|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  51 52 [53] 54 55   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: РР Cтаница
22.1.2011 12:19:43   
Pepelaska *
Ајде кажи тука пофали се за шоуто дај некоја идеја user posted image a вотка и јас немам дома ама имам едно винце од работа поклон ми го дадоа му се мислам како ми се пие леле незнам што ми стана user posted image

< Поракaта ја уредил Pepelaska### -- 22.1.2011 12:20:51 >

Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !

(Одговор на членот Martins mom)
Непосредна врска до пораките: 1301
22.1.2011 12:20:22   
Martins mom
Па немаше шоу...Мартин ме истрошиuser posted image user posted image user posted image

Никој не може да го осуди мојот избор, ниту моето мислење. Затоа што никој не ги пробал моите чувства, ниту моите болки.

(Одговор на членот Pepelaska *)
Непосредна врска до пораките: 1302
22.1.2011 12:44:16   
mila mama
ИЗВОРНА ПОРАКА: виктори

ИЗВОРНА ПОРАКА: mila mama

Inace Viktori, jas pa obratno mnogu go bendisuvam svedskiot,  epten vospitana nacija i tolerantna za razlika od francuzite, a zenive im se posebno ubavi i neguvani, osobeno tie okolu 40 godini. Mazite im se se uniseks Visoki, slabi ko p eri se site ne znaes koj e straight

Milamama 3 години работев за Швеѓанка, можеби се толерантни, воспитани, плаќаат на време, ценат работник, ама од оваа на збор не можеше да дојдеш бе
Еднаш беше дојдена мајка и со  стрина вујна шо ја знам шо и беше, човече 3те во исто време збореа и која од која погласно....  Грдииииииииииии

Lelee ova prv pat slusam. Pa oni obicno kutat koga zboris duri i otkako ke zavrsis kutat pa se osekas ko glupaca, zasto ocekuvaat uste da zboris Samo akaat (aha, aha, aha)...Ja na pocetok kriza imav za karanje, ocekuvav vo banka, posta da se iskaram na salter, ama nisto tie kulturni, nasmeani, ne znaci deka se naivni, ke ti go spopikaat ama kulturno da ne mozes da im se lutis Ovaa tvojava izgleda poprimila od nas muabetenje user posted image

Razbirlivo e deteto da se plasi od temninata...
No, ne e razbirlivo vozrasen da se plasi od svetlinata.

Непосредна врска до пораките: 1303
22.1.2011 13:02:24   
mama26
ИЗВОРНА ПОРАКА: Twins

Fala na kafeto mama26 , tuku reci ne kaza kako burekot????user posted image
  ubavo ispadna twins user posted image bas kako od burekgjilnica.nareden pat ke probam i so tegnati kori mesto kupecki..

СЕ ШТО Е МОЕ КЕ СИ ДОЈДЕ ,А АКО НЕ СИ ДОЈДЕ КЕ СИ ГО ЗЕМАМ САМА.

(Одговор на членот Twins)
Непосредна врска до пораките: 1304
22.1.2011 13:04:03   
mama26
sinot od pred vrata mi donese kucence...mnogu nalikuva na sarplaninec no nemozam da go cuvam user posted image

(Одговор на членот mama26)
Непосредна врска до пораките: 1305
22.1.2011 13:11:51   
skorpijana
e jas cuvam pikinejzer pred 2 nedeli sinot i mm go donesoa malku mi se tri deca pardon 4 i mm e vo decata de pa i kuce mi falese zasreka vospitano e koga saka da odi po vc lae pred vrata

Непосредна врска до пораките: 1306
22.1.2011 13:14:37   
Viktori

ИЗВОРНА ПОРАКА: виктори

Inace Viktori, jas pa obratno mnogu go bendisuvam svedskiot,  epten vospitana nacija i tolerantna za razlika od francuzite, a zenive im se posebno ubavi i neguvani, osobeno tie okolu 40 godini. Mazite im se se uniseks Visoki, slabi ko p eri se site ne znaes koj e straight

Milamama 3 години работев за Швеѓанка, можеби се толерантни, воспитани, плаќаат на време, ценат работник, ама од оваа на збор не можеше да дојдеш бе
Еднаш беше дојдена мајка и со  стрина вујна шо ја знам шо и беше, човече 3те во исто време збореа и која од која погласно....  Грдииииииииииии

