Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
ние денес почнуваме со чистење по дома незнам секаде различно го викаат ама а кај нас викаме ќе варосуваме дома и така јас сум си влезена во 34недела и само си го молам Господ да ми даде сила и да издржиме машки зошто живееме во голема куќа спратот ни е деведесте квадрати и цел треба да се помини и се да се исчисти.......лелеле па можи да сватите како се осеќам денес само ништо не планирам колку ќе трае нека трае само се убаво да се заврши нели па тука ми е мажето ми вика ти да не се секирас јас се и така ми го разубави денот.инаку ќе ме нема некој ден да си знаете ама прва прилика тука сум поздравче и мислете на мене
Denes uste odkako stanav sum super.Najmnogu poradi vremeto.Mozam da setam nadvor a da ne ti vrie glavata.Pa taka posle so Ena ke odime do grad da si kupime nesto za bebus,za od bolnica.Uste toa ni fali.(najbitnoto)
RE: Како се чувствувате денес ? 17.8.2009 11:17:10
mami
оф мори мајко..и јас се нервирам кога имам гости кои не се посакувани баш во моментот или некој друг ке си ги покани а јас од култура морам да седам со нив... мене ми е денес супер, малку сум поспана ама се будам
синока за синока Палешке, минатое тоа веќе..еве еден убав ден е пред нас, па ајде малку гимнастика за трудници или обично истегнуцање и ке видиш како ке ти биде подобро веднаш
RE: Како се чувствувате денес ? 25.8.2009 13:17:11
mami
денеска си се чувствувам неверојано секси, среќно, задоволно, весело, полетно- како прв ден на прволетта да е..Баш сум во она- Ги сакам сите- расположение
RE: Како се чувствувате денес ? 25.8.2009 14:16:43
Tanjicka
A JAS SE PRASUVAV KAKO LI KE BIDE, ZASTO JAS NISTO NE OSETIV, I BAS VCERA SI SE SMEEVME SO MAZ MI, MU VIKAM MENE NAJUBAVO DA MI PUKNE VODENJAKOT, TOGAS KE NAM DEKA E MOMENTOT, A VAK OD KONTRAKCIITE NEZNAM DALE KE ZNAM DEKA E DOJDENO VREME BEBUSOT DA IZLEZE