|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  62 63 [64] 65 66   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: РР Cтаница
29.1.2011 19:28:58   
agnes77
поздрав, како сте ... ми треба помош, министер спомени, да сега се чека да биде правилник за посвојуванје објавлјен во службен весник, дали ова е тоа http://www.slvesnik.com.mk/  и дали некој знае колико често има објаве во службен весник

шалјем поздраве од Сло, тука е многу студено user posted image

(Одговор на членот Olivia)
Непосредна врска до пораките: 1576
29.1.2011 21:35:13   
mila mama
Kaj ste bre luge, pa ne e tolku ladno deneska sto ve nema na stanicava user posted image

Razbirlivo e deteto da se plasi od temninata...
No, ne e razbirlivo vozrasen da se plasi od svetlinata.

(Одговор на членот agnes77)
Непосредна врска до пораките: 1577
29.1.2011 21:38:22   
Viktori
Јас сум тука, се врткам те ваму те таму, чекам да си легната децава па да испијам едно кафе у тишина user posted image

Danger! Ha! I laugh in the face of danger. Ha, ha, ha, ha ...
Мај нејм ис лукс. Жито лукс.

(Одговор на членот mila mama)
Непосредна врска до пораките: 1578
29.1.2011 21:46:42   
Maca25
Јас цел ден се врткам на РР, ама интернетот ми е катастрофа, па додека ми се отвори некоја тема, треба да се изначекам.
Сега ја уморуваме Нина дома со топка, за да заспие побрзо.

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

(Одговор на членот Viktori)
Непосредна врска до пораките: 1579
29.1.2011 21:57:58   
Julie1
ИЗВОРНА ПОРАКА: Maca25

Јас цел ден се врткам на РР, ама интернетот ми е катастрофа, па додека ми се отвори некоја тема, треба да се изначекам.
Сега ја уморуваме Нина дома со топка, за да заспие побрзо.

Сега е само прашање кој ќе се замори повеќе и кој ќе заспие побргу Нина или мама и тато user posted image

And this is my beautiful life ...

(Одговор на членот Maca25)
Непосредна врска до пораките: 1580
29.1.2011 22:01:03   
Natuska85
ИЗВОРНА ПОРАКА: agnes77

поздрав, како сте ... ми треба помош, министер спомени, да сега се чека да биде правилник за посвојуванје објавлјен во службен весник, дали ова е тоа http://www.slvesnik.com.mk/  и дали некој знае колико често има објаве во службен весник

Агнес тој е линкот за службен весник на РМ,меѓутоа мора да си претплатен за да ја читаш содржината.Мислам дека на две недели негде излегува службен весник,можам да ти ја најдам содржината ќе ти ја скенирам и пратам само дда ми кажеш кога ќе излезе таа содржината тебе што ти треба,пошто не примаме ние во канцеларија,не сме претплатени за да можам да ти проверувам
user posted image user posted image user posted image

"Whoever said that money doesn.t buy happiness didn.t know where to shop."

Непосредна врска до пораките: 1581
29.1.2011 22:13:13   
Pepelaska *
user posted image

Еве сум и јас конечно се заспавме и јас цел ден се врткам по малку овде Натушке како помина Гевгелија топло ли е таму еве за сите по едно пудингче да се облажиме

Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !

(Одговор на членот Natuska85)
Непосредна врска до пораките: 1582
29.1.2011 22:21:52   
mila mama
Maca pazi ako ja prezagrees nema da ti zaspie user posted image
Lelee sto ne ceka i nas, ama ja ako saka da se tepa na boks ke ja zapisam ic ne se mislam user posted image user posted image user posted image

Razbirlivo e deteto da se plasi od temninata...
No, ne e razbirlivo vozrasen da se plasi od svetlinata.

(Одговор на членот Pepelaska *)
Непосредна врска до пораките: 1583
29.1.2011 23:00:01   
Pepelaska *
Сега си го гледам профилот и гледам 666 објави user posted image  па ова само така пишувам да не ми стои таков број хахаха

Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !

(Одговор на членот mila mama)
Непосредна врска до пораките: 1584
29.1.2011 23:08:37   
nadica
жени како сте?
јас еве конечно да седнам денес да ве видам, со кафе во едната, вино во другата рака, ама ми се потрошил интерннетот па слабо можам да ве следам user posted image user posted image user posted image

Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа...
Биди Среќен!...
Нека умрат од глад!!!

Непосредна врска до пораките: 1585
29.1.2011 23:11:26   
nadica
ха
му ги најдов кикириките на мм и ќе си ги измезам user posted image  еве и за вас
user posted image

Биди Среќен!...
Нека умрат од глад!!!

(Одговор на членот nadica)
Непосредна врска до пораките: 1586
29.1.2011 23:13:37   
Olivia
Nadica ako mt jade tolku kikiriki sekoj den misli mu ja koga ke zaspie princezata user posted image user posted image user posted image

jas vo docnive casovi sum primorana od mm da varam sutlijas, gotov e se ladi aj sega ne jadi naveceruser posted image

"Trust takes years to build , only seconds to break , and forever to repair"

Непосредна врска до пораките: 1587
29.1.2011 23:26:51   
Џесика
Поздрав до сите онлајн рингерајк, ние пред саат време дојдовме од гости, така фенирана морав да се прошетамuser posted image го чекам Борјан да се искака и да го легнам да спие... што се нуди вечерва на станицава?user posted image

Жената по природа е АНГЕЛ, но ако и ги скршат крилата таа лесно ќе научи да лета на метла!!!