Lelee ova prv pat slusam. Pa oni obicno kutat koga zboris duri i otkako ke zavrsis kutat pa se osekas ko glupaca, zasto ocekuvaat uste da zboris Samo akaat (aha, aha, aha)...Ja na pocetok kriza imav za karanje, ocekuvav vo banka, posta da se iskaram na salter, ama nisto tie kulturni, nasmeani, ne znaci deka se naivni, ke ti go spopikaat ama kulturno da ne mozes da im se lutis Ovaa tvojava izgleda poprimila od nas muabetenje user posted image

Јас сфатив дека е вака: они уствари во Шведска мораат да се однесуваат така како што е таму прифатено, во спротивно ќе си имаат санкции некакви, нема шанси да направат сообраќаен прекршок на пример, заради казните user posted image user posted image user posted image

Ама овде кога ќе дојдат се ко од синџир пуштени, ова важи посебно за оние што се лупаат у гради  дека се Европејци user posted image user posted image user posted image  Па да видиш како врти полукружно на дупла лента, се расправа за поефтино да и дадат (оти е у филм дека е од странство па сега некој ја краде).. за некои работи се бог да чува кога ќе дојдат user posted image user posted image

Danger! Ha! I laugh in the face of danger. Ha, ha, ha, ha ...
Мај нејм ис лукс. Жито лукс.

(Одговор на членот mila mama)
Непосредна врска до пораките: 1307
22.1.2011 13:17:28   
mama26
da ti kazam mene mi e zal mnogu za malecki zivotni.i tie kako i decata greota.user posted image no nesmeam pod kirija sum inaku bi go cuvala..planiram i da se selam od tuka sepak 2ipol godini sum na isto mesto,iako se fini gazdite ama sakam na drugo mesto bez gazdi da mozam da si zemam kucence pa da go cuvam i nikoj da ne mi prereceuser posted image ednostavno nesakaat nekoi luge zivotni i jas sum sepak kaj niv i normalno moram da gi pocituvam vo toj pogled.a za se drugi se srcki gazdive.normalno i na deteto mu e merak si ima drustvouser posted image

(Одговор на членот skorpijana)
Непосредна врска до пораките: 1308
22.1.2011 13:21:47   
mama26
tetka moja od stranstvo prviot pat koga dojde ja primetija deka e so akcent pa taksistot i zema duplo od toa sto trebase....sreka tetkami pametna oti idese kaj mene pa mi vika abe tolku e pari? vikam ne..i mu plati pola otkolku sto trebase..lugevo mislat deka tie sto se vo stranstvo se od mars padnati i nemaat rodnini nikakvi vo mkuser posted image a akcent si primas normalno koga veke zivees so godini na drugo mesto a ne deka si zaboravil da zboris mkuser posted image

Непосредна врска до пораките: 1309
22.1.2011 13:55:34   
skorpijana

ИЗВОРНА ПОРАКА: mama26

da ti kazam mene mi e zal mnogu za malecki zivotni.i tie kako i decata greota.user posted image no nesmeam pod kirija sum inaku bi go cuvala..planiram i da se selam od tuka sepak 2ipol godini sum na isto mesto,iako se fini gazdite ama sakam na drugo mesto bez gazdi da mozam da si zemam kucence pa da go cuvam i nikoj da ne mi prereceuser posted image ednostavno nesakaat nekoi luge zivotni i jas sum sepak kaj niv i normalno moram da gi pocituvam vo toj pogled.a za se drugi se srcki gazdive.normalno i na deteto mu e merak si ima drustvouser posted image

abe i jas sakam ama mnogu obaveza mi e mora da se banja hrane a nemam mnogu vreme inaku sekogas sme imale mileniceuste kako dete sum so zivotni kaj majka mi imav vuciak dve macki i pudlica ali sega nemam vreme ali moram na sinceto da mu ja ispolnam zelbata bidejki mnogu saka kuce i mnogu e prvrzan za nego

Непосредна врска до пораките: 1310
22.1.2011 13:59:16   
mama26
ИЗВОРНА ПОРАКА: skorpijana

ali moram na sinceto da mu ja ispolnam zelbata bidejki mnogu saka kuce i mnogu e prvrzan za nego
pa toa e celata rabota zaradi detevo ama toa e..ke mora vo komsii negde da go dadam imam edna komsika i go zgazija kuceto pa moze ke go zeme  user posted image

(Одговор на членот skorpijana)
Непосредна врска до пораките: 1311
22.1.2011 14:09:07   
Natuska85
Женскии како стеее??Еве ме и мене,од сабајле сум на компјутер ама во CorelDraw  сум претворена.Цртам плакари,комоди,кујни,комбинирам бои.Оваа недела ќе се видиме со мајсторите да конкретизираме точно и морам да сум си спремнаuser posted image

"Whoever said that money doesn.t buy happiness didn.t know where to shop."

