|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.

Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  28 29 [30] 31 32   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Термин за породување
22.1.2011 23:41:03   
maki1
Neka e ziva i zdrava Anastasija i i pozeluvam ubavo i srekno detstvo.

Pantai Rai

-Heraclitus

(Одговор на членот *baby*)
Непосредна врска до пораките: 726
23.1.2011 2:00:39   
najmilo
zdravo na site idni mamicki i na cestitki za site onie koi veke se guskaat so svoite najmilicki jas sum 39 nedela i termin mi e 30 januari vo najzeskiot period ovde kaj sto ziveam megutoa aj nekako se izdrzuva ....ko boze mi velea deka zenskite bebinja pobrzo izleguvaat ama kaj mene nesto ne e taka pa maloto zverce si uziva vo moeto stomace moebi se ladi :))) ve pozdravuvam site i vi posakuvam na site ubavi raspolozeni trudnicki denovi i i navistina periodot od 40 nedeli mnogu brzo proaga

(Одговор на членот mila mama)
Непосредна врска до пораките: 727
23.1.2011 7:33:19   
none
i mene mi e terminot na 2.2.2011 ama moevo bebe aber nema nitu kontrakcii nisto

(Одговор на членот *baby*)
Непосредна врска до пораките: 728
23.1.2011 18:56:06   
ivancic
pocituvani zdravo i od mene....docnam so moeto uklucuvanje i komentar!!!user posted image
Bremena sum 24 nedela i do sega odam sekoj mesec na kontrola,bidejki sum A RH- sekoj mesec,mislam od 4mesec mi se ispituvaat antitela,dosega se e vo red.
Ne sum bila na 4d-eho no sakam da odam,dali docnam so ehotouser posted image
Pozdrav,vasa Ivancic

< Поракaта ја уредил Тања -- 23.1.2011 20:57:44 >

(Одговор на членот Палешка РР)
Непосредна врска до пораките: 729
23.1.2011 19:20:22   
mama26
ivancic dobro dojde

ako ne si bila na 4d sigurno si bila na obicen exo pregled .kako sto kazuvas se si e vo red a za 4 d ne kasnis sekako user posted image

< Поракaта ја уредил Тања -- 23.1.2011 20:58:07 >

СЕ ШТО Е МОЕ КЕ СИ ДОЈДЕ ,А АКО НЕ СИ ДОЈДЕ КЕ СИ ГО ЗЕМАМ САМА.

(Одговор на членот ivancic)
Непосредна врска до пораките: 730
23.1.2011 23:11:19   
najmilo
zdravo ivancic i jas sum A RH NEGATIV  i dobiv inekcija na 27 nedela i na 34 nedela na proverka na krv za antitela testo bese negativen taka da nisto strasno i so lesno pa sega ako bebceto e negativ nema da dobijam pak inekcija a ako e poitiv ke dobijam

(Одговор на членот mama26)
Непосредна врска до пораките: 731
24.1.2011 0:12:06   
mila mama
Zdravo Ivancic dobredosla user posted image Se nadevam ubavo ke se druzime user posted image Ti posakuvam i ostatokot od bremenosta so lesno da go pomines user posted image

Razbirlivo e deteto da se plasi od temninata...
No, ne e razbirlivo vozrasen da se plasi od svetlinata.

(Одговор на членот najmilo)
Непосредна врска до пораките: 732
24.1.2011 18:15:53   
Viktorijana
zdravo devojki da ve pozdravam i da vi kazam deka se porodiv,rodiv since,stefan,i ic da ne mu ja mislite za poragajot,samo pozitivno,pominuva ko vo son i posle ke bidete presrekni i odma ke zaboravite na cinot raganje ke mu se raduvate samo na bebcetouser posted image so lesno na site!

(Одговор на членот mila mama)
Непосредна врска до пораките: 733
24.1.2011 18:31:09   
riba79
neka vi e ziv i zdrav sinot,golem da rasteuser posted image ...kade se porodi viktorijana i kako pomina?pozdrav

(Одговор на членот Viktorijana)
Непосредна врска до пораките: 734
24.1.2011 22:42:03   
najmilo
cestitki viktorijana da e ziv zdrav i najsreken vi posakuvam ubavi denovi godini vekovi....

(Одговор на членот riba79)
Непосредна врска до пораките: 735
24.1.2011 23:27:48   
mamicka87
Mojot termin e 3 fevruar i vo momentov pocnuva da me priboluva kicmata, dali toa treba da znaci nesto?!?!? user posted image hihihi

(Одговор на членот najmilo)
Непосредна врска до пораките: 736
24.1.2011 23:31:54   
mamicka87
3 fevruar 2011 sekako,zaboraviv godinata da ja navedam.Nova sum ke mi prostite user posted image

(Одговор на членот mamicka87)
Непосредна врска до пораките: 737
25.1.2011 9:41:07   
jasmina18031990
Na 3 jan dobivme kerkicka Angela malku zakasnato ama ne zaboraveno da se pofalam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

[image noborder]http://www.tickerclub.com/cache/ec49d2e031.png[/image]

(Одговор на членот mamicka87)
Непосредна врска до пораките: 738
25.1.2011 9:49:34   
penelopa
Честитки Јасмина нека ви е жива и здрава user posted image и многу да ве радува user posted image . Како ќе се вика?