Непосредна врска до пораките: 1588
29.1.2011 23:32:45   
nadica
ИЗВОРНА ПОРАКА: Olivia

Nadica ako mt jade tolku kikiriki sekoj den misli mu ja koga ke zaspie princezata user posted image user posted image user posted image

ах мила мм викенд навечер е на работа user posted image  така да кикириките се за џабе за во празен кревет

Биди Среќен!...
Нека умрат од глад!!!

Непосредна врска до пораките: 1589
29.1.2011 23:39:04   
Olivia
Aj pocastete se od mojov sutlijas

user posted image

"Trust takes years to build , only seconds to break , and forever to repair"

Непосредна врска до пораките: 1590
29.1.2011 23:46:49   
nadica
ИЗВОРНА ПОРАКА: Џесика

Оф оф, шубаво скратив шишка, конечно гледам без да ја протресам главата лево-десно...user posted image

ајде слика каде е?

Биди Среќен!...
Нека умрат од глад!!!

(Одговор на членот Џесика)
Непосредна врска до пораките: 1591
30.1.2011 0:03:05   
Natuska85
ИЗВОРНА ПОРАКА: Pepelaska###

Натушке како помина Гевгелија топло ли е таму еве за сите по едно пудингче да се облажиме

Супер си поминав,во Гевгелија и да не е топло,да дува најсилен ветер мене ми е најубавоuser posted image .Малку притисокот ме грижи пак ми е висок иако пијам бедоксин редовно,Утре планирам дијазепам да купам да се напијам,па во понеделник пак на лекар мора да ми даде нешто апчиња неможам вака нонстоп го мислам user posted image , а тоа само ќе ме клоцне срце мое знам дека ќе биде се во ред ама морам сериозно да си ја терам со притисокот.

Ние со мм само што догледавме едно филмче он заспа утре на пат мора рано,а јас ќе си читам по РРuser posted image

Непосредна врска до пораките: 1592
30.1.2011 1:49:37   
Natuska85
Ајде за женските од 3та смена по едно чајче,јас оддмана не сум ве дружела до волку касно,ама до 21 спиев така да сега ќе дежурам на станицава

user posted image

Непосредна врска до пораките: 1593
30.1.2011 12:12:14   
*miki mami*
Доро уторо женички мој милиuser posted image
како сте ми денеска убав ден надвор и тоа недела МЕРАЦИ ЗА ШЕТКАЊЕuser posted image

Непосредна врска до пораките: 1594
30.1.2011 13:30:05   
lukas
ubav den no nie go utnavme vo pogresno vreme zaspa lukas ,a denes tato e doma mislevme ke setnime do pelister ama nisto pa i denes denot go pominavme doma...ajde drugata nedela mozebi pak ke e vakvo ubavo vremeto...user posted image

Неможите да бидите храбри ако не сте повредени.Неможе да научите ако не сте погрешиле.Неможете да бидете успешни ако не сте доживеале неуспех.

(Одговор на членот *miki mami*)
Непосредна врска до пораките: 1595
30.1.2011 14:09:26   
agnes77
ИЗВОРНА ПОРАКА: Natuska85

ИЗВОРНА ПОРАКА: agnes77

Агнес тој е линкот за службен весник на РМ,меѓутоа мора да си претплатен за да ја читаш содржината.Мислам дека на две недели негде излегува службен весник,можам да ти ја најдам содржината ќе ти ја скенирам и пратам само дда ми кажеш кога ќе излезе таа содржината тебе што ти треба,пошто не примаме ние во канцеларија,не сме претплатени за да можам да ти проверувам
user posted image user posted image user posted image

Натуска, многу фалаuser posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 1596
30.1.2011 14:23:44   
arh_diz
Nie samo sto se vrativme od setanje, na stanicava nema nikoj , site pesacatuser posted image

Биди тоа што си

Непосредна врска до пораките: 1597
30.1.2011 14:25:44   
jovanka
Odlicen snezen vikend za prosetka vo priroda.Samo sto se vrativme so decava malku na sneg a sledeniot vikend ako se pogodi vremeto odime na planina Sapka ili Mavrovo.Povelete cajce glaven zimski pijalok.
user posted image

Zivotot e podarok a podarocite se za da se raduvame.

Непосредна врска до пораките: 1598
30.1.2011 16:37:14   
Julie1
ИЗВОРНА ПОРАКА: Џесика

Поздрав до сите онлајн рингерајк, ние пред саат време дојдовме од гости, така фенирана морав да се прошетамuser posted image го чекам Борјан да се искака и да го легнам да спие... што се нуди вечерва на станицава?user posted image

Јас денес ја видов новата фризура на Џесика и шишките, ептен ми беше важна user posted image .

And this is my beautiful life ...

(Одговор на членот Џесика)
Непосредна врска до пораките: 1599
30.1.2011 19:53:24   
Џесика
Хехехе, кажи... се изненадив... застанавме со мм да се сликаме кога ја здогледав Јуле, ама морав да останам смирена за сликата user posted image ... само што го избањавме Борјан и така изморени двајцата, одма Ноди на двд да се одмориме малку... денес на Водно се санкавме, Борјан со братучетка му заедно на санка, па и ги врзавме за санката да не паднатuser posted image   се на се, многу убав ден, а и дека ја видов Јуле ептен мерак ми се направиuser posted image

Жената по природа е АНГЕЛ, но ако и ги скршат крилата таа лесно ќе научи да лета на метла!!!

(Одговор на членот Julie1)
Непосредна врска до пораките: 1600
Страница:   <<   < Претходна страница  62 63 [64] 65 66   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  62 63 [64] 65 66   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

За доилки.
пеперутка16

Малку чудно прашање, но ме интересира: дали мајките доилки пробале сопствено млеко?