Непосредна врска до пораките: 1312
22.1.2011 14:14:21   
arh_diz
Natuska jas isto rabotno denes  premestuvav nekoi raboti niz stan , mm se zeza vika koga premestuvas mebel ke zabremenis :)
Imam eden program mnogu podobar od Corel ako sakas ke ti go pratam mal e i super e za dizajniranje

Биди тоа што си

(Одговор на членот Natuska85)
Непосредна врска до пораките: 1313
22.1.2011 14:25:56   
Maca25
Здравооо!! Како сте ми? Јас сум многу среќна, денес и закажавме роденден на Нина во игротека. Цела игротека е во знакот на Ноди - омилениот лик на Нина, дури и милиме и неа да ја облечеме како Ноди, а и торта Ноди вози кола ќе имаме user posted image . Среќна сум што најдов игротека која многу ми се допадна, чиста, со убави играчки, со одделен голем простор за возрасни гости и каде прават куклена претстава.
Сега едвај чекам да дојде роденденот !! Уште 18 дена.

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

(Одговор на членот arh_diz)
Непосредна врска до пораките: 1314
22.1.2011 14:27:55   
Pepelaska *
moze li i mene da mi go pratis ? ti blagodaram

Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !

Непосредна врска до пораките: 1315
22.1.2011 14:31:02   
arh_diz
Ok ke ti pratam vo PP mnogu e lesen ke vidis izbiras mebel i go mestis

Биди тоа што си

(Одговор на членот Pepelaska *)
Непосредна врска до пораките: 1316
22.1.2011 14:32:59   
Maca25
Арх_диз онлајн се работи на програмов? Ај пиши ми и мене.

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

Непосредна врска до пораките: 1317
22.1.2011 14:35:19   
Viktori
Мацо убаво да си поминете и да чуваш торта!!! user posted image user posted image

Danger! Ha! I laugh in the face of danger. Ha, ha, ha, ha ...
Мај нејм ис лукс. Жито лукс.

(Одговор на членот Maca25)
Непосредна врска до пораките: 1318
22.1.2011 14:36:13   
Martins mom
Site sme zainteresirani za program;eto...i jas sakaaaamuser posted image user posted image user posted image

Никој не може да го осуди мојот избор, ниту моето мислење. Затоа што никој не ги пробал моите чувства, ниту моите болки.

(Одговор на членот Viktori)
Непосредна врска до пораките: 1319
22.1.2011 14:41:01   
arh_diz
Prateno vi e na site

Биди тоа што си

Непосредна врска до пораките: 1320
22.1.2011 14:42:15   
Pepelaska *
Фала арх_диз треба да ни наплатиш те нападнавмеuser posted image

Непосредна врска до пораките: 1321
22.1.2011 14:43:06   
Maca25
Секако дека ќе чувам торта за моите Рингерајки. 

(Одговор на членот Viktori)
Непосредна врска до пораките: 1322
22.1.2011 14:45:05   
arh_diz
Misete mu ja koga ke dojdam:)

Биди тоа што си

(Одговор на членот Maca25)
Непосредна врска до пораките: 1323
22.1.2011 14:53:10   
Twins
ИЗВОРНА ПОРАКА: arh_diz

Ako ne e problem , te molam prati mi go i mene .Falaaaaa user posted image

Непосредна врска до пораките: 1324
22.1.2011 14:54:14   
Twins
ИЗВОРНА ПОРАКА: Twins

ИЗВОРНА ПОРАКА: arh_diz

ИЗВОРНА ПОРАКА: Martins mom

Site sme zainteresirani za program;eto...i jas sakaaaam

Ako ne e problem , te molam prati mi go i mene .Falaaaaa user posted image

(Одговор на членот Twins)
Непосредна врска до пораките: 1325
Страница:   <<   < Претходна страница  51 52 [53] 54 55   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  51 52 [53] 54 55   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

За доилки.
пеперутка16

Малку чудно прашање, но ме интересира: дали мајките доилки пробале сопствено млеко?