Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
Корисник
RE: Кои се РР модератори? 13.1.2011 10:46:12
mama26
CESTITKI ZA NOVIOT ADMIN
_____________________________ СЕ ШТО Е МОЕ КЕ СИ ДОЈДЕ ,А АКО НЕ СИ ДОЈДЕ КЕ СИ ГО ЗЕМАМ САМА.
RE: Кои се РР модератори? 13.1.2011 10:49:14
Viktori
Ви благодарам на сите. Само да сменам броузер, па ќе частам. Со ова операва слики не се ставаат
_____________________________ Danger! Ha! I laugh in the face of danger. Ha, ha, ha, ha ... Мај нејм ис лукс. Жито лукс.
RE: Кои се РР модератори? 13.1.2011 10:54:34
Beatris
Ихх бре што убаво ти личи ова под никот, да ти е мерак да го гледаш
< Поракaта ја уредил Beatris -- 13.1.2011 11:02:30 >
_____________________________ Whatever you are feeling is a perfect reflection of what is in the process of BECOMING...
RE: Кои се РР модератори? 13.1.2011 10:58:25
denim
Cestitki Viktori Gi obozavam tvoite postovi
RE: Кои се РР модератори? 13.1.2011 11:01:29
Viktori
ИЗВОРНА ПОРАКА: denim Cestitki Viktori Gi obozavam tvoite postovi хахаха фала ти многу и мило ми е
_____________________________ Danger! Ha! I laugh in the face of danger. Ha, ha, ha, ha ... Мај нејм ис лукс. Жито лукс.
(Одговор на членот denim )
RE: Кои се РР модератори? 13.1.2011 11:12:49
Martins mom
Јееее за Виктори
_____________________________ Никој не може да го осуди мојот избор, ниту моето мислење. Затоа што никој не ги пробал моите чувства, ниту моите болки.
RE: Кои се РР модератори? 13.1.2011 11:35:54
jovanka
VIKTORI !
_____________________________ Zivotot e podarok a podarocite se za da se raduvame.
RE: Кои се РР модератори? 13.1.2011 13:24:12
Pepelaska *
Браво за Виктори Честитки супер си
_____________________________ Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !
RE: Кои се РР модератори? 13.1.2011 13:31:00
negla
RE: Кои се РР модератори? 13.1.2011 17:50:05
Julie1
Имаме нови Модератори Натушка и Беатрис, добре ни дојдовте. Администратотори: Тања и Виктори Забременување - Arh_diz и Bogdancanka Забременување - посвојување на деца - Агнес77 Бременост - Палешка, Olivia Бебе - Natuska85 , Mila mama Дете - Big_mama817, надица Дете - деца со посебни потереби - беки Партнерство - Beatris , Anna Molly Партнерство - татин форум - Гари68 Семеен живот - Маца25, Snowite Заедница РР - Јованка, Џесика, Martins mom
_____________________________ And this is my beautiful life ...
(Одговор на членот negla )
RE: Кои се РР модератори? 13.1.2011 17:55:19
nadica
добредојде и за беатрис и за натушка
_____________________________ Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа... Биди Среќен!... Нека умрат од глад!!!
RE: Кои се РР модератори? 13.1.2011 17:57:07
Viktori
Добредојдовте Беатрис и Натушка! Посебно ми е мило што Беатрис ми е наследничка во Партнерство!
RE: Кои се РР модератори? 13.1.2011 18:01:22
Olivia
Натушка и Беатрис, добре ни дојдовте.
_____________________________ "Trust takes years to build , only seconds to break , and forever to repair"
RE: Кои се РР модератори? 13.1.2011 18:01:32
mila mama
Добредојдовте Беатрис и Натушка! Виктори честитки за унапредувањето!
_____________________________ Razbirlivo e deteto da se plasi od temninata... No, ne e razbirlivo vozrasen da se plasi od svetlinata.
RE: Кои се РР модератори? 13.1.2011 18:04:11
agnes77
Браво за нови модератори
RE: Кои се РР модератори? 13.1.2011 18:08:03
arh_diz
Dobredojde za Natuska i Beatris
_____________________________ Биди тоа што си
RE: Кои се РР модератори? 13.1.2011 18:11:01
Natasa981
Девојчиња честито и од мене! Само сакав да ми појасните што значи модератор а што администратор (која е улогата) , што е поголема привилегија и што треба да се направи за да се стигне до неа? Не сум плавуша ама ете не капирам
_____________________________ Моќните нешта доаѓаат од малите почетоци - Џон Драјден
RE: Кои се РР модератори? 13.1.2011 18:18:33
Natuska85
Добро ве најдовме женски, ќе се потрудам да ја оправдам Вашата одлуката за и јас да бидам дел од модераторите на РР.
_____________________________ "Whoever said that money doesn.t buy happiness didn.t know where to shop."
RE: Кои се РР модератори? 13.1.2011 18:23:07
Twins
Natuska Beatris CESTITAM
RE: Кои се РР модератори? 13.1.2011 18:41:25
jovanka
Cestitki za novite moderatori Beatris i Natuska 85 !
_____________________________ Zivotot e podarok a podarocite se za da se raduvame.
(Одговор на членот Twins )
RE: Кои се РР модератори? 13.1.2011 18:44:31
Maca25
Честитки Натушка и Беатрис!!!
_____________________________ To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...
RE: Кои се РР модератори? 13.1.2011 19:34:12
Beatris
Фала ви на сите
_____________________________ Whatever you are feeling is a perfect reflection of what is in the process of BECOMING...
RE: Кои се РР модератори? 13.1.2011 19:42:10
Pepelaska *
Честитки и од мене супер сте двете
_____________________________ Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !
RE: Кои се РР модератори? 13.1.2011 19:58:39
Beatris
ИЗВОРНА ПОРАКА: виктори Добредојдовте Беатрис и Натушка! Посебно ми е мило што Беатрис ми е наследничка во Партнерство! Задоволството е мое
RE: Кои се РР модератори? 14.1.2011 8:41:48
Bogdancanka
Честитки за Беатрис и Натушка
_____________________________ Човек не мора секогаш да биде херој ама може секогаш да е човек........
Анкета
. Jana9 Dali vasite deca poveke sakaat da jadat mandzi ili mackana i suva hrana? Mandzi (
33% )
Suva hrana (
67% )
Број на сите гласови: 3 Фала на гласовите. Гласавте веќе на сите актуелни анкети. Можеш да направиш
своја анкета !