|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  31 32 [33] 34 35   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: РР Cтаница
11.1.2011 10:56:02   
negla
oti sega se vklucuvam dobro utro i od mene! SREKEN RODENDEN ,MACA I DA TI SE MNOZAT GODINITE!inaku obevezno da mi go dades receptot od tortava! user posted image

(Одговор на членот Maca25)
Непосредна врска до пораките: 801
11.1.2011 11:32:40   
Natuska85
Видете ги како ги наредиле срциња тие .Клик тука

"Whoever said that money doesn.t buy happiness didn.t know where to shop."

(Одговор на членот negla)
Непосредна врска до пораките: 802
11.1.2011 13:04:20   
*miki mami*
Здраво јас еве и денес сума кај мајка ми да одморам малку
Мацо срекен роденден најсрекенuser posted image
И да ве прашав колку дена требаше да ти касни за тестот да биде точен user posted image user posted image уште немам добиеноuser posted image

(Одговор на членот Natuska85)
Непосредна врска до пораките: 803
11.1.2011 13:06:51   
penelopa
Мацо што убаво си спремила....од се ќе си каснам ама прво кафенце user posted image .
Среќен роденден уште еднаш user posted image

< Поракaта ја уредил penelopa -- 11.1.2011 13:07:04 >

"When planning for a year, plant corn. When planning for a decade, plant trees. When planning for life, train and educate people."- Kuan Tzu

(Одговор на членот *miki mami*)
Непосредна врска до пораките: 804
11.1.2011 16:31:11   
Martins mom
ИЗВОРНА ПОРАКА: *miki mami*

И да ве прашав колку дена требаше да ти касни за тестот да биде точен user posted image user posted image уште немам добиеноuser posted image

Опаааuser posted image user posted image user posted image Една недела од кога ми доцнеше го правев и ми излезе позитивенuser posted image user posted image Ајдееее нека се множат user posted image user posted image user posted image
И јас немам добиено...тра ла ла ла лаuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 805
11.1.2011 17:01:44   
Pepelaska *
Само да се множат бебенцат адруго ништо, инаку утре е една година откако јас го направив мојот тест и еве денес сум кај моите и си стои на истото место кај што го оставив user posted image

Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !

(Одговор на членот Martins mom)
Непосредна врска до пораките: 806
11.1.2011 17:08:26   
*miki mami*
Мене ми касни 3дена ке почекам уште некој ден па ке купам тест да бидам сигурна имав добиено на 12 декември до 8јануари има поминато 28 дена не осекам некоја промена за првата бременост ми се повракаше осекав разни мириси и одев во вц цело време а сега за сега ништо од тоаuser posted image

(Одговор на членот Pepelaska *)
Непосредна врска до пораките: 807
11.1.2011 17:10:21   
*miki mami*
И јас немам добиено...тра ла ла ла лаuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Мартинс мам мене првото ми е на 16 февруари тука некаде се со твоево мислам ма аде и вторите ке ни бидат врсници user posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 808
11.1.2011 17:26:28   
arh_diz
Martins mom i miki mama mnogu ste bile vredni za praznicuve , ajde neka se mnozat decinja

Биди тоа што си

Непосредна врска до пораките: 809
11.1.2011 18:18:50   
mama26
ajde pa izraduvajte ne [ na tie sto im kasni ]user posted image

jas si staiv kafe i da ve citnam
[img]http://www.freefoto.com/images/09/16/09_16_8---Cappuccino_web.jpg?&k=Cappuccino[/img]

< Поракaта ја уредил mama26 -- 11.1.2011 18:21:13 >

СЕ ШТО Е МОЕ КЕ СИ ДОЈДЕ ,А АКО НЕ СИ ДОЈДЕ КЕ СИ ГО ЗЕМАМ САМА.

(Одговор на членот arh_diz)
Непосредна врска до пораките: 810
11.1.2011 18:37:26   
agnes77
ИЗВОРНА ПОРАКА: arh_diz

Martins mom i miki mama mnogu ste bile vredni za praznicuve , ajde neka se mnozat decinja

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  потис, нека се множат дечиња на РРuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 811
11.1.2011 19:20:45   
Beatris
user posted image user posted image user posted image user posted image  Потписuser posted image user posted image user posted image user posted image

Whatever you are feeling is a perfect reflection of what is in the process of BECOMING...