"When planning for a year, plant corn. When planning for a decade, plant trees. When planning for life, train and educate people."- Kuan Tzu

(Одговор на членот jasmina18031990)
Непосредна врска до пораките: 739
25.1.2011 9:51:54   
bliznaci29
да е жива и здрава голема да растеuser posted image

(Одговор на членот penelopa)
Непосредна врска до пораките: 740
25.1.2011 12:51:30   
Kuklicka2
Ajde i jas da se vpisam vo trudnicite user posted image
Mene termin mi e 18.03.2011 user posted image user posted image

(Одговор на членот bliznaci29)
Непосредна врска до пораките: 741
25.1.2011 13:52:38   
AUMAMA
Mojot termin e 25 Maj, umiram od strav, ne samo od samiot cin na poragaj tuku i toa deka ke se poragam nadvor od Mk...Ako nisto bar ke vreskam na Makedonski pa nikoj nema da me razbereuser posted image

(Одговор на членот Kuklicka2)
Непосредна врска до пораките: 742
25.1.2011 18:09:08   
Anestis
AUMAMA jas i ti sme blizu, mojot tremin e 28 maj, strav nemam, ama vreskanje sigurno ke ima, pa... nadeleku ke se slusame .....jas tebe kaj i da si a i ti mene :))) pozdrav i nemaj gajle, nema potreba od strav

(Одговор на членот AUMAMA)
Непосредна врска до пораките: 743
26.1.2011 15:39:35   
tnade
stotuku se vrativ od kontrola i zamislete terminot mi bese 11.02, a sega doktorot mi vika od 25.02-04.03? ne mi e jasno sto se slucuva terminot ni se prodolzi za skoro cel mesec user posted image

(Одговор на членот Anestis)
Непосредна врска до пораките: 744
26.1.2011 20:51:17   
najmilo
tnade ne se sekiraj koga ke mu dojde denot na bebenceto tvoe da izleze ke izleze nikogas ne e tocen terminot so posledna menstruacija i momentot koga bebenceto e zacnato pa zaoa sekogas imas plus ili minus dve nedeli od toj termin mene spored ciklus mie bese termin mi bese 24 januari a spored prvoto eho na 30 januari
ama eve kako sto terame uste nemame aber... ama najbitno e custvuvaj go vizenjeto na bebeto bidi relaksriana i ke bide se vo red

(Одговор на членот maki1)
Непосредна врска до пораките: 745
26.1.2011 21:09:14   
jasmina18031990
Mojot termin e 25 Maj, umiram od strav, ne samo od samiot cin na poragaj tuku i toa deka ke se poragam nadvor od Mk...Ako nisto bar ke vreskam na Makedonski pa nikoj nema da me razbere
Nemoj voopsto da se plasis i jas se plasev premnogu duri poslednite denovi me fakaa vrtoglavici i treska od strav ama koga vidov sto znaci da rodis bebe sega da treba i deset ke rodam nemoj da se plasis onie strasni bolki se eden do dva saati najmnogu makar sto i nekogas traat i pola saat zavisi od zena do zena drugite bolki ne se nisto strasni, otkako ke se porodis samo pola saat ke mozis da si zamislis niz sto pomina po pola saat ke ne mozis da se setis kakvi bolki si pretrpela.

[image noborder]http://www.tickerclub.com/cache/ec49d2e031.png[/image]

(Одговор на членот AUMAMA)
Непосредна врска до пораките: 746
26.1.2011 21:19:09   
Pepelaska *
ИЗВОРНА ПОРАКА: jasmina18031990

Mojot termin e 25 Maj, umiram od strav, ne samo od samiot cin na poragaj tuku i toa deka ke se poragam nadvor od Mk...Ako nisto bar ke vreskam na Makedonski pa nikoj nema da me razbere
Nemoj voopsto da se plasis i jas se plasev premnogu duri poslednite denovi me fakaa vrtoglavici i treska od strav ama koga vidov sto znaci da rodis bebe sega da treba i deset ke rodam nemoj da se plasis onie strasni bolki se eden do dva saati najmnogu makar sto i nekogas traat i pola saat zavisi od zena do zena drugite bolki ne se nisto strasni, otkako ke se porodis samo pola saat ke mozis da si zamislis niz sto pomina po pola saat ke ne mozis da se setis kakvi bolki si pretrpela.

Potpis

Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !

(Одговор на членот jasmina18031990)
Непосредна врска до пораките: 747
27.1.2011 19:45:03   
AUMAMA
Fala za podrskata devojki, si davam ete i sama nadez!!!

(Одговор на членот Pepelaska *)
Непосредна врска до пораките: 748
27.1.2011 21:12:36   
KikaDuka
ИЗВОРНА ПОРАКА: KikaDuka

Zdravo od mene... prv pat pisuvam na forumive ali sekogas sum vo tek sto se desava tuka na sajtot... Mojot termin e na 27.3.2011g... Inaku e user posted image

(Одговор на членот KikaDuka)
Непосредна врска до пораките: 749
28.1.2011 8:14:58   
none
Mamicka jas i ti  imame isti termin za poragjanje kazimi koga ti bese posleden menzis i jas sum veke vo zabluda se plasam da ne prekoracam ili koja nedela si sega pozdrav,znaci mene mi rekoa na 3 februar e terminot  a ne custvuvam nikakvi kontrakcii

(Одговор на членот KikaDuka)
Непосредна врска до пораките: 750
Страница:   <<   < Претходна страница  28 29 [30] 31 32   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  28 29 [30] 31 32   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

Дали ви се менструации болни?
пеперутка16

Во последно време имам толку болни периоди што дури и се онесвестувам..итно е, ми дава инекција и толку..А сега кога стареам како што стареам. Имам 29 години, уште не сум се породила итн.