|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  74 75 [76] 77 78   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Сакаме две црти
26.1.2011 0:31:58   
humana
Taka si e,site ke si gi vidime user posted image user posted image i ke se raduvame na nasiteuser posted image user posted image user posted image ,samo koj da ceka.psihata znae da bide golem problem znam toa,i sama si vikam ne se nerviraj ke bide ke bide,i pak po staro si teram,ama znam deka ovoj mesec ke bideuser posted image user posted image

(Одговор на членот Just baby)
Непосредна врска до пораките: 1876
26.1.2011 13:13:10   
light
uhuuuuuu jas go napraiv testot i gi vidov user posted image ,user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ovoj mesec ne ni ocekuvav da gi vidam moite user posted image treba da cekam do ponedelnik kaj mojata dr za da mi potvrdi ama ne znam kako ce cekam user posted image user posted image user posted image

daj boze site RR da gi gledate vasite user posted image i do kraj na godinata da gi imame bebcinjata

(Одговор на членот humana)
Непосредна врска до пораките: 1877
26.1.2011 13:14:56   
Annet

честитам и да си имаш лесна бременост
user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот light)
Непосредна врска до пораките: 1878
26.1.2011 13:31:01   
Izabela*
Mika najprvo da ti posakam se najdobro vo slednive 9 meseci, da imas lesna bremenost i da si rodis edno zivo i zdravo detence. Humana a ti nemoj da se sekiras i se nadevam deka zaedno ke si bideme trudnicki ovaa godina. Samo me interesira dokolku nekoj moze da mi odgovori posle kolku meseci od abortusot moze da ostanam bremena se razbira  dokolku se site ispituvanja vo red, doktorot vo remedika mi rece za 3 meseci ama mene mi izgleda malku ranicko. Sepak veke ne se opteretuvam najvazno e deka ja imam najiskrenata ljubov od soprugot, a ponatamu se ke se sredi. Pozdrav do site ringerajki

Непосредна врска до пораките: 1879
26.1.2011 13:33:07   
Izabela*
light mila i tebe ti posakuvam da imas lesna bremenost i da si rodis edno slatko nezno srcence. Pozdrav i do tebe

(Одговор на членот Izabela*)
Непосредна врска до пораките: 1880
26.1.2011 13:37:42   
Glück90
cestitki light imaj lesna bremenostuser posted image user posted image user posted image user posted image

When you focus on problems, you will have more problems. When you focus on possibilities, you will have more opportunities. Dream. Wish. Make it happen.

Непосредна врска до пораките: 1881
26.1.2011 13:56:46   
light
fala vi mnogu  na site pozdrav

(Одговор на членот Glück90)
Непосредна врска до пораките: 1882
26.1.2011 14:50:09   
mila mama
user posted image  user posted image  user posted image Light! Lesna bremenost ti posakuvam! user posted image

Razbirlivo e deteto da se plasi od temninata...
No, ne e razbirlivo vozrasen da se plasi od svetlinata.

Непосредна врска до пораките: 1883
26.1.2011 15:28:42   
humana
Mika najprvo da ti posakam se najdobro vo slednive 9 meseci, da imas lesna bremenost i da si rodis edno zivo i zdravo detence. Humana a ti nemoj da se sekiras i se nadevam deka zaedno ke si bideme trudnicki ovaa godina. Samo me interesira dokolku nekoj moze da mi odgovori posle kolku meseci od abortusot moze da ostanam bremena se razbira  dokolku se site ispituvanja vo red, doktorot vo remedika mi rece za 3 meseci ama mene mi izgleda malku ranicko. Sepak veke ne se opteretuvam najvazno e deka ja imam najiskrenata ljubov od soprugot, a ponatamu se ke se sredi. Pozdrav do site ringerajki
Mene mi rekoa posle 2 menstruacija dokolku bide sve vo red,stom ti rekle deka moze znaci matkata ti zarasnala dobro,ajde togas navivam za tebeuser posted image user posted image user posted image ,Light,imaj lesna bremenost da si rodis zivo i zdravo bevence

(Одговор на членот mila mama)
Непосредна врска до пораките: 1884
26.1.2011 16:16:28   
humana
Neznam dali go postavuvam prasnjevo na pravo mesto,vo posledno vreme menstruaciite mi se mnogu kratki,i po malku mi tece,ima li toa vrska sto neostanuvam bremenauser posted image

Непосредна врска до пораките: 1885
26.1.2011 16:34:45   
Just baby
Cestitki light imaj lesna bremenostuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 1886
26.1.2011 16:44:38   
Olivia
Light uzivaj vo bremenosta pozz!

"Trust takes years to build , only seconds to break , and forever to repair"

Непосредна врска до пораките: 1887
26.1.2011 18:05:39   
kkkk
Здраво женски,

Иако никој не забележа дека и јас сум тука user posted image сепак сакам да ве поздравам и да ви посакам овој месец кај сите user posted image или user posted image user posted image
Како што пишав погоре кај мене е „маката“ за второ.
ПРЕД СЕ би сакала на мика и лајт да им посакам ЛЕСНА бременост и по едно наубавоuser posted image
Вцера бев кај докторката на контрола ......неможам да ви кажам колку ме изнервира.
Кај неа сум од 2006 година и и бев меѓу првите пациенти.
Неможам да сватам како после еден спонтан,зачнување со кломифен, крварење во бременоста до 4-ти месец и сега после 4 месеци обидување со помош на урогестан и кломифен ( без резултати) и на мои 33 години  со историја на рана менопауза во фамилија  ,ми кажа дека треба да се опуштам и да пробам да не доаѓам кај неа па да пробам да забременам на природен начин. Плус заборави да спомнам дек аимав и кламидија кога имав спонтан ,па ме убедуваше дека тоа не е ништо страшно.user posted image
Неможам да појмам ,ама се ми се чини дека сакаше да се откачи од мене и како покомплициран случај да ме прескокне ,па да си ги гледа оние кои лесно забременуваат и тераат до девети месец.
Уште ми кажа дека спонтаниот и крварењето во бременоста биле нормална работа и дека тоа не претставувало проблем ,а АКО САКАМ ек ми направела брис за да види дали имам нешто.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Мислам дека полесно ке поминев ако ми кажеше дека сака да ги намали пациентите .
Какво искуство имате вие ?
Поздрав.user posted image