(Одговор на членот agnes77)
Непосредна врска до пораките: 812
11.1.2011 19:21:40   
Natasa981
Maca25, sreken rodenden! site zelbi da ti se ostvarat! pa edno bratce za Nina ovaa godina user posted image

Моќните нешта доаѓаат од малите почетоци - Џон Драјден

(Одговор на членот agnes77)
Непосредна врска до пораките: 813
11.1.2011 22:03:18   
*miki mami*
Јас ке почекам уште некој ден рано ми е за тест може нема везеuser posted image
првата бременост ме исплаши ама на ова ке и се израдувамuser posted image

(Одговор на членот Natasa981)
Непосредна врска до пораките: 814
11.1.2011 22:10:31   
Палешка РР
ИЗВОРНА ПОРАКА: Martins mom

Знаеш како велат старите, тра ла ла, тра ла ла, сама си го барала user posted image

Добро вечер пријателки, како сте? Јас сеуште не се снајдувам на новото работно место user posted image

When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.

Непосредна врска до пораките: 815
11.1.2011 22:14:07   
Beatris
Опааа ќе ни биде плодна годинава user posted image user posted image user posted image  
Палешка ќе се снајдеш, полека, веројатно не си се уште на работа user posted image

Whatever you are feeling is a perfect reflection of what is in the process of BECOMING...

(Одговор на членот Палешка РР)
Непосредна врска до пораките: 816
11.1.2011 22:15:38   
Палешка РР
Не, не сум Беатрис, туку тоа ми тежи како проблем user posted image

(Одговор на членот Beatris)
Непосредна врска до пораките: 817
11.1.2011 22:18:32   
Beatris
Секој почеток е тежок, потруди се да не мислиш на тоа дека не се снаоѓаш, дека нема да успееш... Работи си како што си работела и до сега и многу брзо ќе се адаптираш на новите услови, секогаш е добро кога одиме напред user posted image

Непосредна врска до пораките: 818
11.1.2011 22:20:58   
Палешка РР
Па можеби и јас претерувам, само 5 работни дена сум таму, па не може веднаш се да знам user posted image  user posted image

(Одговор на членот Beatris)
Непосредна врска до пораките: 819
11.1.2011 22:22:29   
Martins mom
ИЗВОРНА ПОРАКА: Палешка

Знаеш како велат старите, тра ла ла, тра ла ла, сама си го барала user posted image

Јас не си го барала, ама си го добилаuser posted image user posted image user posted image user posted image

Никој не може да го осуди мојот избор, ниту моето мислење. Затоа што никој не ги пробал моите чувства, ниту моите болки.

Непосредна врска до пораките: 820
11.1.2011 22:24:48   
Martins mom
ИЗВОРНА ПОРАКА: Палешка

Па можеби и јас претерувам, само 5 работни дена сум таму, па не може веднаш се да знам user posted image  user posted image

Веруваме ние во тебе...воопшто не се сомневам дека одлично ќе си ја извршуваш работатаuser posted image user posted image
Јас одам со девизата Кога некој може да го направи тоа, зошто јас не би можела...Ти можеш Палешка!!!

Никој не може да го осуди мојот избор, ниту моето мислење. Затоа што никој не ги пробал моите чувства, ниту моите болки.

Непосредна врска до пораките: 821
11.1.2011 22:26:56   
agnes77
Палешка, ке биде подобро, наскоро се адаптираш, биди храбраuser posted image

Непосредна врска до пораките: 822
11.1.2011 22:29:39   
Bogdancanka
ИЗВОРНА ПОРАКА: arh_diz

user posted image user posted image user posted image bravo i od mene za vas srcki ajde neka ni se mnozat rr user posted image neka ni e plodna ovaa godina bravo uste ednasuser posted image user posted image user posted image

Paleska mila ti posakuvam pobrzo da se prilagodis na novoto rabotno mesto,sigurno ke se snajdesuser posted image

Човек не мора секогаш да биде херој ама може секогаш да е човек........

Непосредна врска до пораките: 823
11.1.2011 22:32:24   
Martins mom
Не бре луѓе, не верувам да е тоа...уште си мислам не ми е стабилизиран циклусот...ќе почекам уште некој ден и одам да го посетам чичко гинеколог

(Одговор на членот Bogdancanka)
Непосредна врска до пораките: 824
11.1.2011 22:46:12   
nadica
ајде осигурајте се па да частите кој за user posted image  кој за немање user posted image  и така
јас сум тука во секој случај за да си каснам од се user posted image

палешка земи воздух, крени ја главата и као што имаат пишано и другите со нови сили кон нови победи ќе се прилагодиш user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа...
Биди Среќен!...
Нека умрат од глад!!!

Непосредна врска до пораките: 825
Страница:   <<   < Претходна страница  31 32 [33] 34 35   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  31 32 [33] 34 35   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

За доилки.
пеперутка16

Малку чудно прашање, но ме интересира: дали мајките доилки пробале сопствено млеко?