
Биди Среќен!...
Нека умрат од глад!!!

Непосредна врска до пораките: 799
11.1.2011 10:44:04   
Maca25
Пријателки ве осавам да ја пробате мојата торта. Отидов јас на фризер и козметичар. Се частам денес!
user posted image

(Одговор на членот nadica)
Непосредна врска до пораките: 800
Страница:   <<   < Претходна страница  30 31 [32] 33 34   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  30 31 [32] 33 34   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

За доилки.
пеперутка16

Малку чудно прашање, но ме интересира: дали мајките доилки пробале сопствено млеко?