(Одговор на членот Olivia)
Непосредна врска до пораките: 1888
26.1.2011 19:09:07   
humana
kkkk pa ako e taka kako sto kazuvas zemi si go kartonot od kaj  nea i gotovo,koga ke te prasa zasto go zemas recii deka ne si zadovolna od nacinot na koj se odnesuva so tebe,iznerviraj ja i ti neauser posted image

(Одговор на членот kkkk)
Непосредна врска до пораките: 1889
26.1.2011 19:15:01   
negla
za stramota!!!! kakva e taa doktorka.jas vednas bi zaminala od kaj nea.kako da ne bile normalno spontan aportus i klamidija.i jas imam klamidija i doktorot ne mi dava da zabremenam dodeka ne se izleci oti toj gi znae posledicite. mene kako ne mi se pogodi taa.mojot doktor i jas navistina go "gnjavam "so klamidijata ama nigogas ne mi rekol nisto slicno naprotiv segogas nesto koga i da me maci mi veli da odam!!!

Непосредна врска до пораките: 1890
26.1.2011 19:24:49   
kkkk
Da,da HUMANA i NEGLA i jas prvo so si pomisliv bese da si zaminam,ama pocituavm edno pravilo ...ne donesuvam odluki koga sum besna user posted image
Mnogu me iznervira,ama epten.
Odluciv da pobaram vtoro mislenje i ke zakazam ovie denovi kaj drug doktor ,pa ke vidam sto ke se sluci  i sto ke mi kaze......hmmm....nedaj boze da treba da pojdes na lekar ....user posted image

(Одговор на членот negla)
Непосредна врска до пораките: 1891
26.1.2011 19:34:48   
Natasa981
user posted image user posted image user posted image bravo light najmila, cestito i imaj lesna i ubava bremenost! znaev deka skoro ke imame nova trudnica na RR! znaev! jeeee
ajde humana, Bogdancanka , kkkk i site drugi sto cekame da si docekame mesecov user posted image user posted image

Моќните нешта доаѓаат од малите почетоци - Џон Драјден

(Одговор на членот kkkk)
Непосредна врска до пораките: 1892
26.1.2011 19:36:48   
kkkk
NATASA 981 od tvoe usta vo bozji usi ! user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот Natasa981)
Непосредна врска до пораките: 1893
26.1.2011 19:39:21   
humana
NATASA 981 od tvoe usta vo bozji usi ! user posted image user posted image user posted image

potpisuvammm

(Одговор на членот kkkk)
Непосредна врска до пораките: 1894
26.1.2011 19:45:27   
arh_diz
Kkkk mozebi na doktorkata ne i bil denotuser posted image , sepak dobro e sto ne si si gi zela dokumentite , odi kaj uste eden doktor pa posle ke vidis sto ponataka
Ti posakuvam da user posted image

Биди тоа што си

Непосредна врска до пораките: 1895
26.1.2011 20:06:11   
humana
Jas na mojot ginekolog i na telefon mu se javuvam,i ama bas sve go pasuvam,pa nikogas ne izreagiral taka,i da ne mu bil denot netreba taka da reagira,mislam koj odi na lekar od sto mu se odi ili saka da go vidi doktorot,site odat od maka.Jas licno takvo odnesuvanje ne bi tolerirala.

(Одговор на членот arh_diz)
Непосредна врска до пораките: 1896
26.1.2011 20:30:18   
KRISTIJANA*
light cestitki imaj ubava bremenost i pustaj ni sreka na site user posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 1897
26.1.2011 20:57:06   
light
Fala vi na site za  cestitkite i vi ja pustam celata creka neka 2011 da bide sve so novi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот KRISTIJANA*)
Непосредна врска до пораките: 1898
26.1.2011 21:40:34   
Izabela*
Zdravo kkkk i jas imam loso iskustvo so mojot ginekolog isto kako tebe. Pred da ostanam trudna otidov me gleda na eho i mi veli deka imam policisticen jajnik. Ne deka ne znam sto znaci toa ama koga ja prasav dobiv odgovor" toa e jajnik koj sozdava mnogu folekuli" i tolku pa sega ti cudi se sto e toa. Koga ostnav trudna vo 7 nedela se razbolev pa mi prepisa antibiotik amoksiklav koj gi piev 1 nedela za na krajot po 1 nedela da doziveam spontan. Doktorot vo remedika koga mu kazav za antibiotikot se fati za glava. Ama toa ti e,  ednostavno mat ginekolozi ne se zamaraat za nas tie gledaat samo denot da mu pomine

Непосредна врска до пораките: 1899
26.1.2011 21:59:58   
iki82
a be jas ne znam dali toa antibiotikot ima vrska so spontan, posto mojata drugarka zabremeni so ivf i vo prvite nedeli se razbole pa moraa da i dadat ospen i sepak si rodi zivo zdravo bebe

Непосредна врска до пораките: 1900
Страница:   <<   < Претходна страница  74 75 [76] 77 78   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  74 75 [76] 77 78   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

За доилки.
пеперутка16

Малку чудно прашање, но ме интересира: дали мајките доилки пробале сопствено млеко?